A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na jó... elfogadjuk :D
amúgy nem tudom, ha azt vesszük hogy amikor felbasz valami és ideges leszek az már dühroham, akkor elég gyakran van dührohamom
1-2 alkalommal volt olyan, hogy veszettül ordítottam, de az sem az utóbbi 5 évben
SötétBarom
Íróasztalom lapján átütöttem egy csavarhúzót az már az nem? :DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

na már nem azért, de mi köze a dührohamnak a stresszhez
egy dühroham közben kétlem hogy éppen egy nyugtató tea elfogyasztása járna bárki eszében
SötétBarom
1-2 szer.
Család, meló ill. ezek kombinációja, ill. csajom.
Iszok mint az állat.
Leszarom.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

NEOreg3
biztos

semmi sem tud annyira felbaszni, mint a számítógépes játékok

még többet játszok (öngerjesztõ folyamat)

mittudomén

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
Volt már párszor, inkább régebben.
Sose nagy dolgokon éppen, (játék közben, volt, h majdnem széttörtem a billentyûzetem :D) de minden esetben sztem vmi bennem felgyülemlett stressz (suli, magánéleti problémák stb.) lappangása miatt jött elõ.
Leküzdeni, hát ha van vmi értelmes program, akkor azzal (haverokkal), vagy ha nincs, akkor játszom egyet, esetleg nézek vmi filmet.
Egy bizonyos fokig tolerálom, amíg az nem kezd elmérgesedni (akár fizikai dolgokig is...).

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

HTS s3rg1nh00
nem volt,bár kérdés ki mit ért dühroham alatt...csak totál minimális értékû dolgokat tettem eddig tönkre(golyóstoll,papírlap)
bár egyszer bevágtam egy ajtót is,de szerencsére már 50 éves és elég masszív cucc...

ami nagyon fel tud idegesíteni:
Az emberi butaság, vagy az emberi egyes emberi viselkedésformák
Munkahelyi problémák(=egyetem)
Mindennapi közügyek (lakossági szolgáltatók, hivatalok viselkedése)

Mivel próbálod leküzdeni a stresszt?
Egyébbel. (alkohol :))
Sporttal.
Játékokkal (agresszív lövöldözõs stb.) (az aknakeresõ meg a puzzle tökéletes)
Nyugtató zenével, filmmel.

Egy bizonyos fokig elnézõ vagyok, de van egy határ.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

pxxl
1-2x volt.

egyiknek pl egy N95 látta kárát, máskor az ajtón keletkezett lyuk... ezek mind veszekedés miatt, idióta vádakkal stb stb.

All hail the double x!

Roger6
Hehh, milyen aggresszív vagy te. Ki gondolta volna?! <#fejvakaras> Én max íróasztalt vágtam szét, meg kapott a gép is egyszer-kétszer, ajtó (utána lehetett cserélni), szék, de ennyivel megúsztam, nem vagyok balfék, hogy más faszságai miatt magamat tegyem tönkre. Lakásomon kívül soha nem tudtak felidegelni, ha emberek között vagyok, tudom türtõztetni magam.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

immovable
1-2-szer volt.

1-szer volt ilyen. Veszekedtem valakivel és mivel nem akartam agyonverni, mérgemben átütöttem egy vastag, drótos üveg ablakot. Egy idõ után megnyugodtam, beültem az autóba és elmentem a kórházba megmûttetni a kezem, mert úgy nézet ki mint a terminátor kettõben schwarci keze. El voltak vágva az ujjakat mozgató inak. Tiszta horror volt. Egy óra mûtét, 4 hét gipsz, 2 hónap gyógytorna, majd egy év és elmúlt az idegek zsibbadása.

Az emberi butaság, vagy az emberi egyes emberi viselkedésformák

Sporttal.

Valószínû több év börtöntõl mentett már meg.

Egy bizonyos fokig elnézõ vagyok, de van egy határ.
Kibírnád, hogy sose dolgozz? ==>> Volt-e már dührohamod?
Ez normális, bizonyos keretek között, de vannak akik ezért jó néhány évvel hamarabb hagyják itt a földi világot mint kellene.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Molnibalage
Õk sokszor nem a pénzt hajszolják. Nem akarják, hogy szétessen az "örökségük". Ha valaki felépített mondjuk egy céget és lendületben kell tartani, akkor ez úgymond elkerülhetetlen. Az ember nem szívesen hagy szétesni valamit, amit vért izzadva épített fel...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Persze, sõt igazából most is csak egy önkifejezési módszernek tekintem, így meg nem is annyira munka inkább szórakozás az egész.

★★★★★

a kérdés úgy van feltéve, mintha a munka a világ legszórakoztatóbb dolga lenne
nem is értem. van hobbim, még többet foglalkoznék vele, és nem jönne rám a pánikroham, hogy a maradék idõben folyton otthon kell lógatnom gatyában a f@szomat. :S
nem bírnám ki, a munkám a hobbitok...

Simán el lennék munka nélkül. Nem is értem azokat akik még akkor is hajtják a pénzt amikor már vasvillával kell forgatniuk, hogy ne rohadjon össze.. aztán meghalnak túlhajszolás miatt infarktusban.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

clio1616v
folyamatosan dolgozok valamin, ha pihenek is akkor is azon dolgozok, hogy kipihenten jobban dolgozzak utána, amit csinálok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

szabii98
attólfügg, hogy a dolgozásba az otthoni munkákat is beleszámítjuk, vagy azt, amiért a pénzünket kapjuk. otthon is lehet dolgozni a kerten vagy a házon pl.
de valszeg elunnám magam :D

I met God. She's black

zsoltioregon
Simán kibírnám, de: ha pl olyat csinálok/tam/fogok csinálni, ami miatt a Szegedi Csillag HSR részlegébe kerülök nyilván hiányozna a kertem kapálgatása. A kertdédelgetést se a hozam miatt teszem, hanem a kibaszott fengsuji és lelki béke miatt.
A mérnöki munka nem hiányozna. A tervezgetést azt fejben is tudom végezni, az ágyban fekve.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

chhaya
Simááán. Millió és egy más elfoglaltságot tudok (tudnék) keríteni...

