A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Alapvetõen a rendõrök részérõl is az az álláspont, hogy a jég, hó beköszöntével érdemes egy biztonságos elszigeteltebb helyen kipróbálni, milyen érzés ha megcsúszik az autó, hogy ne forgalomban találkozzon vele elõször az ember.
A közúton jaszkarizást én is elítélem, de ha lehull a hó én mindig tûzök ki üres hatalmas parkolókba, mert személy szerint imádok keresztben autózni.
A heavy cost. I pay it gladly.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
A hatályos magyar BTK megfelel?<#whatever>#whatever>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
hétfõn megy az idézés (rendszám alapján)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Én csak egyszer láttam balesetet, de én voltam egyben a szenvedõ fél is. Egy idióta balfasz elõzött egy kocsisort és úgy gondolta, hogy erõsen fékezve majd befér két kocsi közé. Nem fért... A a bátyus kocsiájnak a hátulját sikeresen rommá törte, az elõttünk levõ kocsinak úgy nekitolta a miénket, hogy annak is kicsit eldeformálta a hátulját egy kicsit. Semmi bajnuk nem lett - a nyakam azért egy picit megérezte - de az elõttünk levõ autóban két kisgyerek volt az apjukkal.
Majdnem úgy kellett lefogni fater, hogy ne verje agyon a kedves sofõrt, aki nekünk jött. És, ha egy kocsival késõbb megy be és õt találja el az a balfasz? No, akkor nem fogtam volna vissza meg nyugtatgattam volna, verje, ahogy a csövön kifér. Mert mi mást érdemelne egy ilyen köcsög...?
És, ha egy bringás is lett volna ott, pl. én aki szokott arra birngával járni...? Akkor engem lazán elsodor. Most tényleg. Mondjatok egy jó okot arra, hogy az ilyen felelõtlenül száguldozónak miért ne kellene agyonverni...?
A videó meg "hogyhogynem" átment privátba. Ejnye...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ezt is csak 7-8 évvel ezelõtt, amikor vittek valamerre ilyen idõben... 😊
ellenben pont most tegnap haza bicikliztem, aztán 10 percet elcsúszkálgattam itt a jeges járdán 😄
http://9gag.com/gag/5135249
Azok sokkal veszélyesebbek.
Egyébként mivel a rendszám is leolvasható, mert ugye annyi esze már nincs a büdös barmának, ez egy szép kis videó lenne a zsaruknak. <#eljen>#eljen>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Én nagyobb termetû ember vagyok, még az új 3-as BMW is szûkös volt nekem elöl, tehát én is szeretem a nagy autókat, amiben bazinagy hely van, de én még a fiatalabb korosztályhoz tartozom, nem szeretem a lomha kocsikat, fõleg ha 20 liter eszik, és nem is megy jól.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Havas- jeges úton szinte mindig berántom a kézit, ha a forgalmi körülmények ezt lehetõvé teszik.
Most is épp egy farolgatásról jövök, kétszer forogtam meg csak egy kihalt lakóparkban igaz akkor 60-ról próbáltam meg kézifékkel elfordulni, de nagy móka volt, pörgött egyet, aztán az oldalablakok is tiszta havasak lettek.
Én azt mondom, aki vezetett már autót életében, és ismeri a saját határait, az csinálja ezt.
Én nem a csúszkálást ítélem el, hanem az eszetlen városi gyorshajtást, mert ha meg kell állni, az nehezen fog sikerülni, míg aki farolgat, max nekicsapja a hátulját a padkkának, vagy beesik egy árokba, mivel nem nagy tempónál történik a hiba.