A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Igen.
Sonka, szalonna, tojás, kenyér, zöldségek, 1 liter tej, kv.
Igen.
Kv, tej.
Dzsini
Persze, ott az számít, de akkor nem is a munkaidõre kell összpontosítani az energiabevitelt (hacsak nem reggel, munka elõtt van az edzésed).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Roger6
Én gép elõtt dolgozom, gyakran napi 10 órát. Heti 4 edzésem van + hétvégén kerékpár és EZ számít, nem az, hogy gép elõtt ülsz a munkában.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dzsini
A szólás a mennyiségre (bevitt kalóriára) vonatkozik, hiszen aki egész nap rengeteg fizikai munkát végez, annak kell az üzemanyag. Az alváshoz nem kell.
Ha a te munkád egy szék és egy billentyûzet között telik, oda nem kell párezer kalóriás kezdõlökés.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

VRSDM
a "finompárizsi" és a "szívbarátmargarin" nálam nem királyi. hanem királyul megölne. bocsi.

u dont have to listen anybody else but me

tigeroo
ez kurvajócucc, nekünk is hasonló van, melegszendvicset imádok benne csinálni (van az a pizzás melegszendvicskrém vagy miaszösz, gimiben kb. minden hétköznap azt reggeliztem, megvajazott kenyérre rá a pizzakrém, reszelt sajt rá, ú isteni)
Dzsini
<közhely>az a legjobb, ami neked, személyre szabva a legjobb - alkalmazkodik az életmódodhoz, az energiahasználatodhoz, az aktivitási ritmusodhoz, stb...</közhely>

Lacee86
Az a legjobb állítólag. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Roger6
Napi 5-ször eszek, és nem hiszek a mondásoknak. <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lacee86
Nem kevered te ezt a vacsorával? 😄
Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, vacsorázz, mint egy koldus. 😊 (Na jó, a koldusnak nincs pénze gyümölcsre, de na, érthetõ azért a mondás. 😄)

VRSDM
a háromszögest ott rontják el, hogy silány kenyérbõl, gyér töltést raknak bele, mondván " melegszendvics lesz úgyis "
...
de ha netán megtalálnák az ideális arányokat és alapanyagokat, akkor a gyártói piros-zöld ledre bízva magukat. rutin szerûek sütik túl és égetik el a finomságot.

tehát fele annyi idõ is elég, és a házi kenyér - házisajt - fûszerolaj - oregáno nagyon finom szokott lenni! 😊

VRSDM
Egyéb,
Zöldség / Gyümölcs épp a kedvem alapján.

Nem eszek hozzá kenyeret.

És vizet iszok mellé, néha teát 😊

mrzed001
Ne viccelj, ilyennel éltem túl az egyetemet 😄
Áldás az a kis izé.

Amúgy reggeli mindig.
Tojás így vagy úgy.
Semmi kenyér.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

ezt mnost betolnám sok lilahagymával, kecsap nélkül
a bajnokok nem reggeliznek, este zabálják tele magukat

reggeli csak akkor van ha bemegyek egyetemre, de akkor se mindig. veszek valami csirkés meg kókuszos vagy meggyes vagy csokis fornettit, 15-20 dekát
zsoltioregon
kedvencem a kolbászos rántotta 4 db lóbaszó tojással sok lila hagymával kecsappal 2 szelet házi jellegû kenyér

ettõl függetlenül megeszek én bármit reggelire a felsoroltak közül.

mellé tejeskávé és vízecske

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Lacee86
Na jah...

HTS s3rg1nh00
ez nem az "érdekes" kategória,hanem azóta rájöttek,hogyha valami sosem romlik el akkor nem is vesznek belõle újat

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Néha reggelizek, de valamikor ez csak egy kv. Ha olyan késõn kelek akkor meg már az ebéd jön.
Édes péksütemény, de bármi jó.
Igen.
Kávé vagy RedBull.

★★★★★

tigeroo
a ez a #08ra
tigeroo
igaz, ilyen pirítósunk van legalább 20 éves sztem😄

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Lacee86
Legjobb. 😊) Nekünk is van. Érdekes módon, a régi NDK-s dolgok nem romlanak el. A 30 éves sütõ mûködik, a szintén 30 éves késeknek ugyanolyan az élük, mint volt, és semmi bajuk...

sült erdélyi szalonna, tükörtojással és paradicsomsalátával

chhaya
A reggeli kakaóm nélkül nem mûködök, ez egy biztos pont az életemben.

Minden más bizonytalan. Sokszor nem reggelizek, mert nincs étvágyam, ébredés után közvetlenül nem is tudok enni... Max csak melóhelyen szoktam, szóval az ilyen bundáskenyér típusú kaják kiestek (viszont azt vacsira szeretem nagyon). Ha mégis éhes vagyok, akkor melóba menet veszek vmi friss péksütit (hogy édes vagy sós, az hangulatfüggõ), vagy joghurtot, kefirt, esetleg egy szelet müzlit...

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Systore
több, mint fél éve nem keltem fel dél elõtt, vagy csak nagyon ritkán.
szóval nem szoktam
Csak éjszakás mûszak után reggelizem,általában fõtt debrecenit,vagy kolbászt/virslit.
Kenyérrel,hozzá tejet.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

clio1616v
svédasztalt reggelizek minden reggel

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
azért nem kell fizetni a nõknek, mert a férfiakkal megfizettetik azt, hogy vannak benn lányok 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
olyan normális a párkapcsolatod, hogy észre sem veszed a párod mit mûvel a hátad mögött 😄

Dzsini
Hogyne lenne 😊 tetején elõmelegíted a kenyeret, aztán mehet bele sülni

...és lehet benne mindenféle mást is.

clio1616v
úgy válik a világ egyre jobbá, hogyha vannak akik nem elégedettek vele

Petka
Nekünk is ilyen van, legjobb. Csomó ismerõsöm vadászik ilyen sütõre 😄

tigeroo
dehogyis, paprikás szalámi + sajttal pl. nagyon finom (plusz vaj kívül-belül a kenyéren hogy jól megpiruljon)
SzirmosSzisza
Meg ahhoz kell speckó sütõ is, mi prolik voltunk és csak ilyenre futotta <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
A sima is jó, de szerintem a háromszögesnek is megvan a maga helye 😊 (és nem a polcon porosodva)

Petka
<#eljen>

Lacee86
Hm, ha nem is borzalmas, de kétségtelenül más, és hát igen, a klasszikus melegszenya a legjobb.

[HUN]FaTaL
*a sütõ

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Akármit raksz bele szétbarmolja az ízét sütõ 😄

Persze nyílván ízlés kérdése, de bármikor elõbb sütök sima melegszendvicset.

videobaby
dehogy az. attól függ az íze, hogy miket raksz bele. miért gondolod, hogy rossz? szerintem jobb, mint egy melegszendvics.

Broafka
hát mi is. Finom az, de nem reggelire :S

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Dzsini
Ez attól függ, hogy milyen kenyérbõl készül és mit raksz bele 😊

[HUN]FaTaL
Csak az íze borzalmas, és köze nincs egy normális melegszendvicshez.

pxxl
Jaaa. Így már világos 😊

All hail the double x!

videobaby
azért a legjobb ilyet csinálni, mert nem potyog le róla semmi, ha menet közben kell enni.

Lacee86

pxxl
Bermuda?

All hail the double x!

tigeroo
amúgy a lecsót kispöcsként én sem szerettem, csak "kitunkoltam" a szaftját 😄
tigeroo
tojás bele, nyami<#finom>