127612
-
Az Aranycsapat tündöklési évei alatt (1950-54) tehát jó volt a politikai környezet és tehetségesek voltak a vezetők is?
Vagy nem ilyen egyszerű a képlet? -
Igen valahol így van ahogy mondod:) Ezért mondom, hogy majd ha lesznek tehetséges vezetőink akkor lesz jobb foci is és talán pont azért mert a felfogás fent is változni fog (esetleg megértik, hogy olyanoknak kellene ezzel foglalkozni akik értenek is hozzá és és azok nem a politikusok). -
Zóanagyvarázsló #114229 A kisebb csapatsportágakra egyszerűbb a válasz: összesen nem veszik őket annyi országban komolyan, hogy ne lehessünk ott a világ tizenegynéhány csapata között, ha nálunk egy picit is van hagyománya. Most komolyan, 10-nél több országban azt sem tudják, hogy mi a vízilabda. (A második mondatom valóban túlzás, az első viszont nem.)
Egyébként meg egy rakat pénzt önt a politika egyéb sportágakba is, helyenként elég ügyetlenül, és nyilván nem a stadionépítkezéskhez mérhetően. A veszprémi férfi kézicsapat mögött sem vegytisztán a piac hozta össze a támogatói kört. -
-
Alapvető brókerszabály, hogy ha a háziasszonyok elkezdenek részvényekről beszélgetni, akkor kell sürgősen elhagyni a parkettet egy időre :)
(ti. ilyenkor a szokásosnál is kiszámíthatatlanabbá válnak a tendenciák) -
clio1616v #114226 Leszarom imovalét. -
Aha. Ha reggelente már a két 50-es kolléganőm is a fociról beszél, akkor már érzem, hogy elég volt a témából. -
pont lesz@rom, ahogy immovable is. -
No igen, de ha ez presztízskérdés (is) az országnak, és ennyire benne van a politika, akkor tképpen a rosszul megválasztott, rossz stratégiát hajtó politikusok tehetnek a helyzetről? Mert akkor telis tele vagyunk tehetségekkel ezek szerint, csak a rossz menedzselés az oka mindennek. Nem de? -
Tudod miért? Mert 1. idehaza egyik sportban sincs annyira benne a politika mint a fociban, 2. egyik sport sem mozgat meg annyi embert mint a foci (és nem a kilátogatott nézőszámra gondolok, hanem úgy általában véve az ország nagy részét igenis foglalkoztatja még akkor is ha elege van az egészből, akárcsak a politikából). A labdarúgás - még ha ezzel nem is ért mindenki egyet - a világ leglátványosabb sportja, és nincs még egy sportág a világon ami annyi embert érdekelne mint a foci. Szerintem ez sok embernek presztízs kérdés, mint pl nekik is az (volt)
-
tedd fel kérdéseidet, és mindenre választ kapsz -
Ennek sztem ehhez semmi köze. Az úszósportok, a vízilabda, a kézilabda stb. miért mennek jól? Miért vagyunk az olimpián mindig a top 10-15-ben bent? Mivel másabb a helyzet ezeknél? Nagy kérdések, és nem tudom, van-e ember, aki ezt igazán meg tudja válaszolni... -
Igen, unom, ugyanúgy ahogy a belpolitikát is. Ebből is látszik, hogy a magyar foci akkor lesz élvezhető amikor idehaza jól mennek majd a dolgok (soha). -
kb eddig itt láttam róla valamit, humorosaranyosban, meg még egy másik topicban említették, azon kívül sehol semmi. ennyi épp belefér. -
Amúgy ez a mai is focis kérdés. :) -
Én nem, de immovable biztosan leszarja. -
-
A médiában is igaz: minden csoda 3 napig tart. Majd találnak más gumicsontot, amin lehet rágódni. -
a topikban még elfér, de hogy a híradó meg minden média tele van ilyen hírekkel... döbbenet. csak most realizálták hogy ekkora a baj? olyan, hogy profi labdarúgás emón nem létezik jelenleg -
Igen, rohadtul. Ugyemsem volt változni semmi sem. -
LOL nem is olvastam a válaszokat, csak "leszartam" s lásd csodát szerepelek benne. :DD -
kamionosjoe #114210 Szerintem elfér ennyi. -
Leszarom. -
Szavazó roBOT #114208
Következő kérdés: Unod már, hogy a csapból is foci folyik?
