127612
-
Az életvitele minősít valakit nem a szaktudása. Hollywood-i filmekben jól mutat, ahogy a legokosabb éceszgéber egy trehány suttyó a valóság sajnos nem ilyen. A trehány suttyó az a munkájában is egy trehány suttyó. -
clio1616v #115470 ez azért tudod, hogy elég durva -
Már bocs, de lófaszt. Vettek el már jogsit analfabéta cigánytól. Kettőt találhatsz, hogy hogyan szerezte a papírt...
Szeritem, ha most abbahagyod, akkor talán kevésbé égeted magad tovább... -
Hát ja... -
Nem is mondom rá, de előítéletem lehet.
Bazze retek cigányok is lerakját a jogsit, pénzre egy értelmiségi ne hivatkozzon már...
Igazából ez a szülő kötelessége lenne. Az anyának megtanítani a lányt főzni, az apának vezetni. -
Freeda Krueger #115466 Nem is gondolná az ember hogy ilyen durva dolgok jöhetnek egy ilyen egyszerű kérdésre... -
Blum #115465 Attol,hogy a sajat kornyezetet/eletet "trehanyan" kezeli,kapasbol nem biznad ra az eleted? Mi a fasz koze van mindennek a szaktudasahoz? -
Jah, hogy nem értem. Így már világos. -
Ezt te nem érted.
Lenti példa alapján. Hogy bízzam rá egy trehány orvosra az életem?
A főzés a kiválasztás, a kézügyesség, az időzítés, az adagolás és a türelem és minimális tanulás összessége. Simán lehet belőle akár általánosító következtetések is levonni, mint a életterének az állapotából. -
-
30 múltam és még nincs jogsim. Bármikor lehetne autóm, de az sincs. Idén megcsinálom, mert a munka miatt kellhet. -
Blum #115460 Eleg nagy tetuseg valakire azt mondani,hogy "te szar ember vagy,mert nincs jogsid". -
Nem, mert én sem nagyon tudok. -
Miféle statisztikát? Ez alap dolog. Axióma.
Látom minden nap azt a sok repedtsarkút, aki úgy nevel gyereket, hogy nem tud főzni. Szar háziasszony, szar anya, a munkáját meg hagyjuk... -
Hát te nem vagy normális. -
(A beteg, az epilepsziásokra vonatkozik pl, akik testi hátrány miatt soha nem vezethetnek hivatalosan)
Lusta vagy, ha a pénzre hivatkozol. ( Még közmunkás bérrel is számolva 7 hónap alatt össze kell jöjjön) De inkább húzod-halasztod. Most már kötelező km előírás is van egyre drágább lesz. 200 alatt le nem rakod. Húzzad csak... Ilyen kis szar semmiségen buksz majd egy jól fizető állást, akkor majd lesz sírás rívás.
Egy fórumon nem tudok csendben maradni
Odacsaptam a palacsintát a falhoz és ez nem teszik neked, mert tudod, hogy igazam van.
Szedd össze magad és júniusban posztold a sikeres vizsgaeredményed! -

Te. Atya. Úr. Isten.
Azért az elméletedet alátámaszthatnád valami statisztikával is, hogy kevésbé tűnj idiótának. ;) -
Blum #115454 -
Freeda Krueger #115453 Valami ott nagyon erősen félre van gondolva. :( -
Ez elég fura lenne annak fényében, hogy ő az egyik újonc, akit visznek mindenféle konferenciára. -
Nincs jogsim. Kösz, nem érzem magam se lustának, se betegnek, se balfasznak. Azért nincs, mert nincs autónk, belátható időn belül nem is lesz nekem, és kibaszott sokba kerül a papír. Előbb-utóbb nyilván megcsinálom, mert muszáj lesz, de azért az ilyen kijelentésekkel jobb ha csendben maradsz. Ugyanez vonatkozik a főzésre való megállapításosra. Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Szar orvos.
Így... -
A lakótársam orvos, a tésztát se tudja megfőzni, legutóbb a zabpehely elkészítése felől érdeklődött. Ja, és akkora rendetlenség van nála, hogy ihaj. És igen, életek függnek tőle. Ez hogy fér bele az univerzumodba?
-
-
Aki nem tud főzni az egy evolúciós zsákutca. Ez alapabb dolog a jogsinál. Akinek nincs jogsija, az vagy beteg, vagy lusta, vagy balfasz, így mutatószáma egy embernek. Kb 10-20-féle alap kaja elkészítésének az elsajátítása max 2 hét.
Hogy bízzak rá egy több milliós technikát (legyen az egy kocsi, vagy egy CNC megmunkáló k.) arra, aki egy k*szott rántott húst se tud elkészíteni?
Nem muszáj főzni tudni, de aki nem tud az sokra nem viszi. -
Igen, bár én is tudok. Közös főzés is jó program. -
Freeda Krueger #115445 Elvárnám,bár én is tudok.
Ki tudja mikor,ki ér rá jobban. -
Nem elvárás, de az együtt főzőcske jó. -
clio1616v #115443 Nem várom el, az étteremtől várom el, hogy kifogástalan ebédet tálaljanak fel és kellemes környezetben fogyaszthassam el az ételt, amit igényes indiai ruhába öltözött lányok kedvesen és mindenre kiterjedő figyelemmel szolgálnak fel.
-
Blum #115442 Igen,bar en is tudok. -
nem. én tudok. jobban.
ha jobb. akkor tanítson meg.
ha nem jobb. akkor egyen és élvezze a mosogatást :D -
nem. én tudok, elég, ha arra képes, hogy evés után bepakolja a tányérját a mosogatóba. azért, nem lenne hátrány, ha besegítene, de ezen ne múljon. -
Nem,egyikunk sem tud.Jo egyutt balfaszkodni. -
+1
-
Igen. Én nem tudok és nem is akarok. -
Fbn Lx #115436 nem feltétlenül
különösebb tudás nélkül összedobhatunk valamit receptről
csak egyvalamit várok el, hogy szeresse és csinálja: szopjon -
Attól függ. Ha úgy franciázik, hogy horpad a homlokom és a kerületben minden férfi nyála folyik ha meglátja, akkor maradhat, leszarom tud-e rántottát összebaxni. Ha azonban csak amolyan közepes semmilyen asszonka (ezek vannak túlsúlyban), akkor tanuljon már meg főzni. Még a debileknek is megy, segítek is neki, ha kell. -
Együtt főzni jó, és nem tudni előre mikor ki ér rá jobban, tehát nem árt, ha mindketten tudunk valamennyire. -
Igen,bár én is tudok -
Nem várnám el, mert én sem tudok nagyon jól/semennyire, de azt elvárnám, hogy főzőcskézzünk, mert a resti azért húzós.