A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Igen és a vonat ajtótól-ajtóig visz, még véletlenül sem kell órákat utaznod egyébként, több átszállással, mert nálatok pályaudvar van a nappaliban?!?!? Ne legyünk má demagógok!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Csak az nem megy autóval, akinek nem telik rá, vagy kényelmetlen lenne, mert dugó, meg parkolási problémák, vagy csak nem mer vezetni a belvárosban, meg blablabla. Én személy szerint a cégnél bérelek õrzött parkolót bent és így gyakorlatilag mindig van parkolóhelyem is mindjárt.

Van kollegám aki profi kungfus, de még õ sem olyan hülye, hogy bkv-zzon. :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SzirmosSzisza
Miért kényelmesebb az autó egy vonatnál, ahol háromszor annyi lábhelyed van, tudsz netezni/filmezni, járkálni sõt még WC-re is menni. Cserébe igaz, nem kell dugóban ülnöd ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tigeroo
de legalább ott vannak jó nõk <#idiota>
Molnibalage
Az autó biztonságossága elég röhejes kijelentés. Mind a busz, mint bármilyen kötöttpályás jármû statisztikailag nagyságrendileg más dimenzióban van utaskm-re vetítve...

A budapesti munkatársaim közül több BKV-zik, mert kell a fasznak nekik a fõvárosi dugó. Pedig van autójuk, nem is akármilyen... Persze ez csak annál áll, aki kötöttpályásáon jön végig, pl, metro villamos kombóval.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sir Quno Jedi
Én nem sok (eggyel se) találkoztam, aki csakis azért ment volna tömegbigyóval, mert jólesik és inkább elutasította a gyorsabb és kényelmesebb (és biztonságosabb) autót.

VRSDM
hogy mi vót? ölöm és bódóttá' <#idiota>

u dont have to listen anybody else but me

Ki lehetne javitani?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

tigeroo
vonatozom, amúgy gyalog járok mindenhova suliidõben

otthon autó/bicikli/gyalog

Dzsini
Nem véletlenül közösségi közlekedés a normális megnevezése, és nem tömeg~.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
aszta mi volt itt ma xd
Gyakrabban közösségi közlekedés,legtöbbször autóbusz.
Ha vidékre megyek aakkor egyéni és autó.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

A tömegközlekedés nem egyenlõ a csórósággal, legalábbis egy normális gondolkodású európai nagyvárosban és az emberek sem kényszerbõl szállnak villamosra. (Többet nem is fûznék hozzá, mert nem érdemes...)

Tömegközlekedés/busz/gyalog-bicikli.

VRSDM
mit személyeskedsz? :D
villogsz hogy munkád van és szereted?

én is szeretem a munkám, van is. :D
és ki a faszt érdekel? :D

zsoltioregon
A pszichés betegséges is tulajdonképp fiziológiai betegségek.<#idiota>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Sir Quno Jedi
10 perc pont elég, hogy eljuss a kritikus helyzetbõl a páncélozott jármûvedig. Arra van. :D

Dzsini
Átlag embernek olyan 10 percet lehet kényelmesen mûködni egy ilyen hazmat ruhában, polgári védelmi mókák során próbálgattuk milyen benne mozogni, hogy kell kimászni belõle, ha a külsõ felület fertõzött lehet...

azóta még jobban tisztelem a tûzoltókat/katasztrófavédõket.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Roger6
Gyõrben Metro? Ennyire berúgtam volna hétvégén, hogy elfelejtettem, van Metro? Na mindegy. És pihenni nem tudok ilyenkor már, tudod nekem van munkám, amit szívesen végzek. <#ravasz1>

Szóval. Tömegközlekedés vs egyéni. Egyéni, de csakis bringa. Munkahely 5 percre van, szóval télen-nyáron bringa, valamint hétvégén kiegészítõ sportként tekerek. Buszon talán 3 havonta egyszer ülök, vonaton évente egyszer.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

VRSDM
feküdj vissza és pihend ki magad, ha keveset tudtál aludni a tegnap a metrón elkapott betegségtõl.

nagyon agresszív vagy. tán elkaptad az agresszioritikusz-f@zfeyitátusz?

VRSDM
a csakrából és zenbõl merítem a higinéniát és rákenem a hajamra minden reggel ezért vagyok ilyen vírusálló!

csak hogy tisztázzuk a lényeget.

