A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem semmi világképed van...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az is elég vicces, hogy öt autóra fizeted a kötelezõt meg minden mást? Hát gratulálok annak, aki ezt teszi...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A mostani egyik autóm meg egy öszvér, mer 4x4 terepjáró is, szállítani is lehet vele, mint egy teherautóval , mégis luxuskivitel és bazi kényelmes utazóautó, de végülis városba is elmegy (ha nem zavar a fogyasztása), feelinges is, lehet vele villogni, csapatni, jó hétvégére is stb. Persze mindenben kompromisszumokkal, de így spóroltam "pár" autót, az biztos. 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(pl.a benzines rengeteget eszik pályatempónál,a dízel városi járkálásra alkalmatlan,mert nem melegszik be(tehát sokkal gyorsabban kopik,és jóval többet is eszik mint melegen),ha meg telekre is kell menni,akkor bármit odaüthetsz az alján,összekarcolhatod stb.,nem lesz olcsó a javítás)
nyilván mindhárom autóval annyit kell járni,hogy az üzemanyagon megspórolt pénzbõl kijöjjön a mûszakiztatás,a ritka karbantartás és a súlyadó...de nem lehetetlen feladat 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
rövid városi szaladgálásra egy apró benzinest(legelsõ Ford Fiesta mondjuk)
hosszú,több száz km-es pályázásokra valami egyszerû dízelt(ha hely is kell,mondjuk Mondeo kombi)
meg ha van egy kis hétvégi telek elég megközelíthetetlen helyen,akkor egy Lada Niva
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Gyermekkoromban Visegrádon a szomszéd (aki amúgy amatõr raliversenyzõ is volt) havi szinten hozta-vitte a kocsikat, és a szabadidejében azok alatt helyezkedett el a szerelõaknában 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Busz.
Gyaloglas,vegso esetben auto.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
kiváncsi vagyok a véleményedre.
u dont have to listen anybody else but me
Vasút (az utóbbi 1 évben mávoztam Tfüred-Eger közt, napi szinten, így erre billent a mérleg rendesen)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
nincs szükségem tömegközlekedésre
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Busz. Ha túl sokan vannak / ráérek és nem idõre megyek / szép idõ van, akkor gyalog. Szeretek sétálni.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Magyar taxisokat meg zajló Dunába.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Évtizedes mocsok rajta, undorító zsíros, nyálkás.
Mondom mindezt úgy, hogy vidéken naponta jártam busszal, de az ténylegesen tisztítva volt. Igen, a kapaszkodók is körbe, nem csak felöntve egy vödör vízzel oszt uzsgyi. Meg mondjuk vidéken a C típusú álpolgár asszonya sem az ülésbe ülve végezte el a dolgát, mert kapott érte pár nonliberál pofont.
Valamint vannak közlekedésileg kevésbé központi helyek (magyarán külsõ kerületek), ahonnan pl a nyugati elérése 4-5 átszálláson belül nem megoldható (meg a busz is jó ha félóránként indul).
Kocsival meg 30 perc, dugóval meg mindennel.
Továbbá elég sokat voltam kénytelen 4-6-osozni (át nyóckeren). Jó, vagy 15 éve.
Akkor még csak kellemetlen volt (késõ este), de úgy azért nem fosott az ember rajta. Persze manapság már nappal ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Szóval összességében alig lenne gyorsabb a kocsi, imádok tekerni, akkor meg mi a fanszak most autó, amikor kurvadrága? Ha kell autó, akkor taxi és csá... Igen, vannak helyzetek, amikor jó lenne a kocsi, de azért meg elég vicces fenntartani, hogy évi ~300 napot álljon egyhelyben és sanszosan az utcán, mert még garázs sincs...
A tipikus, seggemhez nõtt az autó user típus vagy.
VRSDM álláspontján vagyok, ez nem anyagi kérdés, járhatnék autóval is, de milyen elõnye van? Nemsok 😊 Ez a buszon megbetegedõs hiszti meg egy picit nevetséges. Én az elmúlt 8 évben napi rendszerességgel tömegközlekedek, és egyszer sem volta beteg, vagy ha igen, egy éjszaka alatt túl voltam rajta. És még oltásokat se adatok magamnak. Egy alapvetõen egészséges(lelkileg is, én úgy gondolom ez is kell a testi egészséghez) ember minimális kockázatot vállal a tömegközlekedéssel. Aki meg fél, az nyilván otthon is steril burokban él...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mr. autozok ajtotol ajtoig.
szeretem az autom, imádom vezetni és használom is.
de ki nem hagynám a szép lányok mosolyát reggel a munkába menet a fagyizóba / kávézóba, az utcán sétálva és még sorolhatnám.
a járdán nem igen szoktak nekemkoccanni - ütközni sem, és a ~3km-h gyalogos tempóm sem hiszem hogy statisztikailag nagyobb veszéllyel jár a mint a kitudja milyen gyorsan vezeted autód.
a buszom megint elõnyben van az autóddal szemben ha valaki véletlen elnézi az irányt.
mindegy 😊 mindig igazad van!!!
nem mellesleg kevesebb füsttel tömöm a saját magam levegõjét, ha tömegközlekedést / emberi erõvel hajtott jármût használok.
de majd az unokáid meghalnak a szennyezett levegõ miatt tbc-s csöves miatt aki rájuk köp a villamoson 50m-rõl 😊
u dont have to listen anybody else but me
vonat meg csigalassú és klíma sincs és még drága is.
busszal az jár aki nem teheti meg hogy autóba üljön.
http://www.hellring.com/