A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
jah, hát csatikra mindég oda kell figyelni

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
egy ná-val kevesebb lett 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jazzy
<#hehe>
Dzsini
Iszonyatosan drága és sok idõ a lektorálás, fõleg a szakmai. A könyvpiac amúgy is elég nehézkesen mûködik, kevés kiadó engedheti meg magának, a sebesség és versenyképes ár helyett a minõséget.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
España...náná ná ná ná náááá

All hail the double x!

Pluskast
A szörnyû az a mai könyvekkel kapcsolatban, hogy gyakorlatilag megszûnt a lektorálás. Sok hibája volt a szocializmusnak, de az ilyenekre odafigyeltek. Ezért is szeretem a régebbi könyveket, illetve a nevesebb történészek mûveit.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Viva

★★★★★

Molnibalage
Pedig de. Sokszor a fordítás az, ami hülyeség, de van, hogy maga az alap tartalom is.

Volt olyan könyv, amirõl azt hittem, hogy jó. Beleolvastam abba a részébe, ami arról szólt, amit már ismertem. Na, az trágya volt, iszonyatos marhaságokkal. Ezután erõsen megkérdõjelezõdött bennem, hogy akkor az elsõ fele vajon mennyire lehetett minõségi...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

pxxl
Minimax, Disney Channel, CN

All hail the double x!

Dzsini
... amelyiken van legalább euroscart csatlakozó 😊 kevés az olyan DVB tuner, amelyiknek van antennakimenete is.

(fogyasztóvédõs mûsorban hallottam, sokan panaszkodnak miatta)

Sir Quno Jedi
Megfelelõ tv sem kell hozzá, kb. bármék tv-re ráteszel egy külsõ digitális tunert és holá.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
A földfelszíni digitális sugárzás pont ugyanannyiba kerül most, mint a földfelszíni analóg - egy megfelelõ tévé és antenna kell hozzá, elõfizetés nem.

Lacee86
Hát mert feltételezi az ember, h azért egy Nat Geo-n csak nem vetítenek hülyeséget... De könyvben is ugyanúgy adhatnak ki hülyeséget, szóval a forrás hitelessége a fontos. Azért pl. egy David Attenborough-féle ismeretterjesztõ film hitelességét senki nem vonná kétségbe. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Pluskast
Háát. Vetítettek valami 2. vh-s dokumentum filmnek nevezett borzadájt a nat geon... Annyi pontatlanság volt benne, hogy iszonyat. Idõbeli tévedések, csapat testek megnevezése stb. A baj az, hogy mivel ugye ma már rengetegen lusták könyveket olvasni ilyenekbõl tanulnak. Aztán ezt "készpénznek veszik" és utána nem értik majd, hogy miért hibás a "szerzett" tudásuk, hiszen a tv-ben ezt mondták és az biztos úgy is van. A médiának nagy a felelõssége és legalább az ilyen dolgokra odafigyelhetnének. Pláne, hogy elvileg ezek tudományos és ismeretterjesztõ filmcsatornák.

Lacee86
És akkor vissza is megy a digitális csomagok ára az analógra igaz? <#ravasz1>

Dzsini
év végén az is leáll, csak a digitális felszíni sugárzás marad

Lacee86
Én gyakorlatilag már csak meccset nézek néha, vagy ha EB/VB/olimpia stb. van, akkor azt. A Kódot néztem, míg volt, meg a Maradj talpont. Meg közvetve hallom/látom, amit anyám néz.

Molnibalage
Semelyiket. 4-5 éve gyak annyit "látok" a TV-bõl, amit hallok vacsora / ebéd közben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sir Quno Jedi
Földi sugárzásban analog csak a tv2, rtl klub, mtv 1 megy, meg egy-két helyi vacak. Elég az, azokat sem nagyon nézem. Néha híradó, rajzfilmek, ilyesmi.

bakkerman
discoveryt,natgeot azért érdemes nézni,persze ott is vannak szenny mûsorok,de nagy átlagban sokat tanulhat az ember ezeken a csatornákon 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

immovable
Viasat 3

Azon is minden este csak fél órát a két pasi meg egy kicsit megnézem.
bakkerman
sport1,sport2,sportklub,comedy central,magyarok közül csak ezeket nézem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Pluskast
Nem igazán nézek tv-t. Úgy egy hónapja elkapott az influenza magas lázzal torok fájás szóval feküdnöm kellett. Mit tehet az ember ilyenkor, nézi a tv-t. Évek óta nem néztem ennyit és arra döbbentem rá, hogy ezek az ismeret terjesztõ csatornák is totál gagyik. Ugyan azt a filmet vetítik le huszonhatszor vagy ami meg érdekes lenne az meg totál pontatlan felületes és felszínes. Szóval én azt látom, hogy továbbra sem érdemes tv-t nézni és a színvonal csak még lejjebb ment.

Hogyan szerzel pénzt a mindennapi megélhetéshez? ==>> Melyik magyar nyelvû TV csatornát nézed legsûrûbben?
Yoda001
Eltartanak a szüleim.

egyébként alkalmi munkák, diák munka, néha adás-vétel, bár utóbbiból aztán nem nagyon lehet megélni, hacsak nem ipari mennyiségben csinálja az ember iszonyat nagy türelemmel és ráéréssel...

http://9gag.com/gag/5135249

HTS s3rg1nh00
minden mérnöki munka felelõsségteljes...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

clio1616v
a munka nem megadatik, hanem csinálni kell

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Lacee86
Aha, értem. Hát, ez elég felelõsségteljes meló lehet.

