A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amcsiknál így megy, ahogy írtad. Ismerõs vett valami fagyasztott cuccot, kisütött belõle párat, másnap meg visszavitte, hogy nem ízlik neki és visszakapta az árát. Partyhoz vásároltak mûanyag tányért meg poharat, 100-ból felhasználtak 20-at kb és visszavitte a többit és visszakapta részarányosan a pénzt.
broman191
Általában igen, az asztalfiókomban elfér.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Broafka
én megszoktam mindent õrizni, csak az élelmiszeres blokkokat nem, mert nem vihetek vissza egy fél almát, hogy kukacos, kérem vissza a pénzem! (habár mindig elgondolkoztatnak ezek az aktívia reklámok, hogy 15 nap múlva nem mûködik a jótékony hatása, akkor visszaadjuk az árát, most én bemennék a spárba 15 üres joghurtos dobozzal, hogy nem lettem tõle jobban, kérem vissza az árát, akkor visszaadnák?)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ugyanez, a benziné mindig ottvan a pénz a mellett... 😄
Pluskast
Abban az esetben ha olyan terméket vásárolok amihez jár garancia akkor igen. Amúgy meg nem mert tök felesleges. Max még a benzinkúton a tankolás miatt ha esetleg beütne a krach.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Desiderata
Amíg be nem írtam az összeget a költségvetés nyilvántartó progiba, addig a tárcámban tartom, utána kidobom.
Sir Quno Jedi
Minek? kb. leszarják, ha már fizettél. Max. ha garihoz kell a blokk...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Végre itt a jó idõ. Mire használod ki? ==>> El szoktad rakni a bizonylatot?
Narxis
:/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szabii98
amire eddig, csak kevesebb ruhával.
a haverokkal vagyok

I met God. She's black

Lacee86
:/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Metalmilitiakid
Munkát keresek....

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

szabod
Kirándulni/túrázni megyek.

Hétvégén toltam egy laza Mátrabércet 😊

Mente et Malleo

SötétBarom
Üres/Egyéb.

Mindenféle teraszon ülök és iszom/kvzom/eszem. 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Lacee86
Nem rossz program. 😊

Pluskast
Kirándulok és sétálok, illetve "kinti" programot csinálok.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Petka
Jó lenne több válaszlehetõség...

Lacee86
<#eljen>

Molnibalage
Végre full bringával járok melóba, már nagyon hiányzott a napi 2x16 km. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
Többet sétálok.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
rendbe teszem a virágos kertet, sétálok, élvezem a jó idõt odakinn, majd lesz valahogy.

HTS s3rg1nh00
a)tanulok
b)iszom

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Motoroj
Nekem a hideg jelenti a jót.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Broafka
tanulok tovább bent -.-

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

daeemoon
Egyéb: többet vagyok kint, motorozok, kijárok játszani a kutyákkal, túrázok néha.

bujcsik555
Lenge öltözetû kis- és nagylányokat próbálok felkutatni.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

nem érdekel

haha

én arra használom, hogy jobban élvezzem az utamat amikor megyek valahová
Kertészkedem/udvaron és ház körül tevékenykedek

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

clio1616v
futni és gyalogolni járok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Szerinted kellene minden szavazáshoz "Nem érdekel." lehetõség? ==>> Végre itt a jó idõ. Mire használod ki?
videobaby
majd legközelebb csittolunk, azt nem lesz kíanja a nagyszájúaknak. marandak itt legalább 2-en és majd jól megértik egymást...

vicces faj az ember
Lacee86
Azért, mert ott a kérdezõre, mint cselekvõre vonatkozott a kérdés, és nem a véleményére egy adott, 4 válaszlehetõséges egyszerû kérdésnél.

Roger6
Szerintem a nyivákolást pont azok kezdték, akik azt írták, hogy minek kell kiírni, hogy nem érdekel a foci. Volt egy kérdés, ahol nem lehetett megadni a véleményem, nem volt ilyen opció, ezért üresen szavaztam, majd leírtam, hogy nem érdekel a foci. Aztán jött a másik fele, hogy minek kell leírni ezt. Azért, mert ez a véleményem a kérdéssel kapcsolatban.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dzsini
Pont ezen megy a nyivákolás napok óta, hogy akit nem érdekel, az miért írja ide be, hogy õt nem érdekli 😊

Lehetne egy szavazás arról, hogy érdekel-e az, hogy másokat érdekel-e a szavazás, aztán folytatódhat a metaszavazások irányába a dolog.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha jól esik neki had írja, engem nem érdekel. 😄

★★★★★

Dzsini
Attól még beírná ide, hogy nem érdekli az, akit nem érdekel 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

videobaby
jó meglátás

Szerintem az "üres"-t kéne átnevezni "nem érdekel"-nek.

★★★★★

jazzy
sry my fault
clio1616v
egy tizedes pontossággal mér a telefonom egy kiegészítõ segítségével

a bizonytalansága nem érdekel így nem is tudom

de tudom, hogy mennyit emelkedik az evés elõtti értékrõl és a Humalog gyors hatóidejû inzulin adagolási mennyisége elfogadható-e vagy nem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

nem szabad
ezeket az eredményeket hány tizedesjegy pontosságra ismered, mekkora a bizonytalanságuk?
és ez még nem ad választ arra, hogy hogyan befolyásolta a vércukorszintedet, ahhoz a kapott eredményeket ki kellene értékelned
jazzy
Nem értem az egész dilemmát egyébként. Nem volt "nem tudom, mert nem nézek focit" válasz, ezért beírtam kommentbe én és sokan mások, hogy miért tartózkodunk a válaszadástól. Megindokolni csak szabad a döntésemet.
SzirmosSzisza
Szoros a verseny 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

clio1616v
ha érdekel megmérem a változást

ebédkor pl: 4,7 mmol/l volt és 7.8 mmol/l lett (másfél órával ebéd után)

clio1616v
amúgy meg eléggé képzavarban vagytok

az érdekel szó ugyanis azt jelenti, hogy érdeked fûzõdik az ige tárgyához

a tegnapi focis eset például azt jelentette, hogy akit érdekelt a téma, annak valamilyen személyes érdeke fûzõdött az eseményhez, hogy ki nyeri a meccseket

- fogadhatott pénzben valamelyikre, így érdeke fûzõdött ahhoz
- az egyik csapat szurkolója
- szereti nézni a jó meccset

az érdekek meghatározzák a tudást, a kérdésre való válaszolni tudást

akit nem fûz érdek a válaszolásra sem, annak ott az üres

hogyan befolyásolta a vércukorszintedet a legutóbbi étel, amit megettél?
clio1616v
ha nem tudod konkrétan megfogalmazni mi érdekel, akkor hogyan is tudnád?

ha éngem érdekel, hogy a vércukorszintemet, hogyan befolyásolja az étel amit eszek, akkor azt tudom is, különben nem tudom mégcsak megfogalmazni sem, hogy mi az ami érdekel 😊

ha téged csak úgy érdekelgetnek a világgazdasági kérdések, akkor az azt jelenti, hogy fogalmad sincs mi az ami konkrétan érdekel, tehát még csak tisztában sem vagy azzal, hogy mi érdekel igazán, addig viszont tudni sem fogod

banok
A kettõ nem egyenlõ.
Engem például érdekelnek a világ/hazai gazdasági kérdések de sok mindent ezzel kapcsolatban nem tudok megítélni mivel nem értek hozzá.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/