127612
  • chhaya #115592
    Nem rágózóm egyáltalán, nem szeretem.
  • clio1616v
    két hete hagytam abba a rágózást, addig kukába dobtam

• videobaby
    ritkán rágózom, akkor kukába dobom. ha nincs a közelemben, papírzsepibe tekerem és hurcolom amíg lesz szemetes.
  • jazzy
    Általában kukába dobom, de volt már olyan, hogy nem volt nálam pzs, kukát meg nem láttam kvadrillió km óta (de tényleg, 20 percig nincs kuka, wtf város ez) akkor eldobtam, mint egy gyökér.
  • hugopareiros
    kuka > wc csésze > eldobom > lenyelem
  • Fbn Lx
    a leggyökerebb az, aki tapasztja, nem az, aki járdára dobja
    az csak szekundergyökér
  • SzirmosSzisza
    Ha kibírja hazáig akkor kuka, ha nem akkor kuka az utcán, ha nincs kuka akkor egy bokor.
  • milk4
    Eldobom az utcán (a járdára), mint minden gyökér
  • kamionosjoe
    Gyökér:
    A gyökér (latinul radix) a hajtásos növények – azaz a harasztok, nyitvatermők és zárvatermők – jellemzően a talajban kialakult levéltelen, szártagok nélküli része, amelynek feladata a növény rögzítése, valamint a víz- és ásványianyag-felvétel. Wikipedia

Kukába dobom.
  • VRSDM
    nem értelek.
    tudom hogy én járok az eszedbe, de nem kéne önkénytelen engem elemezgetned.

mások érdekes élete túlmutat a saját unalmas napjaidon, hogy csak azzal foglalkozol?! :)
  • BRAT
    Jah és még hozzátenném: Felicitas multos habet amicos.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Boldog embernek sok a barátja.
  • clio1616v
    a rendőr az hát :D
  • Fbn Lx
    fel akarod gyújtani a házamat?
  • Fresh Duke
    De fogsz örülni te azoknak a buziknak, mikor eloltják az égő házad.
  • Fbn Lx
    nem feltétlenül, bárkinek lehetnek harcostársai az életben megvívott kegyetlen harcokban. de akiket felsoroltál, azok speciel buzik.
  • Renegade
    akkor aki nem hivatásos katona, vagy nem volt sorálományú honvéd az buzi? vagy csak nem férfi? de akkor mi? esetleg a rendőr, tűzoltó cserkész az most buzi vagy férfi? mennyi izgalmas kérdés :D

• Fbn Lx
    túlmisztifikáljátok már ezt a barátság-dolgot.

barátai a lányoknak és a buziknak vannak.
    az igazi férfinak bajtársai és harcostársai vannak ;)
  • kifli
    Egy van, akivel eltávolodtunk, mert ő gimnázium után pestre ment. Rajta kívül 3 barát van, a többiek haverok :)
  • Dean Winchester
    +1 :D

nekem 2....
    igazándiból nem igazi barát csak részemről barátnak gondolt személy volt. Igaz barátom jelenleg 1 van, aki még nem hagyott cserben...

azzal megy egyetértek, hogy vkinek nem hiszem,hogy lehet 5-6 barátja :D Manapság sokan dobálóznak ezzel a szóval, de nem hiszem,hogy csak úgy rálehet aggasztani bárkire is ezt a barát szót. Ehhez évek kellenek, legalábbis szerintem
  • Fresh Duke
    Tudom, de jó a default. Meg ahogy írtam, ez így vicces.
  • Dzsini
    A fórum beállításokban átállíthatod, hogy mennyi alatt csukja össze a hozzászólásokat.
  • Tsol
    +1

Egy ember betegen, sportolás nélkül is lehet értékes.
  • Fresh Duke
    Vicces, ahogy a beszélgetéseteket csak úgy lehet olvasni, ha kibontogatom a hozzászólásokat.
  • clio1616v
    a futás által érzed magad értékesnek, nem találod a helyed, mindig valamit tenned kell, különben unatkozol és értéktelennek érzed magad, ha nem csinálsz semmit

a kompenzálást arra értettem, hogy az önértékelésedet kompenzálod a futással és ezzel az egészségesebb vagyok = jobb vagyok szöveggel

nem vagy jobb, mint a betegek

egész egyszerűen nem vagy egyensúlyban ha futnod kell, hogy egészségesebb legyél, akkor ennek van egy ellen oldala, amit próbálsz kiegyensúlyozni

gondolkoztál már azon, hogy miért van szükséged a futásra?
  • VRSDM
    az egészséges ember jobb mint a beteg?
    akkor jobb embernek tartom magam a futás által.

és igen. a futással természetesen a számítógép előtt eltöltött hosszú munkaórákat kompenzálom. az ízületek beszűkülnek ha nem használják őket teljes mozgásterükben. ami később további egészségügyi gondokkal jár.

kompenzáció. az egész élet egy nagy kompenzáció.
  • clio1616v
    véres, azt hiszed ha futsz, azáltal jobb ember vagy?

nem gondolod, hogy a futással csak kompenzálsz?
  • clio1616v
    leszarja, hogy mit szólnak mások, hogy nincsenek barátai :)
  • VRSDM
    nem értem miről beszélsz.
    segíts ki kérlek.

ki az ujj?
    mire alapozzák lenéző magatartásom?
    miért tartják lenézőnek?
    mikor léptem velük kapcsolatba?
    mi közük van hozzá? :D
  • Tsol
    Egy barátom van. 2-3 volt eddig, akit még annak hittem, aztán kiderült, hogy sosem volt az.
  • Daffit
    2
  • Fbn Lx
    úgy is fogalmazhatnánk, hogy leszarod a barátokat
  • Calver
    az ujjak kikérik maguknak a velük szemben tanúsított lenéző magatartásodat.
  • VRSDM
    bátorság kell leírni.
  • dartonite
    Talan 1.
    De elhagyasnak vegulis nem neveznem,elkoltozott Pestre es megszakadt a kapcsolat.
  • BRAT
    Olyan vagyok a barátaimnak, mint a herpeszvírus: Egy életen át velük maradok és ez fordítva is így van...
  • immovable
    Nulla. Nincsenek barátaim, nem is voltak, nem is lesznek. Ismerőseim vannak, voltak, lesznek. Nem bízom senkiben. Igazán közel csak a család van.
  • kamionosjoe
    zéró

Sose gyűjtöttem ilyen barátokat. Minek?
    Haverok vannak, voltak és lesznek. Aki olyan az úgy is segít attól függetlenül, hogy nem lógok állandóan a nyakán. Aki meg egy trehány disznó azzal akármit is kezdhetnék, de inkább nem pazarlom a drága időmet.
  • Fbn Lx
    "annak van szüksége barátokra, aki nem jön ki jól magával

szüksége van mások társaságára, hogy megerősítést kapjon, hogy értékes és az önértékelése helyre álljon"

amennyi mi a barátaimmal oltjuk egymást, az pont az önbecsülésemet teszi legjobban próbára
  • Fbn Lx
    mondjuk, hogy kettő
    mindkettő nagyjából 14 éves koromig
    más irányba mentünk eléggé
  • videobaby
    értelmetlen ez a szavazás. üresre nyomtam. egy barát válaszol, ha keresi az ember. ha fokozatosan megy szét a kapcsolat, annak meg van külső oka az biztos. eleve, ki számít barátnak? mert sok ismerősre sosem mondanám, hogy barátom is. akik barátaim, azokra eddig is számíthattam. ők is rám.