127612
-
utálom a matekot. ahhoz képest középiskolai szinten megyeget. -
Szerintem már réges rég visszafejlődött általános sulis szintre... Bár lehet már ott sincs... /lenni bölcsész/ -
A középiskolásnál nagyobb, de az egyetemi szintet nem éri el, annak ellenére, hogy egyenes ágon lett meg mindhárom matek egyetemen. -
Kb egyetemi, bár már sok minden kikopott (pedig csak 1 éve volt :D). -
bár matek kedvelő voltam (igaz a klasszikusat komáztam), mikor leszigorlatoztam belőle, megfogadtam, soha többet nem akarok már matekot tanulni... (max. ami a melómhoz kell gyakorlati) :DDD -
Fbn Lx #110655 bár középsulisból is át kéne néznem a koordináta geometriás témát -
Fbn Lx #110654 kb. egy 80%-os középfokú érettségivel egyenértékű
az egyetemit már durván elfelejtettem -
A deriválás-integrálás-laplace transzformálás úgy ahogy megy, a nagyon mély matek már nem. Kb. alap egyetemi szinten van a matektudásom. -
Egyetemi szinten valaha átlagos volt, de már nagy részét elfelejtettem a konkrét tudásnak. -
clio1616v #110651 fekete -
Szavazó roBOT #110650 Reggeli kérdés ==>> Milyen (szintű) a matematika tudásod? -
Ezé kell jó ír vajat zabálni. Mer az legalább vaj és nem rákkeltő fisemfos. -
Fbn Lx #110648 mi? -
Amúgy.. reggelizni nem szoktam ha suliba megyek, ha melóba akkor meg 8-9 fele eszek bennt reggelit. ez elég egészségtelen, változtatni szeretnék rajta.
Ha reggeli akkor (meg amúgy is) tök8 nem válogatok, nehéz kaját viszont nem szeretek meló előtt enni. egyszer benyomtam 7 tojást reggelire melóban és egész nap fingottam:D -
Első kézből tudlak titeket értesíteni hogy a magyar vajak, és margarinok 70-80%-a dettó ugyan az, csak csomagolóanyagot vált a gép (láttam...) -
a "néhadohányt" ki ne hagyd :D -
-
clio1616v #110643 fényt :D -
jesszus akkor mit eszel ebédre?:D -
nem reggelizek általában
ha mégis akkor kedvencem a bundáskenyér
ennek fényében a harmadik kérdés értelmetlen számomra
nem mellé, hanem ez a reggeli, nálam nincs reggel kávé nélkül.... -
Superman se bírja a kriptonitot, minden szuperhősnek megvan a gyengéje :) -
Fbn Lx #110639 kiemelkedő vírus - és mikrobarezisztenciád van, az egészséged és az immunrendszered kifogástalan, de meghalsz a parizertől -
Itthon csinálok mindent, amit tudok, fekvő, lábemelés, blabla. Konditerembe meg nem akarok járni. Meg eddig bármit megemeltem, amit kellett itthon, inkább a félkezes fekvőre, meg ilyenekre gyúrok, ahhoz meg nem kellenek súlyok. -
nem igaz,én majdnem 70 vagyok
-
Szerencsés? Az ilyen emberek 60 kilósak vasággyal.
-
Alkat kérdése is, ill. anyagcsere pontosabban. Szerencsés vagy. :) -
még akkoris zsírt égetsz ha levegőt veszel, szóval tényleg nem ezen múlik:D
miért nem testépítel? -
Ezt cáfolom, pár hónapja próbálok ráállni arra, hogy vacsora 23-24 között legyen(egy ideig ment, most megint 1kor is eszek még), és kb egy deka zsír nincs rajtam. Reggelizni viszont nem igazán bírok hétköznap, csak hétvégén, amikor ez kitolódik 12 utánra. -
Nem kell fizikai munkát ahhoz végezni. Egyszerűen annyi, h amit reggel, délelőtt eszel, azt teljes egészében van ideje a szervezetnek felhasználni, de amit este, ne adj ég még később, arra nincs. Vacsora és lefekvés között pedig tudtommal min. 3 órának el kell telnie, ahhoz, h ne rakódjon le a testre, mint zsírréteg. Persze nyilván az sem mind1, h mit eszik az ember és mennyit. -
Tápanyagra egész nap szüksége van a szervezetnek, szóval egész nap megfelelően kéne kajálni. Nincs ilyen, hogy délután van edzés, és délutánra kajálsz be. A szervezetnek van glikogénraktára, azt tölti fel szépen nap közben megfelelő étrenddel, és edzéskor azt üríti ki a szervezet. -
Igen.
Sonka, szalonna, tojás, kenyér, zöldségek, 1 liter tej, kv.
Igen.
Kv, tej. -
Persze, ott az számít, de akkor nem is a munkaidőre kell összpontosítani az energiabevitelt (hacsak nem reggel, munka előtt van az edzésed). -
Én gép előtt dolgozom, gyakran napi 10 órát. Heti 4 edzésem van + hétvégén kerékpár és EZ számít, nem az, hogy gép előtt ülsz a munkában. -
A szólás a mennyiségre (bevitt kalóriára) vonatkozik, hiszen aki egész nap rengeteg fizikai munkát végez, annak kell az üzemanyag. Az alváshoz nem kell.
Ha a te munkád egy szék és egy billentyűzet között telik, oda nem kell párezer kalóriás kezdőlökés. -
a "finompárizsi" és a "szívbarátmargarin" nálam nem királyi. hanem királyul megölne. bocsi.
-
ez kurvajócucc, nekünk is hasonló van, melegszendvicset imádok benne csinálni (van az a pizzás melegszendvicskrém vagy miaszösz, gimiben kb. minden hétköznap azt reggeliztem, megvajazott kenyérre rá a pizzakrém, reszelt sajt rá, ú isteni) -
<közhely>az a legjobb, ami neked, személyre szabva a legjobb - alkalmazkodik az életmódodhoz, az energiahasználatodhoz, az aktivitási ritmusodhoz, stb...</közhely> -
Az a legjobb állítólag. :) -
Napi 5-ször eszek, és nem hiszek a mondásoknak.
-
Nem kevered te ezt a vacsorával? :D
Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, vacsorázz, mint egy koldus. :) (Na jó, a koldusnak nincs pénze gyümölcsre, de na, érthető azért a mondás. :D)