A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Miért mi a baj a lecsóval reggelire? Egyébként én ha eszek nagy ritkán akkor vacsorára eszem.
HTS s3rg1nh00
ha nem reggeliznék,reggel 8-kor kizavarnának a tanárok,hogy egyek valamit mert zavarom az elõadást/gyakot 😊
tükörtojás,bár kéthavonta egyszer eszem kb.
általában igen
ásványvíz

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

videobaby
elég gyakran kihagyom. ha reggelizek, az szendvics és tej. vagy pirítós, esetleg bermuda. vagy csak bekapok pár szem kekszet és kész.

Lacee86
Ahhoz kell intelligencia, nem neked való. <#ejnye1>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Broafka
ki a szar eszik lecsót reggelire? 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ressy14
reggeli nélkül én agyhalott vagyok, habár anélkül is.

édes péksüti, minden reggel kivéve hétvégén, olyankor hideg reggeli vagy melegszenya.

hétköznap ásványvíz, hétvégén tea vagy tej.

Dum spiro, spero.

pxxl
ritkán reggelizek, kb soha nem ebédelek, és este eszem.

hogy mit? ami éppen van. maradék pizza, kenyérlángos, pizzás csiga, vagy \

All hail the double x!

Úgy, hogy kilencre járok, és tizenegykor ebédelek 😛

daeemoon
Na és mit iszol reggeli mellé? - tej

Dzsini
Én azt nem értem, hogy tud valaki elindulni a napjára úgy, hogy nem reggelizett normálisan 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Azt elfelejtettem, hogy sosem otthon. Ébredés után 1-2 óráig még biztosan nem vagyok éhes és sosem értettem, hogy lehet rögtön kajával kezdeni a napot 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Lacee86
Mindig eszem, el se tudnék jönni otthonról anélkül. Kedvencem a melegszendvics, de mivel az macerásabb reggelente, csak ritkán van. Leginkább vmi szalámis vagy májkrémes kenyér, olykor vmi bolti pizzás/fokhagymás bagett. Nagyon szeretem a rántottát, mindenfélével megízesítve (hagyma, szalonna, kolbász stb.), na meg persze a bundás kenyeret is, de macerásságuk miatt ezek is ritkán vannak reggelire.
Mindig eszem kenyeret (vagy legalább is zsemlét).
Általában kávét, de télen inkább citromos teát.

Dzsini
Kenyér és valami cucc hozzá (sajt, körözött, lekvár, méz, esetleg felvágott), és víz. Télen ritkán tea.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pluskast
Igen reggelizek és rántottát eszem, kenyér nélkül. Hozzá vagy narancs vagy ananász lé (100%) vagy víz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini
Ami nem öl meg, az erõsebbé tesz 😊

-Igen. Anelkul el sem indulok sehova.
-Bundaskenyer 5 tojasos sonkas rantottaval,paprikaval,paradicsommal.
-Nem.
-Attol fugg mit eszek. Legtobbszor sima viz. De neha beugrik a tea,kakao,gyumolcsle kombo valamelyike is.

Kavet reggeli utan szoktam meginni,szigoruan egy szal cigivel. Ha a kave + cigi nincs meg kaja utan akkor nem is erzem igazan jol magam.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Sir Quno Jedi
Azok jót tesznek a bélflórámnak határozottan (probiotikumot is szedek, ha antibiotikumot pölö). A csöves TBC-je NEM.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
A kefírben baktériumok és gombák élnek, rosszabb, mint egy teli busz 😊 ezt ráadásul meg is eszed...

Sir Quno Jedi
Sovány tej, sovány tejtermék (kefír, kaukázusi kefír, fütölt sovány sajtok), sok zöldség pl. paprika, uborka, retek, karalábé, répa, zöldbab, kelbimbó stb. (esetleg gyümölcs is, pl. paradicsom), színhúsok, pl. csirkemell(és/vagy sonka), pulykamell( és/vagy sonka), magas fehérjetartalmú prémium szárnyas virsli/párizsi, esetenként fõtt tojás mértékkel.

