127612
-
clio1616v #112630 Meg vagyok keresztelve.
Igen hiszek, én vagyok az Isten.
Igen járok templomba, ha nagyon kell WC-re mennem és máshol nincs budi.
Egoistának. -
Megvagyok keresztelve, de csak azért hogy a nagyanyám örüljön. Amúgy ateista vagyok. -
Ha létezik is a keresztény(muszlim, iszlám, zsidó) hit által megfogalmazott Isten, akkor egy olyan Istenről beszélhetünk aki legjobb esetben is sz@rik a fejünkre. (rosszabb esetben élvezi, hogy kínozhat minket)
Amúgy a legelfogadhatóbbnak azt a nézetet tartom, hogy léteznek magasabb létsíkok, ahol esetlegesen olyan életformák léteznek amik/akik jobban megértik az univerzum működését, netalán tán befolyásolni is tudják. -
nem, nem, nem csak ha muszáj, nem érdekel a vallás nem érzem magaménak -
Freeda Krueger #112626 Megvagyok,igen,vasárnaponként ha épp nem délelőttös vagy éjszakás vagyok.
Egyéb vallású... -
Megkereszteltem magam a a mellkasomra egy keresztet tetováltattam, az előtérbe csináltattam egy kis térdepelőt, oda térdepelek le mindig ha meg akarom gyónni a bűneimet, és az autómba is beszereztem egy rózsafűzért a visszapillantóra, mert Isten mindenkinek megbocsát.
Én magamat legfőképpen Keresztény,Zsidó,Buddhista vallásúnak tartom.
Többféle Istenben is hiszek.
Két fickóban bízok. Az egyik Isten a másik a fegyverem. -
Blum #112624 Igen.
Nem.
Csak ha muszaj.
Agnosztikus. -
Szavazó roBOT #112623
Következő kérdés: Meg vagy keresztelve?
Régebben elterjedtebb volt a vallásosság, kereszténység hazánkban. Több ember járt templomba, a nagyszülők még biztosan imádkoztak esténként stb. A ti családotokban mennyire élnek még ezek a dolgok?
Meg vagy keresztelve?
--- Megvagyok keresztelve
--- Nem vagyok megkeresztelve
--- Üres szavazás
Hiszel Istenben?
--- Igen
--- Nem
--- Nem a keresztény formában
--- Üres szavazás
Jársz/jártok a családdal templomba?
--- Igen, minden vasárnap igyekszünk megjelenni
--- Igen, de csak nagyobb keresztény ünnepekkor (karácsony, húsvét stb.)
--- Nem, csak ha muszáj (ismerős temetése stb.)
--- Nem, egyáltalán nem
--- Üres szavazás
Milyen vallásúnak tartod magad?
--- Keresztény
--- Zsidó
--- Iszlám
--- Hinduista
--- Buddhista
--- Egyéb
--- Ateista (tagadom Isten létezését)
--- Agnosztikus vagyok (nem érdekel, nem látom értelmét)
--- Üres szavazás
Előző kérdés: Van megtakarított pénzed?-Ha van akkor mennyi?
Mennyi megtakarított pénzed van összesen?
// | 22.2% | ##________ | 20 | Nincs megtakarított pénzem
// | 20.0% | ##________ | 18 | 100000-500000 Ft között
// | 17.8% | ##________ | 16 | Pár tízezer forint
// | 10.0% | #_________ | 9 | Van, de elhanyagolható, szinte semmi
// | 8.9% | #_________ | 8 | Milliárdos vagyok...
// | 7.8% | #_________ | 7 | 2 millió forint felett
// | 7.8% | #_________ | 7 | 1-2 millió forint között
// | 5.6% | #_________ | 5 | 501000-1000000 Ft között
// | 0.0% | __________ | 0 | Több 10 millió forint megtakarított pénzem van
-
IMHO legértelmesebb megoldás értelmesebb kamatozású, nem lekötött bankszámlán hagyni. Bármikor hozzáférsz, és jó esetben a kamat kitermeli a folyószámla költségeit. -
clio1616v #112621 gondolod, hogy aki vakon bökött valamit, majd jelentkezni fog? -
A 7 milliárdos jelentkezzen. :D -
Egyrészt könnyebben megszabadítanak tőle,
Kérlek fejtsd ki.
amihez sokan hozzférhetnek könnyen.
Lásd fent. A befektetések egy részéhez te sem férsz hozzá lejártáig, ha lejárt, akkor hova megy vissza befektetett összeg és a nyerség..?
