A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
xDD

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tigeroo
CroftManor
Közöd?

Nothing is True, Everything is Permitted

Narxis
kocka

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Játszottál az új Tomb Raider játékkal? ==>> Te is szeretnéd, hogy Clio kielemezze az életedet?
CroftManor
Végigvittem normálon. Most hardon tolom. Mellette rendszeresen multizok is.

Nothing is True, Everything is Permitted

Lacee86
Na jah. 😄

Sir Quno Jedi
Tökmind1, kinek mi szimpatikus, ha lehet állítani, akkor senki sem panaszkodhat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacee86
A régi Lara egy bábu. Ebben az új részben viszont egészen emberire sikerült: emberi arányok, mozgás, arckifejezés stb. Nekem szimpatikus volt ez az új figura.

Sir Quno Jedi
Én nem is értem a fejlesztõket. Ott a Saint's Row 3, csak pár kattintás és akkora melle van a fõszereplõdnek, amekkorát akarsz stb. Namost itt is rakhatnának bele egy karigenerátort, de legalább egy kapcsolót a menübe. Régi Larát akarsz (és akkor "erõsen olyan" paraméterei lesznek a játékban, mint a régiekben), vagy újat. Így senki sem idegeskedhetne, mindenki boldog, hajrá!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pxxl
leszarom, mióta kisebb lett a melle Larának nem érdekel 😄

All hail the double x!

hûha, akkor gyorsan fejlesztenem kell egy játékot, amibe beleépítem a qte-t! : O
clio1616v
az élet is egy játék, szerencsejáték

döntesz és a döntéseidnek tétje van, legtöbbször nem pénzben kifejezhetõ

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Narxis
Az fasza. 😄

Am. nem értem mert mikor rám ugrottak a farkasok akkor mutat egy felváltva villogó balra-jobbra nyilat. Gondolom az A és D gombokat kell így nyomogatnom? Mégis átharapták szegény Lara torkát. 😞

Úgy jutottam tovább, hogy lenyilaztam õket még mielõtt a közelembe értek volna így ha újra ilyen helyzetbe kerülök akkor megint szívás lesz.

Calver
lesz egy farkasos QTE, azt elõre mondom h imádni fogod <#smile> fõleg h a játék baszik neked bárhol is jelezni, h "hé paraszt, ne kapásból akkor nyomd azt a kurva gombot amikor feltûnik, hanem várj egy kicsit!"
(bár a QTE-k feltalálójának/használóinak eleve fel van tartva a pokol egy speciális szeglete, tele extrém kanos, nemi erõszakért elítélt bantu négerekkel)

"The trees move. Do you not see it?"

A szerencsejáték is egy játék. 😊

★★★★★

Narxis
*alapjában

Am. meg úgy tudom, hogy Sims-ezel. 😛

Nem, és nem is érdekel ez a játéksorozat. , DE ALAPJába vége nem játszok semmilyen játékkal sem....
acsati
én a múlt héten vittem végig, és tetszett 😊 elvoltam vele
Lacee86
Nekem az 1., amit végigjátszottam, és a 2., amivel egyáltalán játszottam. 😊
Az Anniversary-val játszottam anno, tetszett is, csak aztán megakadtam vmi szörny kinyírásánál, és annyira nem érdekelt a folytatás, h azzal küzdjek sokat.

Narxis
😄DDD

Am. én valami iszonyat béna vagyok. Sikerült egyszer már a barlangban meghalnom, 2-szer meg a farkasok nyírtak ki de ez az elsõ Tomb Raider játék ami leköt és nem töröltem 10 perc után.

Lacee86
Anyám is folyton ezzel jött, h mit sikogat állandóan ez a nõ bla bla... Kénytelen voltam fülessel játszani.
Tény, h kicsit erõszakosra sikeredett a játék, de ha valaki egyszer kipróbálná, látná, h nem errõl szól csak.

Sir Quno Jedi
Te lány vagy, ez meg fiúknak készült... 😄 Amúgy én is végigtoltam, bár nekem a régi Lara "paraméterei" jobban bejöttek.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

videobaby
olyan opció miért nincs, hogy családtag játszotta, én meg hallgattam hányszor hal meg a szerencsétlen amikor épp bénázik a drága rokon? és igen, 2 nehézségi fokon is végig lett játszva általa.
amúgy nagy ívben, és magasról...

Calver
nem is keresek, de a suspension of disbelief-emet attól erõsen bántja, amikor a kis ártatlan nádszálvirág rápottyan egy hajó korlátjára 8 méter magasról, és elintézi egy "aú"-val <#nevetes2>

rastaman
nem és nem is érdekel

clio1616v
nem játszok ilyesmivel; nem vagyok már gyerek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

predator1982
nem és nem is érdekel:-D

pred

Lacee86
Hát, fantasztikus elemek is vannak benne, innentõl kezdve nem kell a realitást keresni. 😊

Calver
yep, és kifejezetten jó, pedig kb 3-4. rész óta teljesen hidegen hagyott ez a széria.
bár kicsit komikus a fõhõsnõ "törékeny kisvirág" karakterizációja, amikor olyanokat csattan néha tereptárgyakon, ami egy kétajtós szekrénynél is gerinctöréssel végzõdne <#gonosz1>

Nem,nem is fogok.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

még mindig egyáltalán nem vonz a tombréder, de az új rész lényegesen jobbnak tûnik, mint a régiek, amik olykor egyenesen taszítottak
nõi fõhõsös játékokba tipikusan nem tudom beleélni magam
mondjuk a mirrors edge meg a drakan zseniálisak voltak
tigeroo
jaa😄 youtuben lehet végignézem, az unchartedhez hasonlít, aztis szerettem a története miatt,de amúgy nem érdekel az új frencsájz, nekem a prince of persia - two thronesnál leállt a nagy gémingelés😄 az volt az ubisoft játékok aranykora sztem
Motoroj
Arra én is kíváncsi lennék.

Nem próbáltam, régi résszel/részekkel játszottam. Már nem nagyon szoktam játszani.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

egy régivel nyomtam csak

<#nevetes1>

Desiderata
kipróbáltam, de régiekhez képest "egy fozs"
Lacee86
Nem, hanem most vittem végig, és gondoltam beteszem. 😄

szabii98
kipróbáltam, de lowon akad így inkább feledésbe merült XD

I met God. She's black

tigeroo
nem

miért pont ez a kérdés? történt valami tombréderes lövöldözés egy amcsi suliban vagy mi?
Csak a régiekkel nyomtam.

★★★★★

Molnibalage
Nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Van tablet géped? ==>> Játszottál az új Tomb Raider játékkal?
Nekem egy ilyen van.
De jó vétel is kell hozzá, mert nem mindenhol van normális lefedettség, viszont nem csak azzal a kicsi antennával használható, össze lehet kötni egy nagyobb teljesítményûvel is, ami mondjuk a tetõre van szerelve.

★★★★★

Dzsini
van persze - a DVB-T tunerek kellenek a földi digitális adás fogadására.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tarajos Sül
Nincs és nem is akarok.
Akkor már laptop-ot veszek, nem érdekel, hogy az egyik érintõs, a másik pedig billentyûzetes, tablet-en nagyobb a hibalehetõség, mint laptopon, és laptophoz számomra több lehetõség van.

UI: Vajon van usb-s TV tuneres kártya?
Tudom, van olyan laptop, amiben van beépített tv tuner, de az drága.
Én a gépemen nézek tv-t is, tv tuner kártyával, nincs külön tv-m, ezért nem vennék laptopot(amiben nincs tv tuner), a kettõ együtt pedig nekem felesleges.
Sir Quno Jedi
Van wayteq xtab 100. Kicsit "megbántam", mert már kijött az ips-es utódja, de amúgy faja cucc, ha nem lenne most nála jobb utódja, megbánni sem lenne mit. :F

predator1982
nincs és nem is akarok!

(laptop, okosteló bõven elég:-)

pred

banok
Nincs és nem is kell

https://www.facebook.com/ferfiklubb/