Molnibalage
Folyamattervezetõ mérnök vagyok. Gáz-, kõolaj-, terméktávvezetéki rendszerrekkel, ipari tüzivíz, erõmûvi, stb. rendszerekkel foglalkozom.

Lacee86
Ez az áramlástechnikai mérnöki dolog mit takar pontosan? Na nem kell részletezni, csak mégis 2 mondatban, mi a dolgod?

Molnibalage
Ne ingerelj. 😊

Willenbrock
на здоровье! 😄

Molnibalage
Alapvetõen nincs semmi baj a légkörrel sem. De a munka csak jön, csak jön, csak jön. Nincs idõ végiggondolni rendesen, hogy mit csinálok, ami tervezésnél iszonyatosan veszélyes dolog fõleg akkor, mikor elõször csinálok valamit. Más sem hiányzik, hogy halgassam a hegyi beszédet a hibákról a tervekben...

A cég beíratott orosz tanfolyamra is, amit fizet is. Nem lenne rossz, de miért pont akkor, amikor belefulladok a melóba és miért nem 1 éve, amikor napi 4 órában is megcsináltam a 8 órányi melót..? Azt még tanulhatok itthon is...

HTS s3rg1nh00
addig örüljetek amíg van hol dolgozni,faterom 50 éves korára kapott ajándékba egy munkanélküliséget+elválik a 2.feleségétõl is és mivel viszi a házat,lövése sincs hová menjen.ettõl még mindig jobb halálra dolgozni magát az embernek...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Lacee86
Sztem ezzel sokan így vannak, h néha legszívesebben ráborítanák az asztalt a fõnökre, elküldenék a hímnemû halál nemi szervébe, és szépen kisétálnának csapot-papot otthagyva. 1-2x én is éltem már ezt át az elmúlt közel 1,5 évben...

Willenbrock
Dolgozgatok,fizetgetnek,éldegélek.

Molnibalage
Furcs - tudom, hülyeség - de néha azt kívánom, hogy bárcsak az lennék. Annyi meló és egyéb kötelezettségem van a cég felé, hogy lassan agyonnyom...

chhaya
Nekem 22 hónap volt, ha leszámítjuk közben a 3 hónap közmunkát, akkor 19.
Nem a szakmámban dolgozom, de jó helyre kerültem.
Soha többet nem akarok munkanélküli lenni. :|

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

chhaya
Dolgozom, állandó bejelentett munkahelyen.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tigeroo
hajraá fradi
RIZLA
meggyógyult....el sem hiszem....am 1.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Nohát... moderátorflame<#ejnye1>
<#idiota>

★★★★★

banok
Dolgozom

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Carlos
Dolgozom, állandó bejelentett munkahelyen.

Þór vígi þessi rúnar

van akinek nem adatik meg,hogy dolgozzon, vagy azért mert nincs elég magas végzettsége, túl idõs, vagy nincs elég szakmai tapasztalata illetve olyan is,hogy van hogy van papírja de melója nincs, nincs munkahely.
Nagyon sok helyen leépítés van és nem felvétel...
szerencsés aki manapság már talál magának munkahelyet és akár több évig is ott tud ragadni. Persze ha találsz egy helyet és jól végzed a melód akkor vszínû ott is maradsz de nem minden esetben igaz. Lehetsz bármennyire jó, ha el kell küldeni akkor elfognak mert lehet valakinek a szemében egy tüske vagy 😄
clio1616v
+1

nem engedném meg, hogy valaki munka nélkül legyen

dolgozni kell, mert aki nem dolgozik, az bûnözõ, csak munkával lehessen kiérdemelni a pénzt

minden más opció jogtalanul veszi el a pénzt a másiktól

egyetem befejezése óta szünet nélkül dolgozok, heti 40 órában végzettségemnek megfelelõen vegyészmérnökként Európa legnagyobb vízkezelõ cégénél

elégedett vagyok a kihívásokkal, fizetéssel és a munkatársaimmal

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sir Quno Jedi
Naja, de az unatkozó emberek veszélyesek és akkor is pénzbe kerülnek, ha nem dolgoznak. Akkor már legalább foglaljuk le õket...

Emléxünk az Egészséges Erotikában a szépemlékû lada-gyárra. Mûxik.

Dolgozom + sportfogadás olykor hoz valamit, de néha visz is , ahogy rendjén van😄
Dzsini
Hogyne, én is ezt tettem.

A régit sajnos már nem, mert nem vagyok már az egyetem hallgatója és Miskolcon még annyira sem lehet munkát találni mint BP-en.
Szóval munka miatt itt lenne csak érdemes elkezdeni de már ott akadályba ütközöm, hogy nem tartok valószínünek olyan munkát amibõl tudom finanszírozni a megélhetést, és az egyetem költségét és mellette még marad idõm a tanulásra is.
A másik probléma, hogy egyáltalán nem szeretnék Magyarországon élni és dolgozni. Semmi bajom magával az országgal de bármilyen munkát kapok itt diplomával, külföldön két kezi munkával kétszer annyit lehet keresni és ez elég kiábrándító.

&#63743;