127612
  • Dzsini
    Mindkettő űrlény:
  • Sir Quno Jedi
    Az attól függ. Merhogy minek kellenék ÉN az űrlényeknek. Ha észérvekkel meg tud győzni, akkor tán okés, de ahhoz nagyon fifikásnak kell ám lennie.

Esetleg az is belejátszhat a döntésembe, ha dögös macagénnek(nek) álcázza(zák) magát(ukat) és elképzelhetetlenül kéjes testi gyönyörökben részesít(enek) az utazás idejére, előtte és utána és ameddig és amikor csak akarom. Az más. :D Még az sem különösebben zavar, ha ezt csak az elmémben élem át, de nekem valóságos. Persze akkor azért szóljanak előre. Én nem szeretem a meglepetéseket.

Persze még más pozitív indokok is rá tudnak venni az utazásra, de alapvetően paranoid, gyanakvó és durván kényelmes vagyok.

A fő egy jó üzletben, hogy ők is jól járjanak és én is. Úgy mindenki elégedetten távozik, vagy tovább folytatja a gyümölcsöző kapcsolatokat.
  • QuippeR
    egyéb, ez így nem elég információ a döntéshez.
  • SötétBarom
    Kizárt dolog.
  • ressy14
    egyéb, mégpedig baromság...
  • HTS s3rg1nh00
    nem,mert félnék attól,hogy nagyobbra tágítja az ánuszrózsám,mint a felkarom.
  • Szavazó roBOT

Következő kérdés: Ha egy űrlény felajánlaná hogy elvinne magával, elmennél vele?

--- Igen.
         --- Igen, de csak egy bizonyos ideig.
         --- Nem, nem bizok meg az űrlényekben.
         --- Nem, az űrben nincsenek ember nőstények.
         --- Nem, hiányozna a családom, barátaim.
         --- Egyéb. Mégpedig....

Előző kérdés: Kedvenc fagyid/jégkrémed?

// | 39.5% | ####______ | 32 | Hagyományos gombócos fagyi.
    // | 12.3% | #_________ | 10 | Krémfagyi.
    // | 12.3% | #_________ | 10 | Dobozos jégkrém.
    // | 11.1% | #_________ | 9 | Egyéb. (kommentben)
    // | 9.9% | #_________ | 8 | Pálcikás jégkrém.
    // | 9.9% | #_________ | 8 | Tölcséres jégkrém.
    // | 4.9% | __________ | 4 | Nem szeretem a fagyit.

• Guidorace20
    csokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • predator1982
    Egyéb...tulajdonképpen mindegyiket megeszem...nagyon rossznak kell lennie ahhoz hogy ne kelljen:-)
  • Sir Quno Jedi
    Miőségi főzött fagylalt (tejalapú, a vizes szarukat adják a patányoknak), valamint Magnum pálcás, csakis a legjobb mindenből. Esetleg Cornetto és Carte d'Or (szal. mind algida furamód).

Ízre a fogósabbakat kedvelem, amiben durván van anyag.
  • Blum
    Fekete big pop nyalokat zsakszamra ettem :)
  • KaBuTo666
    Nyalókát bezzeg nyaltad faltad.
  • Blum
    Nem szeretem a fagyit.

Kb. 10 evesen ettem utoljara fagyit. Soha nem voltam oda erte.
  • banok
    mindegy
  • SzirmosSzisza
    Mekis 200 forintos :D
  • SötétBarom
    Magnum Black kávés, az nagyon atom. A mekis öntetes mekkfrííz is odabasz. Illetve én imádom a carpigianit is :DD

