A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem hiszem el, hogy a köv. állomásig nem lehet magaddal vinni...

amúgy nem szemetelek, magammal viszem ameddig nem találok egy kukát
tigeroo
az õserdõk 80%-át kivágták, nem ezzel fog kezdõdni és végzõdni a környezetszennyezést, de amúgy nem szemetelek.

amúgy japánban pl. az iskolában a tanároknak és diákoknak is a közös wc-ket kell pucolni, meg szemetet szedni, szerintem nagyon jó módja annak hogy a lurkók késõbb megbecsüljék ezeknek a dolgoknak a fontosságát
chhaya
Nem, primitív és igénytelen dolog.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

csak autópályán dobom ki a szemetet az ablakon, ahol nincs lehetõség megállni, illetve pihenõhelyeknél de az anyagilag nem érné meg a plusz fogyasztás miatt, gyakran nassolok valamit, ne gyûljön a kocsiban a kosz, lehúzom az ablakot és a menetszél elvégzi a dolgát.

http://www.hellring.com/

Motoroj
Nem, régen sem volt divat.
(Meg nem is nagyon volt mit eldobálni.)

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Lacee86
Nem, soha nem dobok el semmilyen szemetet, és elítélem a szemetelést. Pláne, mikor a szemetes mellett van szanaszét dobálva minden. Na az az emberi butaság és primitívség netovábbja...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nem bírnám ki egy hónapig ... ==>> Szemetelsz az utcán vagy a természet lágy ölén?
ressy14
én pont az ellentéted vagyok, utálom az embereket, azt is utálom ha hívnak telefonon, még örülnék is neki ha nem lenne társaságom és nem zavarna senki.
nekem sztem a legjobb az lenne ha egy szép helyen lennék számítógép, zene, internet és senki sem zavarkodna.
most is nem tudok úgy kimenni a saját házamból hogy ne lézengene vmi hülye szomszéd a ház elõtt vagy mellett
clio1616v
akkor jól tartod magad 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

videobaby
20+ éves 😄

clio1616v
mennyi idõs a kisbaba?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

videobaby
egy személy nélkül tuti nem bírnám ki 1 hónapig, pár napig sem .
higiénia nélkül 1 napig sem.
társaság kell, teló szintén.
étel megintcsak, de tudva levõ anélkül pár hétig ki lehet bírni. igaz, nekem nem kellett ezt soha tesztelnem.
olvasni is szeretek.

bujcsik555
Hm, érdekes kérdés. Úgy gondolom kibírnám mind nélkül, de szerencsére még nem kellett megpróbálnom.
De egyébhez tudok egy dolgot amit tuti nem viselnék el:zene nélkül.
No meg akkor lehet a sör is hiányozna de nagyon, de azt talán kibírnám.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ressy14
higiénia és foci. utóbbi jobban fájna a szívemnek

Dum spiro, spero.

Lacee86
Sztem akinek már nagyon szüksége van "arra", az megoldja net meg gép nélkül is. 😊)

Sir Quno Jedi
Õsember vagy, modern civilizált ember tudja, hogy pr0n kell a netrû! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zsoltioregon
IGAZ!

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

clio1616v
igaz...

viszont az élethez nincs feltétlenül szükséged a végtagjaidra és a szemedre sem, a nyelvedre sem - ezekre is igaz az 1 hónap?

zsoltioregon
" (az élethez feltétlenül szükséges dolgokon kívül)"
így az egyéb baromságokat: portörlés, vezetés, horgászás stb is

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

clio1616v
sõt a vérére sincs szüksége

jhetedikj
õ levegõ nélkül is bírja 😊

anno 1987

clio1616v
az egyéb valamit is?

zsoltioregon
Az itt felsoroltak mindegyikét kibírnám 1 hónapnál tovább is.

Lacee86
Érdekes, h ez kimaradt az opciókból. Bár közvetve több is tartalmazza.

clio1616v
de akkor minek rajta lenni?

clio1616v
a kezedet se kell

ocskoszilard
ha mindketten rajta vagytok nemmindegy milyen magas? 😄

SzirmosSzisza
Gép nélkül nem tudsz recskázni? wtf, használd a fantáziád <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

clio1616v
nem túl magas?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sir Quno Jedi
jah, me csináltad már zongorán?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ocskoszilard
ha van zene, akkor majdnem minden nélkül ellennék (if you know what i mean)

Sir Quno Jedi
Amúgy a szgép., az internyet és a masztieszti az ugyanaz a kérdés szvsz. Mer az internet4pr0n, a nethez meg kell valami szgép. szerû, a tutti frutti party, meg a vhs osztrák alámondásos poresz meg már nem divat. Szal. ez egy kérdés az tuti.

tigeroo
bár nem pont a kérdést fedi de nah😄
tigeroo
Sir Quno Jedi
Szgép., internet, meg önkielégítés, esetleg a telefon, ezek rendkvül fontosak az élethez. A többi blabla.

banok
Nem bírnám ki egy hónapig tv, számítógép, internet, higiénia, SG (<#idiota> ) nélkül.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Marmint IRL lenne jo. Nem az online tarsasagra ertem.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nekem több mint két hét a rekordom!
jhetedikj
-higiénia, fürdés nélkül négy nap után már annyira büdös vagyok, hogy képtelen vagyok koncentrálni akármire, szerintem nem bírnám ki enélkül, keresnék egy folyót vagy valamit abba is belevetném magam
Még a maszturbálás necces, de volt már, hogy 8 napig kibírtam anélkül szóval talán az menne egy hónapig is. Habár biztos nagyon ideges lennék, ha ennyi ideig nem tudnék könnyíteni magamon. 😄

anno 1987

tigeroo
Roger6
Ahhoz képest elég aktív vagy itt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ezek közül mindegyik nélkül kibírnám egy hónapig természetesen
de nem muszáj kibírnom, tehát nem akarom kibírni, ennyi az egész
gondolom senkinek nem lenne rohama és nem fetrengene habzó szájjal, ha muszáj lenne
Hu,tenyleg! Az ora! 😄 Anelkul en se megyek sehova.

clio1616v
Olvasnivaló nélkül bármeddig.
TV nélkül bármeddig.
Számítógép nélkül bármeddig.
Internet nélkül pár napig.
Telefon nélkül bármeddig.
Szex nélkül 1-2 hétig.
Maszturbálás nélkül 1-2 napig.
Finom étel nélkül fél napig.
Sportolás nélkül 1-2 napig.
Higiénia nélkül fél napig.
SG nélkül bármeddig.
Társaság nélkül 1-2 hétig.

és ami a legfontosabb:

munka és nélkül semeddig

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Broafka
internet, számítógép, telefon (nem az a tipikus telefonfüggés dolog miatt, hanem hogy nem tudok valakit felhívni, vagy õ nem ér el engem). Egyéb valami nélkül: óra, meghalok ha nem tudom mennyi az idõ!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

joshua
társaság, maszturbálás, internet

Tisztalkodas,szamitogep,internet

Egy honap (vagy akar tobb is) tarsasag nelkul kifejezetten kellemes lenne szamomra. Anti-szoc vagyok,na.

Apró-kérdés ==>> Nem bírnám ki egy hónapig ...
SzirmosSzisza
Én általában csak bólintok egy nemlegeset a fejemmel és megyek tovább. Ha meg erõszakoskodik, akkor azt mondom kell buszjegyre/elittam mindenem. (utolsó kettõ általában igaz is)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás