127612
-
-
c-c-c-
Nem érdekel. -
lord nihilus #111098 Nem érdekel. -
Blum #111097 Nem erdekel -
Tökéletesnek. -
clio1616v #111095 magadat újnak vagy réginek gondolják a mentalitásod szerint a szüleid? -
Attól függ mi az első amivel megismerkedem. Az annál régebbiek még rosszak, az újabbak már elrontottak :) -
De a 6 előtt volt 5, 4, 3, 2 és 1 is... a 6 már az elcseszés sokadik szintje :) -
Kicsit se érdekel, Androidos vagyok. -
Nem érdekel. Az előzőt se tudom hogy néz ki. Nincs se okostelefonom, se táblagép se semmi anyámtyúkja amire ilyesmi kellene. De ha lenne akkor maradna a 6, mert régenmindenjobbvoltazújjalcsakelcseszik mentalitású vagyok. -
Mint az összes eddigi iOS, hidegen hagy, nem érdekel semmi ami Apple. -
Azmiaz. -
Más platformot használok, de a képek alapján valami irdatlan nagy hányás lett az egész. -
Symbianos vagyok, de nagyon tetszik. -
clio1616v #111086 nem ismerjük mi egymást valahonnét? Monsieur -
clio kérdés?:D -
Pénteken jön a HTC One-om, az ájfónomat meg odaadom az anyámnak ajándékba. -
Szavazó roBOT #111083 Hiszel az első látásra szerelemben? ==>> Mit szólsz az új iOS 7-hez? -
Szerintem létezik szerelem első látásra.
Nem tudom. -
Hány olyan dolog van még a világon, amiben "hisznek" meg "nem hisznek" az emberek függetlenül attól, hogy a tudomány esetleg mit állít róla? :)
-
Értettem, csak megerősítettem, vazze. :P :D -
netán én is erre utaltam vaze... -
Az nem szerelem, ha feláll egy jó nőre... Sokan keverik a szezont a fazonnal. :/ -
Köhhhm! Nos ha csupán "kémiai folyamatnak" tartjuk a szerelmet, akkor hiszek benne, hogy van szerelem első látásra (naná, ráizgulsz, mint bodri a mogyoróbokorra), ha annál többnek, akkor meg nem, mert ahhoz idő kell bezony. -
Fbn Lx #111076 az meg aztán végképp micsoda opció, hogy "nem hiszek a szerelemben"
what -
Fbn Lx #111075 miért van az, hogy ebben még hinni vagy nemhinni kell?
valaki valahol már biztosan bebizonyította, hogy ugyanazok a kémiai folyamatok lejátszódhatnak e emberben pusztán egyetlen első ránézés következtében
szerintem nagyon kevés olyan ember van, aki ilyen könnyedén szerelmet tud érezni, de valakivel már biztosan megtörtént a történelem során -
clio1616v #111074 igen, hiszek benne
a szerelem egy olyan állapot, amikor olyan dolgokat teszel, amit normálisan soha nem tennél meg -
max vonzódás lehet elsőre sztem
igen -
"Nem hiszem, maximum vonzódás lehet, a szerelemhez idő kell"
ahhoz hogy valakit igazán szeressünk, úgy szerelemből, jobban meg kell ismernünk a másikat. Ha valaki gyönyörű, és elbűvölő a mosolya, attól még lehet egy kellemetlenkedő, illetlen (bunkó) ember. Ezért nem hiszek benne.
hogy voltam e már szerelmes? hmm, igazából nem tudom. Szerintem még sose. Volt barátnőm, akit nagyon szerettem, de szerelmes talán még sose. -
hugopareiros #111071 4) Nem hiszem, maximum vonzódás lehet, a szerelemhez idő kell
A szerelemhez idő kell. Viszont erős vonzódás lehetséges. Jelen párkapcsolatomnál is megláttam és egyszerűen vonzotta a tekintetem, meg úgy az egész testem.
8) Igen, jelenleg is. -
Blum #111070 Nem hiszek a szerelemben.
Sajnos voltam. -
Szavazó roBOT #111069 Részt veszel az árvízzel kapcsolatos védekezésben? ==>> Hiszel az első látásra szerelemben? -
Lött. :) -
EnxTheOne #111067 miko lösz uj kérdés? :D -
uwu420 #111066 A folyó nem a kanyarban önt ki, a víz nem jármű, hogy kisodródjon.
Az árvízveszélyes területek nem egyformán védettek.
Vannak helyek ahol szándékosan hagyják kiönteni hogy könnyebben lemenjen az árhullám. Egy rét pl simán lehet szükség tározó. Egy város védelme már sokkal komolyabb. Elöntés veszélyének tekintetében szinte csak a töltésmagasság ami mérvadó. Képtelenség mindenhova 1000 éves gyakoriságú árhullámra méretezni a védműveket, belerokkanna az építésébe az ország gazdasága. Mindig annyit építenek amennyi tudnak, és az értékesebb helyeket jobban védik. Ráadásul vannak nehezebben védhető helyek.
Az ártérre építkezés más tészta. Nem feltétlenül kell védműnek lennie a közelbe, de egyszerűbb ha úgy gondolsz rá, hogy a gátak közti rész.
Ha elég embert kennek meg, simán lehet kapni építési engedélyt olyan helyre is amit 10 évente elönt a víz. Ha szerencséje van mondjuk egy szupermarketnek egy ilyen hellyel, 20 évig is üzemelhet és megtérülhet a befektetés; ha meg nincs akkor egy év után nagy veszteséggel mehet máshova. A 10 éves gyakoriságú árhullám igazából bármikor jöhet, az nem azt jelenti hogy tíz évente jön, csak átlagba úgy szokott. -
7 milliárd ember sűrűn állva elfér Rhode Islanden (4005 négyzetkilométer, kb. Győr-Moson-Sopron vagy Csongrád megye területe) -
Fbn Lx #111064 itt kipróbálhaod hogy mi lesz -
Még a sűrűbben lakott országokban is simán húzol olyan 5-10 km-es ámétrőjű köröket, ahova egy meteor bevágódva néhány száz kt-ás vagy néhány Mt-ás hatóerővel pusztítva is "csak" néhány ezer vagy tízezer embert ölne meg közetlenül. -
Hát, mindenesetre kb. egál a körön belül és kívül. Durva. :D
Amúgy az is döbbenetes, h én középsuliban határozottan emlékszem, h 1,2 milliárdnak tanultuk Kína, 1 milliárdnak India lakosságát. Most 1,3 és 1,2... :S -
így hirtelen Indonézia 240 millió, Pakisztán 180, Banglades 150, Japán 130, Fülöp szigetek 100, Vietnam 90, Thaiföld 65, Dél-Korea 50