127612
  • qtab986
    Tőlem még sose kértek pénz. Ez nekem új.
  • nandorb
    Megmutatom nekik a kutyakat es meg azt hozza teszem hogy mindig ehes kutyak de mivel ok jottek hat megbirom etetni,most az egyszer hogy jol lakjonnak
  • OrioN the S
    en 1x adtam a krisnasoknak 500ft-ot cserebe kaptam 2 tok jo napocskas gourangas matricat.. :D jo biznisz volt. vannak amugy koztuk jo fejek akikkel lehet dumalni es nem csak le akar huzni penzel.. ha adsz akkor adsz ,ha nem akkor nem.. nem fog lekopni miatta. szokasos dumajuk ,hogy van egy szo amit kimondsz es mosolyogsz :D mar egybol ravagom ,hogy tudom-tudom.. gouranga.. aztan o vigyorog en meg nem :D
  • DJ Skyline
    egyéb
    eddig egyszer jött, akkor is elinzétem egy bocs mennem kell sietek dumával. nem tudok véleményt nyílvánítani ebben a témában most
  • Cat 02 #17742
    Egyéb.

Nem jönnek.
  • Dick Riddick
    Ez tetszett.
    Faterom korábban beugrott egyszer nekik, nem látta meg időben a kiskönyvüket (mint valami pártkönyv :D), és beengedte őket. Muter mérges lett, elment bevásárolni. Jó két órára. Mikor visszajött, akkor engedte ki őket faterom. Azóta is kapja érte a cinket.
    Egy barátom viszont nem sz@rozott, behívta őket, és elkezdte őket téríteni a sátán útjára. Újságíró a gyerek, volt alapja, korábban írt róluk már cikket. Bevitt nekik egy régi M.A.G.U.S könyvet (aki nem tudná, szerepjáték alapkönyv, az elején egy bazi pentagrammával, nincs köze a sátánhoz persze), meg is tette a hatását. Majdnem megszakadtam a röhögéstől. Azok az arcok... Úgy húzták el a csíkot hogy füstölt a beton!
    Amit Carlos írt, az igaz, van hogy háromszor is bepróbálkoznak. Mikor velem is megjátszotta ezt két öltönyös!, 17-18 éves forma pattanásos srác, kifogytam a béketűrésből, és megmondtam nekik: Inkább menjenek csajozni. Igyanak, dugjanak jókat, nőket b@szogassanak, ne az én időmet.
  • dieselG
    Egyéb. A legtöbbjüket lekoptatom, de pl. egy-két rendes krisnással szóbaállok, illetve ismerek egy jehovista családot, a kapunál szívesen elbeszélgetek velük, mikor szombatonként jönnek térítgetni.:D
  • ThisZip
    Az. Ráadásul mindezt vigyorogva..
  • Carlos
    Ilyen nekem is volt. Na mondom épp van a zsebemben egy százas erre kiröhögött. Elküldtem az anyjába. Kevésen múlott, hogy ne rúgjam fel ott az asztória közepén!
  • ThisZip
    Azonnal lekoptatom őket, az én időmet ne rabolják.

Egyszer egy krisnás sráccal pár szót ejtettem, mondtam hogy mennem kell. