A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ez még 6 éve volt, azóta sikerült elkerülnöm az ilyen incidenseket, szerencsére nem lett belõle rendõrségi ügy.
Szerintem az emberek jót röhögtek rajtunk, hogy vasárnap délelõtt az utca közepén ütjük egymást. 😄
★★★★★
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A többi meg, havert nem hagyunk szarba alapon ment.
Megverve még nem lettem 😊
Tanúskodni kellett már mennem 2x verekedés miatt, illetve motozásban is volt részem 3 alkalommal.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hát látszik rajta, hogy nem mérnökember tervezte jószág, az szent... 😊
A legéletképtelenebb fajta gyakorlatilag. Elleni nem tud természetes úton csak császárral (medencecsont/kiskutyák fejének aránya miatt a szülõút túl keskeny)
Mesterségesen tartunk fent egy teljesen félreszelektált fajtát.
Ezer másik baja van a fajtának, és errõl megintcsak nem Õ tehet...
Az emberi hülyeség határtalan...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ezeknek a fajtáknak egy kerékpáros futtatás nem kínzás hanem egyenes követelmény, miután önmagában más módszerrel (városban) nem mozgathatóak ki. Ennek eredményeképp rengeteg viselkedésbeli probléma fog adódni.
Az ölebekké szelektált fajtákat uralkodók mellé találták ki, vagy még korábban szerzetesek "ölmelegítõnek" használták (tibeti spániel) az imamalom mellett, mások kissé az igényeik mint egy több ezer éve terelésre / vadászatra / hajtásra használt juhászkutyának / vadászkutyának... 😊
Ezt utóbbiak (közepes/nagy testû munkakutyák) felelõs tartásánál komolyan figyelembe kell venni.
Mondjuk Yorkit (közép Y) is sétáltattunk már 8 kilométeren át, jött hûségesen a kicsi, inkább a tempóval volt baja, nem a távval.
😊
Tehát nem is annyira az a kérdés "kutya-é vagy macska", hanem ki-ki vegye maga mellé azt amelyiket felelõsen tudja tartani, eleget téve a jószág egészséges biológiai (avagy már fajta-) igényeinek. Elõbb a funkció, a racionalitás döntsön s csak aztán a "cukiság"....
ti aztán embert neveltek belõle baszd :S
Aztán mikor hazavittem, jött a csutakolás. 😊
gamertag: kenobita
mondjuk én csak szörnyeteg majomnak hívom 😄
Nem hiszem hogy megszökik elõled. Sajnos nagyon leszedálták a fajtát... 😞
lehet hogy az én sétatempóm mellett már egy yorkshire terrier már rongyolna
Te tényleg ilyen setét vagy?
Lol! Mondjuk enyim álló autót elhúzott a "kis beste tengerimalac"
Szánkózni utált csakúgy mint kerékpárral futni. Sajnos késõn kezdtük el.
Viszont: Én futok--------->Õ fut. Erdõben, pusztában, stb. De azért megvár. 😊
Igényük van ennyit mozogni egy nap. Próbáld meg gyalog kielégíteni ezt az igényüket...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ez sajnos nincs meg itt hazánkban, akármennyire is szeretnénk. 😞 (Nem vagyok húdekemény), de nem egyszer fordult elõ, hogy a "gazdit" leanyáztam, mert a sétáltatás nála abból állt, hogy egy madzagon rángatja a tacskóját, aki mind a négy lábával fékezett. Az akkori barátnõm tartott vissza attól, hogy komolyabb baj legyen. Mégegyszer mondom, nem vagyok "ütömvágom", de ha állatkínzást látok (legyen az kutya, macska, hörcsög, bölény), nincs az az Isten ami megállítson. Példa volt rá, nem büszkélkedem. Örülök hogy megmenthettem Valakit.Ezt kurva sokan nem értik, azt sem tudják mi az.
Láttam én már "macskás" lakást úgy hogy majdnem okádtam, de ugyanígy kutyásat is rengetet. (Kuvasz/német juhász/német dog budapesti bérházban! OMG!)
Szóval elõbb tájékozódni kell, kölyökkortól kutyaovi/suli (vagy több éves szakértelem az adott fajta iránt) és voila, a negatív dolgok egy idõ után eltûnnek, ha igazán szeretnénk jó gazdik lenni.
Persze ez macsekoknál is igaz, ha jó a gazdi és figyel a cirmosra.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
bár kutyát tartani szerintem is nagyobb felelõsség
De eljön velem futni az erdõbe? Kerékpár mellett lefut kb. 15-20 km-t, úgy hogy élvezi? Na ha lesz ilyen macs, akkor szóljatok mert veszek 4-et.
Eleve hülye a kérdés. Két teljesen ellentétes habitusú fajról van szó.
Ennyi erõvel oroszlán, vagy kenguru?
Nem szeretnék vitatkozni, stb... Lényeg, hogy a két tábor közt mindig is lesz egy határvonal.
Én azt tudom amit megtapasztaltam. 1995 óta kutyák vesznek körül (sajnos jelenleg nem), és ha volt biztonságérzetem a leg "rézmûves" telepeken is, akkor az Neki IS köszönhetõ volt.
Csak a kutya! (Elfogult)
bizonyítékbíróúr
Amúgy szerintem (hangsúlyozom SZERINTEM)
a. a macsek magán kívül leszar mindent és mindenkit.
b. a kutya életét adja érted, még ha gyengébb is
c. a macskák kb. arra jók hogy etessük õket.
d. a kutyák kb. 2346 módon tudnak a gazdi kedvében járni.
So. Kutya forever!!! 😊) Jöhetnek a mínuszok. (amúgy is tél van meg hó)
Kérdésre válaszolva: simogatni macsekot, de nem szívesen tartanám, kutya szimpatikusabb ilyen szempontból, így a mindkettõhöz egyformán viszonyulokat szavaztam.
everything's better with music
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.