A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most megy a Man in Black a TV2-n. Szóval ez a film 12+-os csak? azt ne mondjuk már, hogy durvább az, hogy valakit ledobnak egy szikláról, mint az, hogy jön valami szörny, aki lenyúzza az embert, majd felhúzza a bõrét, aztán egy rovarirtó embernek a rovarirtó berendezését megfogja ledugja a torkán és belenyomja a vegyszert?
ne haragudj Dzsini, de lehet, hogy más vágja ki, de mi rakjuk rá a korhatárt, és ez akkor már legalább 16+-os. (Amúgy nekem kiskoromban rémálmaim voltak ettõl a filmtõl, szerintem ez horror)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
meg az F1et,dehát az már egy ideje nincs...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egy hírcsatorna lenne? És kié? Kormányoldal? Ellenzéki? (és ezeken belül melyiké? bal/jobb?)
1 film csatorna meg kevés. Sport engem nem érdekel de mivel rengeteg féle és rengeteg esemény van abból sem lenne elég 1-2, gondolj egy olimpiára, stb.
A comedy centralt imádtam amíg még volt (miután elköltöztünk itt már nincs).
Kell a sok csatorna, nem abban van a gond inkább a tartalom hígult fel.
amikor hazaérkezek a munkából bekapcsolom és amikor elmegyek aludni kikapcsolom
A kis 21 colos monitorom tv tuneres azon megy folyamatosan az RTL Klub, a 32 colos mellette a számítógépem monitorja azon meg játszok vagy fordításokat csinálok.
A nappaliban is van egy setbox, de azon inkább csak filmek mennek vagy esetleg vacsora közben a tv.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
(kezdõdik is, meglátjuk ma mik születtek..)
😊
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Ha lenne, akkor szerintem leragadnék egy Animal Planet szintû csatornán.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A szinkronokkal pedig külön baj van, azokból is néha kell újat csinálni, mert a réginek (amivel pl. a moziban ment) lejárt a jogosultsága - és a csatornák a saját új szinkront pedig az olcsóbb, vágott változathoz készítik el.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
túl sokat megenged magának a vérkonzervatív agycsökevények gyülekezete
Elõször leadták a TV-ben abszolút vágatlanul (hozzá teszem régen sok más filmet is leadtak vágatlanul, nekem így van meg a terminátor 2 normális eredeti magyar szinkronnal VHS-en). Szóval Stallone az áramos bunkóval leüti a polgárt, Snipes átdob egy polgárt a kirakaton, hogy megszerezze a fegvyereket és fagyott fejét is látjuk lerúgni. Ez volt anno 18+-osan. Késõbb lett ebbõl 16+ RTL-esen megvágva. Ahol érthetetlen módon ki lettvágva a bunkós jelenet, meg a kirakatos, de a fejes nem. És pár nappal korábban kb 17-18 óra körül megy a pusztító vége (AP besorolásban, ami 12+-t jelent): Snipes lába kezd fagyni, Stallone ugrik, hogy õ ne fagyjon, egy vágás és már ugrik is le. Az elejét nem láttam, de gondolom se bunkó, se kirakat, a káromkodásokról meg gondolom nem is beszélve. Szerintem a film lehetett így cirka 1 órás...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a rendes filmben:
Megfogja a lábánál fogva, és kérdezi hol a lánya, megmondja, majd elengedi és elzúg a szikláról. Visszamegy a kocsihoz (a vele tartó csajhoz), és a csaj kérdezi, mi történt a gonosszal. Swarzi: Elengedtem! (imádom az ilyen akció filmes poénokat amúgy 😄 )
RTL:
- mi történt vele?
- elengedtem
szóval egy olyan orbitális nagy vágás volt benne, hogy így azonnal kapcsoltam ki, és nem is értettem, mert 18+-osra volt téve a film, akkor az ilyeneket miért kell kivágni?
amúgy amit te mondasz reklám, ott például a Viasat csinálja "jól". gyakran van reklám, de legtöbbször olyan hosszú, hogy csak pisilni tudsz kimenni. Sokszor, de keveset
amúgy még: RTL, TV2, Paprika TV, Nat Geo, Discovery (spektrumot elvesztettem, de valahol meg van, csak be kell állítani)
ritkábban meg: RTL 2 (heti hetes miatt), ATV (hírek, politika), cool, film+, film mánia (ha valami viszonylag nézhetõ film megy rajtuk, de olyan ocsmányul meg vannak vágva, hogy már-már nézhetetlenek)
mocsok egy banda az. a többi is pakolgat, de a digi mindig. papám mindig ki van akadva, hogy hova tûnnek a csatornái
I met God. She's black
Bezzeg nemet RTL meg Sky az van <#wow3>#wow3>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
egyébként nem nézek tévét
I met God. She's black
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
cool - régen a CSI miami, mostanság a mentalista
viasat3 - jóbarátok, két pasi meg egy kicsi
viasat6 (dragon ball z <#vigyor2>#vigyor2> (láttam már 4x oda vissza, a gépen is megvan japánul és magyarul is végig...de ha adják a tv-ben, akkor muszáj nézni 😄))
prizma tv - egy rém rendes család
#Az eddigiek közül a legtöbb olyan sorozat, amit gépre lusta lennék letölteni, de a tv-ben szívesen nézem a háttérben.
natgeo wild - szeretem a nagymacskákat, pingvineket, elefántokat, orrszarvúkat...stb és a róluk készült dokufilmeket
nature - kedvenceim a HOPE az állatmentõ, illetve a kölyökállatkert, de hétvégén a párommal ha tv-zni támad kedvünk akkor kb ez (és a natgeo wild) megy csak a háttérben 😊 sok jó mûsor van rajta
#még akkor is jók, ha vannak pontatlanságok, illetve sok az ismétlés
discovery - régen sokat néztem (mítoszrombolók, hogyan készült...)
végül pedig a sport csatornák
bika rodeó, a Madrid meccsei, salakmotor, NFL meccsek
Lehet soknak tûnik, de a tv 70%ban csak a háttérben szól és mint melléktevékenység odapillantok rá. Viszont ha nem lenne akkor nem hiányozna.
Sokszor vagyunk a páromnál, ahol nincs tv és egy másodpercig se hiányzik.