A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha a te munkád egy szék és egy billentyûzet között telik, oda nem kell párezer kalóriás kezdõlökés.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
u dont have to listen anybody else but me
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, vacsorázz, mint egy koldus. 😊 (Na jó, a koldusnak nincs pénze gyümölcsre, de na, érthetõ azért a mondás. 😄)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
...
de ha netán megtalálnák az ideális arányokat és alapanyagokat, akkor a gyártói piros-zöld ledre bízva magukat. rutin szerûek sütik túl és égetik el a finomságot.
tehát fele annyi idõ is elég, és a házi kenyér - házisajt - fûszerolaj - oregáno nagyon finom szokott lenni! 😊
Zöldség / Gyümölcs épp a kedvem alapján.
Nem eszek hozzá kenyeret.
És vizet iszok mellé, néha teát 😊
Áldás az a kis izé.
Amúgy reggeli mindig.
Tojás így vagy úgy.
Semmi kenyér.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
reggeli csak akkor van ha bemegyek egyetemre, de akkor se mindig. veszek valami csirkés meg kókuszos vagy meggyes vagy csokis fornettit, 15-20 dekát
ettõl függetlenül megeszek én bármit reggelire a felsoroltak közül.
mellé tejeskávé és vízecske
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Édes péksütemény, de bármi jó.
Igen.
Kávé vagy RedBull.
★★★★★

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Minden más bizonytalan. Sokszor nem reggelizek, mert nincs étvágyam, ébredés után közvetlenül nem is tudok enni... Max csak melóhelyen szoktam, szóval az ilyen bundáskenyér típusú kaják kiestek (viszont azt vacsira szeretem nagyon). Ha mégis éhes vagyok, akkor melóba menet veszek vmi friss péksütit (hogy édes vagy sós, az hangulatfüggõ), vagy joghurtot, kefirt, esetleg egy szelet müzlit...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Kenyérrel,hozzá tejet.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
...és lehet benne mindenféle mást is.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Persze nyílván ízlés kérdése, de bármikor elõbb sütök sima melegszendvicset.
http://goo.gl/gd6Zi5
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...