127612
-
A talpad akkor is hozzáér a szandálhoz ugyebár...
Sztem akinek extra izzadós a lába, annak tökmind1. Ez alkat kérdése is.
Nekem a vászon tornacipőben sem izzad semmivel sem jobban, mint máskor, és nem is lesz büdösebb, mint egy átlag "lábszag". -
De a szandálnál szellőzik a lábad, a cipőben meg belerohad, főleg nyáron. Az biztos, hogy vannak olyanok akiknek jobban izzad a lábuk de szerintem nyáron a cipő csak ront rajta. Nekem volt egy osztálytársam aki ilyen izzadós volt, de csak a lába és nem volt kövér vagy ilyesmi, sőt sovány volt de olyan büdös volt a lába, hogy eszméletlen. Testnevelés óra előtt és után szagolhattuk, aztán pár embernél már elszakadt a cérna és nem engedték addig átöltözni amíg mi át nem öltöztünk. :D -
Na, én többek közt ezért nem hordok szandált. Gyakorlatilag a szandálba izzadsz bele, míg egy cipőben a zokni veszi fel a nedvességet. -
maga a tárgy létezése akart ott lenni. Bocsi a helyesírási hibáért! -
Nos azért csak ez részben igaz. A jégkorszak idején nyilván nem szandált hordtak az emberek, de ma a tárgy létezés Egyiptomig vezethető vissza. Szóval elég régi találmány :P -
aha, minél erősebb annál jobb :D -
az peronoszpóra is jó?
-
Szórj bele használat előtt egy kis gombaölőt. -
kamionosjoe #111292 Teljesen rendben van, én is szoktam hordani.
Pár évvel ezelőtt volt egy szandálam(ez miért nem helyes?), de amikor zokni nélkül hordtam belerohadt a lábam annyira büdösödött a talpam benne, ezért kénytelen voltam aztán zoknival hordani. Ha találok olyan szandált amiben nem büdösödik meg a talpam egy kis mászkálás után akkor majd zokni nélkül fogom hordani. -
+1 -
De amúgy viccen kívül, szerintem a ruhákat első körben csakis a hideg elleni védekezésre hozták létre, és akkor már butaság lett volna szandált csinálni zárt lábbeli helyett. -
:DDDDDDD -
Valahogy így :DD
-
sétáltak sétáltak, egyszer csak jött a gecinagy hideg, és csináltak cipőt...
-
Zárt, amikor jött a gecinagy hideg, csak akkor kezdtek el lábbelit csinálni, hogy ne fagyjon le a lábuk, amúgy meg végig mezítláb mászkáltak. Legalábbis én így gondolom, szóval így van. -
akkor ez a tyúk vagy a tojáshoz hasonló filozofikus kérdés:
az első lábbeli szellőző vagy zárt volt?:D -
Utálom a szandált, szerintem borzalom.
Más meg úgy hordja, ahogy akarja, én aztán magasról leszarom. -
nem igazán érdekel, nem szoktam ilyenekkel foglalkozni -
"ha abból indulunk ki hogy a szandál = több ponton fixált papucs"
És ha abból, hogy szandál = a szokásosnál kevesebb anyagból készült, ezáltal jobban szellőző cipő? :) -
gaytest... :D -
loooool -
Ez a kép sztem már bejárta a fél világot. :D -
Nos elég idiótán tud kinézni. Bár úgy néz ki van akiknek bejön
:)
-
Persze, mert már nem gyártják, és egyre ritkább - látsz még valahol SzTK-t? :))
(azon kívül, hogy nálunk is az a közismert neve annak a bizonyos épületnek)
(plusz ki tudja kereső nélkül, hogy mit jelent az SzTK?) -
Öregapám SZTK keretes szemüvege is visszaköszön, persze most újan méregdrága. :D -
Te leszel a ByeBardocz :D -
vigyázz még a végén hipszter divat lesz mint a hózentróger, meg a halásznadrágba betűrt ing -
Ki tudja, lehet, h szexinek találnának.
-
Nem hordok szandált, de ha hordanék, csakazértis zoknival. Térdig felhúzva. És a westendben sétálgatnék a 16 éves tinipicsák között, hogy agyfaszt kapjanak. -
Nekem anyám érti, meg ki kicsoda megvan neki. De inkább ne nézné :DD -
Dean Winchester #111270 nem érdekel, ha neki úgy kényelmes akkor viselje úgy.
ha többen lennének akiknek tetszene a szanda-papucs kombó és viselnék akkor divatot teremtenének....
"Emberiesség elleni bűntett, nyilvános megszégyenítéssel büntetném!"
ez inkább arra igaz aki lenézi a másikat csak mert az illetőnek úgy a kényelmes ahogy... -
Unreal1942 #111269 Jó kis ESD szandál :)
Az egy munkahelyi környezet. Ott inkább az a ronda amikor zokni nélkül kilóg a retkes lába a műszakvezetőnek :D -
Unreal1942 #111268 Zokni nélkül nem kényelmes a cipő, de szandált épp ezért eszembe se jut hordani. -
Én megmosolygom őket, ennyire érdekel. -
ja igen, ahol dolgozom, kötelező az ESD papucs (nevében papucs, gyakorlatilag szandál), de értelemszerűen senki nem veszi le a zokniját a munkahelyre beérve. (télen mondjuk különösen hülyén nézne ki, de nyáron se szokás.) persze itt nem szempont a divat. -
Nem hordok szandált. Kis koromban rühelltem és ez most is így van. -
nem néz ki jól, de őszintén szólva a divat nem ismereténél sokkal nagyobb idiotizmusnak tartom, amikor valaki emiatt kap agyérgörcsöt, és/vagy kategorizálja embertársait. -
Blum #111263 Nem hordok szandalt,de merhetetlenul izlestelen amikor valaki szandalt huz es hozza zoknit. -
1. rühellem a szandált.
2. felőlem aztán úgy hordja más, ahogy akarja, mit foglalkozzak vele... -
szandált énsem hordok
mondjuk ha abból indulunk ki hogy a szandál = több ponton fixált papucs, akkor tényleg gáz hozzá a zokni

:)