127612
-
#126410 Jó ötlet.
Esetleg black friday-es kérdés? -
#126409 Akkor egy kifejthető "egyéb" lehetőség? Nekem is van ismerősöm, akit a várakozás a lentebb felsoroltaknál lényegesen jobban kiborít. -
#126408 Ezek azért nem illenek a sorba, mert egy pozitív élmény hiánya okozza őket, a többi meg az élet számára kellemetlen dolgok, amibe szélsőséges esetben bele lehet halni. -
Fbn Lx #126407 + ha kanos vagyok
+ ha várakoznom kell -
#126406 Jó ötlet. Köszi. -
Renegade #126405 tedd még bele az álmosságot szerintem. -
#126404 Kérdésjavaslat.
Melyiket tűrőd legkevésbé.
Ha éhes vagyok.
Ha szomjas vagyok.
Ha melegem van.
Ha fázok.
Nem tudom.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.23. 13:00:56 -
Renegade #126403 a hiperventillációval csak óvatosan, okkal írják, hogy azt csak ülve, puha felületen, vízben igencsak halálos lehet, lásd sekélyvízi ájulás, valamiért kevesen tudják, hogy nem az oxigén hiány miatt veszünk levegőt, hanem a CO2 telítettség miatt és a hiperventiláció pont ezt a rendszert hülyíti meg, konkrétan nincs bizsergés, nincs légző reflex bekapcsolás, hanem minden előjel nélkül lekapcsol az agyad.
sekélyvízi ájulás
-
#126402 Most lemértem gyorsan stopperrel. 57.37 Nem túl sok... -
Fbn Lx #126401 csináltam egy kört és rögtön 2:04, de nincs kedvem többhöz :C -
Fbn Lx #126400 most így spontán 1:19-et mértem, de amúgy viszonylag könnyű meghekkelni, csak oxigenizálni kell előtte a tested pár percig. A Wim Hof módszerrel asszem megközelítettem a 3 percet -
#126399 A zsenialitás? -
#126398 A homokozó hatása -
#126397 Nem vagyok az az ijedős és úszni is tudok :)
..de persze még kispöcsösként az oviban előfordult, hogy egy egy korai szadistanövendék fojtogatott okkal vagy csak úgy kedvtelésből belenyomta a fejem a homokozóba játékból..
Ez később a suliban visszájára fordult. A történtek hatására én lettem "Pszicho Zef" az iskola réme...
Majd ezen dolgokat és eseményeket mérlegelvén, tapasztalataimat lejegyeztem. Megszületett a máig befejezetlen disszertációm a a zavart elmék kontra elmezavar témakörben... :D
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.21. 12:05:42 -
#126396 ...ez esetben...
Mozogsz te eleget az ünnepek alatt?
- csak zabálok..
- amit megeszek azt le is mozgom.
- ugyanannyit eszek az ünnepek alatt is mint egyébként szoktam...
- milyen ünnepek alatt? Dolgozni is kell ám valakinek... :( -
Renegade #126395 hát, nem akarlak elkeseríteni, de kb két dologtól függ, hogy meddig bírod víz alatt: szívverés és úszás hatékonysága. Ha megijedsz víz alatt, akkor oszd el legalább kettővel a rendelkezésedre álló időt. :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.11.21. 11:51:15 -
ToxiMaxi #126394 A kérdés nem számít csak legyen benne elválasztóvonal :D.
Viccet félretéve, ünnepek alatti mozgással/zabálással kapcsolatos kérdés is lehetne.
-
#126393 Túl sok témát ölel fel tanulás alatt. Ráadásul sokaknak finoman szóval nem tegnapelőtti élmény, hanem múlt idő a kérdés. Kell még ezen finomítani. :) -
#126392 Most így korán reggel ébredés után nem túl sokkal 25 mp-et mértem :)
De egyébként, ha az életem múlna rajta (mondjuk víz alatt rekednék valamiért) szerintem simán eltelne 2 perc is mielőtt minden elsötétülne..
Kérdésjavaslat talonba:
Neked hogy megy a tanulás?
- idegen nyelvek jól, algebra, töri fizika sz@rul.
- eddig kreszből buktam csak :)
- bármit könnyen megtanulok, mert zseni vagyok...
- bármit könnyen megtanulhatnék, csa ne lennék lusta :)
- sz@rul, utálok tanulni
- ami érdekel, azt mindig könnyen megtanulom.
Csak egy hirtelen vázlat, lehetnek jobb válaszok is ha lesz rá igény.. -
Renegade #126391 na nézzük, cigi meg némi lépcsőzés után: 1:10
pár perc pihi, szívverés visszaállítása után: 2:11
gondolom ha egy órán át nem dohányoznék, akkor meglenne a három+
con: 20 éve bagózom
pro: egy éve UWR -
#126390 Új kérdés. Elnézést, hogy most csak ilyen ökörség (?) jutott eszembe.
