A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
link
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Eltekintve persze attól, ha annyira megváltozik a genetikánk, hogy azt már nem lehet a mai értelemben embernek tekinteni (homo sapiens sapiens).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
persze ahogy apadnak az erõforrások (vegyük csak az olajra épülõ gazdaságokat) úgy egyre kevesebb ember fog élni jómódban, lesznek gondolom újabb háborúk (végülis az usa is hódít most, csak a 21. században már demokráciát és igazságot szolgáltatnak) de a nyertesek és a hódítók viszonylag kényelemben fognak élni (ahogy a történelemben mindigis így volt)
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
gondolom õk szentírásnak vesznek minden más statisztikát is, mint például hogy "10% alá csökkent a munkanélküliségi ráta, a rendszerváltás óta nem dolgoztak ennyien" vagy hogy rendben dübörög a nyugdíjrendszer...
de úgylátom sokmindent lelehet nyomni az emberek torkán ha megfelelõ a körítés
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
--- Semmi (akármilyen katasztrófa is lesz, mindig lesznek túlélõk)
--- Az emberi hülyeség
--- Valamilyen betegség
--- Környezetszennyezés
--- Világháború (atom, biológiai- és / vagy vegyifegyverek)
--- Idegen faj
--- Ûrkatasztrófa (pl. meteor)
--- Egyéb (kommentben kifejtem)
// | 45.2% | #####_____ | 42 | Támogatom. Aki meg akarja venni igy is meg tudja venni.
// | 22.6% | ##________ | 21 | Nem támogatom.
// | 18.3% | ##________ | 17 | Nem érdekel.
// | 5.4% | #_________ | 5 | Támogatom, de aki használja több TB-t fizessen.
// | 4.3% | __________ | 4 | Nem támogatom, de a cigit és alkoholt is be kéne tiltani.
// | 4.3% | __________ | 4 | Munkatáboba azösszes drogossal.
oh most nézem youtuben természetesen a teljes film le van tiltva az országunkban :) na mindegy, ajánlom valahonnan beszerezni és megnézni.
super drink me filmet el sem tudom képzelni milyen lehet. tiltsuk be az alkoholt is én aztmondom az a biztos
az alkoholtól igen. megint ott vagyunk, x és y értelmetlenül van törvényileg elszeparálva.
#113876, szóval nem írtam hogy egyik rosszabb mint a másik de kötekedj pls
Valami hihetetlen, amt itten elõadsz a fû védelmében. Nem azt mondom, hogy ki kell irtani, de te már lassan úgy osztogatnád, mint a fagyit, az alkoholt meg éppen hogy nem ciánkapszulának állítod be...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Persze szexelni KELL, hiszen különben kihalnánk ugyebár, de sajnos igen rizikós vállalkozás. Annak van a legjobb esélye aki tudatlan, mert az csak teszi, amit az ösztönei parancsolnak és nem vacillál, meg okoskodik, meg predeterminál.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én még mindig csak azt mondom, hogy egy felvilágosult társadalomban tanítani kell felelõsségre a fiatalabb generációt, nem pedig álszent módon y dolgot tiltani míg x-et tûrjük és elfogadjuk.
nem észak-koreában élünk kéremszépen...
Állítólag a nyálban alig van vírus, és csókolózással is csak akkor kaphatod el, ha az õ szája is sebes, meg a tied is.
(fülzsír? ez komoly? intravénásan adod be magadnak, vagy kinyalod a barátnõd fülébõl? :D hagyjuk már...)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
AIDS-et kimutatni sem könnyû a kezdeti idõszakban (idõ kell ahhoz, hogy bizonysággal detektálható legyen), utána meg már késõ.
- húzz mindig gumit, mert elkapod az AIDS-et, és meghalsz (az igazság az, hogy nem olyan egyszerû azt azért elkapni, általában vér-vér kontaktus kell, ezért mondják, hogy a melegek könnyebben kapják el, hogy miért azt nem részletezem)
- ne alkoholizálj, mert meghalnak az agysejtjeid, és hülye leszel (ennek is vannak jól betanított formái, és sokan hülyéskednek vele, hogy már alig maradt agysejtem a buli után, de lehet, hogy ennek sincsen semmi alapja, csak ugyanúgy ijesztgetik az embereket)
- és ne füvezz, mert rászoksz, és drog, és úgy fogsz járni mint õ: *kép* (elméletileg nincs függõséget okozó anyag benne, mint egyéb drogokban, ezért "nem tudsz rászokni" de a számítógépemben sincs, mégis állandóan nyomom)
ok-okozati dolog. Az egész szerintem arra megy rá, hogy jól megijesszék az embereket, mert ha nem ijednek meg eléggé, akkor pl: "minek húzzak akkor gumit, úgyis kicsi az esélye, úgyis csak a melegek kapják el", "akkor vedeljünk, ott van a tanárom, aki egy zseni, mégis alkoholista, akkor nekem sem lesz bajom" stb
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A tiltás és szigor nem vezet jóra. Ha van rá igény, márpedig van, akkor az emberek megtalálják a módját, hogy hozzájussanak. Az egyre nagyobb szigor oda vezet, hogy egyre silányabb minõséget, egyre drágábban lehet venni. Akkor inkább legyen valami szabályozás és a minõség is jó legyen. A gyerekem inkább szívjon állami füvet, mint valami kemikáliát a pult alól. A kérdés persze nem egyszerû és nem véletlenül osztja meg a társadalmat. A média szerepe nagy, mert nagyon sokszor félretájékoztatnak, félrevezetõ és hírhajhász. (Nagyon imádom, mikor vadkendert említenek, mert az egy gyomnövény és csak fejfájásod lesz tõle.) Több ország is kezd abba az irányba menni, hogy legalizálják a füvet, mert rájöttek, a tiltás nem vezet semmire. Tíz évvel ezelõtt, mikor összeültek a különbözõ országot, hogy megbeszéljék a közös drogstratégiát, a tiltás mellett voltak. Az utobbi években már arról szolnak ezek a megbeszélések, hogy miként lehetne és mit legalizálni. Persze MO-n pont fordítva mennek a dolgok, ahogy mostanában úgy szinte minden.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
okoz sérülést, de ha az ember nem iszik alkoholt, akkor regenerálódik az agysejt (egy kicsit ezzel kapcs is szkeptikus vagyok, mert mindig azt tanították ,hogy az agysejtjeink nem regenerálódnak)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
így nincs összehasonlítási alapom, hogy ugyanolyan mennyiség mellett melyik a károsabb...
