A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
az ed & edd & eddy kimaradt a listáról, sorry
de amit kihagytunk aztis szeretjük 😄
Dum spiro, spero.
-egyiknek sem 2x
★★★★★
Farkas (jófej, kitartó, konstruktív fejlesztõ elme és éhes, a kakukk meg csak hivatalos elemózsia)
Tom (az egér egy óriási gecvaj, én is kinyírnám)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és tomnak szurkoltam! rohadék egér, már kiskoromban is felidegesített hogy mindig õ kekeckedett a macskával, ahova tom ment oda õis...😄
★★★★★
Következõ kérdés: Cartoon Network kérdés
"'90-es gyermekként szinte a CN-ön nõttem fel. Nektek melyik volt a kedvenc mesétek a régiek közül ezekben az idõkben?
Cartoon Network kérdés
--- Két buta kutya
--- Johnny Quest
--- Dexter laboratóriuma
--- Johnny Bravo
--- Boci és pipi
--- Én vagyok menyus
--- Bátor, a gyáva kutya
--- Bolondos dallamok
--- Tom és Jerry
--- Flúgos futam
--- Egyéb, leírom
--- Nem néztem CN-öt
Kengyelfutó gyalogkakukk. Kinek szurkoltál?
--- Gyalogkakukk
--- Prérifarkas
--- Egyiknek sem
Tom & Jerry. Kinek szurkoltál?
--- Tom
--- Jerry
--- Egyiknek sem
Inkább a meleget tûröd vagy a hideget? (Szélsõségekre gondolok, pl. -10 fok vs 40 fokos napok)
(Van aki úgy tartja hogy télen feltud öltözni jó melegen, de nyáron már neccesebb ezt megoldani, vagy inkább izzad a strandon minthogy télen fagyoskodjon.)
// | 55.2% | ######____ | 32 | A telet jobban tûröm mint a nyarat.
// | 44.8% | ####______ | 26 | A nyarat jobban tûröm mint a telet.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
viszont azt se szeretem ha fáj az orrom a fagytól, meg a fülemig járja át a sapkát a fagyos szél, meg azt sem, ha megrohadok és tocsog a testem
mindkettõ fos na, éljen a mostani idõjárás. enyhe szellõ, kis esõ, de amúgy meleg.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
test épités a mindenem. koksz nélkül is lehetsz császár. de erögép nem.mindnen uralom de nem unalom.
Utalom a nyarat. Telen rendesen feloltozok es akkor nincs semmi bajom. De amikor nyaron meg a leglazabb oltozetben is percenkent 3 litert izzadok az nagyon nem tetszik. Legyen max. 30 fok es akkor boldog vagyok.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Következõ kérdés: Tél vagy nyár, melyiket tudod könnyebben elviselni?
Inkább a meleget tûröd vagy a hideget? (Szélsõségekre gondolok, pl. -10 fok vs 40 fokos napok)
(Van aki úgy tartja hogy télen feltud öltözni jó melegen, de nyáron már neccesebb ezt megoldani, vagy inkább izzad a strandon minthogy télen fagyoskodjon.)
--- A telet jobban tûröm mint a nyarat.
--- A nyarat jobban tûröm mint a telet.
A kérdés adott
// ========= Hordasz karórát? =========
// | 54.8% | #####_____ | 40 | Nem
// | 34.2% | ###_______ | 25 | Igen
// | 11.0% | #_________ | 8 | Csak bizonyos alkalmakon
// | 0.0% | __________ | 0 | Üres szavazás
// |
// ========= Ha igen akkor milyen típusú? =========
// | 45.7% | #####_____ | 32 | nem hordok.
// | 37.1% | ####______ | 26 | analóg
// | 14.3% | #_________ | 10 | digitális
// | 2.9% | __________ | 2 | egyéb (bináris stb.)
// |
// ========= Jó az idõérzéked? =========
// | 78.9% | ########__ | 56 | Igen, viszonylag pontos az idõérzékem
// | 21.1% | ##________ | 15 | Nem
// |
Nem hordok, mert nincs rá szükségem, meg zavar is.
Viszont egy szép analóg karórát azért dísznek elfogadnék.
Idõérzékem viszonylag jó, de amúgy is elég gyakran nézem az idõt.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
watchglobal.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
LCD kijelzõs "analóg" óra 😊
50.0% 27 Nem (54 válaszból)
Ha igen akkor milyen típusú? <1>1>
41.5% 22 nem hordok. (53 válaszból)
emellett 27 hord, ebbõl 21 analóg, 8 digitális és 2 egyéb
szórakoztató az ilyen többválasztásos kérdéseknél az összegzés 😊
kár hogy amúgy a karórákat rühellem😄
Még van egy pár, de ez a kedvencem jelenleg..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM