127612
-
clio1616v #115511 nekem nem lehetőségeim vannak, hanem tetteim és körülményeim
a tetteim azok, amivel megváltoztatom a környezetemet
a körülmények azok, amin nem tudok változtatni, csak elfogadni és alkalmazkodni
-
a lehetőségeket kifelejtetted. vannak szükségleteim, el tudom gondolni, hogy hogyan kellene, a lehetőségeim meg olykor beintenek. ezzel te nem így vagy? mert a nagy többség de. -
clio1616v #115509 mindenki maga dönti el, hogy mivel elégedett
a szalagmunkás is csinálhatja a munkáját szeretettel és büszkén, az, hogy ki mikor megy wc-re az egy másik kérdés, a napi rutinodat te osztod be szintén, egész egyszerűen alkalmazkodni kell a körülményekhez, mindennek az egyensúlyra való törekvés a lényege, a szükségleteidet és a gondolataidat össze kell tudni egyeztetned -
mond ezt egy szalagmunkásnak, aki 8 óra robotért megkapja az 580 ft. órabért. pedig nem állíthatod, hogy nem dolgozik, mert még gyakorlatilag wc-re sem megy ki, ha le nem váltják, vagy nincs szünet. -
Konkrétan én is tudok egy hasonló állást. Hirtelen kiszámolva 7100 Ft-ra jön ki az órabér. Clio szintű állást perpill nem tudok :)
#115504 Tényleg! -
clio1616v #115506 roppant egyszerű, dolgozz
nagyon sokan elfelejtik, hogy hogyan kell dolgozni - de most elárulom, hogy mi a lényeg
Úgy dolgozz mindig, mintha magadnak csinálnád!
Bármilyen munkát is csinálsz mindig gondolkozz úgy, hogy akinek csinálod a munkát az legalább úgy szeretné megkapni, mint te. Képzeld tehát magadat a helyébe és úgy csináld meg neki a munkát, ha ez cipőpucolás is tisztítsd ki neki a cipőjét, mintha a saját cipődet pucolnád meg. -
Külföldi mérnök meló. -
Te most tényleg ezekkel az sg-s szavazatokkal akarsz érvelni...? Nekem is volt valaha ilyen arányom, aztán a sok balfasz konteós ellepte az oldalt, nálam elszakadt a cérna és azóta lepontoznak. Nagy ügy... Kinem szarja le. -
én is szeretnék ilyen munkát, taníts meg kérlek hogyan kell ilyet szerezni -
nem egészen erre gondoltam, de ha valaki megengedheti magának hát egyen étteremben minden nap:-) -
A szavazás állása szerint 34+18 ember elvárja a főzés képességét. Most én a saját szavazatom megmagyaráztam, alátámasztottam egy olyan érvrendszerrel, amit egy átlag user fel se tud fogni. Na bumm.
A 78/28-as arányomból pedig lett egy 81/33-as. Akkor pár embernek mégiscsak pozitívan értékelhető valamelyik megnyilvánulásom, pedig tegnap máshova -egy kivétellel- nem is írtam. -
A milliomosok nem unatkozhatnak?
-
clio1616v #115499 nagyjából igazad van
én például nem fogok megtanulni sütni főzni, mert ha azt az időt, amit a sütésfőzésre fordítok inkább arra fordítom, hogy dolgozzak a melóhelyemen, akkor sokkal több pénzt kapok, mint amennyi azon spórolok meg, hogy otthon főzök ebédet
egy étteremben már 10 000 forintból jól lehet lakni két főnek azt a pénzt kb 1 óra alatt megkeresem a mérnöki munkámmal - ha belegondolok hány órát kellene ráfordítanom, hogy megtanuljak úgy főzni mint a kedvenc éttermem szakácsai akkor messze nem éri meg főzni tanulnom
az más, ha valakit otthon az unalom öl meg mert se melója se pénze -
Attól, hogy valami neked nem tetszik, vagy nem értesz vele egyet, attól még nem lesz szélsőséges.
#115469 pediglen: retek alatt nem az analfabétát, hanem a tetűláda igénytelent értem. Jogosítványt nem csak cigányoktól vesznek el. Ne legyél már rasszista.
975/1168 Most erre megint mondjak valamit, amitől véresre sírod a párnád? -
hát nem ez alapján választok/választottam párt magamnak:-)
úgyhogy nem várnám el
a mai világban már luxus elvárni bármi ilyesmit szerintem...márcsak amiatt is hogy egyre több nő épít karriert, plusz még ha szül egy gyereket is, az olyan mintha még egy melóhelye lenne, ráadásul akkor a takarításról nem is beszéltünk. sztem ami ideális ha egy párkapcsolatban mindenki abból veszi ki a részét, amihez jobban ért....munkamegosztásnak hívják, máshogy sztem ez nem megy, mert ha ez nem így van akkor ott nagy balhék várhatók, mert előbb utóbb kidől valaki! (ezt most a hosszabb kapcsolatokra értettem) -
clio1616v #115496 nagyon sok ember csinálja azt, amit a másik akar - rengeteg ember irányítható, van aki közben mit sem sejt -
kamionosjoe #115495 Na jó, de azért biztosan nincs egészséges hatása. :) -
Az elmúlt tizensok év tapasztalata az, hogy ha valaki ugratni akar, akkor mindig lesz, aki készségesen ugrik. -
kamionosjoe #115493 Szerintem neked agyadra ment a moderátorkodás és már mindenféle sötét erőket képzelsz minden hozzászólás mögé. Az NWO topikban jelentkezhetsz felvételre.
