127612
  • videobaby
    utálom a matekot. ahhoz képest középiskolai szinten megyeget.
  • chhaya #110659
    Szerintem már réges rég visszafejlődött általános sulis szintre... Bár lehet már ott sincs... /lenni bölcsész/
  • bardocz
    A középiskolásnál nagyobb, de az egyetemi szintet nem éri el, annak ellenére, hogy egyenes ágon lett meg mindhárom matek egyetemen.
  • SzirmosSzisza
    Kb egyetemi, bár már sok minden kikopott (pedig csak 1 éve volt :D).
  • Sir Quno Jedi
    bár matek kedvelő voltam (igaz a klasszikusat komáztam), mikor leszigorlatoztam belőle, megfogadtam, soha többet nem akarok már matekot tanulni... (max. ami a melómhoz kell gyakorlati) :DDD
  • Fbn Lx
    bár középsulisból is át kéne néznem a koordináta geometriás témát
  • Fbn Lx
    kb. egy 80%-os középfokú érettségivel egyenértékű
    az egyetemit már durván elfelejtettem
  • ressy14
    A deriválás-integrálás-laplace transzformálás úgy ahogy megy, a nagyon mély matek már nem. Kb. alap egyetemi szinten van a matektudásom.
  • Molnibalage
    Egyetemi szinten valaha átlagos volt, de már nagy részét elfelejtettem a konkrét tudásnak.
  • clio1616v
    fekete
  • Szavazó roBOT
    Reggeli kérdés ==>> Milyen (szintű) a matematika tudásod?
  • Sir Quno Jedi
    Ezé kell jó ír vajat zabálni. Mer az legalább vaj és nem rákkeltő fisemfos.
  • Fbn Lx
    mi?
  • tenkenorman
    Amúgy.. reggelizni nem szoktam ha suliba megyek, ha melóba akkor meg 8-9 fele eszek bennt reggelit. ez elég egészségtelen, változtatni szeretnék rajta.

Ha reggeli akkor (meg amúgy is) tök8 nem válogatok, nehéz kaját viszont nem szeretek meló előtt enni. egyszer benyomtam 7 tojást reggelire melóban és egész nap fingottam:D
  • tenkenorman
    Első kézből tudlak titeket értesíteni hogy a magyar vajak, és margarinok 70-80%-a dettó ugyan az, csak csomagolóanyagot vált a gép (láttam...)
  • tigeroo
    a "néhadohányt" ki ne hagyd :D
  • Lacee86
  • clio1616v
    fényt :D
  • predator1982
    jesszus akkor mit eszel ebédre?:D
  • predator1982
    nem reggelizek általában
    ha mégis akkor kedvencem a bundáskenyér
    ennek fényében a harmadik kérdés értelmetlen számomra
    nem mellé, hanem ez a reggeli, nálam nincs reggel kávé nélkül....
  • Dzsini
    Superman se bírja a kriptonitot, minden szuperhősnek megvan a gyengéje :)
  • Fbn Lx
    kiemelkedő vírus - és mikrobarezisztenciád van, az egészséged és az immunrendszered kifogástalan, de meghalsz a parizertől
  • bardocz
    Itthon csinálok mindent, amit tudok, fekvő, lábemelés, blabla. Konditerembe meg nem akarok járni. Meg eddig bármit megemeltem, amit kellett itthon, inkább a félkezes fekvőre, meg ilyenekre gyúrok, ahhoz meg nem kellenek súlyok.
  • HTS s3rg1nh00
    nem igaz,én majdnem 70 vagyok
  • Roger6
    Szerencsés? Az ilyen emberek 60 kilósak vasággyal.
  • Lacee86
    Alkat kérdése is, ill. anyagcsere pontosabban. Szerencsés vagy. :)
  • tigeroo
    még akkoris zsírt égetsz ha levegőt veszel, szóval tényleg nem ezen múlik:D

miért nem testépítel?
  • bardocz
    Ezt cáfolom, pár hónapja próbálok ráállni arra, hogy vacsora 23-24 között legyen(egy ideig ment, most megint 1kor is eszek még), és kb egy deka zsír nincs rajtam. Reggelizni viszont nem igazán bírok hétköznap, csak hétvégén, amikor ez kitolódik 12 utánra.
  • Lacee86
    Nem kell fizikai munkát ahhoz végezni. Egyszerűen annyi, h amit reggel, délelőtt eszel, azt teljes egészében van ideje a szervezetnek felhasználni, de amit este, ne adj ég még később, arra nincs. Vacsora és lefekvés között pedig tudtommal min. 3 órának el kell telnie, ahhoz, h ne rakódjon le a testre, mint zsírréteg. Persze nyilván az sem mind1, h mit eszik az ember és mennyit.
  • Roger6
    Tápanyagra egész nap szüksége van a szervezetnek, szóval egész nap megfelelően kéne kajálni. Nincs ilyen, hogy délután van edzés, és délutánra kajálsz be. A szervezetnek van glikogénraktára, azt tölti fel szépen nap közben megfelelő étrenddel, és edzéskor azt üríti ki a szervezet.
  • immovable
    Igen.
    Sonka, szalonna, tojás, kenyér, zöldségek, 1 liter tej, kv.
    Igen.
    Kv, tej.
  • Dzsini
    Persze, ott az számít, de akkor nem is a munkaidőre kell összpontosítani az energiabevitelt (hacsak nem reggel, munka előtt van az edzésed).
  • Roger6
    Én gép előtt dolgozom, gyakran napi 10 órát. Heti 4 edzésem van + hétvégén kerékpár és EZ számít, nem az, hogy gép előtt ülsz a munkában.
  • Dzsini
    A szólás a mennyiségre (bevitt kalóriára) vonatkozik, hiszen aki egész nap rengeteg fizikai munkát végez, annak kell az üzemanyag. Az alváshoz nem kell.
    Ha a te munkád egy szék és egy billentyűzet között telik, oda nem kell párezer kalóriás kezdőlökés.
  • VRSDM
    a "finompárizsi" és a "szívbarátmargarin" nálam nem királyi. hanem királyul megölne. bocsi.
  • tigeroo
    ez kurvajócucc, nekünk is hasonló van, melegszendvicset imádok benne csinálni (van az a pizzás melegszendvicskrém vagy miaszösz, gimiben kb. minden hétköznap azt reggeliztem, megvajazott kenyérre rá a pizzakrém, reszelt sajt rá, ú isteni)
  • Dzsini
    <közhely>az a legjobb, ami neked, személyre szabva a legjobb - alkalmazkodik az életmódodhoz, az energiahasználatodhoz, az aktivitási ritmusodhoz, stb...</közhely>
  • Lacee86
    Az a legjobb állítólag. :)
  • Roger6
    Napi 5-ször eszek, és nem hiszek a mondásoknak.
  • Lacee86
    Nem kevered te ezt a vacsorával? :D
    Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, vacsorázz, mint egy koldus. :) (Na jó, a koldusnak nincs pénze gyümölcsre, de na, érthető azért a mondás. :D)