A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Volt, de nem találom az archivban. Úgy rémlik, hogy 80% mondta azt, hogy elmegy szavazni.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Zephyr Retiring
Olyan is volt? 😄

A másiké már országos rekordot döntött: fél órája a részvételi arány elérte az 53,64%-ot..
S ehhez az arányhoz magam is hozzájárultam 😊

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

BaliBoy
Noh, vajon bejön a házi szavazásunk részvételi eredménye ma? 😊

Zephyr Retiring
Lehetett simán peches is<#hehe>

Lacee86
OMG, mi voltál te, ketrecharcos? 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

cenobite
Bal vállam volt eltörve, jobb lábam nyílt törés, koponyám volt betörve, mindkét szemöldököm felrepedve amit össze kellett varrni... A töréseknél természetesen gipsz is volt. Hmmm... Hirtelen ennyi. 😊

gamertag: kenobita

molnibalage83
Ficam miatt kétszer volt gipsz, de törés még soha.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Jim Morrison
Gipszelve voltam, de csak ficam volt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lacee86
Soha. Egyszer egy disco-ban ráestem a könyökömre egy méterről kb. Akkor azt hittem, eltört a kezem, de csak nagyon megduzzadt az ízület.

Zephyr Retiring
Legutóbbi bicajos szaltó mortálémról már beszámoltam itt is (csontszilánk leválás), előtte úgy húsz éve bal alkar csontrepedés Miskolcon egy üdülőben, azt megelőzően még óvodáskoromban felbuktam egy bőrlasztiban s a homokozó téglaszegélye berörte a fejem.
Durvábban hangzik, mint amilyen valójában volt. Bár vérezni azt tudott. Ennyi egyelőre..

Pár éve volt egy bicajos a Tour de Franc-on, elesett, felállt és utána megnyerte a szakaszt. Utóbb derült ki neki is eltört a kulccsontja.

Nekem még nem törött semmi.

★★★★★

hajaj, az érdekesebbek: legjobb pont tavaly volt: ráestem a kezemre, kéztőcsont törés, és mivel három hét után is rossz volt kezet fogni, ezért gondoltam csak megnézetem egy dokival, hát, kb a felső 1/5-a le volt törve a csontnak. Aztán gipsz nélkül összeforrt.

a kevésbé vicces: gyerekként kulcscsonttörés: edző nem hitte el, így nem tudtam "ellógni" az edzést.

Félreértések elkerülése végett: nem vagyok Rambo, pl, nálam gyávább embert nem lehet találni egy fogorvosi váróban. Egyszerűen nem zavar a tompa lüktető fájdalom, bezzeg az éles nyilallás szerűtől meg kiszaladok a világból.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

molnibalage83
Új szavazás.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

8 órára tippelek, hogy annyi lehet, de átlagosan 6-ot szoktam. ha sikerül 6-ot aludni, akkor viszonylag okénak érzem magam, de 5 és fél és az alatt szenvedek egész nap.
Olyan, hogy úgy ébredek hogy kialudtam magam és milyen kellemes, az szerintem évekkel ezelőtt volt utoljára, szóval én 7 és 9 óra alvás után ugyanúgy kelek, kielégületlenül
Zephyr Retiring
Csak okostelóm van. Elalvás előtt megnézem rajta mennyi az idő, felkeléskor szintén. Aztán fejben kiszámolom a közben eltelt időt 😊

Amúgy érdekes téma ez az alvásigény, mert a kollégákkal erről beszélve én elég szélsőséges idővallumokat hallok: 5 órától 10-ig, és ezeket is elég sok minden befolyásolhatja..

Miband 2-t használok és elég jól mér. Mármint nagy okosságot nem tudok meg belőle de méri, hogy mikor feküdtem le és mikor keltem. Persze jelzi, hogy mennyi volt a mély és a felületes/könnyű (nem tudom mi erre a szakszó) alvás de ahogy utánaolvastam azt nem érdemes figyelni mert a mély alvásnak is több fokozata van. Ébresztésre viszont tökéletes a karkötő mert sokkal jobb vibrálásra felkelni, mint csipogásra.

Alvásigényem 7-8 óra de ha sokáig ez alatt teljesítek, akkor összeszedem a fáradtságot és utána akár 10 órát is képes lennék aludni, ha a gyerek nem keltene fel 😊
erről jut eszembe: használ más is okos karkötőt?

nálam a honor band3-on be van kapcsolva az alvásfigyelő, elégé bull shitnek tűnik, meg a felriadásokat egyáltalán nem veszi észre, egy dolgot viszont nagyon el tud találni: az elalvás és a felébredés időpontját.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Zephyr Retiring
Az alvásigényem az 8 lenne. De persze változó külső tényezők miatt, jó ha sikerül 5-6 órát szundiznom folyamatosan naponta..

Nekem 8

★★★★★

Calver
megfelelő alváshigiéniával 7 óra tökéletesen elég.

"The trees move. Do you not see it?"

chhaya
8 óra. De 7-tel is egész jól elvagyok.
Viszont ha huzamosabb ideig 6 óránál kevesebbet alszom, akkor utána simán alszom egyhuzamban 11 órát is. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Attól függ mikor. Ötödik éjszakás műszak után vagy első délelőtt előtt 😊 De több mint 8 óra általában.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

molnibalage83
Új szavazás.
Hétvégén az archívumot befrissítem, jó nagy elmaradásban van.

QuippeR
gőzöm sincs opció is kellene

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Zephyr Retiring
Ezt csak végszükség esetére valamikor majd a nyáron:

Hány köbcentis volt a legnagyobb motor amin ültél már utasként?