mondjuk attól eltekintek hogy femina cikk, mert a vörösbor finom és kis mennyiségben tényleg hasznos <#eljen>#eljen> (emlékszem amikor vesémmel volt baj egy fél évig a doki mondta hogy igyak néha vörösbort mert nyugtatja a nyálkahártyát)
most kb. ez megy ebben a témában is, van 1-2 szélsõséges példa és azt próbálják ráhúzni az egészre (álszent módon a hasonló többi szert elfogadva)
ha kapok cáfolatot akkor megköszönöm (mivel nem élek se ezzel se azzal csak objektív szeretnék lenni a témában)
Ugyanakkor valamit csinálni kell velük. Namost vagy engedélyezzük és legalizáljuk, de szigorú keretek közé szorítjuk, akkor legalább az államnak van belõle kis plusz bevétele, vagy tiltjuk és írtjuk tûzzel-vassal, ez esetben viszont ultradurva büntetés kell hogy járjon a terjesztésért, a fogasztásért és úgy kb. BÁRMIÉRT ami kapcsolatban van vele.
Nem is tudom melyik lenne jobb. Ha nem lenne ilyen durva mértékû korrupció, akkor a vasszigorra, zéró toleranciára és a tiltásra tippelnék, így azonban a legalizálás lehet célravezetõbb lenne... talán...
Persze ha engedélyezzük, akkor utána ugyanúgy kell eljárni velük, mint az alkoholfogyasztókkal. Ha vezet, jogsi el, szénnébüntetni pl. és a többi. Ha bármit elkövet, AKÁRMIT, akkor pedig a drogos befolyásoltság (a legális drogé is!!!) erõs súlyosbító tényezõ.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
18 éves alkoholistával is akit még szalagmunkára sem vettek fel úgy elitta az agyát
ezek megint a végletek, a víz is halálos ha egyszerre 5-6 litert iszol meg belõle...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
hihetetlen hogy a 21. században még mindig konzelválva vannak a fals berögzüléseket a társadalomban, még mindig az elõítélet a döntõ...
ha legalizálnák szerinted a fû esetében ez másképp lenne? ez szimpla bigottság újból mint a trafikos hasonlat...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Mindent túlzásba lehet vinni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
legal/essentially legal
fordítás:legális,lényegében legális
te:
"Ez furcsa, de tényleg nem legális Hollandiában a fû "
de magyarázz még nyugodtan...<#phone>#phone><#phone>#phone><#phone>#phone><#vomit>#vomit>
VRSDM ezen állítására "az arab világban illegális az alkohol, helyette füvet szívnak.
mégsincsenek tele kemény drogosokkal az utcán, se részegen randalírozókkal." írtam hogy a legnagyobb narkós poluláció ott él a lakossághoz viszonyitva. Erre linkeltem egy cikket, bizonyítva, hogy az állítása megbukott.
A füvet te keverted ide, nem tudom miért. Azt csak te tudod......
2.milk4:"Amúgy Hollandiában sem legálís a fû"
én:"fuss neki még egyszer"
te:"Ez furcsa, de tényleg nem legális Hollandiában, "
én: linkelt térkép (European-cannabis-laws), ahol
kék: Legal
kék ország a térképen: Hollandia
most komolyan ennyire nehéz?írj még segítek neked szívesen
1. A belinkelt Iránról szóló cikkben nem esik szó a fûrõl, de más drogokról igen. (VRSDM állítását részben cáfoltad)
2. Megint kihagytad, kék = legális/lényegében legális és ha már ennyire szeretsz belinkelgetni, mert olyan ügyes google guru vagy, tanulj meg olvasni is és szöveget értelmezni és utána keress rá a Holland drogtörvényekre is.
Ezzel be is fejeztem a veled való értelmetlen vitát.
mégsincsenek tele kemény drogosokkal az utcán, se részegen randalírozókkal."
erre linkeltem hogy a földön Iránban a legtöbb a narkós függõ. És hogy ez az állítás bukta. Mi nem világos.
A másik: "Ez furcsa, de tényleg nem legális Hollandiában a fû"
erre linkeltem a képet, mégis mi nem világos azon???
segítek értelmezni:
European-cannabis-laws
kék: Legal
kék ország a térképen: Hollandia
sikerült összerakni?