A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1-2 alkalommal volt olyan, hogy veszettül ordítottam, de az sem az utóbbi 5 évben
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egy dühroham közben kétlem hogy éppen egy nyugtató tea elfogyasztása járna bárki eszében
Család, meló ill. ezek kombinációja, ill. csajom.
Iszok mint az állat.
Leszarom.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
semmi sem tud annyira felbaszni, mint a számítógépes játékok
még többet játszok (öngerjesztõ folyamat)
mittudomén
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sose nagy dolgokon éppen, (játék közben, volt, h majdnem széttörtem a billentyûzetem :D) de minden esetben sztem vmi bennem felgyülemlett stressz (suli, magánéleti problémák stb.) lappangása miatt jött elõ.
Leküzdeni, hát ha van vmi értelmes program, akkor azzal (haverokkal), vagy ha nincs, akkor játszom egyet, esetleg nézek vmi filmet.
Egy bizonyos fokig tolerálom, amíg az nem kezd elmérgesedni (akár fizikai dolgokig is...).
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
bár egyszer bevágtam egy ajtót is,de szerencsére már 50 éves és elég masszív cucc...
ami nagyon fel tud idegesíteni:
Az emberi butaság, vagy az emberi egyes emberi viselkedésformák
Munkahelyi problémák(=egyetem)
Mindennapi közügyek (lakossági szolgáltatók, hivatalok viselkedése)
Mivel próbálod leküzdeni a stresszt?
Egyébbel. (alkohol :))
Sporttal.
Játékokkal (agresszív lövöldözõs stb.) (az aknakeresõ meg a puzzle tökéletes)
Nyugtató zenével, filmmel.
Egy bizonyos fokig elnézõ vagyok, de van egy határ.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
egyiknek pl egy N95 látta kárát, máskor az ajtón keletkezett lyuk... ezek mind veszekedés miatt, idióta vádakkal stb stb.
All hail the double x!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
1-szer volt ilyen. Veszekedtem valakivel és mivel nem akartam agyonverni, mérgemben átütöttem egy vastag, drótos üveg ablakot. Egy idõ után megnyugodtam, beültem az autóba és elmentem a kórházba megmûttetni a kezem, mert úgy nézet ki mint a terminátor kettõben schwarci keze. El voltak vágva az ujjakat mozgató inak. Tiszta horror volt. Egy óra mûtét, 4 hét gipsz, 2 hónap gyógytorna, majd egy év és elmúlt az idegek zsibbadása.
Az emberi butaság, vagy az emberi egyes emberi viselkedésformák
Sporttal.
Valószínû több év börtöntõl mentett már meg.
Egy bizonyos fokig elnézõ vagyok, de van egy határ.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
★★★★★
nem is értem. van hobbim, még többet foglalkoznék vele, és nem jönne rám a pánikroham, hogy a maradék idõben folyton otthon kell lógatnom gatyában a f@szomat. :S
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
de valszeg elunnám magam :D
I met God. She's black
A mérnöki munka nem hiányozna. A tervezgetést azt fejben is tudom végezni, az ágyban fekve.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem bírnám ki, ha egész életemben nem tennék semmit. Ha végigmeditálnám, az megint más lenne, mert az is cselekvés. :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
(csak én nem eszek pirítóst, de az más tészta)
All hail the double x!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy sok sikert reggelig, amíg kajálsz valami ehetõt. (Addig is csaljál valamit! :D)
Én is így szoktam ha fogyózom. hehe.
gamertag: kenobita
Szóval szerencsére a nátha és társai kb. 4-5 évente jönnek. Vitaminok (narancs, citrom, kiwi, egyéb zöldség, gyümölcs, stb...) és más dolgok miatt pár napon belül nyoma sincs.
Amit pontosan kezelek azt inkább megelõzésnek mondanám - rosszul fogalmaztam.
A képlet kb. ugyanaz. Sok-sok gyümölcs-zöldség-mozgás-leves. Kerékpározás, futás, erõnlét, stb...
Mint mondtam: nekem eddig bevált. Nem tudom mikor voltam utoljára dokinál. Nem is készülök.
gamertag: kenobita