127612
  • Lacee86
    A talpad akkor is hozzáér a szandálhoz ugyebár...
    Sztem akinek extra izzadós a lába, annak tökmind1. Ez alkat kérdése is.
    Nekem a vászon tornacipőben sem izzad semmivel sem jobban, mint máskor, és nem is lesz büdösebb, mint egy átlag "lábszag".
  • Narxis
    De a szandálnál szellőzik a lábad, a cipőben meg belerohad, főleg nyáron. Az biztos, hogy vannak olyanok akiknek jobban izzad a lábuk de szerintem nyáron a cipő csak ront rajta. Nekem volt egy osztálytársam aki ilyen izzadós volt, de csak a lába és nem volt kövér vagy ilyesmi, sőt sovány volt de olyan büdös volt a lába, hogy eszméletlen. Testnevelés óra előtt és után szagolhattuk, aztán pár embernél már elszakadt a cérna és nem engedték addig átöltözni amíg mi át nem öltöztünk. :D
  • Lacee86
    Na, én többek közt ezért nem hordok szandált. Gyakorlatilag a szandálba izzadsz bele, míg egy cipőben a zokni veszi fel a nedvességet.
  • Pluskast
    maga a tárgy létezése akart ott lenni. Bocsi a helyesírási hibáért!
  • Pluskast
    Nos azért csak ez részben igaz. A jégkorszak idején nyilván nem szandált hordtak az emberek, de ma a tárgy létezés Egyiptomig vezethető vissza. Szóval elég régi találmány :P
  • Narxis
    aha, minél erősebb annál jobb :D
  • tigeroo
    az peronoszpóra is jó?
  • Narxis
    Szórj bele használat előtt egy kis gombaölőt.
  • kamionosjoe
    Teljesen rendben van, én is szoktam hordani.

Pár évvel ezelőtt volt egy szandálam(ez miért nem helyes?), de amikor zokni nélkül hordtam belerohadt a lábam annyira büdösödött a talpam benne, ezért kénytelen voltam aztán zoknival hordani. Ha találok olyan szandált amiben nem büdösödik meg a talpam egy kis mászkálás után akkor majd zokni nélkül fogom hordani.
  • [HUN]FaTaL
    +1
  • bardocz
    De amúgy viccen kívül, szerintem a ruhákat első körben csakis a hideg elleni védekezésre hozták létre, és akkor már butaság lett volna szandált csinálni zárt lábbeli helyett.
  • MR ME
    :DDDDDDD
  • bardocz
    Valahogy így :DD
  • pxxl
    sétáltak sétáltak, egyszer csak jött a gecinagy hideg, és csináltak cipőt...
  • bardocz
    Zárt, amikor jött a gecinagy hideg, csak akkor kezdtek el lábbelit csinálni, hogy ne fagyjon le a lábuk, amúgy meg végig mezítláb mászkáltak. Legalábbis én így gondolom, szóval így van.
  • tigeroo
    akkor ez a tyúk vagy a tojáshoz hasonló filozofikus kérdés:

az első lábbeli szellőző vagy zárt volt?:D
  • [HUN]FaTaL
    Utálom a szandált, szerintem borzalom.

Más meg úgy hordja, ahogy akarja, én aztán magasról leszarom.
  • MR ME
    nem igazán érdekel, nem szoktam ilyenekkel foglalkozni
  • Dzsini
    "ha abból indulunk ki hogy a szandál = több ponton fixált papucs"

És ha abból, hogy szandál = a szokásosnál kevesebb anyagból készült, ezáltal jobban szellőző cipő? :)
  • pxxl
    gaytest... :D
  • Narxis
    loooool
  • Lacee86
    Ez a kép sztem már bejárta a fél világot. :D
  • Pluskast
    Nos elég idiótán tud kinézni. Bár úgy néz ki van akiknek bejön

:)
  • Dzsini
    Persze, mert már nem gyártják, és egyre ritkább - látsz még valahol SzTK-t? :))
    (azon kívül, hogy nálunk is az a közismert neve annak a bizonyos épületnek)

(plusz ki tudja kereső nélkül, hogy mit jelent az SzTK?)
  • Lacee86
    Öregapám SZTK keretes szemüvege is visszaköszön, persze most újan méregdrága. :D
  • Narxis
    Te leszel a ByeBardocz :D
  • tigeroo
    vigyázz még a végén hipszter divat lesz mint a hózentróger, meg a halásznadrágba betűrt ing
  • Lacee86
    Ki tudja, lehet, h szexinek találnának.
  • bardocz
    Nem hordok szandált, de ha hordanék, csakazértis zoknival. Térdig felhúzva. És a westendben sétálgatnék a 16 éves tinipicsák között, hogy agyfaszt kapjanak.
  • bardocz
    Nekem anyám érti, meg ki kicsoda megvan neki. De inkább ne nézné :DD
  • Dean Winchester
    nem érdekel, ha neki úgy kényelmes akkor viselje úgy.
    ha többen lennének akiknek tetszene a szanda-papucs kombó és viselnék akkor divatot teremtenének....

"Emberiesség elleni bűntett, nyilvános megszégyenítéssel büntetném!"
    ez inkább arra igaz aki lenézi a másikat csak mert az illetőnek úgy a kényelmes ahogy...
  • Unreal1942
    Jó kis ESD szandál :)
    Az egy munkahelyi környezet. Ott inkább az a ronda amikor zokni nélkül kilóg a retkes lába a műszakvezetőnek :D
  • Unreal1942
    Zokni nélkül nem kényelmes a cipő, de szandált épp ezért eszembe se jut hordani.
  • Roger6
    Én megmosolygom őket, ennyire érdekel.
  • QuippeR
    ja igen, ahol dolgozom, kötelező az ESD papucs (nevében papucs, gyakorlatilag szandál), de értelemszerűen senki nem veszi le a zokniját a munkahelyre beérve. (télen mondjuk különösen hülyén nézne ki, de nyáron se szokás.) persze itt nem szempont a divat.
  • Molnibalage
    Nem hordok szandált. Kis koromban rühelltem és ez most is így van.
  • QuippeR
    nem néz ki jól, de őszintén szólva a divat nem ismereténél sokkal nagyobb idiotizmusnak tartom, amikor valaki emiatt kap agyérgörcsöt, és/vagy kategorizálja embertársait.
  • Blum
    Nem hordok szandalt,de merhetetlenul izlestelen amikor valaki szandalt huz es hozza zoknit.
  • pxxl
    1. rühellem a szandált.
    2. felőlem aztán úgy hordja más, ahogy akarja, mit foglalkozzak vele...
  • tigeroo
    szandált énsem hordok

mondjuk ha abból indulunk ki hogy a szandál = több ponton fixált papucs, akkor tényleg gáz hozzá a zokni