- még nem ültem motoron.
- 50 (bár ezen tilos)
- 125
- 250
- 500
- 750
- 900
- 1000 vagy afelett..

Lacee86
Ki lesz a következő TOP 100-on kívüli csapat, akitől kikap a magyar labdarúgó válogatott?
Válaszok: Madagaszkár, Vietnam, Észak-Korea, Etiópia, Afganisztán, Vanuatu, Nepál, Moldova, Málta, Seychelle-szigetek, San Marino, Gibraltár, Egyéb.

molnibalage83
Új szavazásra javaslatok?

Jó "magas" lett a bizonytalan szavazók aránya.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.03.27. 10:57:14
Lacee86
Jó ötlet.

Calver
az MKKP olyan Szegednek, mint Kanadának Justin Bieber.

"The trees move. Do you not see it?"

BaliBoy
Az MKKP is a részvételre buzdított a köztévében. Én tudom! 😄D

molnibalage83
A következő kérdés lehet erre tippelés, hogy hány százalékost lesz a részvétel.

egyébként ez a 87%--os biztos részvételi arány tetszik, bár kicsi a mintaszám, de ezt jó lenne látni országosan is
mindenképp, hogy ne az y generáció nihilizmusán menjen el a dolog. Sajnos a kormány támogatottsága életkorral párhuzamosan nő, akárcsak a szavazási hajlandóság. Ha az y generációs kortársaim végül legalább akkor arányban megmozdítanák a seggüket mint a nyugdíjasok, akkor talán le lehetne őket váltani, és nem azok döntenének a jövőről, akiknek még átlagosan 10 évük van hátra, hanem azok, akik mondjuk negyvenet élnek még it. De ahogy az átlag életkor növekszik az országban, úgy minden eltelt négy évvel egyre kisebb a valószínűsége a kormányváltásnak.
Ja és örülnék, ha végre sikerülne a köztudatnak kilépnie a fidesz-mszp átkos kettősségéből, és nyomni egy rezetet. Megpróbálni mindenképp megéri, nincs jobb opciónk.
Utoljára szerkesztette: Fbn Lx, 2018.03.23. 20:11:32
BaliBoy
Azért ha lesznek "ötletes" szavazólapok... legyen nálad fényképező! 😄

Nálunk nem lesz csalás, elvitetem a rendőrökkel, ha valaki ilyennel próbálkozik. 😊

★★★★★

BaliBoy
Csak ne így! 😄

Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2018.03.21. 22:09:01

Elmegyek, egészen reggeltől estig ott is leszek majd, mivel szavazatszámláló leszek. Hogy én kire szavazzak azon még gondolkozom.

★★★★★

Zephyr Retiring
Mi a legutóbbira nem mentünk el a párommal. Ha csak rajtam múlna most se mennék, mert engem nem érdekel.
De a párom már jelezte felém, hogy megyünk és számít a támogatásomra a döntésében, hogy kikre szavazzunk.
Aki párkapcsolatban él, az tudja, miért is nem ajánlatos erre a felkérésre nemet mondani...
Aki meg szingli, az majd megtudja ha lesz párja egyszer 😄

BaliBoy
Az előző két szavazásra nem mentem. Ennek oka az volt, hogy nem voltam hajlandó úgy elmenni szavazni, hogy csak rosszra, vagy még rosszabbra lehetett szavazni. Attól, hogy valamelyik a kisebbik rossz, attól az még rossz. Ráadásul a "rosszaságnak" nincs mértékegysége, nem lehet igazán megmondani, hogy mennyi az a kisebb... Értelemszerűen ha az ember rosszra szavaz, nem is várhatja el, hogy jó irányba menjenek a dolgok.
Na ez volt eddig...

Idén mégis arcon fogom köpni magam és elmegyek szavazni, habár most sincs olyan akire szívesen adnék voksot. Vannak olyan kezdeményezések, amik szimpatikusak, de még elég kiforratlanok.
Viszont ezt mocskot el kell takarítani!

Az országos listán már egyértelműen tudom, hogy kiket fogok támogatni, az egyénit még nem teljesen, de figyelem, hogy kire kellene.

(remélem ennyi még belefér. neveket nem említettem.)

Egyébként egy olyan válasz is lehetett volna, hogy még nem vagyok elég idős a szavazáshoz. Bár tudom, hogy az SG-n nem nagyon vannak már fiatalok. 😊

Lacee86
Igen, mindenképpen elmegyek. Párt szinten még kettő között gondolkozom, de egyéni jelöltek közül már egyértelműen tudom.

Jelen állás szerint semennyire. Én is ott leszek, még akkor is ha a sok szarból kell választani, különben nincs jogom panaszkodni a pártok miatt, ha másra hagyom a döntést.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.03.21. 12:14:56
Elmegyek szavazni az ziher.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudnak összefogni az ellenzéki pártok, amúgy ja, megyek szavazni, mint mindig.

Pluskast
<#eljen>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

molnibalage83
Nem én választottam. A jövőre vonatkozólag van pár ötletem, de a közösség nem tiltakozott ez ellen.

Pluskast
Hmm. Elég kényes témát választottál 😊 Amúgy elmenni elmegyek, de őszintén szólva, legszívesebben egy nagy péniszt rajzolnék a szavazó lapra, és hozzá mellékelnék egy "elbocsájtó szép üzenetet" is. Katasztrofálisak a politikai pártjaink.... Csak rossz és még rosszabb közül lehet választani.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

molnibalage83
Új szavazás.

Zephyr Retiring
Laci beelőzött 😊