A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bujcsik555
Nem szoktam inni, max ha megkínálnak vele vendégségben és nincs más(néhol a csapvíz se megoldás ilyen esetben, mert sok településen elég ihatatlan az is...).

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Az indexnek hiszel-e? <#nezze>

Egyébként a napokban volt téma a parlamentben, hogy valami szabályozás kéne ezzel kapcsolatban :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Calver
hát persze, sõt, a kólában patkányméreg is van... <#shakehead>

"The trees move. Do you not see it?"

chhaya
Olyan ritkán iszom, hogy fogalmam se nincs.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Nem ttam ilyen löttyöt vagy 13 éve. Fater amíg ott dolgozott, addig jár ingyen havi x db. Akkor sem nagyon toltam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem tudom tíz éve használt-e a pepsi embriószövetet izfokozó gyanánt. <#nemtudom>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

SzirmosSzisza
Lövésem sincs, nem ittam már régóta rendes kólát. Borba meg jó a Holiday is :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ressy14
annál az évi 1-2 esetnél, amikor kólát iszom legtöbbször nem érdekel a minõsége. Ha a csehszlovák szart Kofolát megtudtam inni, jöhet bármilyen 😄

Citromos víz ftw!

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Bocs.. 😄
Szeretek nem félreérthetõen fogalmazni. 😊
tigeroo
ez a kérdés most így lezsibbasztott mire végigolvastam
Tarajos Sül
Nekem tetszik.. :$ 😊
Egyébként egyetértek Blum véleményével.
..másrészt tudom, hogy egészségtelen, így csak havonta 1x-2x iszok, akkor is cherry coke-ot.
..egyébként nem is kívánom, pedig már 2 hete nem ittam.
bardocz
Faszt, 10 éve laboratóriumi tisztaságú kólát lehetett kapni, ma meg minden szart hozzákevernek 😞
Nem iszok kolat,mert nem vagyok oda erte. Evente talan 1 pohar legurul,de az alapjan meg nem tudok erdemben valaszolni a kerdesre.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

clio1616v
skip

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Követtél már el olyan dolgot, ami erkölcsileg helytelen, de mégsem bántad meg? ==>> A ma Magyarországon kapható kólák minõsége/összetétele ma is ugyanolyan, mint 10 éve?
Tarajos Sül
Hmm... 😄 Nem hittem volna, hogy most azonnal bekerül ez a kólás kérdés. 😄
Negyed órás munka van benne.. 😄
clio1616v
ne szégyelld magad, te is követhetsz el hibát, fogadd el magad olyannak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigeroo
igazából nem, csak szemléltetni akartam hogy ennyit ér az internetes írosgatás😄
clio1616v
na, akkor neked mélyebb vele a kapcsolatod 😄

tigeroo
meg ha nyögi az ágyamban hogy kúrvajóvagyok😄
clio1616v
Nárcisznak akkor van igaza csak, ha sír.

tigeroo
hagyd már rá baszki, igaza van.
ha negálom a kijelentésed akkor helyes a meglátásod, addig viszont sajnos nem

Narxis
Sajnos pontosan ismerem személyiséged mibenlétét és pontosan úgy reagálsz ahogy azt várom. Úgy érzem kevés az önbizalmad és ezt az interneten keresztül próbálod kompenzálni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
yep 😄

tigeroo
mert az interneten mindenki kemény?😄
Kezdem úgy érezni, hogy te magad sem érted, hogy miket írsz, mert oké, hogy ilyen szépen megfogalmazatott magas gondolatsíkon véghezvitt mondatokkal állsz elõ, de ezeknek semmi köze a valósághoz.

Mondjuk ez nem rossz taktika, mert sajnos a kevésbé értelmes emberkéknek kifolyik a nyál a szájukból amint meglátnak egy ilyen mondatot és mivel õk ezt maguktól nem tudják megalkotni az a gondolat születik meg a fejükben, hogy biztos igazad van.

Egyébként:
"A Nemzetközi Pszichiátriai Társaság a homoszexualitást 1974 óta nem tekinti pszichiátriai betegségnek, s a homoszexualitás a Betegségek Nemzetközi Osztályozásában sem szerepel."

Narxis
Ne próbáld leplezni gyengeséged erkölcstelenséggel.

hát ha szerinted a kettõ ugyanabba a kategóriába esik...

predator1982
nem kevertem mindössze csak egy példát hoztam fel...

pred

predator1982
mondjuk jah igazad van...

pred

predator1982
miért lenne hülyeség? mert te szûklátókörûen nézed a világot?😄DDDDDDDD röhejes vagy, és a véleményedet egy percig sem hülyéztem le, úgyhogy a hozzászólásod magáért beszél...amúgy már ezt is betegségnek tartják....mármint a homokosságot, hát igen, mekkora hülyeségeket írok

pred

nem látom be, hogy miért kellene neked bizonygatnom bármit is

leírtam hogy mi a szitu nálam, ha nálad más...hát azt pont leszrom 😊 és ennyi

Narxis
Nekem bizonyíték kell, nem ígéret.

az élet nem ezt bizonyítja, és nekem ennyi elég

Narxis
Ezért fogsz elesni. Egyértelmûen gyenge vagy.

tigeroo
csoda hogy a #108772 után még foglalkoztok vele😊

de ígyvan etessétek csak
fõleg nem olyannal fogok vitatkozni, aki irreleváns hülyeséget hoz fel ellenérvnek

Dzsini
Nem csak kizárólag heterok, kizárólag melegek és kizárólag biszexuálisok léteznek, erre próbáltam rámutatni. Amúgy még a Kinsey skála is jelentõsen leegyszerûsíti a dolgokat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CroftManor
Tudom hogy van bisex is. Én most a heterokról meg a melegekrõl beszéltem.

Nothing is True, Everything is Permitted

Lacee86
Ne keverjük már a betegséget az erkölcsösséggel...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Dzsini
Kinsey-skálának azért nézz utána.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CroftManor
Aki meleg az azért meleg mert olyannak született. Ha te heteró vagy, akkor csak a lányokhoz tudsz vonzódni, ha meg meleg vagy, akkor megcsak a fiúkhoz. Innentõl kezdve meg beszélhetünk itt az erkölcsrõl...

Nothing is True, Everything is Permitted

predator1982
a skizofrénia se normális, mégis van, úgyhogy tulajdonképpen valóban kár lenne errõl vitázni-.- (jah és senki erkölcsére sincs tekintettel:-)

pred

Az én erkölcseimet sérti a homosexualitás, tehát ezért.
Viszont ebbe a témába nem áll szándékomba belemenni, mert több oldalas vitatkozás következhetne arról, hogy természetellenes vagy éppen természetes dolog buzinak lenni.

pxxl
és az mitõl erkölcstelen?

All hail the double x!

Lacee86
Másnaposok 2. <#idiota>

kivéve ha neki is van fallosza

Lacee86
Nem. 😊

Pluskast
Sztriptíz táncosnõt megdugni erkölcstelen dolog?<#idiota>