--- Nem, remélem még több kérdés lesz róla itt.
--- Én nem, de immovable biztosan leszarja.
--- Igen, már kezd nagyon unalmas lenni.
Előző kérdés: 2016-os labdarúgó EB, 16 helyett 24 csapat jut ki.
Magyarország valószínűleg épphogy, de befér majd a 2. kalapba a sorsoláskor.
// | 39.2% | ####______ | 31 | Egyáltalán nem érdekel, mi lesz.
// | 27.8% | ###_______ | 22 | Na és akkor mi van? Még így sem jutunk ki.
// | 15.2% | ##________ | 12 | Valószínűleg kijutunk, de félő, hogy ott majd égünk, mint a rongy.
// | 15.2% | ##________ | 12 | Így talán van esélyünk kijutni, de ahhoz gyökeres változás kellene s
// | 2.5% | __________ | 2 | Biztosan kijutunk, és tisztesen helytállunk (ha tovább nem is jutunk). E
-
Úriemberként fogalmaztál! :-D
Ebben az esetben vállalom a szűk látókörömet, soha nem érdekelt a téma ennél jobban, ezért nem is tágítom azt.
Egyébként láthattad: nem fikáztam, csak rácsodálkoztam egy-két dologra.
-
Itt nem hinném, h sok profi van, de azt nem elismerni, h a foci jóval több, mint puszta labdakergetés és rugdosás, elég -hogy is mondjam, h ne legyen sértő- szűk látókörűségre vall. -
Erről van szó. Nem tartozom a sok hozzáértő táborába.
Nem is tagadom.
Majd felvilágosítanak a profik. :-) -
"Lövésem sincs a fociról." -> Ebből a pár sorból kiderült, anélkül, h ezt leírtad volna. :) -
És még valami:
Tudom, hogy erőnlét kell hozzá. Sport ez is.
De erre valók az edzések.
Gondolom, nem véletlenül nem sakkoznak az edzéseken. -
-1
Itt vagyok például én.
Lövésem sincs a fociról.
Csodálkozva olvasom, hogy az edző azt nyilatkozza: rossz volt a taktikánk.
Mivan? Milyen taktika?
Én eddig azt hittem, hogy a foci így működik: labda+láb+háló=gól
Majom fut, egyedüli taktikának azt gondolnám, hogy GYORSABBAN mint az ellenfél.
Kapus dolga, elkapni a felé érkező labdát. Ha sikerül örül a csapat, ha nem örül a másik.
És kezdődik újból az egész.
Nem gondoltam, hogy ez ennél bonyolultabb lenne.
Majd a hozzáértők elmagyarázzák. -
Tudat alatt te is szeretnéd őket, csak nem vallod be magadnak. -
így már érthető miért kell annyi stadion is -
Magyarország 10 millió foci és politika szakértő országa. -
kijutunk, és Vatikán ellen nyerünk a döntőben Ferenc bíboros Devecserizésével.
-
Fbn Lx #114197 egyébként meg termsézetesen orbán viktor hibája hogy kikaptunk
ha nem lenne egy rosszindulatú gyíkember, akkor a magyar foci is színvonalasabb lenne
és emiatt nem fogunk kijutni az eb-re sem, kivéve, ha megválaszta -
Pont ahhoz ne értene mindenki? Csak dietetikus, orvos, gazdasági szakember és tőzsdeguru lehet? :) -
Fbn Lx #114195 én oké vagyok avval is, ha a magyar baseball-szcénáról beszélükn -
Kikap párszor a magyar válogatott és hirtelen mindenki foci szakértő lesz? -
Nemtom, h a tüsszentés mennyivel izgalmasabb téma. De beszélgethetünk arról is. -
picit sem érdekel