Sir Quno Jedi
Ne aggóggyá érte, õ kátrányálló és vírusálló alapból. hig"É"nia ez a lényája!

Metalmilitiakid
Tömegközlekedés.
A metro lenne a legjobb számomra, de mivel a BKK által szervezett szerencsejátékban veszek részt így a metro nem nyerõ, mert ott szinte mindig kellene jegy, így marad a troli.
Egyénileg vagy autóval visznek, vagy gyalog/biciklit kombózom.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Roger6
Ki a jó anyámat érdekel már, hogy megbetegszel vagy nem vagy hogy mosol kezet, vagy hogy sem?! Magánügy, nem is ez volt a kérdés, ráadásul már más is a kérdés. Kurvára be lehetne már fejezni! <#gun><#boxer>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sir Quno Jedi
Jó ez a cucc, mibe fáj extra méretben?

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

pxxl

All hail the double x!

VRSDM
a mondatod végében van a megoldás kulcsa.
ha nem érdekel hogy meg fogok betegedni akkor nem fogok (legalábbis csökkentem a lehetõségét)

te aki ebbõl valós problémát generálsz, biztos elõbb kapsz el valamit, mert rá vagy feszülve a témára.

amúgy meg béke és szeretet és egészség.
és tanuljatok meg 100%-ig alaposan kezet mosni!
http://www.tedxyouthatbudapest.com/hu-HU/Video/Haidegger_Tamas_Urrobotoktol_a_kezhigieniaig.aspx

Dzsini
történelmi pillanat, SQJ buszra száll

Sir Quno Jedi
Hééé, én nem mondtam ilyet, hogy TE személy szerint meg fogsz betegedni. Már csak azért sem, mert nyilván nem is érdekel.

Sir Quno Jedi
Ez is hüleség. Én is buszoztam, míg KÉNYTELEN voltam, de mivel már nem vagyok kénytelen, baszódjak meg élve, ha önként, mondhatni "szórakozásból" vegyülnék újra a plebbel. Majd ha megen nem lesz lehetõségem autókázni (bármi megtörténhet nyilván), az más, akkor szépen felveszem a maszkomat, felhúzom a kesztyûmet, felrakom a szemüvegemet és feltolakodok az elsõ buszra... :D

Tiszta sor. Gondolom alapban ti sem esztek szart, mert olcsóbb, ha amúgy meg tudjátok fizetni a rántotthúst is. DE ha már nem tudjátok, akkor jó a szar is, mer legalább meleg... Határhaszon, nyert elõny - vesztett elõny blablabla...

VRSDM
akkor tényleg én vagyok a különleges mintapéldánya az egészségnek.

mert se az délafrikai / mozambiki / koreai / kínai / izraeli / pakisztán ismerõseim / barátaim sem fertõztek még meg.

én értem hogy mirõl beszélsz, és igen, van valóságtartalma.
de ne akarj meggyõzni engem hogy meg fogok fertõzõdni a tömegközlekedésen.

odafigyelek hogy mikor mivel érintkezek, és alaposan+gyakran tisztálkodok.
<#eljen>

én érzem úgy hogy óvodásokkal beszélnék, mikor meg akarja nekem mondani hogy mi bajom lesz. amikor ez nem igaz. :D

gyakran kell kezet / arcot mosni, ráadásul a nemzetközileg elismert (és magyar ember által kitalált) technikával (melyet a mûtõ-orvosok 70%a sem tud alaposan kivitelezni!!!) akkor nem lesz gond.

én gyerekkoromban a csirkeszarral játszottam, és a bekaptam a lábujjam amikor beleléptem a mezõn a királydinnyébe, elõtte lehet a tehénszarba is.

hát megedzõdtem :)

Sir Quno Jedi
Nebasszki, mér lenne rasszista beállítás??? A durvább betegségek fekete afrikából szoktak volt jönni, ez puszta tény. A hajléktalanok meg mivel nem kezeltetik magukat (érthetõ okokból) rakat olyan betegságet hordozhatnak, amiket normál civilizált ember esetében fel sem merül (pl. tbc). Ezt sem én találtam ki.

SzirmosSzisza
SQJ-nak biztos nincs olyanja, mert a kocsiban nem lehet pszichés betegséget elkapni!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
A betegségektõl / más emberektõl / vírusoktól / baciktól való beteges félelem is betegség, csak pszichés és nem fiziológiai.

