127612
-
csípő. nyilván az arc és a nyak nagyon lényeges szépség szempontjából, de a vonzalom volt a kérdés, az meg sokkal primitívebb szinten jön létre a szépségérzetnél. nem tagadom, hogy egy őstulok vagyok, és ha egyszerre széles, ámde formás csípőt látok, az akár hosszabb időre is képes az elvárható szint alá csökkenti az agyam vérellátását. -
Tsol #114750 Arc, főleg a mosoly. -
Nyilván az arcát látod legtöbbet, így az nagyon fontos tud lenni (szem, száj, haj ilyesmi). A testén pediglen én elég mellpárti vagyok (ez a elvileg a legnyilávnvalóbb külső nemi jelleg egy felöltözött nőnél ugye), utána jön a comb/fenék. -
túlértékelt, akármilyen jól csinálod, a prionok elbasszák a napod, és ízre valamiféle sótlan löncshúsra hasonlít... meh. -
Fbn Lx #114747 igen, nyilván a pina
de azok közül amit ruhában is látok, az arc az egyetlen ami kizáró tényező lehet már önmagában, így talán az arc -
clio1616v #114746 :D -
Erről ez jutott eszembe :D
-
Blum #114744 Arc -
clio1616v #114743 természetesen a pina -
Evoluti0N #114742 
A kerek popó. Odavagyok értük. Olyan szépek.
-
Én eléggé lábmániás vagyok, szóval azt megnézem eléggé, már amennyi látszik éppen, de persze az egész alkatot egészében is. Az arcot nem vettem ide, mert az már a személyiség, az ember önmaga, és nem mint testrész, ami önmagában szexuálisan vonzó. -
váll, hát. -

-
kamionosjoe #114738 Az agya! -
lord nihilus #114737 Arc (főleg a szem) -
clio1616v #114736 a telefonszámomhoz hozzá van rendelve elsődlegesen és a gépemen is tudok fogadni viber hívást -
Nekem meg a drága, azonnali, OTP Direktes átutalás ugrik be róla. -
hugopareiros #114734 http://www.viber.com/products/windows/ -
Úgy értem, hogy a PC-den Viber van? Az egy telefonszámhoz kötött csevegő, csak kérdezem, hogy hogy lehetséges vele neten keresztül beszélgetni. Ha nem az akkor tárgytalan.
de hogy On is legyen: Sport fórum -
clio1616v #114732 mer? :D -
Viber? :O Dafuq? -
clio1616v #114730 nincs kedvenc témaköröm, mindegyikben vannak az alábbi topikok, amiket rendszeresen átfutok
-
DIESEL DOG #114729 Számítástechnikai fórumok -> Hardware fórum
Nagy általánosságban tekintve... egyébként kár hogy nem lehet többet jelölni. -
általános mindkétszer. -
túl másnapos vagyok,hogy gondolkodjak ezen a kérdésen. -
Játékosok fóruma + Humi ari meg van pár fav topik amibe évente jön 2 új üzenet, de azokat nem macerás olvasni :D -
Játékosok fóruma + Humi ari meg van pár fav topik amibe évente jön 2 új üzenet, de azokat nem macerás olvasni :D -
Blum #114724 Számítástechnikai fórumok
Hardware fórum
Azert jeoltem ezt,mert ezekbe irok a leggyakrabban de amugy sokkal tobb Altalanos/sajat forum topik van a kedvenceim kozott. Kb. 100 topikban read-only vagyok csak jelen. -
+1 -
Fbn Lx #114722 már gecirégóta unom az sg-t, nincs kedvencem ezért
benézek a 2-3 szokásos topikba meg megnézem néha a bosszantóan silány minőségű játékhíreket, meg elolvasom az érdekesebb tudományosakat
mégis az sg a második amit megnyitok a krómban a fészbuk után -
Ja főleg az NWO..... -
Általános.
Bővebben a tudományos. Elképesztő tanulságos, na nem tudományilag, sokkal inkább társadalomismeretileg. :D -
kamionosjoe #114719 Általános 2x. -
A házamhoz tartozik egy fél hektáros gyümölcsös, 30 fokos emelkedőn, egy erdős hegy aljában. A kilátás pazar, de ennek ellenére is azt mondom, hogy mezőgazdaságra születni kell. Önként sosem csinálnám, de családi örökség, így egyenlőre nem hagyom veszni. De amint végleg beleunok, akácos erdőt telepítek a helyére, telek be van kerítve, így lesz inkább saját erdőm. Jobb mint, hogy permetezzek, metszet, kaszáljak, szüreteljek egyedül egész tavasszal, nyáron, ősszel. Inkább megveszem a gyümölcsöt, jobban megéri.
Am minden elismerésem aki ezt csinálja egy életen át. Gyerekkoromban a családnak volt egy 1000 négyzetméteres konyhakertje is, plusz állatok (90 nyúl, disznók, kacsák, stb). Emlékszem még a kapálásra, ásásra, locsolásra, hajnali állatetetésre. Kösz nem. -
Füvet mondjuk termesztenék
-
akinek nem inge ne vegye magára,de van sok-sok másik parasztember,aki bizony így gondolkodik,sajnos attól,hogy te mérnök vagy és átlátod a dolgot,nem azt jelenti mindenki más is...sőt,a nagy többség nem (hiszen annak sem látták előre a következményét,mi lesz akkor ha nem addig nyújtózkodnak amíg a takarójuk ér). -
igen. -
Nem. Legfeljebb a menedzsment részlegen, az állattartás és a földművelés nem igazándiból vonzz engem. -
Lennék. Nyugodtabb életforma mint a nagyvárosi, itt nem lehet depresszióba zuhanni. -
lord nihilus #114712 Lennék hát...és aztán mehetnék a Házasodna a gazdába!