127612
  • clio1616v
    mutass egy olyan nőt, aki a barátod és nem vonzódsz hozzá - elég egy fotó
  • Fbn Lx
    na de kit érdekelnek olyan nők, akikhez nem vonzódik!
  • tigeroo
    és ha olyan nő hogy nem tudok vonzódni hozzá? akkor simán lehet barátság (meg amúgyis)
  • clio1616v
    így van... barátság, az amikor valakivel nem a szex miatt érzed jól magad, hanem másért
  • hugopareiros
    külső befolyásoló tényező nélkül nincs férfi - női barátság
  • Motoroj
    Igen, tudok is rá példát.
  • clio1616v
    nővel nincs barátság
  • joshua
    Igen.
    Az összessel.
  • Blum
    Igen.
    Van.
  • tigeroo
    mondjuk ha szakításkor nem nézzük hülyének a másikat és megmarad a tisztelet akkor miért ne (vagyis a szakításnak nem az az oka hogy lekúrtuk egymás fél haveri társaságát, vagy valami hazugság derült ki)
  • tipitmi
    ha pénz van a dologba vagy hatalmi harc akkor nem, de amúgy miért ne.
  • Lacee86
    Nekem az a véleményem, h nem muszáj jóban maradni, még beszélő viszonyban sem nagyon (van, h úgy egyáltalán nem is találkozik utána az ember vele), de azt, h kifejezetten megutálja vki, azt nem tudom hova tenni.
  • videobaby
    ez személyfüggő kérdés. nem minden szakítás észvesztően viharos, maradhat barátság-féle. ideig-óráig úgyis sokkal erősebb a kötődés még. van olyan exem, akivel mai napig is beszélő viszonyban vagyunk. ehhez 2 ember kell.
  • Fbn Lx
    de ha a barátság a kérdés akkor barátok azért nem vagyunk
  • Fbn Lx
    3ból 2vel beszélek néha
  • daeemoon
    Egyik exemmel én is beszélgetek néha-néha, "jóban vagyunk". Emberfüggő. De van olyan, akivel nem beszélek, vagy egyenesen a pokolra kívánnám.
  • Szavazó roBOT

Következő kérdés: Szakítás után barátság, szerinted létezik ilyen?
    Nem rosszban váltok szét, és rendszeresen/ritkábban beszélgettek, jelen vagytok egymás életében. Neked mi a tapasztalatod?

Szakítás után barátság, szerinted létezik ilyen?
         --- Ki van zárva, ideig-óráig, de valamelyik fél csak szenvedhet tőle
         --- Szerintem lehetetlen, aminek vége annak vége
         --- Igen, lehetséges hogy vannak ilyen emberek
         --- Üres szavazás

Van olyan exed akivel mai napig jóbanvagy?
         --- Van
         --- Nincs
         --- Üres szavazás

Előző kérdés: Borítja tested maradandó sérülés nyoma?
    pl. sebhely, hegek, varrat helye, eltávolított tetoválás nyoma, égett bőr, stb.

// ========= Borítja tested maradandó sérülés nyoma? =========
    // | 85.0% | #########_ | 68 | Igen
    // | 15.0% | ##________ | 12 | Nem
    // | 0.0% | __________ | 0 | Üres szavazás
    // |

// ========= Plasztikai sebésszel megcsináltatnád ha tehetnéd (és ha lenne)? =========
    // | 81.0% | ########__ | 64 | Nem
    // | 8.9% | #_________ | 7 | Üres szavazás
    // | 6.3% | #_________ | 5 | Igen, ha tehetném
    // | 3.8% | __________ | 3 | Igen, ha lenne pénzem
    // |

• Metalmilitiakid
    Jó neked én minden nap 10 órát vagyok bent néha 11 et, egy átlag munkahetem a 60 órát üti... (60 óránál van benne 3 óra túlóra csak jelzésértékűen)
  • SötétBarom
    Van egy köteg.. A két lábamon van több is bringázás miatt még régről, az arcomon van kettő (egy autóbaleset, egy műtét), illetve a tarkómon is, de az nem látszik a hajamtól :D A két kezemen is találni azért ezt-azt, szal nem lehetne mondani, hogy nem kaptam az ívet :DDD
  • [HUN]FaTaL
    Nem.
    Üres, nem gondolkodtam ilyesmin.
  • Molnibalage
    Már nincs. A Balatonban még 1994-ben beletérdeltem egy kagylóba, a vágás helye vagy 10 évig látszott. Pár éve tűnt fel, hogy már nincs meg.

