127612
-
PC. Az igazi férfiak egérrel céloznak nem auto aim rásegítéssel. -
Igazán kitalálhatnák már egyébként, h konzolon is lehessen bill/egérrel játszani. :) -
PC!
mivel nagyrészt fps-ekkel játszom, amit inkább hagyjunk konzolon így sztem érthető.... -
Világ életemben PC gamer voltam, ez jön be.. Szeretek behuppani a hiperfasza székembe, rácuppani a monitorra, és halálpontos heccsátot osztani egérrel :DDD
Ha viszont kijön a ps4 el tudom képzelni, hogy veszek egyet.. Egy hármast mindenképpen szeretnék kölcsön valakitől egy rövid időre, mert van néhány exkluzív cím, ami nagyon érdekel.. (heavy rain; last of us; gran turismo..) -
Egyik se. Mobil és PC (sajnos mostanában ebben a sorrendben :D) -
Evoluti0N #111335 PC-n szoktam játszani, de egyre valószínűbb, hogy egy PS3-ra beruházok az idén. -
PC, mert erre vannak szimulátorok. -
Ps mert konzolokról volt szó, és X-boxom sose volt és sose játszottam rajta. Amúgy meg PC, de már megint egy viszonylag normális kérdés egy idióta válasszal. (amúgy akkor már jobb kérdés lett volna, hogy konzol vagy pc?) -
Blum #111332 Xbox,mert nem ertek a Photoshophoz. -
PC. -
a konzol meg gyakorlatilag egy pc...
-
Fbn Lx #111329 a kettő közül a pisa 4-est venném, de konzolt is csak akkor vennék, ha nagyon gazdag lennék, és már meguntam a tinilányokkal folytatott group-szexet
a pécé kielégít, csak lenne erősebb a mostani -
Jelenleg PC-n, pontosabban laptopon játszom néha, de nem vagyok egy nagy gamer. Amíg elindulnak rajta a játékok, ok, de ha már nem fognak, akkor sem fogom a fejem a falba verni. Bár sose játszottam konzolon, de végül is egy Xbox 60 ezer Ft-ért nem megvehetetlen. Igaz, biztos más rajta játszani, és eredeti játékok kellenek hozzá, de ha lejár a garancia, ki lehet chipeltetni, és akkor mehet a virágbolti is. :D -
"a konzolokról van szó"
ergo a PC-nek nem kéne ott lenni. -
milyen szempont szerint?
játszani gondolom inkább xbox v. playstation, de alig játszom és többet gépezek, így pc -
(lehet, hogy nem ártott volna többszörös választósan megoldani...) -
PC, Xbox, PS - mindkettő
-
PC. Nagyon ritkán játszom, arra felesleges konzolt venni, meg nem is volna hova tennem. -
Jelengleg PC, de volt PSone-om, Xbox-om és most legszívesebben PS4-et vennék. -
Szavazó roBOT #111321 Szandál plusz zokni? ==>> PS vagy Xbox? -
Nem érdekel. Nyilván ízléstelen mint a disznó. -
Tsol #111319 Tulajdonképpen semmi gond vele, bár én nem hordok szandált, így nem érint.
Az már jobban zavar amikor az osztálytársaim képesek hosszú percekig azon hergelni magukat, hogy az oszt.f. szandált húz zoknival.
-
vagy nem is izzadsz, mert hüllő raptoid vagyol
-
Emberiesség elleni bűntett, nyilvános megszégyenítéssel büntetném!
-
Tévedsz, a zoknin is nagyon sok múlik. Normális pamutzokniba nem rohad bele a lábad. -
Akkor nekem csudijó szandálom van mert semmi sem igaz abból amit írsz.
Akkor párolog el ha olyan cipőd van, ez nem zoknin múlik. -
Dagadt nőn feszülős ruha, ahol netán még a hurka is kivillan; gizda, hófehér vállú pasas ujjatlan izomtrikóban; rövid szoknyához cipőből kivillanó nejlon bokafix; férfin fehér feszülős gatya és bugyirózsaszín selyeming; soroljam még? :) -
Fbn Lx #111313 sorolj fel párat, hátha valamelyiket én is élem -
Vannak sokkal rosszabb öltözködési defektek, mint a szandál és a zokni együtt... Szóval annyira nem izgat. -
kamionosjoe #111311 éppen fél órája estem rajta túl :) -
clio1616v #111310 esetleg zuhany? -
clio1616v #111309 ízlések és ficamok
a szőke csajos fotóról meg hiányzik valami, egy Fila táska a gyerek hátáról :DDDDD -
Fbn Lx #111308 pronyónak nem lehet qrós fenekű nője -
Dehogy rohad. Ugyanis a zonki szálakból áll és a szálak felülete baznagy. A legnagyobb nyár hőségben sem nedves a zoknim, még akkor is elpárolog és nekem a lábam sem büdös. Ha szar műszálas zoknit használsz, akkor persze lehet...
Szandálban mikor régen jártam állandóan csorgott az izzadságtól, mert a sem a talpad sem a szandál felülete nem elégséges sokszor a párologtatáshoz. Az meg külön vicc, hogy ha kicsit laza, akkor az izzadtságon csúszik a talpad. -
Az akkor nem jó szandál.
Jó a cipő is ha vékonyabb, nyári de sztem akkor is számít egy kicsit minimum ha szabadon van az ember lába. -
miért mi a baj a képpel? -
Fbn Lx #111304 amúgy kellemetlenül érzem magam, ha meglátok egyet
így valamért a 80-as évek nyugatiasodni kezdő férfiembere jut róla eszembe, aki véletlenül került ide és viccesen néz ki -
Fbn Lx #111303 hülye buzi, hát mi ez komolyan -
Ha állsz egy helyben, de ülve vagy mozogva már nem, érdemes olyan szandált venni ami kicsit "lötyög" a lábadon, legtöbbet be is lehet úgy állítani, meg persze nem mindegy, hogy a talpa milyen anyagból van. -
hiába szellőzik, amikor papucsban császkálok nyáron beizzad a lábam menet közben és egyszerűen szétvágja a lábamat a "karimája" széle vagy mi a tosznak hívják
amúgymeg nem kell full zárt cipő nyárra, én azért szoktam nagyobbat venni, lazán befűzve, sokat számít azis.