127612
  • clio1616v
    ezen ne csodálkozz, nekem is van egy barátom, akivel, amióta megnősül nem találkoztam, évente egy e-mail váltás

nem hibáztatom érte, tudom milyen a pina ha féltéken és ki akar sajátítani - nem várom el tőle, hogy vállalja a szenvedést a nőjétől csak azért hogy összefussunk egy pár órára dumálni kivel mi történt, és utána kénytelen legyen a pinája faszságait hallgatni napokig
  • Zoli007
    2 olyan, akiről azt hittem, hogy még barátok leszünk sokáig.

@Molni: úgy rémlik hogy ezt a kérdést én küldtem be kb. 1000 éve, és főleg az inspirált, hogy volt egy barátom egyetemen, akivel gyak. mindent megdumáltunk, együtt jártunk sörözni, segítettünk egymásnak a feladatokkal, stb. Na, szóval egy szép napon megnősült, és azóta se kép, se hang. Nem válaszolt az e-mailekre, mert a neje szerint kurvára elfoglalt /már 2 éve, LOL/ Meglátogatni nem tudom, Pestre költöztek. Hát ennyi. Nem hinném, hogy csak ismerős vagy haver lett volna.
  • Blum
    4-nel tobb

Ok olyan emberek,akiket barataimnak hittem. Nem voltak azok.
  • clio1616v
    annak van szüksége barátokra, aki nem jön ki jól magával

szüksége van mások társaságára, hogy megerősítést kapjon, hogy értékes és az önértékelése helyre álljon, akinek jó az önértékelése, önismerete és az éntudata helyén van annak nincs szüksége barátokra, ettől függetlenül lehetnek olyan emberek akikkel jól megérti magát és jókat beszélget elmélkedik, de nincs rájuk szüksége

a mai fogyasztói társadalomban a barátokat is birtokolni akarják az emberek, lásd facebook, hányan jelölnek be lájkolnak attól függ milyen jó vagy - szóval ennyit a mai barátságokról
  • Molnibalage
    Ez meg megint a ló másik oldala...
  • tigeroo
    nincs barátom

1 személy van akit 7 éves korom óta ismerek, gyerekként sok trén és eseményen túlvoltunk. ma már ritkán beszélünk de akkor jót sztorizunk.

talán őt tekintem igazi barátnak, emellett vannak még olyan ismerőseim akikkel napi szinten találkozom, talán megosztok velük 1-2 dolgot, de teljesen sohasem ismernek meg majd.

akinek sok barátja van (5-nél több) annak egy sincs!
  • Molnibalage
    Ha csak egyszer szarik rád vagy nem keres, az a barátod...? Vagy ha szimplán odébb költözik két kontinenssel és nem tartjuk a kapcsolatot gyakran..:? Ilyen feltétellen nem 4, hanem 40 "barát" is elhagyott. Csak ezek nem barátok, hanem inkább egy baráti kör, de inkább haveri kör, vagy csak ismerősi kör.* A kérdés feltevője a barát és haver fogalmát sem tudja megkülnöböztetni.

Egyébként meg egy barátság sem feltétel nélküli és mindenkinek van magánélete. A barátság nem azt jelenti, hogy füttyszóra rendelkezésre állsz...

*Ugye érezzók azt, hogy a sok közösség oldalon sokaknak csak ismerősei és nem barátai vannak...?
  • Sir Quno Jedi
    Mer mér? Volt olyan akit barátomnak tartottam (de már a családjukat is az én családom) és mégis betörtek hozzánk, megloptak stb. Ennyi. Ezer év alatt sem lehet kiismerni az embereket és a körülményeik is változnak. Ez van. Minden szép mesének vége szakad 1x.
  • Molnibalage
    Úgy vélem, hogy aki a kérdést feltette annak elég furcsa fogalmai vannak a barátságról...
  • clio1616v
    szóval álmodban, egyébként valóban ott állsz legközelebbi kapcsolatban a tiszta tudattal
  • chhaya #115542
    Azt hiszem három. Az egyik még 14 évesen közölte, hogy az új baráti társaságába nem illek bele, ezért ne találkozzunk többet. :D Mondjuk akkorra már nem is voltunk annyira jóban. A másik kettő általános és középsulis barátnőm volt, felnőttként eléggé eltávolodtak az elképzeléseink a világról és az életről. Olykor nehezen találjuk a közös hangot, de szoktunk még találkozgatni és beszélgetni.
  • clio1616v
    1-nél kevesebb
  • VRSDM
    sisak nélkül rövidnadrágban motoroztam, aztán kimásztam egy daru peremére és ott néztem meg telóról a wreckingballt
  • VRSDM
    0
    nem tartottam igaz barátnak olyat aki később elsodródott.
    akit igaz barátnak tartok, továbbra is a barátom.

