A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
★★★★★
All hail the double x!
A keresztes hadjáratok nem térítési szándékkal indultak, és nem is torkolltak ilyesmibe.
A szegények nem sokat értek egy középkori hadseregben, nem is nagyon gyûjtötték õket.
A katolicizmus még nem is létezett a kereszténység széleskörû elterjedésének idején, akkoriban még egységes keresztény egyház volt.
Az ugyan elképzelhetõ, hogy direkt tartották tudatlanságban a népet, de a többi földrész történelmét figyelembe véve azért nem kirívó az eset, mivel mai szemmel nézve nagyjából senki nem tudott sokat a dolgok miértjérõl. Elképzelhetõ, hogy egyszerûen csak nem volt elegendõ erõforrás a széleskörû taníttatásra.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Benedeknek eléggé érdekes múltja van, de akik azért ítélik el, mert kötelezõ volt belépnie a Hitlerjugenbe...
érdekes, hogy elég sok embert nem érdekel
I met God. She's black
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A kenyér nem lesz olcsóbb holnaptól, a fizetés sem több...
Mondjuk a konteósok nyilván elõkeresik most a fekete pápa lapot, jönnek a gyíkok stb.. 😊 De minden csoda három napig tart, úgyis jön majd a vizsgaidõszak illetve dolgozni kell tovább, jönnek a csekkek jövõ hónapban is, stb...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
de legyen neked ahogy érzed😊 lehet, hogy a világi hatalommal szemben, de annak a vagyonát használva a sajátját gyarapítgatva. ami nagyon unszimpatikus.
(de ez már tényleg nem a szavazás témájához kapcsolódik)
Ezektõl többé-kevésbé független az, hogy valamely napokon egy hasonló gondolkodású közösség összegyûlik egy helyen, és valamilyen módon kinyilvánítja összetartozását (és ezt misének, istentiszteletnek, stb. nevezik).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a politika egy vadállat a Biblia szerint, és a szajha, a vallások összessége ül a hátán. de nézz utána, mi lesz ezzel a szajhával.
Minden egyház alapvetõen politikai, érdekérvényesítõ szervezet, hogy érted, hogy maradtak volna a helyükön?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a világoon ennél jóval többen éheznek, nyomorognak, halnak meg ivóvíz hiánya, meg a nagy mocsok etc. miatt. a papíron kifejezésed viszont fedi a valóságot. a fele sem gyakorolja/hiszi amibe belekeresztelték anno. lehet, hogy nagy hír, lehet, hogy igazad van ebben, de akkor átfogalmazom a véleményem a te kedvedért😊 engem hagy hidegen, hogy a pápa mit mûvel, vagy mit nem mûvel, de ettõl még ez nagy hír😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
26
Nem érdekel.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ha bennelennél 1 nagy klubban (nevezzük cégnek), és lennének nem épp jogos bevételeid, élnél mint hal a vízben teis balfasz fõnököt választatnál meg inkább nem? mert nem érdeked hogy rendet tegyen egy jó vezetõ.
nemtom, én így látok a dolgok mögé, fenntartásokkal kezelem az ilyen fisifosi bejelentéseket.
2005-ben hunyt el II. János Pál.
lehet hogy ez is közrejátszott, ám II. János Pál az egyik legfiatalabb, míg XVI. Benedek az egyik legidõsebben megválasztott pápa - úgytudom hogy már a nyugdíjazását alig várta amikor meghalt János Pál amikor megválasztották. Így viszont kicsit érthetõ a döntése.
Apám is folyton cseszeget, hogy miért nem éneklem a mi atyánkot... mert nem vagyok vallásos, és nem hiszek ezekben a dolgokban, ennyi