A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Mindenféle teraszon ülök és iszom/kvzom/eszem. 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
haha
én arra használom, hogy jobban élvezzem az utamat amikor megyek valahová
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Lehetne egy szavazás arról, hogy érdekel-e az, hogy másokat érdekel-e a szavazás, aztán folytatódhat a metaszavazások irányába a dolog.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
★★★★★
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
★★★★★
a bizonytalansága nem érdekel így nem is tudom
de tudom, hogy mennyit emelkedik az evés elõtti értékrõl és a Humalog gyors hatóidejû inzulin adagolási mennyisége elfogadható-e vagy nem
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
és ez még nem ad választ arra, hogy hogyan befolyásolta a vércukorszintedet, ahhoz a kapott eredményeket ki kellene értékelned
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ebédkor pl: 4,7 mmol/l volt és 7.8 mmol/l lett (másfél órával ebéd után)
az érdekel szó ugyanis azt jelenti, hogy érdeked fûzõdik az ige tárgyához
a tegnapi focis eset például azt jelentette, hogy akit érdekelt a téma, annak valamilyen személyes érdeke fûzõdött az eseményhez, hogy ki nyeri a meccseket
- fogadhatott pénzben valamelyikre, így érdeke fûzõdött ahhoz
- az egyik csapat szurkolója
- szereti nézni a jó meccset
az érdekek meghatározzák a tudást, a kérdésre való válaszolni tudást
akit nem fûz érdek a válaszolásra sem, annak ott az üres
ha éngem érdekel, hogy a vércukorszintemet, hogyan befolyásolja az étel amit eszek, akkor azt tudom is, különben nem tudom mégcsak megfogalmazni sem, hogy mi az ami érdekel 😊
ha téged csak úgy érdekelgetnek a világgazdasági kérdések, akkor az azt jelenti, hogy fogalmad sincs mi az ami konkrétan érdekel, tehát még csak tisztában sem vagy azzal, hogy mi érdekel igazán, addig viszont tudni sem fogod