:)
  • clio1616v
    na, és mitől világosodtál meg?
  • HTS s3rg1nh00
    dunno,nem gondolkozom ilyeneken
    bár erősen gyanítom,hogy akiktől ilyen-olyan módon elsodródtam,még többé-kevésbé ugyanolyan kapcsolatot tudnék fenntartani.
  • Fresh Duke
    Bump.
  • VRSDM
    clio én rájöttem.
    nem kell ide higgs bozon.

te vagy aki egyben tartod és végtelen energiával látod el az univerzumot.
    [center]
    ÉLJEN CLIO!
    [center]EGYKÉTHÁT!
    [center]CLIOOO!
    [center]EGYKÉHÁ!
    [center] CLIOOOOO!
  • BRAT

• Fbn Lx
    lol náci
  • clio1616v
    ő bérbe fut és a kapott pénz 5%-át jótékonykodásra fordítja
  • clio1616v
    88kg vagyok
  • Sir Quno Jedi
    Így van, én meg dagadt vagyok. Egyéb probléma obersturmanführer úr?! Esetleg álljak a falhoz bekötött szemmel, hogy könnyebben agyonlőhessen a 3.rubinréka kivégzőosztag.
  • immovable
    100 kiló alatt se disznó se férfi. :)
  • VRSDM
    te meg dagadt!

amúgy cliot kérdeztem!
    minek trollkodsz bele troll?!

brat meg ugrik az ammónia illatára és körbeszaglássza a témát egyből! :D
  • BRAT
    Ha annyira érdekelné BMI-t és testzsír%-ot kérdezne tőle. A testsúly általában alapból nem mond sokat (néhány szélsőséget kivéve)
  • Sir Quno Jedi
    Neked ez a kiló a mániád. Norbiápdétnáci vagy, ez a nagy büdös helyzet! :D
  • Molnibalage
    Vannak legalja topikok, de generálisan a legaljának nevezni elég vicces.
  • VRSDM
    mindenesetre örülök hogy kiderült.
    a milliós havi fizetések mellett, itt az ország egyik legalja fórumán kedveltek időt tölteni és szórakozni.

a lényeg hogy mindenki a maga módján boldog.

clio hány kilo vagy?
  • Molnibalage
    Meg az emelőkosoras gép sem ingyér üzemel. Tehát ok, hogy ennyi a bevétel, de ebből lejön a költség is.
  • BRAT
    Fogorvos ismerőse mindenkinek van (európai szájhigiénét feltételezve) :D
  • immovable
    Tudom, csak van fogorvos ismerősöm. Hát...mondjuk úgy jól él. :)
  • BRAT
    Egy fogorvos dologi kiadásai, azért szintén az eget verdesik. Csontpótló szintetikus anyagok, implantátumok, gyógyulási csavarok, fúrók és fúrófejek stb stb. Az, hogy egy darab fog beültetéséért 200 k kér, az nem jelenti, hogy 200 mínusz adó lesz a profitja. (Nem azért mondtam ezt, hogy sajnálni kezdje valaki a fogorvosokat.)

#115517 Ketten voltak
  • immovable
    Nem csak mellékállás. Havi 20-30 órával. Jó kis fizetés kiegészítés. :) De van akinek napi 10 óra is lehet. Egy maszek fogorvos ennél többet is kereshet.
  • Dzsini
    De azt nem egy ember csinálta gondolom, tehát azt leosztod a munkások számával (tippre legalább 3 ember).
  • BRAT
    Elég szélsőségesnek hangzik, de ez napi 8 óra, 22 munkanappal számolva?

Tegnap vágattam ki az utcáról két fenyőfát emelőkosaras géppel. ~30 perc alatt megvoltak, 2x6000-t kértek, tehát 12000 az órabér, de utána órákig semmi melójuk.
  • immovable
    Durva ha azt mondom, hogy a nejem órabére ITTHON kicsit több mint 10 ezer forint?
  • kamionosjoe
    Ha már itt tartunk rakok egy linket is. ;-)
  • jazzy
    szerintem ő nem külföldről beszélt, de ez csak feltevés

én jelenleg azzal is elégedett vagyok ami most van, pedig az ennek az ötöde se, igaz vidék
  • videobaby
    terminátor és thor keveréke.