A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Egyébként a napokban volt téma a parlamentben, hogy valami szabályozás kéne ezzel kapcsolatban :-)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"The trees move. Do you not see it?"
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Citromos víz ftw!
Dum spiro, spero.
Egyébként egyetértek Blum véleményével.
..másrészt tudom, hogy egészségtelen, így csak havonta 1x-2x iszok, akkor is cherry coke-ot.
..egyébként nem is kívánom, pedig már 2 hete nem ittam.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Negyed órás munka van benne.. 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mondjuk ez nem rossz taktika, mert sajnos a kevésbé értelmes emberkéknek kifolyik a nyál a szájukból amint meglátnak egy ilyen mondatot és mivel õk ezt maguktól nem tudják megalkotni az a gondolat születik meg a fejükben, hogy biztos igazad van.
Egyébként:
"A Nemzetközi Pszichiátriai Társaság a homoszexualitást 1974 óta nem tekinti pszichiátriai betegségnek, s a homoszexualitás a Betegségek Nemzetközi Osztályozásában sem szerepel."
pred
leírtam hogy mi a szitu nálam, ha nálad más...hát azt pont leszrom 😊 és ennyi
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nothing is True, Everything is Permitted
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nothing is True, Everything is Permitted
pred
Viszont ebbe a témába nem áll szándékomba belemenni, mert több oldalas vitatkozás következhetne arról, hogy természetellenes vagy éppen természetes dolog buzinak lenni.