A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
lehet menni dolgozni is!!
szia, Gordon vagyok.
18-tól már kéne. Iskola pedig esti vagy levelezõ tagozaton.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
én tanultam de csak idõpocséklásnak érzem az egészet, 4 vagy 8 évet elpazarolnak az emberek, annyi idõ alatt sok mindent lehetne csinálni.
18 éves kortól el kell menni dolgozni, nem kell szégyellni a gyári munkát, azt kell szégyellni hogy beülsz az irodába és egész nap gépezel, semmit nem csinálsz, magyarul nem vagy hasznos, egy semmirekellõ vagy!
Na meg valaki fizet is érte hogy tanuljon, na az vicc, 4 milliót keresne ha elmenne dolgozni valaki normálisan az egyetemi évei alatt.
csak az tanuljon akinek olyanok a tanulmányi eredményei, hogy kiérdemli az állami finanszírozást, a többiek meg ne panaszkodjanak hanem menjenek el dokkmunkásnak.
ha bevezethetném a diktatúrát, itt nem lenen lazulás, befejezik a nyolc általánost a diákok, tudnak olvasni, írni mehetnek dokkmunkásnak minimárbérért, tanulják meg mi a munka!!!!!
vagy mehetnek 3,5 felett gimnáziumba!!!!
nincs mentség, dolgozni kell, ha nem dolgozol mész a börtönbe!!!
vagy szüledid kifizetik a bírságot.
semmittevésel töltik itt a diákok az iskolát sok cigány meg csóró csak szórakozni meg melegedni jár be takarodjanak dolgozni!
nem érdekel, itt dolgozni kell 12 éves kortól!
vagy tanulni!
szia, Gordon vagyok.
ha iskolában akkor tanulni, ha munkában akkor dolgozni. az viszont csak akkor jó, ha megfizetik.
én nehezen tudom elképzelni, hogy bármelyik is kifejezetten, egyértelmûen pozitív élményt adjon az embernek. de talán emberfüggõ, valaki jobban kielégít e két dolog, másokat meg kevésbé.
a legtöbbeknek szerintem inkább olyan szinten szükséges, hogy kellemetlenül érzi magát és haszontalannak, ha nem csinálja, ezért kvázi boldog lesz tõle, ez társadalmi programozás
szerintem érettségtõl függõ, valaki még 27-28 évesen is az a fajta, akinek inkább a tanulás fekszik, valaki meg már 18 évesen leszarja és csak melózna
Teljes munkaidõben 20-22, de részmunkaidõben már 14 éves korától vagy elõtte is jó ha elkezdi, ez egyéni képességektõl függ.
★★★★★
Egyetem alatt minden nyarat végigdolgoztam a szakmai gyakorlatos nyarat leszámítva, akkor csak 1,5 hónapot.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
22-24
Most vegeztem a tanulassal,megvannak a vizsgaim es alig varom hogy elkezdjek dolgozni. Csak aztan munka az meg nincs :|
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
4-7.
Én sem fekszem össze mindenkivel, tehát mentalitásban én is hasonlót keresek, persze ha van már némi tapasztalata az nem baj.
★★★★★
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
a CPI teszt An skáláján szép eredményt érnél el 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
megbaszni oké, de komoly érzelmi kapcsolatban lenni azzal a tudattal, hogy pl. 15-en megbaszták már 20 éves korára nekem egy kicsit nehéz. nem tudok elsiklani fölötte, és az rossz ízt ad a dolognak. lehet, hogy valakinél mellékes, különbözõek vagyunk.