VRSDM
és igen, tudom hogy ~60km/h egy tüsszentés, és a busz végébõl is a pofámon landol.

és akkor mivan? NEM VAGYOK BETEG! NEM SZOKTAM MEGBETEGEDNI!

VRSDM
ne legyen igazad.
de igen, könyvutalványt kaptam mert nem voltam beteg az iskolában. igen, soha!

gyerekkoromban néha megfáztam, volt tüszûs mandulám ami 1-2 nap alatt lement.

ezektõl eltekitnve nem voltam / szoktam beteg lenni.
és szoktam tömegközlekedni, biciklizni, sétálni, és autózni / motorozni is.

ha én nem látom / érzem hogy megfertõzne a sok (általad kicsit rasszista beállítottsággal jellemzett) ember, akkor miért is akarjam elhinni amit mondasz?

:D

Sir Quno Jedi
Ez húsz éve talán igaz is volt, ma már nem. Kicsit olvass utána a modernkori vírusoknak, vírusfertõzéseknek.

Sir Quno Jedi
Eskü, mintha óvódásokkal beszélgetnék, de komolyan. Tudod egy tüsszögõ, köhögõ ember egy busz zárt terében az egész utaslétszámot be tudja fertõzni, anélkül, hogy helyet változtatna. Hacsak nem gázmaszkban, kesztyûben, mitöbb vegyvédelmi ruhába utazol, akkor minden szar fertõzésnek ki vagy téve.

A vírusok ellen pedig NEM tudsz természetes védettséget szerezni ELÕRE, bárminõ erõs is az immunrendszered, az csak a bacikra mûxik. A vírusok mutálódnak, így az oltások sem érnek sokat term., max. palcebó, hogy higgyél benne.

DE TE, te bármit kibírsz bárhol. Bezonyára az ebolásokat is veled kéne gyógyíttatni fekete afrikában, mer rád nem hat... :DDD

VRSDM
H I G I É N I A

pxxl
higiénia :P

All hail the double x!

VRSDM
érdekes, én aki kifejezetten figyelek a higéniára, tudok úgy közlekedni hogy a kezem - arcom - bõröm - hajam nem ér hozzá a tömegközlekedési eszközökön található tárgyakra.

de ha neked az a mániád hogy megnyalod, megfogod, hozzádörgölõzõl mindenhez akkor oké.

:)

zsoltioregon
<#mf1>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

SzirmosSzisza
Úgy hívják, hogy természetes kiválasztódás, aki nem bírja ki a tömegközlekedést az jobb, ha kimarad a jövendõ nemzedék gén állományából <#nezze>

Lacee86
Én nyertem.
Gimi: 4 év, évi 180 munkanap, napi 64 km -> 46 ezer km
Egyetem: 5,5 év, évi átlag kb. 140x mentem be, napi 64 km -> 49 ezer km
Össz: 9,5 év alatt kb. 95 ezer km buszozás. :) :S Jó sok volt...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sir Quno Jedi
8.0.6 a cégnél most ez a kötelezõ

otthon helyközben bicaj, ha már van valaki akkor 90% kocsi
Debrcenbe vonattal és ott pedig gyalog

Sir Quno Jedi
Öcsém beszarok. A légkonditól maximum a gombák miatt kaphatsz valamit (amik ellen kiváló megoldás idõben lekapcsolni a célhoz közeledve a légondit és így a rendszer felemelegve szépen kipucolja magát, ezt sem én találtam ki), míg a buszon a pofádba lihegõ/taknyoló tanzániai politikai menekülttõl meg olyat kaphatsz, amit a körzeti orvosod sem álmodna meg rémálmában sem.

Üljél csak olyan ülésre, amin elõtted egy tbc-s hajléktalan dörgölõzött és fogdosd a kapaszkodókat, amit influenzás nyomorultak százai taperoltak a gennyes/fekélyes kezükkel csak aznap... Kösziek.

QuippeR
évtizedekig helyi járatokon (busz) közlekedtem naponta legalább 40 percet. manapság autóval járok munkába (két kollégával közösen) legalább napi másfél órát.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Dzsini
és nem szeretsz veszélyesen élni? fogadjunk, hogy nem internet explorert 7-et használsz, puhány :)

zsoltioregon
Na kiscsávó!
Milyen gyakran tisztíttatod a légkondidat a kocsiban he?