127612
  • Fresh Duke
    *kérdését
  • Fresh Duke
    Nem szeretem módosítani mások kérését, de egy "nem"-re szerintem is szükség volt itt. (A "nem érdekel" gomb meg még mindig felesleges, révén van üres szavazás, de nem akarok balhét.)
  • hugopareiros
    Hol az olyan opció, hogy "Nem, egy másodpercig sem futott végig az eszemen ez. Minél több információt lehet elérni, annál jobb."?

btw így egyéb
  • Lacee86
    Abban, h vmi higított pép van benne, mindenféle adalékkal felturbózott panírban. Vajon mennyi lehet annak a haltartalma? :/
  • Dzsini
    Miben különbözik a hústartalma az általad említett " Gyönyörű fagyasztott tengeri halfile "-től?
  • benőmenő
    Egyetértek, én sem szeretem a spenótot :D
  • Lacee86
    Az én szememben az alsó is egy szutyok...
  • Sir Quno Jedi
    Az ÉN őseimről beszéltem. Másoké nem izgat. :DDD
  • Dzsini
    Vizimajmok esetleg? :)
  • Sir Quno Jedi
    Én kemencében sült libamáj és marhaszték kedvelő vagyok. Jöhet a tatárbifsztek is. Az őseink NEM halak voltak és nem is whiskasmacskák.
  • pxxl
    én sem. ennyi pénzért meg meg se venném :D
  • Sir Quno Jedi
    felőlem az is lehet, én nem eszem meg úgysenem...
  • pxxl
    jah vadlazac...úgy érted festett húsú, fogságban nevelt lazac?
  • Sir Quno Jedi
    Fagyasztott? Haverom frissen veszi a lazacot. 4500/kiló akcijósan, vadlazac vaze. Nem ilyen pocsolyás. Ott vágják le a gerincről előtted.
  • Dzsini
    értsd:

Azért a kettő között komoly minőség- és árkülönbség van.
  • Dzsini
    Aki azt szereti :)
  • Lacee86
    Csak 2000 ért ki a franc vesz halrudacskát... Gyönyörű fagyasztott tengeri halfile sokkal kevesebbért van.
  • Sir Quno Jedi
    De vazze, iszonyat hullámok voltak. Simán lesodornak a betonrú! :D
  • Fbn Lx
    remélem semmi perverzet nem írtam
  • Fbn Lx
    ez mondjuk szerintem egynek izgalmasan hangzik, ha nem is rendszeresen
    szóval nem értelek meg
    ok, én szeretem a vihart, esőt, meg szeretem a halat is
    én bármelyik éjjel elmennék apáddat halászni!
  • Sir Quno Jedi
    De érted, volt hogy kimentünk éjjel balatoni stégre, oltári viharban horgászni. A sok fanatikus ÁLLAT ott haldoklott az átcsapó hullámokban és mi is mentünk és élveznem KELLETT volna. De én nem vagyok elmebeteg?!?!? :DDD Meg leszarom a halakat. Legalább szeretném és imádnám és vágynék rá, akkor TALÁN, de szvsz. akkor sem szeretnék ázni, fázni, lezúzni a stégről, meg tüdőgyusziban elmúlni ÉJJEL, csak hogy halat egyek. Mer akkor befáradok az első halétterembe és szétzabálom az agyamat, hamár... vagy se.

Engem hallal nehéz korrumpálni... :D
  • Fbn Lx
    neten és gépen lehet horgászni, de pecabottal feltűnően nehéz netezni
    ennyi
  • Sir Quno Jedi
    Jah és apám nagy horgász volt, versenyekre is járt, nyert stb., imádta (csak a halakat nem, meg nem ette volna semmi pénzért :D). Engem is kiráncigált párszor horgászni, volt cuccom, ami kell, de én rühellem. Mi a jó abban?! Nekem net kell és áram, meg gép... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    A jó kövér, szaftos tükörpontyot megenném, mer annak csipázom az ízét (paprikásan lisztben rántva, pláne a "máját"), de mivel utálom a szálkákat (és félek is tőlük, szoptam már velük eleget), így ez is elmarad (gyerekkoromban néha). A halak 99.9%-ának meg a szagát sem bírom, nemhogy az ízét. Tőkehalmájat megeszem persze, az jó.
  • tigeroo
    oké, a FOLYAMI halakat talán megintcsak megtűröm az tányéromban (pl. lazac)

de a ponty, compó, kárász, keszeg, törpeharcsa, meg mittomén még miken át rühellem az összes pocsolyatúró halat. kiskoromban amúgy fogtam még naphalat is a krasznában, azt bezzeg vissza kellett engednem a vízbe pedig megkóstoltam volna
  • videobaby
    ha elég fehér a húsa és iglo, akkor igen :D
  • Blum
  • Dzsini
    van 300 forintos párizsi és halrudacska is - és van mindkettőből 1500-2000 forintos is, ez utóbbiak teljesen korrektek, az előbbiektől meg azt kapod, amit annyi pénzért érdemelsz :)
  • Fresh Duke
    Abba franciákat daráltak?
  • Blum
    Es ezt te el is hiszed? :D
    Kb. olyan mint a parizsi.
  • BaliBoy
    Igénytelen hal, mindent kibír, gyorsan nő, ami amiatt van, hogy mindent megeszik. De tényleg, mindent...

Drága?? A legolcsóbb hal szinte. 700-800 ft szokott lenni kilója. Olcsóbb mint a csirke.
  • BaliBoy
    Hát persze, az egyszarvúak csinálják az ezüst tó mellett. :))
  • videobaby
    van olyan, amelyik halból van tényleg :)
  • Lacee86
    Fagyasztott halrudacska, na annak is sok köze van a halhoz. :D
  • benőmenő
    Főleg apám szeret horgászni, olyankor pedig megyünk vele. Nem a kedvenc időtöltésem, de tud emlékezetes pillanatokat szerezni, amikor az évek óta lejárt csalival meg az ótvaros cuccal birkózol egy harciasabb hallal :D
    A halból készült ételeket viszont nem igazán szeretem. Egyedül a fagyasztott halrudacskát, meg a konzerv olajos halat kedvelem.
  • hugopareiros
    olcsó, nagyra nő gyorsan, tökéletesen megfelel számára a paraszt csali

sztem ez elég indok
  • Lacee86
    Hogy érted, h igénytelen? Én szívesen ennék többször, de nagyon drága...
  • clio1616v
    ha kell vadászok és halászok, de az utóbbi időben nem kell

citromos pirított halat szeretem jól átsütve, tintahalat is szeretem
  • Fbn Lx
    sosem érdekelt, de a halas kajákat szeretem nagyon
    engem sokkol hogy sokan pl egy halászlét nem tudnak megenni
    nem tudják olyan szarul elkészíteni, hogy ne legyen finom
  • Molnibalage
    Surmó koromban párszor próbálkoztam, de nem kötött le. Nem nagyon eszem halat, ha elémteszik, akkor igen, vagy ha más nincs.