127612
-
Fbn Lx #113911 egyébként meg az apokalipszis eljövetele egyértelműen, a Bibliában is le van írva -
Fbn Lx #113910 nem lehet ezt megjósolni szerintem
nem látom reálisnak az emberi faj maradéktalan kipusztulását az elkövetkezendő évmilliókban
a fentiek következtében összeomolhat a rendszer, megcsappanhat az emberiség, de ennyi
maximum egy olyan mértékű űrkatasztrófa, ami az egész bolygót képes lenne elpusztítani, de ilyenre évmilliárdos nagyságrendekben is kevés az esély -
Egyéb: Az emberi kapzsiság.(ebbe akár a világháború vagy a környezetszennyezés is beleérthető.) -
Fbn Lx #113908 az alkohol a kulcsszó itt úgy látom
egyébként kirívó esetek alapján nem célravezető ítélkezni
nekem elég nagy mintám van pusztán egyetlen évről, és soha egyikükkel sem történt hasonló
ellenben tomboló részeggel már számtalan élményem volt -
Emberi hülyeség: világháború vagy környezetszennyezés -
asdf -
Az emberi hülyeség, és ebbe bőven beletartozik majdnem az összes többi opció. Világháború, környezetszennyezés, betegségek kialakulása... ezek elég komoly pozíciót foglalnak el az ostobaság toplistájában. (Bár valamennyi túlélő szerintem is mindig marad, más kérdés, hogy milyen színvonalon lesznek képesek létezni.) -
csakis maga az ember. annyira elvakult, annyira öntelt, azt hiszi, kiskirály és mindent szabad. egyébként nem hiszem, hogy ne maradna túlélő. az csak akkor, ha maga a bolygó semmisülne meg. -
Legalizálják a füvet mindenhol, 2 héten belül elszívja az agyát mindenki és meghal, csak az alkoholisták maradnak fent amíg bírja a májuk. Utána végleg eltűnünk. -
Az egy olyan magas labda, és nem értem miért nem ütötte le senki (tudomásom szerint) - miért nem lehet kapni π literes π-vizes palackot? Sokszoros hatása lehetne :) -
Jó áron lehetne árulni protonfelezésgátlóvízet, azt biztos vennék az emberek, mint a cukrot, mer igen hasznos, mint a pivíz és a pénzbevonzó érme. -
Amitől az összes többi anyag, aminek vannak alacsonyabb energiaszintű változatai - takarékosságból.
A standard modell szerint a proton stabil, de ezt ugyanúgy nem tudták eddig bizonyítani vagy cáfolni. Néhány egyesített modellben létezik protonbomlás, mert pár dolgot jobban megmagyaráz, mint a stabil modell (jelenleg olyan 10^36 év környékére teszik a modellek a felezési időt - ehhez képest a szabad neutron kb. 10 perc alatt bomlik :) ). -
a hit ereje bontya -
Mitől bomlik egy proton spontán? -
Legalább megjavult a válasz gomb, mégis van remény :) -
Úristen, akkor tertóstejet má ne vegyünk?!?! [merevpánikban rohangál random cikkcakkban] -
Jelenleg olyan 10^100 év környékére teszik azt, hogy a protonok esetleg bomlásnak indulnak, az univerzum jelenleg 10^10 nagyságrendű éves, és a Napban még olyan 10^9 év nagyságrendű üzemanyag van...
Az emberiség lazán számolva 10^5 évnél tart. -
Előbb-utóbb, így agy úgy, de vége lesz ennek a bulinak is és nekünk még időben le kell lépnünk, kompre?! :D -
A legutóbbi álláspont (2006-7 óta kb.) szerint nem áll meg, most úgy tudjuk, hogy gyorsuló ütemben tágul majd a végtelenségig.
Tessenek legalább Dávid Gyula előadásokat hallgatni, azok közérthetően legalább egy kis alapot adnak az elmúlt 100 év tudományos fejlődéséből. -
Hosszútávon a világegyetem tágulása persze lelassul és meglál, majd pedig önmagába esik össze megint, ergó jön egy új nagy bumm, új téridő, új ciklus blablabla. Kellemetlen na. Szóval még ezelőtt kéne kitalálni valamit, hogy magunkat átmentsük a következő univerzumba, vagy egy másikba stb. Valahogy ki kell törnünk innen, vagy megakadályozni a kompressziót és mesterségesen fentartani ezt a téridőt korlátlan ideig, míg lesz megoldásunk más. -
SQJ: a linken ott vannak kiszámítva az ehhez szükséges dolgok, nagyon szórakoztató olvasmány :) -
Jaja, minket már kissé körülményes kiírtani végleg. Sokan vagyunk és nagyon szértszóródtunk. DEEE legalább is sokáig tart. Ergó csak valami külső erő tehetné meg (pl. éljenek), vagy az általunk kreált gépek (törminétör), vagy egy faja kisbolygesz pofánbax, más nem nagyon. Esetleg ha szanaszét robbantjuk a bolygót a p@cs@ba, vagy belekormányozzuk a napba, vagy elnyeli egy térfaló, vagy hiperűrablak tudomisén, de ezek valószínűsége csekély. -
Küldöm neked ezt a számot. :)
link -
A Föld elpusztításán kívül kevés olyan dolog van, ami az emberiséget, mint fajt eltörölhetné.
Eltekintve persze attól, ha annyira megváltozik a genetikánk, hogy azt már nem lehet a mai értelemben embernek tekinteni (homo sapiens sapiens). -
szerintem mindig lesznek túlélők, hacsak nem valami természeti katasztrófa miatt lehetetlenül el az élet a földön.
persze ahogy apadnak az erőforrások (vegyük csak az olajra épülő gazdaságokat) úgy egyre kevesebb ember fog élni jómódban, lesznek gondolom újabb háborúk (végülis az usa is hódít most, csak a 21. században már demokráciát és igazságot szolgáltatnak) de a nyertesek és a hódítók viszonylag kényelemben fognak élni (ahogy a történelemben mindigis így volt)
-
Az alkohol kismértékben gyógyszer, nagymértékben orvosság
-
de érdekes módon mindenki ezt hozta fel, hogy "hát de az alkohol mértékkel nem káros" de tökjó, kis mértékben az arzén sem az:D kicsit csalódtam most a topik szemléletében...
gondolom ők szentírásnak vesznek minden más statisztikát is, mint például hogy "10% alá csökkent a munkanélküliségi ráta, a rendszerváltás óta nem dolgoztak ennyien" vagy hogy rendben dübörög a nyugdíjrendszer...
de úgylátom sokmindent lelehet nyomni az emberek torkán ha megfelelő a körítés -
Az emberi hülyeség címszó alatt szerepel itt, amit úgy fogalmaznék, h az emberi ostobaság, felelőtlenség, szűklátókörűség. Ez gyakorlatilag áll a környezetszennyezésből, a mértéktelen fogyasztásból, a médiának köszönhető folyamatos szellemi leépülésből és még lehetne sorolni. Az ember önmagát fogja előbb-utóbb elpusztítani, sajnos ez elég jól látszik. A kérdés csak az, h mennyire hamar. -
Most nem az alkoholhoz kell viszonyítani, hanem önmagában. Mondjuk más kérdés, hogy valamit valamiért, kemoterápia se egészséges :) -
Szavazó roBOT #113882
Következő kérdés: Szerinted mi fogja az emberiség pusztulását eredményezni?
--- Semmi (akármilyen katasztrófa is lesz, mindig lesznek túlélők)
--- Az emberi hülyeség
--- Valamilyen betegség
--- Környezetszennyezés
--- Világháború (atom, biológiai- és / vagy vegyifegyverek)
--- Idegen faj
--- Űrkatasztrófa (pl. meteor)
--- Egyéb (kommentben kifejtem)
Előző kérdés: Mit gondolsz a fű legalizálásáról?
// | 45.2% | #####_____ | 42 | Támogatom. Aki meg akarja venni igy is meg tudja venni.
// | 22.6% | ##________ | 21 | Nem támogatom.
// | 18.3% | ##________ | 17 | Nem érdekel.
// | 5.4% | #_________ | 5 | Támogatom, de aki használja több TB-t fizessen.
// | 4.3% | __________ | 4 | Nem támogatom, de a cigit és alkoholt is be kéne tiltani.
// | 4.3% | __________ | 4 | Munkatáboba azösszes drogossal.
-
tessék a mekis "super size me" mellé a témában hasonló szélsőséges kísérlettel egy dokumentumfilm, rendesen orvosi vizsgálatokkal és kiértékelt eredményekkel: super high me
oh most nézem youtuben természetesen a teljes film le van tiltva az országunkban :) na mindegy, ajánlom valahonnan beszerezni és megnézni.
super drink me filmet el sem tudom képzelni milyen lehet. tiltsuk be az alkoholt is én aztmondom az a biztos -
a fűtől nem fogsz őrjöngeni értsd már meg :)
az alkoholtól igen. megint ott vagyunk, x és y értelmetlenül van törvényileg elszeparálva.
#113876, szóval nem írtam hogy egyik rosszabb mint a másik de kötekedj pls -
A kisgyerek vélhetőleg senkiben nem tesz kárt, de egy erős felnőtt férfi az más tészta.
Valami hihetetlen, amt itten előadsz a fű védelmében. Nem azt mondom, hogy ki kell irtani, de te már lassan úgy osztogatnád, mint a fagyit, az alkoholt meg éppen hogy nem ciánkapszulának állítod be... -
a péniszem ebbe a prostituált fórummotorba is hogy a válasz gomb nem működik -
Lehetünk könnyelműek, de pl. a szájban mindig vannak mikrosebek, meg az ínyen is főleg. És bezony csókolózással is terjed. Meg azzal is ha belenyalsz/csókolsz a fülébe, vagy ő a tiedbe, esetleg megharapdálja stb. ÉS itt nem csak az AIDS-ről van szó. Sok kellemetlen és gyorsan elkapható kór van, ami pl. férfiakra nem is különösebben hat, de már a partnereikre igen és végülis biztos jó dolog kicseszni a következő partnereddel, hogy utána rákos legyen miattad és kivegyék a méhét stb.
Persze szexelni KELL, hiszen különben kihalnánk ugyebár, de sajnos igen rizikós vállalkozás. Annak van a legjobb esélye aki tudatlan, mert az csak teszi, amit az ösztönei parancsolnak és nem vacillál, meg okoskodik, meg predeterminál. -
én meg láttam már fagyiért őrjöngő és szülőt csapkodó kisgyereket, tiltsuk be a fagyit is ezen logika mentén?
én még mindig csak azt mondom, hogy egy felvilágosult társadalomban tanítani kell felelősségre a fiatalabb generációt, nem pedig álszent módon y dolgot tiltani míg x-et tűrjük és elfogadjuk.
nem észak-koreában élünk kéremszépen...
-
nah ez a faszság :) (Van valahol egy statisztikai dolog, csak elég nehéz fellelni, inkább orvosi szakkönyvekben kell utána nézni, ez a fertőzési-ráta, vagy mi a fene az) A lényeg, hogy míg a bárányhimlőnek 100% esély van a megkapásra, addig az AIDS-nek 53% (tudom, mert láttam). Nagybátyjám meg lefeküdt gumi nélkül egy AIDS-es fekete nővel, és nem kapta el (mondjuk azonnal csinált tesztet aminek nincs alapja, mert legalább 4-8 hét kell a kimutatására) de jó rég volt már, és ha el kapta volna, akkor már látszanának a tünetei (kb 10 éve lehetett), de el kéne mennie még 1 tesztre, nah mind1.
Állítólag a nyálban alig van vírus, és csókolózással is csak akkor kaphatod el, ha az ő szája is sebes, meg a tied is.
(fülzsír? ez komoly? intravénásan adod be magadnak, vagy kinyalod a barátnőd füléből? :D hagyjuk már...) -
Itt pont az orális szexről van szó, így a szopást "kéne betiltani". :D -
tiltsuk be a pinát is! -
Az AIDS-szel az a baj, hogy nem is olyan könnyű elkapni, oszt mégis. Nyál, fülzsír, vér stb. útján is terjedhet és bezony hiába a gumi, egy fertőzött egyéntől így is simán el lehet kapni. No és van még kiscsillió nemi betegség, amiket szintén. Gyakorlatilag ha "hozzáérsz" egy nőhöz, akkor minden óvatosság ellenére bármit bekaphatsz...vagy nem.
AIDS-et kimutatni sem könnyű a kezdeti időszakban (idő kell ahhoz, hogy bizonysággal detektálható legyen), utána meg már késő.