Az egyik ujjamon a bőr valamiért abnormális és nem tökéletesen gyógyult meg, évek óta nincs ujjlenyomat mintázat azon az ujjamon.
  • HTS s3rg1nh00
    ja azt el is felejtettem,hogy egyszer legóra léptem és megfejeltem a szekrény élét,összevarrták a buksim tetejének közepét,de egy alig észrevehető csíkban nincs ott haj. :)
  • tigeroo
    tesóm végigkarmolta a kézfejem, látszik egy szép hosszú heg

üvegajtóba ököllel belebasztam a szilánkok nyoma látszik

rózsametszés/kutyázás miatt pár heg van a karomon

térdem-könyököm motoros zakózásból adódóan de azis kicsi

a vállamon egy mély sebhely mintha valami megmart volna vízszintes irányúan (hűtőraktárban sötét votl ezért a fal mentén mentem, vittem vmi ládát a két kezemben. egy vaskapu nemvolt lesorjázva, szép éles volt én meg belepukkantam) de azt már tetoválás fedi
  • tipitmi
    igen nem
  • szabii98
    yup
    a gyufa szikrája rápattant a kezemre és hagyott egy kör alakú lyukat.(nagyon pici)
    +üvegbe léptem, meg még biztos van pár
    nem, dehogy:D
  • Zoli007
    Igen. Ötödikes koromban nekifutottam a suliban egy kilincsnek, ami szép lyukat vágott a karomba.

Nem, legalább van mit mutogatni.
  • chhaya #112965
    Van egy műtéti hegem, meg néhány apróbb vágásom.
    Nem plasztikáztatnám, nem olyan nagyok, nincsenek feltűnő helyen és nem is zavarnak.
  • clio1616v
    igen, roncsolásos kutyaharapás a bal karomon, térdemen motoros balesetből származó horzsolásos hegek, a jobb kezem hüvelyk ujján egy csontig hatoló vágás nyoma

nem, soha nem csináltatnék magamra hegeket plasztikai sebésszel, minek költsek arra, amit ingyen is megszerezhetek
  • clio1616v
    és az igazság az, hogy családon belüli erőszak?
  • lord nihilus
    Igen (bár nem olyan szörnyű...a sípcsontomról eltűnt némi bőr gimis koromban egy esés miatt, de már tetoválás fedi azt a részt)
  • videobaby
    igen.
    nem, mert minek? nem olyan nagy. még elsős koromban térdre estem és pont törött üvegre sikerült. pici heg maradt utána.
  • Fbn Lx
    a térdemen vagy egy két négyzetcentis heg, még 13 éves koromban felszaladtam mátrixosan egy szobron és izomból rátérdeltem egy éles sarokra
  • Blum
    Igen.

Mindket terdemen,jobb vadlimon,lagyekomon,jobb huvelykujjamon.

Nem. Ezzekkel csajozok.
  • SzirmosSzisza
    Térdemen vagy egy kis vágás, de nem vészes. (orvosi papír szerint: "neki szaladt a kapufának" :D)
  • kifli
    Bal alkaromon egy tizenpárcentis vágás van. Ráadásul nem is szépen forrt össze. Illetve fejemen egy nagyon vékony csíkban nem nő haj egy sebhely miatt...

Meg egykét apróbb kutyaharapás nyom vádlimon, de azt nemtudom már mennyi is van összesen, a ször benőtte őket, úgyhogy nemgyon megtalálni se tudom :D
  • HTS s3rg1nh00
    igen
    nem
    apró koromban egy vasaló esett a lábfejemre,egy apró csík maradt utána,továbbá szintén egy kis csík a térdkalácsom mellett biciklis balesetből-nem zavarnak,egyébként is "show your scars"
  • Szavazó roBOT

Következő kérdés: Borítja tested maradandó sérülés nyoma?
    pl. sebhely, hegek, varrat helye, eltávolított tetoválás nyoma, égett bőr, stb.

Borítja tested maradandó sérülés nyoma?
         --- Igen
         --- Nem
         --- Üres szavazás

Plasztikai sebésszel megcsináltatnád ha tehetnéd (és ha lenne)?
         --- Igen, ha lenne pénzem
         --- Igen, ha tehetném
         --- Nem
         --- Üres szavazás

Előző kérdés: Szoktál túlórázni?

// | 30.6% | ###_______ | 22 | Csak ritkán, alkalmanként
    // | 23.6% | ##________ | 17 | Igen, rendszeresen
    // | 20.8% | ##________ | 15 | Nem szoktam
    // | 15.3% | ##________ | 11 | Üres szavazat
    // | 9.7% | #_________ | 7 | Egyéb

• mrzed001
    Épp most is ...
  • SötétBarom
    Vendéglátok, többnyire péntek-szombat-vasárnap.. Néha becsúszik mellé egy hétköznap is, úgy mondjuk összejöhet akár az 50 óra is..
  • Eneff
    Azt nem kínaiak, hanem cigányok vitték el. Lehet, hogy a családod volt.