Nekem a folyószámlám leköltetlenül is olyan kamatot ad, hogy ha nincs más jobb, akkor megéri ott tartani. -
Nemtom, én 2 milkánál nagyobb összeget nem tartok a folyón általában. Egyrészt könnyebben megszabadítanak tőle, másrészt látszik az egyenelgeimen, amihez sokan hozzférhetnek könnyen. Már csak ha havi megújuló betétekbe rakod (netbankon, be sem kell hozzá battyogni sehova), már az is jobb, mert akkor ez nem jelenik meg a kivonataidon sem. Így bármi si történik, ha olyan a számlád, akkor csak a folyód erejéig tujdák kitakarítani egyszerűen, de nem mész minuszba, ha a számla nem engedi (pl. nincs automatikus hitel stb.). Nem mind1, az ember mennyit bukik, vagy bukhat. -
Miért? Hol tartsa? Nekem is vannak befektetéseim, de nem miden pénzemet tolom be... -
de mér tartod folyószámlán?!
-
hogy legyen egy kis szemléltetés is:
-
amúgy nekem 2 millió felett. 4 millió van a bankban, plusz itthon kp ha muszáj van. -
"Tehát a legtöbb SG-s embernek nincs pénze"
A legtöbb kelet-európainak nincs :D -
Most épp nincs, vettem autót, ütöttem kauciót kéróra, mindezek előtt meg 6 hónapig voltam munkanélküli. :DDD Ha minden jól megy, tavaszra már csak-csak milla felett leszek megint xD -
Fbn Lx #112611 nem volt, mert nem fújta a zászlót a szél, és a Hold egyébként is mint szimbólum értelmezendő, ténylegesen nem égitest, nem lehet leszállni rá.
a Hold olyan mint a csillagok, vagy a Nap, mindegyik különféle természetű energiákat testesít meg, amik a fizikai valóságot formálják, és amelyekből mi emberek is táplálkozunk -
ha biztosra akarsz menni 8 szelepest nézz,azok motorikusan általában elpusztíthatatlanok. -
Tudom, bár remélem olcsóbbra kijön majd, de nincs mese, most kell autó és most csak ennyi pénzem van. De Opel Astrát veszek, arra azt mondják elég jól bírja és elég olcsó ha valami elromlik benne. -
Árnyaltabb lenne a kép ha a válaszolók korát is láthatnánk.
Esélyes, hogy egy 18 évesnek a megtakarításai szerényebbek, mint mondjuk az enyémek 42 évesen. -
arra azért számíts,hogy veszel autót 350ért és ugyanannyit 1 év alatt rá is fogsz költeni(a benzinen kívül) -
350 körül vagyok (az igazi kocka, összediabloztam a nagy részét), most veszek 1 autót, csak valami régi wannabe normális állapotút ami ennyiből kijön, aztán kb nullán leszek, de most, hogy találtam normális melót fogok tudni félrerakni végre. -
Azért ez a legjellemzőbb, az első három:
20.7% 12- Nincs megtakarított pénzem
20.7% 12- 100000-500000 Ft között
17.2% 10- Pár tízezer forint
Tehát a legtöbb SG-s embernek nincs pénze, ha van is az 500 ezer alatt marad, ami valószínű inkább a 100 ezerhez közelít inkább látva, hogy a harmadik helyen a "pár tízezer forint" megtakarítással rendelkezők foglalnak helyet. -
Van minimális, házat nem veszek belőle, de ha esetleg elvesztem a BKV bérletem, akkor nem fogok éhen halni, hogy újat kell venni
-
Van. 2 millió felett, de szerintem ez egyáltalán nem sok. -
Igen, el is tettem a profilomba, büszkén viselem :-) -
Arányosan osszuk már el a szavazók között az összvagyont :D -
önszerint akkor volt holdraszállás? -
Blum #112599 100 000-500 000Ft
Saját autót szeretnék vásárolni mert fater pont mindig akkor viszi el a mostanit amikor én is autóznék,de még egy kicsit gyűjtögetni kell hozzá. A kiszemelt már megvan :) -
Freeda Krueger #112598 Konteos találobb lenne :)Most is ő hozta szóba,ezután nem is tagadhatja le
-
Ahogy tetszik. Dzsinire anno asszem meg valaki a kutúrpaladin kifejezést használta. :) -
Fbn Lx #112596 *vagyok
kijavítottam hogy kirabolhassatok -
Fbn Lx #112595 az sg-n a legnagyobb az egy főre jutó milliárdosok száma
nem csoda, ha milliárdos lennék, én is csak az sg-re járnék
ja várj, milliárdos vagy :S
neeee ki fognak rabolni gec -
Fbn Lx #112594 Molnár "konteóhunter" Balázs -
Freeda Krueger #112593 van -
clio1616v #112592 Nincs. -
Van.