A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
már a kérdés is retardált, node a válaszok????!!! az duuuurva...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"kissebb"
Ráadásul miket tudsz, mibõl veszed ki a részed - két lényegesen különbözõ halmaz. Tudok füvet locsolni, de nincs kertünk. Tudok mosni, de van mosógépünk...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem tudok vasalni...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Mosogatás
Portörlés, törölgetés
Kissebb javítgatások a ház körül
Autómosás
Nem. Nekiallnek,akkor anyam valoszinuleg eltorne a kezem 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
All hail the double x!
A blokk náluk, õk 20-an (20 tanú), te egyedül.
Bár sose láttam ilyet, azóta hogy hallottam a blokkot (ha el nem is teszem megõrzésre, de) a vásárolt dolgok közé teszem.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
★★★★★
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Honap vegen osszeszoktam szamolni a kiadasokat.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
viszont mindig elveszem és utánaszámolok, hogy jól adott e vissza
illetve hogy jól ütött / húzott e le dolgokat
Egyszer 2 majonézt kellett kifizetnem az 1 helyett.
Hazamentem és eltûnõdtem, hogy miért nem 1700-at fizettem az 1200 helyett, és rájöttem hogy az idiótája két majonézt húzott le az egy helyett, mert valamit szarakodott vele blabla...
Azóta helyben ellenõrzök 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
szóval a blokkot megtartom míg az üzletben tartózkodom, garancia esetén tartom meg csak, nameg a vonatjegyeimet gyûjtöm egy dobozkába (már pár éve gyûjtöm elég sok van már), majd egyszer összeszámolom és kiakadok hogy mennyit költöttem mávra <#idiota>#idiota>