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
ha elég sok, számomra értelmes elfoglaltságom lenne, akkor valószínû nem hiányozna még egy munkahely is. egyébként tutira meghülyülnék a naplopástól.

joshua
ha lenne pénzem munka nélkül akkor KURVÁRA:D

Motoroj
Kibírok én sok mindent, de van amit csak a munka által tudok megcsinálni, ráadásul az ottani társaság is hiányozna.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Sir Quno Jedi
Régen azt hittem nem bírnámki, de az a helyzet, hogy DE! Mosmá kidolgoztam magamat pár életre elõre.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha annyi penzem lenne,hogy sose kelljen dolgozni mennem akkor is lenne annyi munkam/betoltott szabadidom hogy ne unatkozzak. Ha megse,akkor valamit ugyis kitalalnek. Szoval JA

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Molnibalage
Simán. Annyi hobbim van, hogy ha nem kellene pénz miatt dolgozni finoman szólva nem esnék kétségbe...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lacee86
Sztem munka=közvetlen (dolgozol, fizetést kapsz) vagy közvetett (kifested a lakásod, h ne kelljen festõre költeni stb.) pénzkereset.

NEOreg3
eddig is kibírtam, ezután is kibírnám

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Elég homályos ez a kérdés. Lehetett volna konkretizálni mit értünk "dolgozz" alatt.
immovable
Kizárt.
tigeroo
nem, mindig van valamit tenni-venni, megszoktam falun. szerintem pár évnél tovább nem bírnám (bulival, utazgatással), meg téleg hiányozna, engem kikapcsol a favágás is.
QuippeR
simán.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

daeemoon
Talán, ha lenne sok olyan programom, amivel elfoglalhatom magam.

Nem bírnám ki, ha egész életemben nem tennék semmit. Ha végigmeditálnám, az megint más lenne, mert az is cselekvés. :D

Lacee86
Valószínûleg nem. Nem mondom, h olyan hûde szorgalmas embernek tartom magam, de valahogy nem tudnám elképzelni, h semmit sem csináljak. (Jó, persze ha feltételezzük, h rengeteg pénzem van, akkor körbe lehetne utazni a világot, sok minden kipróbálni, sportolni stb.) Valakinek a munkája a hobbija és a szenvedélye, így neki a munka tképpen nem is munka. De sztem ez elég keveseknek adatik meg.

mi az, hogy kibírnám-e D: ha fizetnek nekem a nemdolgozásért akkor természetesen akármilyen hosszú ideig kibírom ám.
Szoktál kérni influenza ellen oltást? ==>> Kibírnád, hogy sose dolgozz?
bakkerman
nem,és igyekszem még a bogyókat is kerülni,hagymatea,forró fürdõ és társai,2 nap alatt átmegy rajtam bármilyen megfázás. a koldreksz meg rubofen meg egyéb szarokat kb 8 éves korom óta nem ettem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tigeroo
ez pontosan így van, de olyan visszatetszõen prezentálja ezt a videó, hogy ilyenkor picit elhiszem hogy létezik az újvilágrendelés <#idiota>
pxxl
persze <#nevetes1>

(csak én nem eszek pirítóst, de az más tészta)

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
De azt tudjátok, hogy citromos-mézes tea + fokhagymás pirítós formájában is lehet fogyasztani?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pxxl
citromlé+fokhagyma+méz <#eljen> legjobb, én i szoktam

All hail the double x!

Dzsini
Fertõzéssel, születéskor mindenki elkapja, és a mortalitás a statisztikák alapján 93%-os (a valaha élt emberek kb. 93%-a már halott).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
a második jól mutatja, hogy hogyan terjed a halál

cenobite
Nem jobb forrón sem - de használ! Ez biztos.
Amúgy sok sikert reggelig, amíg kajálsz valami ehetõt. (Addig is csaljál valamit! :D)
Én is így szoktam ha fogyózom. hehe.

gamertag: kenobita

bardocz
Amúgy pont pár napja csinált anyám ilyen trutyit. Most ettem egy kanállal, hûtõbõl kivéve hidegen, nem tudom elképzelni, hogy ez melegen jobb lenne. Elõtte ettem, hogy ne legyek éhes, most érzem, hogy kaparja a gyomrom, asszem nem ez volt ma az utolsó kajálásom :D
cenobite
Ez durvább mint a Psycho.
Nem ér!

cenobite
Elnézést, rosszul fogalmaztam.

Szóval szerencsére a nátha és társai kb. 4-5 évente jönnek. Vitaminok (narancs, citrom, kiwi, egyéb zöldség, gyümölcs, stb...) és más dolgok miatt pár napon belül nyoma sincs.

Amit pontosan kezelek azt inkább megelõzésnek mondanám - rosszul fogalmaztam.
A képlet kb. ugyanaz. Sok-sok gyümölcs-zöldség-mozgás-leves. Kerékpározás, futás, erõnlét, stb...

Mint mondtam: nekem eddig bevált. Nem tudom mikor voltam utoljára dokinál. Nem is készülök.

tigeroo
http://www.youtube.com/v/ASibLqwVbsk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB