127612
-
lord nihilus #114151 Nagyon szeretem, mindenevő vagyok a stílusban -
Az angol humor szerintem bővebb annák, mint hogy MP és ennyi. A két híres film bejön és egy MP jelenetek, de nem alles zusammen. -
Csengetett Mylord, A buszon, Folytassa... sorozat ez nem is lehet kérdés
-
Borat, Fekete Vipera, Waczak Szálló, Dilizsaruk (The Thin Blue Line)
szeretem -
módjával rendben van. gyalog galopp, benny hill, monty python tetszik. mr.beantól szó szerint rosszul vagyok. -
Nem utálom, de elég távol áll tőlem az angol humor. -
Van, ami elmegy... -
Freeda Krueger #114144 Kedvelem a műfajt,nagy kedvencem a "Fekete Vipera" és Monty Python -
Mr. Bean és a L\'art pour l\'art még úgy ahogy elmegy, de az angol humor erőltetett fos, a kifinomult és igényes humornak a közelében sincs. -
clio1616v #114142 vérnyúl :D
blájent mikor követték a hívők :D
-
clio1616v #114141 te a lovári humort szereted -
hugopareiros #114140 1-2t szeretek a többit nem -
Mr. Bean, L\'art pour l\'art jöhet, a többi nem teccik, bár ezek között is sok az erőltetett poén -
ebben véltem felfedezni egy kis angol humort, így már nemtudom mire gondoljak :( -
"a nagyon szeretem - bár sokszor már túl öncélú ami számomra sok" tengelyen egy szinuszgörbével ábrázolt váltakozással jellemezve:D -
az eredményekről választási különkiadásban számolunk be (nem találtam feliratost :( ) -
mr.beant láttam vagy 2 részt,elég is volt. -
Le sem írom. -
A Mr. Bean-t szerettem régen, plusz van egy eredetileg angol film, Halálos temetés (természetesen a sikerén felbuzdulva muszáj volt az amerikaiaknak is leutánozni, full ugyanaz az egész, csak más szereplőkkel...), amit nagyon bírok. Monthy Pythonból anno láttam 1-2 részt, de nekem nagyon nem jött át. -
Szavazó roBOT #114132
Következő kérdés: Szereted az angol humort?
--- Nagyon szeretem, mindenevő vagyok a stílusban (Monty Python, Mr. Bean, Benny Hill stb.; talán még a korai L\'art pour
--- A Monty Python az etalon, az összes többi erőlködés
--- A Brian élete és Gyalog-galopp bejön, de annyira nem a világom ez a humor
--- Ahogy van, az összeset utálom, szerintem egy szinten van a német humorral.
--- Egyéb (kommentben kifejtem):
Előző kérdés: Mit szólsz Egervári Sándor lemondásához?
http://hvg.hu/sport/20131011_Lemondott_Egervari_Sandor
// | 69.7% | #######___ | 62 | Nem érdekel, a magyar futball úgy sz*r, ahogy van.
// | 18.0% | ##________ | 16 | Már meg volt írva rég, a holland meccs csak az "aláírás" volt rá...
// | 5.6% | #_________ | 5 | Ki sem kellett volna nevezni, borzalmas edző. Bárki jön most, csak jobb
// | 4.5% | __________ | 4 | Várható volt, de az Andorra elleni meccsig még kitarthatott volna.
// | 2.2% | __________ | 2 | Meglepett, a kudarc ellenére nem számítottam rá.
-
Egy szempontból jó csak a társadalomnak, hogy azok, akik azokon az építkezéseken dolgoznak, kapnak munkát és talán még ki is fizeti őket a beruházó. -
A viadukt is egy példa volt a lényegi része a mondandómnak az, hogy van amire érdemes költeni és támogatni állami szinten és van amit meg nem. Foci stadionokat építeni marhára nem kellene állami pénzből mert értelmetlen és az ország nem is engedhetné meg magának. -
Mert nem változik semmi sem. Ha beszélünk róla, ha nem. De tenni ellene nem tudsz, hacsaknem vagy mesterlövész vagy egy hungarian Snowden. -
A sokat szidott viaduktnak van műszaki és környezetvédelmi funciója, a kapaszkodón egy völgye elég szépen befüstölne a sok szar kamion, túl meredek lett volna az elemkedő, földmunka, stb.
Az M6 alagút az, aminek nem volt értelme. -
Vigyázva, az aktuálpolitika továbbra is tiltott (ebben a topicban is), ha elkezdenek eltünedezni a hozzászólások akkor ne lepődjetek nagyon meg.
Ennél a témánál most részben kikerülhetetlen, de maradjatok a normális beszélgetésnél, érvelésnél. -
Egy szóval sem mondtam, hogy közpénzből kellene életben tartani a sportágat. A viadukton pedig síkság a hangsúlyos rész, tized annyiból is ki lehetett volna hozni, ha nem akartak volna országimázst belevinni és megépíteni egy autópálya és kilátó kombót.
De páran ezekből a dolgokból olyan jól járnak, hogy hülyék lennének abbahagyni. -
Felesleges? Szóval rendben van mindaz, amit felsoroltál? -
Ez is egy megoldás lenne... -
-
Már bocsi de egy infrastrukturális fejlesztésnek (lásd viadukt) van értelme és haszna, azon kívül meg az általad felsorolt példák között is van sok értelmetlen amire pénzt dobunk ki. A magyar labdarúgás évtizedek óta nulla teljesítményt nyújt. Ha neked lenne egy céged és az alkalmazottad folyamatosan rosszul végzi a munkáját akkor te változatlanul munkában tartod vagy esetleg kirúgod? Miért is kellene közpénzből finanszírozni egy olyan sportágat amiben semmi sikert nem érünk el már isten tudja mióta? -
Akkor vegyük el a segélyt az arra nem érdemes emberektől, ne költsünk több milliárdot újabb holokauszt emlékhelyre és jóvátételi díjra, ne nyúlják le a manyup pénzeket, ne építsünk alagutat és viaduktot a síkságra, ne a jól helyezkedő emberek zsebében kössön ki az uniós pénzek fele és ne építsünk stadionokat minden 1500 főnél népesebb faluba, és még sorolhatnám. Annyi mindenbe belelehet kötni, de felesleges ezeken mérgelődni, mert nem változik semmi sem. -
Meghalt a király, éljen a király! Bárcsak ezt lehetne mondani... -
De a király szereti! :) -
Szar az egész ahogy van. Azt a 80 milliárd forintot amit az állam stadionépítésre költ sok más szektorba is bele lehetne tenni és még értelme is lenne. A seggünk kilóg a gatyánkból és akkor egy ilyen szar teljesítményt nyújtó (mind nemzetközi mind hazai szinten) sportágra kidobunk az ablakon ennyi pénzt, amikor jó, ha a kilátogatók száma összes klub szinten eléri a kb 20 ezer főt. Az egész magyar labdarúgást úgy ahogy van csapatostul edzőstül kidobnám a kukába. -
Ja amúgy leszarom. Azt a szarkupacot ami ma magyar focinak neveznek, nem tudom nem gyarapítani. -
Terjed a kór bassza meg. :D -
Természetesen a mentális helyzetet figyelembe véve írtam, amit írtam. -
Ezt te nem értheted pajtás -
Ha odaérnénk a pótselejtezős helyre és mentálisan nem lennénk ennyire a padlón, akkor a horvát, bolgár, dán, cseh, svéd, izlandi, szlovén, görög csapatokkal egy jó teljesítményt nyújtva (lásd. román és török itthon) paliban lennénk, ha nem is 50, de 30 %-os esélyünk azért lenne.
De így semmi esélyünk senki ellen nem lenne, ezért is örvendetes, hogy nem leszünk 2-ak. -
kamionosjoe #114112 Saját magaddal vitatkozol. :)