127612
  • kamionosjoe
    Tudok, csak lusta vagyok nekiállni általában.
  • HTS s3rg1nh00
    egyáltalán nem

nincs rá szükségem,illetve időm sem nagyon...
  • Fbn Lx
    igen

problem
  • W aWaW Wah
    Az használ illegális szereket, aki nem találta még meg a saját drogját az életben, van az a szint, amihez már felesleges kábítószer.
  • jazzy
    Az orvosokról és a "bamba vigyorral kamera előtt pózolókról" nem gáz általánosítani csak a füvesekről?
  • hundredeyes
    Általánosítasz, elég keményen. Mint mindennek, a marihuánának is megvan a kultúrája, de ha nem vagy jól olvasott az nem az én problémám. Te azokról az emberekről beszélsz, akik életük ürességét ezzel tömik be. Én meg nem azokról, ennyi a különbség.
  • tigeroo
    nekem van egy orvos ismerősöm aki láncdohányos napi 1 dobozzal kb

can you dig it baby?

• jazzy
    Akkor biztos csodálatos életem lehet, mert én nélküle is jól tudom magam érezni. Persze mélyen utálom, hogy nem vagyok olyan mint jó pár ismerősöm, akik reggel addig remegnek amíg meg nem tekerik a reggeli cigit, mert "ők nem függők", "bármikor le tudom tenni, de nem akarom", persze pénze nincs, szánalmasan lejmol amikor csak meglát valakit, orvosi diplomát 5 élet alatt sem tudna letenni, de van pofája lenézni azokat akik megcsinálták. Pedig ez mennyire menő. De sajnos nekem ez nem adatott meg.
  • clio1616v
    na azért nem minden orvos ül ennyire magas lovon
  • hundredeyes
    Valamiért hihetetlen lenne számomra, hogy Te orvos vagy, de abból kiindulva, hogy volt magyar rezidens, aki cukros oldatot itatott egy magas cukrú beteggel, elképzelhető. Egyébként a fű jó, megértem, hogy utálatos, hogy valaki ettől jól érzi magát, nem pedig a kamerák előtt pózol bamba vigyorral, de hát ez van.
  • hundredeyes
    Anyám borogass, csak kórházba ne kerüljek...
  • lord nihilus
    Igen,de csak a viszonylag egyszerűbb ételek (pörkölt, rántott hús stb.) elkészítésében vagyok jártas.
  • BRAT
    You can send me an invite to the oncology congress!
    [apró](Only if there will be free tiddly!)[/apró]
    I am happy to upset the potty and kept an account of the synthetic tire from the vaporized particles roughly a hundred times more aggressive than the well-known salamander.
  • VRSDM
    de mosogatni szeretsz. jó párost alkotnánk ;)
  • VRSDM
    igen, egy gourmet és egy chef bújik meg bennem.
  • chhaya #113976
    Ja, meg melegszendvics...

Azért a kicsit bonyolultabbak is mennek. :D
  • clio1616v
    tea, virsli és tojás?
  • chhaya #113974
    Egész jól, de inkább csak recept alapján. Nem szeretek főzni, úgyhogy csak egyszerűbb kajákat szoktam.
  • clio1616v
    tudok főzni, sőt sütni is
  • SzirmosSzisza
    Nem nagyon, fagyasztott cuccokat tudok csinálni, meg rizibizit :D
  • Lacee86
    Ja, a forralt borom isteni, ha az főzésnek számít. :D :D
  • Lacee86
    Minimálisan. Sült krumpli, rántotta (esetleg bundás kenyér), tészta kifőzése, fagyasztott félkész cuccok kisütése nem okoz gondot, de tovább nem mentem még. Nem is igen voltam rászorulva eddig, ez is igaz. A hangsúly az eddig-en van. :)
  • arszak
    Kinek tetszik ez a videó?:) Nekem nagyon bejött!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=0-HSOzJPan4&feature=youtu.be
  • Dzsini
    A cukrászat (sütemények, torták) és a főzés azért nagyon más kategória, nem véletlenül máshol tanítják, más szakma a kettő...

A cukrászat jóval precízebb, majdnem vegyészet jellegű néha (persze nem a nagymama almáspitéjére vagy egy bögrés muffinra gondolok), a főzés-sütés szerintem több mozgásteret ad.
  • immovable
    Leszarom a drogosokat, pusztuljon mind. Köcsög férgek.

Leszarom mitől döglik meg az emberiség.

Nem főzök. Leszarom azt is.
  • Daffit
    Egyre jobban főzök, süteményeket és tortákat még nem próbáltam, de bonyolultabb ételeket igen. Szigorúan csak saját étkeztetésre , egyelőre még távol vagyok a vacsoravendégek hívásától.
  • Renegade
    szvsz csak vettek egy átlagot (gondolom kellően nagy minta alapján), mint bármi másnál, ahol a tömeged függvénye a hatás.

persze fene tudja mit vettek még bele, mit hagytak ki, lásd amiket felsoroltál, én pl biztos nem ihatok ennyit, mert dohányzom, aztán az is molesztálja a hasnyálmirigyet rendesen.

Persze meglepő, hogy én (86kg) eszerint több mint 4 üveg (0,7) vodkát ihatnék meg egy hónapban, holott addikt vagyok, KELL a reggeli kv, nem tudom lerakni a cigit, stb. Ennyitől pár év után tuti sorban állnék reggelente a kupakos kifliért. :)
  • tigeroo
    a kedvenc kajáimat eltudom készíteni
  • Dzsini
    Ez egy orvosi (talán jogi) meghatározás, ami azért kell, hogy meg tudják húzni valahol a vonalat (ahogy pl. a vér alkoholtartalmával vezetésnél, ahol nincs nulltolerancia).
    Nem veszi figyelembe a különböző emberi szervezeteket, a fizikai mozgást, az éghajlatot, a hozzászokást és még ki tudja mi mindent. Persze, oda van írva a szociális és lelki tünet, de azt sokan tudják alkohol nélkül is produkálni :)
  • clio1616v
    orvosi műhiba? mi történt?
  • tigeroo
    szép önámítás, gondolom így a társadalom kissebb részéről kell elmondani, hogy alkoholista (arról nem is beszélve, hogy ez sokmindennel összefügg pl. munkanélküliség, öngyilkossági ráta)
  • Renegade
    hát mostanában ezt mondják az okosok a büntetlen alkoholfogyasztásra average joe-k jane-ek esetében, ha jól rémlik az átlag férfi az 70kg, akire ezt kiszámolták

"A rendszeres alkoholfogyasztás önmagában még nem nevezhető alkoholizmusnak. Csupán akkortól minősül annak, ha az különböző testi, lelki vagy szociális tünetek kibontakozásával jár együtt. A még biztonságos, elfogadható alkoholfogyasztás felső határa férfiaknál 21 egység/hét, nőknél 14 egység/hét (1 egység = 10 ml tiszta alkohol = 1 pohár sör = 1 dl bor = 3 cl tömény) úgy, hogy legalább két teljesen alkoholmentes nap is előfordul."
  • Dzsini
    Ez is komolyan beleszámított, igen - de az olyan borokat olyan életmód mellett (1-2% vagy az alatti alkoholtartalom és aktív fizikai munka) még a gyerekek is itták, mert nem volt más (és nem tudjuk kiszámolni, hogy ez mennyire volt hatással az akkori születéskor várható 35-40 éves élettartamra).

A tudatmódosító hatás nem a víz helyett ivott folyadékról szól.

A kérdésre válaszolva: igen, profin tudok forróvizet készíteni.
  • Fbn Lx
    fejből kevés dolgot tudok, főzni általában véve lusta vagyok, de ha azt mondják, hogy kötelező megcsinálnom ezt a bonyolultabb ételt különben lemészárolják a családomat, és adnak hozzá egy receptet, akkor megcisnálom
  • Molnibalage
    Azért ennél többről is van szó. A víztisztítás előtti korban az alkohollal kevert víz az életbenmaradás alapfeltétele volt egyes tájakon...
  • bujcsik555
    Bármit megcsinálok. Nem nagy dolog, követni kell a receptet ha nem tudja fejből az ember. Ha nem ugyanolyanra sikerül meg mögé teszi az ember hogy "sajátnév" módra.

De ennél is jobb ha saját ötleteket próbál ki az ember, saját ízlése szerint.
  • Pluskast
    Gondolom aminek az elkészítése nem fél óra. Pl Újházy tyúkhúsleves vagy kávétorta :P
  • predator1982
    mit értünk bonyolultabb kaján?
  • videobaby
    tök jól főzök.
  • Renegade
    kérlek cáfolj meg, az én definíciom ott van az egyszeri füvesre