Várom a kérdésjavaslatokat. Jó sokat. -
#126389 Ismét eltelt egy hét. Van, ahol már havazik is..
Lassan új szavazás? -
#126388 18! Az szép. Meg sem merem kérdezni hány évesnek tetszik lenni.
Amúgy a modinak a legegyszerűbb a trollkodás, nem? -
#126387 Jaja, azért vagyok moderátor itt majdnem 18 éve :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.13. 19:52:18 -
#126386 Már tudjuk is, hogy ki trollkodja szét... -
#126385 És mindkettő állítás igaz :)
Reggelente túl öregnek és fáradtnak érzem magam ha melózni kell menni.
Este a haverokkal meg mindig túl fiatalnak ahhoz, hogy hazainduljak :D
Pedig még az asszony is vár (sodrófával)... -
#126384 Nem érted, hogy miért jó az interneten névtelenül tönkretenni mások szórakozását?
Vagy túl fiatal vagy, vagy túl öreg :) -
#126383 Az elválasztóvonalas témát nem én hoztam fel...
Mellesleg én is a 20 körüli szavazat /kérdést szoktam figyelni.
Ha magamból indulok ki, én azt vallom: egy kérdésre elég egyszer is szavazni. Tehát ha belefutnék máshol ugyanebbe a szavazásba, én nem voksolnék megint. Nem látom értelmét ugyanarra ugyanúgy szavazni, annak meg pláne nem hogy ugyanarra másként szavazzak.
De mint hallom vannak akik direkt szavaznak többször ugyanarra. Mondjuk továbbra sem világos: miért?
De talán nem is szeretném ezt megérteni...
-
#126382 Hogyne létezne, de azok esetleg fizetősek, regisztrációhoz kötöttek, nyűgösebb a használatuk, stb. (vagy csak neki kéne állni és megtalálni azt, amelyik ingyenes és megfelel az igényeknek)
Ez a mostani egyszerű, működik, be van járatva, és ilyen méretben bőségesen elég (20 körüli szavazat / kérdés, ha a másik felület hozzájön akkor lesz 50?). Az, hogy nem lehet többrészes kérdést betenni, így az elválasztóvonalra is lehet szavazni - na bumm. -
#126381 És olyan platform nem létezik a mostani helyett, amit nem lehet becsapni?
Olyasmira gondolok mint pl. a youtube nézettségi számlálója. Vagy az is átverhető és csak én vagyok oly naiv, hogy azt képzelem: nem?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.13. 18:13:25 -
#126380 Számíthatsz rá, hogy most, hogy így leírtam megint kedvet kap hozzá valaki - de az előző is kb. 1 szavazásig tartott, így nem hiszem, hogy hosszútávú eredménye lesz.
Töröld ki nyugodtam a hozzászólásaim, ha úgy érzed. -
#126379 Az olimpiás kérdésnél szét is trollkodták. -
#126378 Otthon, egy böngésző, egy megnyitott ablak. Szavaztam, töröltem a sütit, újratöltöttem az oldalt, szavaztam, ... és szépen számolta felfele a százalékokat, másodpercekbe telt egy-egy szavazatot leadni :)
Úgyhogy kb. ennyire kell bármilyen eredményt komolyan venni, ha nagyon furcsának tűnik, mert seperc alatt széttrollkodható.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.13. 17:36:53 -
#126377 Hát ebből is látszik, ki a profibb ilyesmikben. (Sejtettem, hogy nem én).
Amúgy wifiről 1 IP címről próbáltad, vagy otthoni hálózat és mobil hálózat kombóról?
Mert akkor a legközelebbi szavazáskor irány a netkávézók tömkelege... -
#126376 Arról lehet, de én mobilról csak az itthoni wifin kommunikálok.
Mobilnetem nincs. Nem is érdekel. -
#126375 Simán működik (Molni: 3 szavazat ment az "ötletek vannak, megvalósítás nincs" próbaképp, azt majd számold le) -
#126374 Nekem nem számít, de van aki attól is idegbajt kap, ha az elválasztóra szavaznak... -
#126373 Mobilnetről más ip van. -
#126372 Akkor ezek szerint csak nálam olvas IP címet..
Ugyanis miután szavaztam már mobilról egyszer, utána beléptem a laptopról is és már csak az eredményt mutatta.
Én nem tudtam újra szavazni cookie törlés után sem.. -
#126371 És összesen pár tucat szavazatnál, ami semmilyen módon nem reprezentatív, hanem annyi a célja, hogy esetleg beszélgetést indítson ez olyan rettentően számít...
(amúgy szavazhatok én is otthonról, mobilnetről telefonról, munkahelyről (és helyszínenként 2-3 böngészőből) és máris van vagy 10 szavazatom. vagy kitörlöm a cookiet, amit szavazáskor beír a szavazómotor, és máris szavazhatok újra ugyanabból a böngészőből, és tetszés szerinti végtelen szavazatom van bármi irányba - az elején ha jól rémlik volt is emiatt morgás, hogy páran játszhattak ilyet)