127612
  • I.C.ram
    Azt én sem értem. Én szilveszterkor mindig benthagyom a házban, pedig a környékünk nem is egy frekventált hely szilveszterkor (értsd: nem a belváros)
  • Pepsi Twist
    minek szilveszterkor kutyát sétáltatni? ám én is megértem...
  • Attila8805
    A nyakát kellett volna eltörni!
  • ba32107
    én egyszer egy rozsdás vasrudat kaptam el a fogammal. óriási szerencsém volt, hogy "csak" a metszőfogamból tört ki egy darab, mert ha ugyanazzal a lendülettel pl a szájpadlásomat találja el, az ciki.....de a fogamat nagyon faszán kipótolták, 7-8 éves pótlás lehet és tökéletesen tart és nem is látszik.
  • Rundstedt17
    soha nem okoztam és soha nem okoztak nekem semmilyen sérülést.
  • gergobaby
    Másoknak nem, 3éves koromba elkaptam a patkát, azóta is látszik a számon..:D
  • F1re
    ezt multkor okoztak nekem :D 1 honapon at mindig meg jelent rajta ien piros beverzet csiiik es attol feltem allandoan hogy verrogom lessz aztan injekcioznom kell magam mint 1ik haveromnak :S:SS labaval volt neki is baj verroge lett es vami 2 heten at minden nap sajat maganak kellet a hasaba injekciot adni :S::S:S :'( en nem birtam volna ki

• Pepsi Twist
    nem tom... nem láttam utána mitörténtek az alanyokkal :P
  • bracsek #3701
    de leülni se :)
  • VRSDM
    nyolc napig nem tudott háton aludni?
  • Pepsi Twist
    igen szándékosan, mivel a helyzet megkövetelte...
  • bardocz
    Szegény kutya:S Ilyen barmokat nem értem,miért jó ez nekik.Ki kéne kötni őket egy kocsi után,aztán gyorshajtás.
  • G_ArchAngel #3697
    Eltortem egy gyerek kezet, aki petardat dobott a kutyam melle szilveszterkor.
    A szemtanuk kihallgatasa utan a rendorok is majdnem megvertek, a kutyam azota minden egdorgesre, villamra, tuzijatekra epilepszias rohamot kap...
  • F1re
    nem monokli volt nem vok verekedos 1x utottem orba 1 gyereket akkor is 10 eves voltam azota sose :). pl volt hogy lefejeltem 1 gyereket es az oraval vami lett es meg mindig ki al 1 csont darabka belole :D de csak picit ez 8 napon tul gyogyulo serulesnek szamit ?
  • John Cena
    az 8 napon túl gyógyuló ha a csatorna fedelet rá basztam a srác ujjára? 2órás műtéte volt:S
  • desigo
    10 nap múlva ment csak le a monokli?
  • F1re
    Igen, szándékosan. meg nekem is okoztak
  • desigo
    sajnos igen:(

autóbalesetben gerincsérülést...
  • Attila8805
    Hát az van most is szerencsére,viszont subaru nem kéne:D
    Inkább egy Hayabusa.
  • bubu13
    Én még sohasem okoztam de nekem már okoztak.Fociztunk és az osztálytásam megrúgta a bokámat és külbokatörés lett.
  • ba32107
    engem egyszer szemendobtak hógolyóval, de telibe :D

kb 15 perc alatt gyógyuló sérülés volt, de addig úgy könnyezett, mintha brazil szappanopera szereplő lennék.

haverom pedig egyszer biciklivel elütött egy öregasszonyt. havernak agyrázkódás, asszonynak............na erre nem emlékszem.........valami ilyesmi rémlik, hogy kóma!

de ez nem biztos, nagyon régen volt.
  • ba32107
    jó, de mondjuk csajod valószínűleg lesz az elkövetkező x évben, de subarud nem valószínű.
  • Bulykin
  • Fbn Lx
    geciségnek
  • kas123
    Az hogy ált iskben kibuktattam az egyik osztálytársamat és beverte a fejét és nőtt 2 púp a homlokánál, és még azóta is megvan neki. Ez minek minősül?
  • [HUN]FaTaL
    Mégse 7es:) Meg azért agyrázkódás meg mindenféle volt ott:D
  • bardocz
    Régi osztálytársam fejét megküldték bőrlabdával,elájult,agyrázkodás,egyik szeme 5-ös lett,a másik meg vagy semmi,vagy 2-3 körül,arra már nem emlékszek,de az 5-re tisztán.
  • [HUN]FaTaL
    Nem rég egyből 7,3-as persze, máshol hazudj:)

Amúgy létezik olyan, de az már csillagvizsgáló tehát kontaktlencsét szokás hordani. Ismerősnek volt 8as(!) kontaktlencséje. Hát nem irigylem:(
  • Kandurex
    láttam képet a gyerekről, valahol belinkelték,..hát közelről, távolról sem volt szemüveges,...
  • Fbn Lx
    hát ha egyik szeme 7es a másik 3as, úgy el tudom képzelni, de hogy 7 egész 3 tized, na olyanról még nem hallottam :D
  • bracsek #3679
    2 borkányt felhajított oszt azzal járkál.
  • szucsy89
    nám
  • bardocz
    Amúgy következő kérdésnek gyorshajtásról?
  • bardocz
    Már miért ne lenne olyan?
  • cicai
    azt olvastam elösször h a vasszögekre:D
  • Kandurex
    7,3? van olyan? baszkikám te vak vagy, nem vicc,..ekkora kamuhuszárt
  • Bulykin
  • sweech
    én csak kútba estem, meg leborultam egy ládával a teraszról vascsövekre :c
  • bracsek #3671
    mintaszar
  • Bulykin