Kérdésre: Tudjon rántottát csinálni. -
Fbn Lx #115492 amikor trollt látsz, akkor valószínűleg nem az az első röhejes és szélsőséges megnyilatkozása -
És nem láttál még olyat a fórumon, akiről pontosan lehet tudni, hogy szórakozásképpen szokott olyanokat beírni, amitől mások haja égnek áll?
"The stories and information posted here are artistic works of fiction and falsehood.
Only a fool would take anything posted here as fact." -
Biztosan nem ugratás, nem ez az első elég röhejes és szélsőséges megnyilatkozásas... -
Szórakoztató, de valahol szomorú, hogy ennyi év tapasztalata után is milyen sokan automatikusan ugranak egy olyan hozzászólásra, amiről messziről süt, hogy egyik fő célja a feszültségkeltés, az ugratás. -
bocs, de az eddig hozzászólásaid alapján nem hinném, hogy te bármilyen módon képben vagy a valósággal kapcsolatban. -
vezetni, vagy főzni? -
Freeda Krueger #115486 Szerintem azok sértődtek meg akik elég messzire jutottak ezek nélkül is. -
hagyd már rá, a főzés olyan alap dolog mint a jogsi, akkor is ha nem vagy rászorulva és autót sem engedhetsz meg magadnak (mert igen, autóval rendelkezni és fenntartani mostanság már majdnem luxus)
„Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!" nekem ez az idézet jutott eszembe Mária Antóniától -
taníts még ó szellemi vezetőnk -
Pedig sajnos ez így van. Attól, hogy valaki zsibbadtra tanulta magát és orvos lett az nem jelenti azt, hogy életvitelét hanyagolhatja csupán azért, mert orvos. Mondom: hollywoodi filmekben ez jól mutat, de a valóság nem ez. -
Úgy igen. :) -
Leginkább csak arra akartam rávilágítani, hogy ez egy rohadt nagy hülyeség:
"Az életvitele minősít valakit nem a szaktudása."
[Ha az életviteli dolgokat nézzük, akkor a vicc még stimmel is.] -
A metamfetamin függőségét és a Parkinson-kórt nem is említve... -
clio1616v #115479 akkor ez ilyen családi hagyomány -
Viccnek jó, csak Churchill sora is lehetne az, hogy ő is háborús hős volt. Hitlerhez meg oda lehet írni, hogy sittrevágták puccskísérletért. Más országban ezért simán kivégzik, ő meg börtönben még diktálta is a szaros művét. Upsz... -
Ikertesómnak sincs. Anno fater is 32 évesen tette le. Anyámnak sincs. Bátyus is 26 táján tette le, de csak azért, mert mondták, hogy kap céges kocsit. Korábban is lett volna rá pénze és ideje is... -
Nem muszáj egyetérteni, ütköztettük az érveinket.
Ennyi. -
Van egy vicc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt az idő, hogy megválasszák a világ új vezetőjét és a te szavazatod számít a döntésben. Az alábbiakban olvashatsz néhány tényt a vezető-jelöltekről:
A-jelölt: tisztességtelen politikusok veszik körül, és asztrológussal konzultál döntései előtt. Két szeretője van. Zsinórban dohányzik és napi 8-10 martinit iszik.
B-jelölt: hivatalából kétszer elbocsátották, délig alszik, az egyetem alatt ópiumot használt és minden este egy üveg whiskyt megiszik.
C-jelölt: Kitüntetett háborús hős. Vegetáriánus, nem dohányzik. Néha megiszik egy-egy sört, és soha nem volt házasságon kívüli kapcsolata.
Melyik jelöltre esne a választásod?
A-jelölt: Franklin D. Roosevelt
B-jelölt: Winston Churchill
C-jelölt: Adolf Hitler -
Blum #115474 Van jogsim es tudok fozni,ettol fuggetlenul szvsz baszott nagy hulyeseget hordtal ossze itt ezzel a par hozzaszolasoddal. -
Blum #115473 Ha en az eddigi munkahelyemen elutasitottam volna mindenkit magamtol,mert valamit nem tud vagy nem ugy csinal ahogy en azt alapesetben elvarnam akkor kb. 3-an maradtunk volna az 500-bol.
De nem tettem es mindenkinek megadtam a tiszteletet,mert egyebkent egytol-egyig kivalo szakemberek. Az,hogy a gyar teruleten kivul mit es hogyan csinal totalisan leszarom. -
Jó... de ehhez kellett, hogy falhoz vágjam a palacsintát.
Kik sértődtek meg: főzni nem tudók és/vagy jogsi nélküliek és/vagy trehányak.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Ennyi.