Kenyér, risz, krumpli, tészta, péksütemény, olajos magvak, pelyhek, SOHA, semennyi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Oké, így akkor jót választottam 😊

Petka
bundáskenyér-pirosarany-tea kombó <#eljen>

tigeroo
pontosan😄 (én küldtem, lehet szidni)
Sir Quno Jedi
Oan kérdés nem lesz, amit most toltak be az ombucmannak, hogy mié kell a férfiaknak fizetni a szórakzóhelyeken belépõt, miközben a nõknek nem kell?!?!? 😄DD

Dzsini
A "szendvics" és a "kenyér és valami cucc hozzá" között az a különbség, hogy a szendvicsnél 2 szelet között van a valami cucc? 😊

tigeroo
igen

zab + tej a kedvencem

kakaó (az a finom dobozos hideg, ha iszom)
[HUN]FaTaL
Néha (csak hétköznap), hétvégén alszom 😄

Szendvics a legjobb.

Ha mégsem azt eszem, akkor igen, kenyeret, vagy zsömlét

Mikor mi, kóla, kávé vagy kakaó.

http://goo.gl/gd6Zi5

Voltál már fizetõs nõnél/férfinál? ==>> Reggeli kérdés
immovable
lol
predator1982
jah és ez sem igazán idevág, de azért ha régen bementél a helyi kisközértbe, és bunkó voltál, bizony a közértes néni elküldött a picsába, méghozzá jogosan! és még esetlegesen a többi vevõ is rossz szemmel nézett rád...ma mi van? bemegy az idióta faszkalapja a kereskedelmi egységbe, ordít mint a sakál szarrá aláz, és akkor még neked kell elnézést kérni...nah itt tartunk ma.

pred

predator1982
unreal sztem csak arra gondolt hogy azért régebben talán kicsit erkölcsösebb volt a világ...bár én senki hozzászólásában nem akarok belemagyarázni semmit, de persze a mai világban is meg lehet látni a szépet, de amikor belegondoltok hogy nem csak felnõtt prostitució létezik, azért gondoljunk már bele mennyi gyerek/tinilány tûnik el nyomtalanul.....és hogy mennyi aberrált futkos kis földünkön....a dilinyósokról már nem is beszélve, mondjuk ez most annyira nem vág a témába, de minimum napi kettõt látok aki magában beszél....

pred

tigeroo
emo <#wow3>
QuippeR
"...ha régen is..."

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
mibõl fordult ki a világ, a régen is minimum ilyen "rossz" volt?

sosem létezett olyan aranykor, amibe érdemes visszavágyódni. a legközelebb hozzá talán még az állati lét áll. az se volt semmivel jobb, de legalább nem gondolkodtunk azon, hogy mi helyes és mi nem. (a Bibliában ezt hívják Paradicsomnak.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Dzsini
Akkor viszont ne panaszkodj, hanem tegyél érte, hogy jobban tetsszen ez a világ neked is.

Nem is mondtam, hogy különb vagyok.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Értelek. Ettõl még ma is kifordult az egész világ. Nem érzem helytelennek ezt a szóhasználatot rá. Itt tényleg lezárom. Oldalakon keresztül tudnánk még boncolgatni az egyébként érdekes beszélgetést.

Dzsini
te is a világban benne élõ ember vagy, mint a többi 7,2 milliárd

Dzsini
Nyilvános kivégzésre még a "felvilágosult" és polgárosodott 19. században is jártak, mert az volt a szórakoztatás és népnevelés egy bevett formája. A 18. század közepén még boszorkányégetés is volt.

De bizony a világ a hibás, ha a világ alatt a benne élõ embereket értem.
Persze ezért nem is vágyom vissza mert ott meg nyilván más nem tetszene.
Ettõl még lehet vágyakozni vagy példálózni olyasmivel ami jobban is mûködött már. Törekedni kell a lehetõ legjobbra.
Viszont ez most itt nem téma szerintem zárjuk le és maradjunk a témánál

Molnibalage
Ki mondta, hogy minden rendben van? A technológiai fejlõdés megváltoztatta a földi civilizációkat kisebb vagy nagyobb mértékben, de egyes evolúciós ösztönöket és ennek következményeit mai napig nem vetkõztük le. Ezért van prostitúció és ezért vannak háborúk ma is. Viszont ez volt régen is. Régen is voltak elég meredek szexuális szokások, meg rabszolgaság, és a világ egyes részein ma is.

Tehát nem értem a kiemelést, hogy mai elferdült világunk. Ha ma elferdült, akkor mindig is az volt. Ma egyesek köpködnek arra, aki számítógépen virtuálisan öl, és "álltnak" meg "idegbetegnek" titulálják ezeket. Öcsém 2000+ éve meg az plebs gladiátorviadat, nyilvános kivégzésre járt.

Ezek közül szerinted melyik a betegebb...? Akkor most melyik világ is a ferült...? Hm....?

Szóval csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Megint más meg rosszabbul mûködött - és? Egy másik kor volt, más emberek éltek benne. Te itt és most élsz, nem akkor és ott.

Dzsini
Nincs minden rendben, de soha nem is volt, és soha nem is lesz. Abból hozd ki a legjobbat, ami most van, ne hidd azt, hogy "a világ*" a hibás.

* világ: politikai rendszer, többi ember, titkos nagyhatalom, ufók, gyíkemberek, Isten, szabadon választott külsõ forrás

Dehogy vágyakozom vissza. Ez viszont még nem azt jelenti, hogy itt most minden rendben van. Talán sose lesz rendben, de talán voltak régen olyan dolgok amik jobban mûködtek mint most.

Ja kérlek, ha szerinted minden rendben van a világunkban akkor oké 😊
Csak divatból használom ezt a kifejezést.

Dzsini
Minden kor az elmúlt és elveszett aranykorba vágyakozik vissza, és "bezzeg a mai fiatalok..." 😊

Ez is az emberi kultúra része, és az is, hogy ezt ekézik páran, magas lóról, hiszen õk különbek a környezetükben látható birkáknál.

Molnibalage
Az elferüldt világ szóhasználat gyakori használata egy vicc. Ha ennyire nem tetszik a mai világ, akkor tanulmányozd a történelmet és az eltérõ kultúrákat. Akkor leesne, hogy nem is olyan elferdült ez a világ, csak egyesek képtelenek a mai világ ekézése nélkül élni, divatos ez a duma...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szóval mivel ilyen csóró országban élünk és a világ is igen kifordult ezért a lányok pénzért árulják a testüket a megélhetésükért vagy pontosabban azért, hogy úgy élhessenek ahogy azt nem tehetnék meg a társadalom által sem megvetett tisztességes munkával. Vagy épp csak finanszírozni akarják a tanulmányaikat amit átlagos munkával és a szülõi támogatás nélkül nem tudnának. Szomorú, de ez Magyarország ahol lassan már tényleg csak a qrvák maradnak a többiek kimennek dolgozni.
A pasik szemszögébõl meg lényegesen egyszerûbb olcsóbb és még választható is, hogy kivel mit. Mint elmenni egy szórakozóhelyre és futni a felesleges köröket egy kisebb vagyonért ami még csak a "sikert" sem garantálja.
Igaz ez akkor, ha az embernek elege van a recskából.. nincs partnere és nem is szeretne komolyabb kapcsolatot csak egy biológiai ürítést. Van ilyen. Nem mondom, hogy ez egészséges, de sajnos ilyen elferdült rohadt világban élünk. Ahol egyébként normális párt találni mindkét oldalon nagyon nehéz mert az igények mindkét oldalon már az egekben vannak.

Én szerencsére normális párkapcsolatban élek és ez majdnem egész életemre igaz volt. Ennek ellenére futottam bele fizetõs szolgáltatásba. Pedig még csak szükségem se lett volna rá, de egyszerûen jó buli volt. Ki kellett próbálni és kész. Lehet megkövezni 😊

Lacee86
Tehát ingyen voltál. <#whatever>

Sir Quno Jedi
A kereslet azé van mer belénk van kódolva genetikailag, hogy minél több nõbe szeretnénk beleplántálni a magunkat, hogy tovább örökíthessük a génállományunkat, így mindig keressük az újabb áldozatokat, mert érezzük a késztetést, amit a híradó szerint az állatkerti elefántbika is érzett tavasszal. 😄DD

Kínálat meg azért van, mert a nõk ösztönösen azon fegyvereiket használják a túlélésben, amilyük VAN, így pölö (sõt elsõsorban) a testüket. Ergó így elõnyökhöz juthatnak és nem bolondok ezt kihagyni. Simán kihasználják (nem is feltétlen tudatosan) a férfiak nemi vágyát a saját céjaik elérésére (bármik is azok). A legszendébb nõ is elõbb-utóbb benyújtja a számlát, így-, vagy úgy...

Jól van ez így. Ha nem így lenne, baj lenne...

Ja ez így hülyén hangzik valóban 😊