127612
  • clio1616v
    és azt még észre sem vetted, hogy az agyadat is
  • kamionosjoe
    Csak ritkán.

Inkább olyan volt mostanában, hogy ha valaki beteg lesz szabadnapomon behívnak és helyette egy másikat kapok meg szabadnak később.
  • kifli
    rendszeresen, de csak mert nap végére már nem tudom mennyi az idő :)
    Leginkább magunknak dolgozunk....

Cserébe meg olyan nincs, hogyha valahova el kell mennem, akkor megkérdezik mikorra érek vissza, meg hívnak, hogy na merre vagyok már.
  • Motoroj
    Nem rendszeresen, mikor milyen gyakorisággal.
  • SzirmosSzisza
    Rugalmas a munkaidő, szóval nem nagyon.
  • Molnibalage
    Mostanában rendszeresen, de hivatalosan ilyen nincs, mert rugalmas munkaidő van. Csak az elmúlt hónapokban ez azt jelenti, hogy szinte mindig 9-10 órákat vagyok bent. Remélem, hogy az év végi prémiumon ez meg is fog látszani...
  • BaliBoy
    Július hóban 52 óra túlóra jött össze.
  • Metalmilitiakid
    Szoktam túlórázni, amit ki is fizetnek, de végülis mégsem, mivel úgy kellene napi 10 órát bedolgoznom (7-5 ig), hogy közben van 30 perc szüntetem (ebből annyit veszik ki amennyit akarok), de ez levonódik a 10 órámból. Szóval azért kell bejönnöm hamarabb, vagy tovább maradni, hogy lehessen a nap szünetem, mert ha véletlenül nem veszek ki szünetet akkor azt beírják teljes 30 percnek és akkor nincs meg a munkaidőm.
  • Dzsini
    Mivel nálunk rugalmas a munkaidő bizonyos keretek között, így nincs túlóra - ha valamikor tovább maradok bent, akkor pár napon belül, ha épp nincs annyi tennivaló, hamarabb távozom. Ha az összeg nagyjából kijön, akkor minden rendben van.
  • Dean Winchester
    igen, rendszeresen.... sajnos nem fizetnek a túlóráért semmit, a plusz időt meg le se tudom csúsztatni így ez nagyon fasza..... sajnos néha már már fizikailag és szellemileg is leépülök :(
  • chhaya #112941
    Nem. Nincs rá szükség és amúgy sem fizetnék meg.
  • jazzy
    Nem kifejezetten erre gondoltam, de oké .)
  • Freeda Krueger
    alkalmanként,ha felajánlják.Mostanában ritka az 56 órás hetem :)
  • milk4
    Pl ha 18h-kor kezdenék normális esetben, de behívnak 15-16h-ra, akkor is csak annyit fizettek mint ha 18h-kor kezdtem volna.
  • videobaby
    előfordul.
  • jazzy
    Szabad tudni mit jelentett az a szarul?

Kérdésre: Még csak 3 hete vagyok a cégnél, eddig 1x túlóráztam, de köv nap le is csúsztattatták velem (de szép szó), elvileg nem nagyon fog kelleni, de én számítok rá, hogy lesz rá alkalom.

Mondjuk 4 műszakban vagyunk (3 műszak + hétvége, fura munkabeosztás) így nekem amúgy is gyakran hétköznap lesz a hétvégém.
  • MR ME
    amikor a munkahely engedi, akkor szinte mindig, pénz beszél....
  • Zoli007
    Nem, műszakozom, és úgy van összeállítva a munkaterv, hogy mindig kevesebbet vagyok, mint amennyi a havi kvóta. /cserébe nincs megfizetve az éjjeles pluszban/
  • Renegade
    már hogyne lenne :)

pl lufitól (lufthansa) haza zavar a hr, ha túlléped, ha meg rendőr vagy és 24/72-ben vagy akkor az meg maga a menyország, mert a 24 egyrészét is végigalszod+ mivel ritkán mész be, így az heti utazási időd is nevetséges
  • Lacee86
    Ezt én is kérdezem. :) Nincs olyan munkahely már gyakorlatilag, ahol heti 40 óra a meló... Papíron nekem is 40, de valósásban átlag 42. Ez mégsem túlóra, mert tudjuk mikor van, minden 2. szombat délelőtt 8-12-ig, csak éppen ez borítékban zsebbe megy. Mondjuk nem panaszkodom, többet kapok a szombat 4 óráért, mint máskor egy egész napért...
  • milk4
    Igen, rendszeresen.

És még sz@rul is fizettek érte, fel is mondtam 8hónap után.
  • tigeroo
    mi a francot dolgozol te?
  • SötétBarom
    Egyéb.

Órabérben vagyok, nem fix a munkaidőm. Heti 4 szabadnap mellett amúgy sem lépem át nagyon a negyven órát.
  • immovable
    Nem szoktam.

Ez egy tervező iroda. Eddig a 10 év alatt egyszer kellett egy szombatot bejönnöm. Mindig elkészülünk időre.
  • BRAT
    "Munkahelyi matematika
    okos főnök + okos beosztott = haszon
    okos főnök + buta beosztott = termelés
    buta főnök + okos beosztott = előléptetés
    buta főnök + buta beosztott = túlóra"
  • QuippeR
    csak amikor ügyeletes vagyok, és kifizetik.
  • Sir Quno Jedi
    naná

Az életem egy nagy túlóra (még ha nem is fizetik)...
  • Szavazó roBOT

Következő kérdés: Szoktál túlórázni?

--- Igen, rendszeresen
         --- Csak ritkán, alkalmanként
         --- Nem szoktam
         --- Egyéb
         --- Üres szavazat

Előző kérdés: Elvárod/elvárnád a párodtól hogy tudjon főzni?

// | 42.0% | ####______ | 34 | Nem várnám el
    // | 35.8% | ####______ | 29 | Igen,bár én is tudok
    // | 17.3% | ##________ | 14 | Igen,mert én nem tudok
    // | 4.9% | __________ | 4 | Üres szavazás

• Szavazó roBOT

Következő kérdés: Elvárod/elvárnád a párodtól hogy tudjon főzni?

--- Igen,bár én is tudok
         --- Igen,mert én nem tudok
         --- Nem várnám el
         --- Üres szavazás

Előző kérdés: Elvárod/elvárnád a párodtól hogy tudjon főzni?

// | 42.0% | ####______ | 34 | Nem várnám el
    // | 35.8% | ####______ | 29 | Igen,bár én is tudok
    // | 17.3% | ##________ | 14 | Igen,mert én nem tudok
    // | 4.9% | __________ | 4 | Üres szavazás

• immovable
    Ezek a gyíkok lehettek a holovilágból.

Forrás: NWO :D
  • Motoroj
    Igen, bár valamennyire én is tudok.
  • Eneff
    Mindez semmi. Nekem az egyik vesémet lopták el egy kínai étteremben. Nagyban kajáltam, majd egyszer csak elvesztettem az eszméletemet (biztos tettek valamit az ételbe). Mire magamhoz tértem, az utcán voltál és hiányzott a vesém.

Két héttel később pedig az Ázsia Centerben épp ruhát próbáltam, amikor a próbafülkében lenyílt alattam egy csapóajtó, és egy titkos kamrába kerültem. Akkor meg a másik vesémet vitték el.
  • tigeroo
    én sem híresztelném ha nem ismerném a tagot
  • chhaya #112918
    Pécs... Szuper, itt már zártak be kínai éttermet, mert macskahúst talált az kajában az ÁNTSZ. Úgyhogy sajnos el is tudom hinni. :(
  • tigeroo
    tessék
  • Fbn Lx
    vigyorogtam és egy kicsit belehánytam a számba közben
  • Molnibalage
    Lássuk. Csak azért kérdem, mert erősen kétlem, hogy a kaja készítési hőmérsékletet túlélné bármilyen chip.
  • videobaby
    ne már
  • clio1616v
    hűvös sztori barátom
  • tigeroo
    nekem ismerősömnek kínaikaja evés közben valami koccant a fogán, kiderült hogy kutyachip, és rendesen megvan az adat, gazda, lakcím minden...