Amúgy meg nyilván tök mindegy, fasza az összes.
  • Motoroj
    Pedig lennének különbségek.
  • VRSDM
    ma ezzel hűsítettem.
  • VRSDM
    a gombócosat szeretem, amelyik tartalmas, nem amelyikben csak folyik a vizes fagyott por :)
  • Lacee86
    Háát, nem vagy vmi válogatós fajta... :D
  • tigeroo
    mikor mihez van kedvem. van amikor a tejes krémes fagylalt jön be, de valamikor a gyümölcsös "vizes" jégkrém. nincs kedvencem
  • Zoli007
    A fagyi olyan, mint a női csöcs. Bármilyen jó. Ha választani kell, akkor a hagyományos gombócos fagyi.
  • videobaby
    pedig fagyiban még érdekes is lehetne :P akinek meg az tetszik, hogy felül, alul csíp, hát úgy kell neki :D a csilis csoki sem kutya. azt egyzser próbáltam. többet nem leszek olyan bátor...
  • Lacee86
    Valaki kifejezetten szereti a kétszer égetős dolgokat. :) Fogalmam sincs miért. :D A tényleg csak kicit cipőszet néha én is, de nem kifejezetten fagyiban. :D
  • videobaby
    fúj :D
    amire azt mondják, hogy kicit cíp cak, attól tuti tüzet köpök. egyszer tudtak csak így átvágni, többet nem hagytam magam :D egyébként láttam egyszer csilis nem tudom milyen fagyit. lelke rajta annak, aki olyat evett :D
  • Fbn Lx
    a laktózmentes jégkrém
    múltkor egy nap alatt betoltam az egyliterest, édességfag vagyok
  • Lacee86
    Kicit cipősz? :D
  • EnxTheOne
    Nekem is jöhet mind, de a kedvencem a jó krémes fagyi :D
  • videobaby
    nem válogatok, mikor mit lehet venni. tökmindegy, fagyi , jégkrém, öntetes, anélküli, bármi .
  • chhaya #112521
    Jöhet mind.
  • Szavazó roBOT

Következő kérdés: Kedvenc fagyid/jégkrémed?

--- Hagyományos gombócos fagyi.
         --- Krémfagyi.
         --- Tölcséres jégkrém.
         --- Pálcikás jégkrém.
         --- Dobozos jégkrém.
         --- Egyéb. (kommentben)
         --- Nem szeretem a fagyit.

Előző kérdés: A bermuda háromszög rejtélye
    "A Bermuda-háromszög, vagy más néven az Ördög-háromszöge egy terület neve az Atlanti-óceánon, ami repülőgépek és hajók különös eltűnéséről vált ismertté."

Véletlen koincidencia, elnagyolt történetek legendás eltűnésekről, vagy megmagyarázhatatlan (természetfeletti) jelenség helye?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Bermuda-h%C3%A1romsz%C3%B6g

// | 38.6% | ####______ | 22 | Hülyeség az egész téma
    // | 35.1% | ####______ | 20 | Igen, ennyi rejtélyes eltűnés nem lehet véletlen
    // | 26.3% | ###_______ | 15 | Üres szavazás, nem érdekel

• Lacee86
    Nem különösebben foglalkoztat a téma. Tudom, miről nevezetes a Bermuda háromszög, és ennyi. Amúgy nem hinném, h bármi természetfeletti lenne benne.
  • Molnibalage
    Számtalan nyom nélküli eltűnés nem itt történt, a hajóforgalomhoz képest meg átlag alatti az eltűnések száma. A Horn foknál számtalan hajó süllyedt el nyom nélkül a régi időkben, csak az nem olyan rejtélyes valamiért egyeseknek csak azért, mert általában szar idő van arra felé.

Ebből mennyi volt ott? Pedig ez csak egy igen szűk és leghíresebb eseteket tartalmazó lista.

Eltűnések.

Ez sem a BH-ban tűnt el és az egyik leghíresebb ilyen eset.

Hát a Mary Celeste?

stb.

A BH egyszerűen több figyelmet kapott és lett belőle egy legenda...
  • tipitmi
    szerintem az történt hogy a drogkartellek azon az útvonalon szállítottak és ellenséges bandát láttak a hajókban aztán elfogták a legénységet, de miután nagy sajtóvisszhangot kapott az ügy jobban utánajártak a szállítmányoknak.
  • videobaby
    ha jól rémlik, akkor egyes megállapítások szerint az infrahangok felerősödése okozza a galibát. azt megelőzően meg mágneses változásokra gyanakodtak.
  • lord nihilus
    Igen, ennyi rejtélyes eltűnés nem lehet véletlen

régebben foglalkoztak ezzel a témával és voltak tudományos magyarázatok rá, szóval valószínűleg nem klingonok, cthulhu vagy lézersisakos cápák a felelősek.
  • [HUN]FaTaL
    Üres, leseszarom.
  • chhaya #112513
    Nem érdekel annyira a téma, hogy érdemben tudjak nyilatkozni.
  • Molnibalage
    Baromság. Statisztikailag meg messze nem ezen a környéken tűnt el nyom nélkül a legtöbb hajó...
  • broman191
    Érdekes téma, csináltak egész jó filmeket belőle, hogyha semmi sem igaz belőle, akkor is megérte kitalálni... :D