127612
-
Nem, nem vagyok egy öntelt, istenkomplexusos szociopata, ezzel kapásból elbukva a tanárság egyik legnagyobb feltételét. -
Ilyen alapon a tárgyak nagy része haszontalan, a legtöbbet abszolút nem használod az életed során (további tanulmányokat kivéve). -
clio1616v #111578 nem a haszontalan tárgyakról beszéltem
akit érdekel a történelem, az majd utánaolvas -
Nem, még akkor sem, ha megfizetik. Egyszerűen borzalmas tanár lennék :D -
Ha nem lennének ilyen öntörvényűek a diákok, figyelnének is nagyrészt a mondandómra és kapnék min. nettó 150-200 ezret, akkor törit, föcit és valamilyen építészeti szaktárgyat szívesen tanítanék. De egy egyetemi óraadótanár vagy adjunktus szívesebben lennék. Azonban sokat kéne ehhez tanulnom még, a jelenlegi tudásommal max. tölteléktárgyakat tudnék oktatni (üzleti kommunikáció és társai).
Egyébként gyakorlatiasabb órákat tartanék, nem csak száraz, tömény rizsálást. -
wat, középiskolai matek tanár milyen gyakorlati tapasztalattal kell, hogy rendelkezzen? Meg pl a töri tanárnak el kell mennie előtte X óra ásatásra ?
-
Ha meg valami elit suliba, akkor ha meg nem kap ketteset a 0%-os dolgozatra kirúgat az apuka
Az elit iskolák nem így működnek. Pontosan azért lehetnek elit iskolák... -
talán, pl. matek, magyar és természetesen az info :D -
nem,mert nem érdekel. -
EnxTheOne #111571 MOndjuk még az is sz*r ha rossz suliba mész ott megkéselnek (és diák ellen még védekezni se szabad)
Ha meg valami elit suliba, akkor ha meg nem kap ketteset a 0%-os dolgozatra kirúgat az apuka
:D -
EnxTheOne #111570 Igen, de csak akkor ha nagyobb lenne a fizetés, és lehetne fegyelmezni a diákokat.
Tesi és biosz.
De lánysuliba, ahol kötelező egyenruha van. (nem iskola köpeny)
Tesin kötelező a torna dress, és mindig a lányok fenkére csapnék :D
-
Sajnos nekem se sok tervem van az építészmérnöki végzettségemmel... Benn van a diplomám a fiókban, és esélyes, h ott is marad. :/ -
Kicsit furán hangzik ez. Mintha egy jogász azt mondaná, hogy végzett jogász, de eszébe sincs jogászkodni vagy egy orvos azt mondaná, hogy eszében sincs gyógyítani. -
Hogyhogy? Milyen szakon? Sose tanítottál? -
kamionosjoe #111566 Igen, de csak akkor ha nagyobb lenne a fizetés, és lehetne fegyelmezni a diáklányokat.
Németet.
Egyéb idegen nyelvet (kommentben)
Tesit. -
hobbiból tartanék délutáni fakultációt valamelyik elit gimiben
főállásban csak egyetemen tanítanék -
Van tanári végzettségem, de eszemben sincs tanítani. -
az elméletet pedig mindenki meg tudja tanulni könyvekből
Nem értek egyet. Számtala elméleti dolgot csak tanár segítségével tudtam megtanulni és nem én voltam az egyetlen ilyen. Ha egy könyv hülyén magyaráz, akkor csak másik könyvhez vagy az Internet korában legfejlebb a fórumokhoz nyúlhatsz. Nem véletlenül létezik még a világ legfejlettebb országaiban is felső oktatás, ahol előadok, tanárok segítik a diákokat. Lehet, hogy könyv nélkül is menne, de így gyorsabb és hatékonyabb. -
clio1616v #111562 nem akarok tanár lenni, a mostani értelemben vett tanárokra nincs szükség
tanulni olyan tudással rendelkező emberektől kell, akiktől gyakorlati tudást lehet megszerezni
az elméletet pedig mindenki meg tudja tanulni könyvekből -
Szerintem már el is indult ez a tendencia. -
Szívesen lettem volna, ha lenne igény erre fogadó oldalon (diákok) és meg is fizetnék rendesen, fizikát és esetleg történelmet.
Egyébként ahogy a tanár utánpótlás kinéz, a végén még az lesz, hogy mérkököket kell felkérni fizika oktatásra, mert senki nem megy tanárnak. Kémia terén dettó ugyanez lehet... -
Szavazó roBOT #111559 Mennyire vagy pontos? (Idő szempontjából) ==>> Lennél középiskolában tanár? -
clio1616v #111558 egyszerűbb volt ezt írni, mint kifejteni, hogy a telefonomba előre felvitt naptárbejegyzésekre és teendőimre pontos idő és pontos hely alapján emlékeztetéseket kapok
Pl: amikor ásványvizet kell vennem meló után hazafelé, akkor nem csak azt adom meg, hogy 17:00-kor emlékeztetőt kapjak, hanem a munkahelyem helyét beállítom és azt elhagyva is emlékeztessen és amikor elindulok(esetlegesen késve vagy korábban), akkor jelezzen -
az iPhone-omhoz képest
Ez kellett, rég volt már szó róla. -
Nem, sőt, általában hamarabb ottvagyok a megbeszélt helyen
Igen, főleg ha fontos ügy miatt raboljuk egymás idejét...
mondjuk látom a többség is így van ezekkel, ennek örülök :) kár hogy a gyakorlat mást mutat, nem is értem hogy valakinek miért jó átlagban 10-20-30 percet késni, dehát mindegy... talán soha nem is fog kiderülni :) ez valóban leginkább akkor szívás, ha valahova időre kell menni, de ha csak egy sima találkozó, akkor se nagyon illene 10-15 percnél többet késni... -
kamionosjoe #111555 Csak nekem tűnt fel, hogy a válaszok nincsenek összhangban a kérdéssel? 
Pontos vagyok és szeretem ha a partnerem is az. -
Általában időben érkezem, néha kicsit előbb, de néha előfordul, hogy kések pár percet. Ez attól is függ, hogy hova megyek. Ha tudom, hogy az illető rendszeresen késik, akkor nem sietek annyira. -
Fbn Lx #111553 elég gyakran kések, de csak néhány percet szoktam
ha más késik az akkor zavar, ha legalább negyedórát várnom kell és unatkozok -
clio1616v #111552 az idő relatív, kinek hogy jár az órája
az iPhone-omhoz képest szoktam pontosan érkezni megbeszélésekre - általában fél órás intervallumot szoktam megígérni egy találkozó időpontjára (pl.: 10:00-10:30)
egyébként nem vagyok időhöz kötve, napi vagy heti léptékekre vannak megadva a határidőim, ezeket betartom
türelmetlen vagyok mással; elvárom, hogy amit akarok azt azonnal megkapjam, ha nem kapom meg, akkor találok mást -
Nem, előbb ott szoktam lenni pár perccel, de ezt nem várom el a másiktól, de azt igen, hogy legkésőbb a megbeszélt időre ott legyen, ill. ha nem tud, akkor legalább előtte hívjon. Szóval az ilyen tíz perc késés után hívni, hogy késni fog, na ezért konkrétan akasztanék. -
ez sem tegnap volt
-
Egy tigeroo sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar. -
Blum #111548 Nem,sokkal hamarabb ott szoktam lenni mint kene.
Igen,nagyon. Fuggetlenul attol,hogy milyen ugyben kell talalkoznom valakivel. -
Meg a lófaszt, mikor 2 re kellene lejönnöd, felhívlak 2:05 kor és mondod, hogy épp elindultál XD -
Pontosan érkezem, illetve ha fontos, hogy biztos ne késsek, akkor 5-10 perccel előtte. Régen sokkal korábban értem oda mindenhova, de mindig megszívtam vele, mert pl. a másik elkésett és még többet kellett várnom, úgyhogy erről tudatosan leszoktattam magam.
Utálom, ha a másik késik. Ha én pontos vagyok, akkor a másiktól is ezt várom el. -
Mindig igyekszem időben megjelenni, csak iskola miatt mindig átváltom egyből az egész órákat óra 15-re, ami néha okoz kavarodást :D -
hugopareiros #111544 Általában korábban megyek pár perccel, bármi közbejöhet így ezt beleszámítom az út megtételébe.
Egy ember késhet bármennyit, mert rá tudok várni.
A többiekre 3-5 percet várok a megbeszélt időn felül, utána odébb állok. Persze van hogy más késik és muszáj várnom rá többet is...-.-)
-
pontosan érkezem,elvégre mérnöknek tanulok
nagyritkán előfordul max.5 perc késés,de ez általában akkor van amikor a nyamvadt tömegközlekedést kell használnom és mondjuk nincs kedvem negyed órával hamarabb érkezni(az egyik fő erőssége a helyi közlekedési vállalatnak,hogy se összehangolni nem tudják a menetrendeket,se józan paraszti ésszel egyszerűsíteni-a villamos vonalról régen 1 helyen lehetett átszállni miskolc déli része felé,de csak hogy szenvedjen a paraszt a néhány évvel ezelőtti "egyszerűsítéskor" szétdobták kétfelé,legalább így mindkét megállóban negyed órát kell várni egy szaros átszállásra.matter of fact,negyedóra alatt személygépjárművel háztól-házig megyek ilyen esetben...) -
Régen mindenhova jó előre érkeztem, sokkal. Manapság ésszerűbben csinálom, mivel van ahonnan nem baj ha késem, sőt van ahonnan szinte késni kell. :D Ami nagyon fontos, oda persze most is jó előre bedekkolok, hiszen bármi közbejöhet. -
Sokszor kések, ha nem buszra vagy vmi pontos időpontra megyek, de legtöbbször csak max. 5-10 percet.
Nem pitizek senkivel kis késés miatt (kivéve persze, ha mondjuk vkivel megbeszéljük, h busszal/vonattal megyünk ekkor és akkor, és lekéssük a másik miatt...), de órákban mérhető késést már nem tolerálok. :D