127612
  • Molnibalage
    Az első komoly fórumregem ez volt. Mivel franc se tart fejben n+1 nevet ezért mindenhol ezt használom, mert én mással szemben mindenhol felvállalom a véleményen. Nagyon sok nagyszáj fenyegetett már veréssel, de ezt egyik sem vette annyira komolyan, hogy be is váltsa. Tehát a vélemény szabadsággal elfér az, hogy beazonosítató vagyok. (A sok konteós balfasz érdekes módon mindig anoním...)

Az viszont megint más tészta, hogy nem kürtölöm világgá vagyoni helyzetem.
  • tigeroo
    Milliardos vagyok - come at me bro

molni: mondjuk nem kellett volna ilyen nicket valasztani
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy is, ha dellás lennék, akkor csakis értő hölgyek társaságában csepegtetném, lassan adagolva, hogy mennyire egy ultragennyes burzsoá is vagyok valójában én. Mer azoktól még meglehet akarok "valamit". Node tőletek?!?!? :DDDD
  • Lacee86
    Ez egyébként igaz, mármint hogy jó, h erre felhívják a figyelmet.
  • Dzsini
    lehet, hogy nem hallottál róla, de nem véletlenül szól a rendőrség minden országban, hogy NE hirdesd meg például Facebookon azt, hogy nyaraláson vagy...
  • Sir Quno Jedi
    15 milkáért tudod milyen házat veszel... (mármint fővárosban, a többi meg csak tanyavidék)
  • tipitmi
    miért ha élőben látsz egy 200+ milliós házat, azon gondolkodsz, hogy kirabolod? Valószínű annak a tulaja is milliomos.
    Aki gazdag annak megvan a védelme is, pár tízmillió forintért pedig nem fog senki kockáztatni, az nem olyan sok pénz, 15 millióért veszel egy házat és még sehol nem vagy, ennyi ér a pénz.
    Persze van olyan ember aki 200 ezerért embert ölne mert rá van szorulva, de az hamarabb fog az utcán kirabolni valakit mint az interneten nyomozgatni ki kicsoda.
  • Molnibalage
    Pontosan azért, mert ha kiderül, hogy van pénze, akkor az célponttá is teheti egyben. Rólam kb. fél perc kideríteni, hogy ki vagyok a való életben. Te ilyen helyzetben megmondanád, hogy 10+ milka megtakarításod van? Ennyi erővel kis is írhatnád a homlokodra, hogy "rabolj ki, rabolj el, stb."
  • Dzsini
    Nem ciki, de vannak rossz szándékú emberek a világon, ezért egy egészséges szintű óvatossággal kell az interneten létezni.
  • videobaby
    nincs. ami van, azt el is költöm.
  • tipitmi
    na jó de mi van abból ha bevallja, hogy 2 millió felett? semmi.
    az sem ciki, ha nincs, nem értem mi ezen a furcsa amire nem válaszolhat az ember nyilvánosan.
  • Dzsini
    Nem mindenki névtelen a fórumon, sok mindenki vállalja a valódi nevét, identitását.
  • tipitmi
    1 milliárdos már van
  • tipitmi
    miért ne? neten névtelenül akármit mondhat az ember senki nem fogja leellenőrizni.
  • Dzsini
    Bizonyára van köztünk milliárdos :)
  • Molnibalage
    Ez tipikusan olyan kérdés, amire nyilvánosan szerintem ne nagyon válaszoljon az ember.
  • HTS s3rg1nh00
    jelen pillanatban 100-500e között,de már délutánra egy kategóriával lejjebb csúszik,megjött a szemüvegem
  • Dzsini
    egyéb: 500321 forint ;)
  • Lacee86
    Van, 1 millió Ft. Most kezdek egy új szakot levelezőn, arra tettem félre. Az 1. félévet már befizettem, plusz remélem még tudok félretenni, meg fater is beszáll vmennyivel elméletileg.
  • Szavazó roBOT

Következő kérdés: Van megtakarított pénzed?-Ha van akkor mennyi?
    Mennyi megtakarított pénzed van összesen?

--- Nincs megtakarított pénzem
         --- Van, de elhanyagolható, szinte semmi
         --- Pár tízezer forint
         --- 100000-500000 Ft között
         --- 501000-1000000 Ft között
         --- 1-2 millió forint között
         --- 2 millió forint felett
         --- Több 10 millió forint megtakarított pénzem van
         --- Milliárdos vagyok...

Előző kérdés: Ha egy űrlény felajánlaná hogy elvinne magával, elmennél vele?

// | 35.2% | ####______ | 25 | Igen, de csak egy bizonyos ideig.
    // | 21.1% | ##________ | 15 | Igen.
    // | 15.5% | ##________ | 11 | Nem, nem bizok meg az űrlényekben.
    // | 9.9% | #_________ | 7 | Nem, az űrben nincsenek ember nőstények.
    // | 9.9% | #_________ | 7 | Egyéb. Mégpedig....
    // | 8.5% | #_________ | 6 | Nem, hiányozna a családom, barátaim.

• immovable
    De hát ez csak egy hologramvilág és a gyíklények irányítanak minket "duracell nyuszikat", így már el is mentünk velük.

Forrás: NWO topik (authentic, genuine, official, true)
  • Fbn Lx
    am a zéta tauri IV-en van internet??
  • Molnibalage
    Akkor mond, hogy "hozd a szobámat" és mehetünk. :)
  • chhaya #112567
    Nem. Egyedül még ismeretlen emberi környezetben is a frász kerülget, nemhogy teljesen idegen helyen az űrben, űrlények közt. O.O
  • Fbn Lx
    bazmeg, ezt a topikot most majdnem végigolvastam
  • Sir Quno Jedi
    Nana, asarikból nekem is jár. Bónusz kontent.
  • videobaby
    nem mennék sehová. ez hülyeség, viszont filmalapnak megteszi.
  • SzirmosSzisza
    Valaki beszívott :D
  • Evoluti0N
    Attól függ, hogy milyen űrlények jönnének. Ha egy rakás asari jönne azzal, hogy a segítségémmel akarják felújítani a génállományukat, akkor rohannék, mint a bolond.
  • Dzsini
    Nem volt szó a kérdésben űrhajóról.
  • EnxTheOne
    Xenomorphoknak nincs is űrhajojuk :D

• Pluskast
    Vagy ez :)

• tigeroo
    repül a + XD
  • tipitmi
    csak nehogy ez legyen a vége
  • tipitmi
    ha jó a verdájuk és nagy hifi van benne akkor miért ne.
  • Dzsini
    bizalmas információkat nem osztok meg a nagyközönséggel :D
  • Dzsini
    Ha már az a korszak, akkor a Földi lányok csábítókból Jim Carrey és Jeff Goldblum is az :)
  • tigeroo
    ha valami humanoid dúskeblű szűz amazon alienek akarnak elvinni akkor simán
    (a bőrük nembaj ha másszínű, majd mass effect szerepjátéknak fogom fel a dolgot)
  • KaBuTo666
    És a Dzsini hova sorolható?
  • Sir Quno Jedi
    Nana, a Marslakó a Mostohám-ban Kim Basinger is alien, de vele tutkó elmentem volna (többször is... khmm...).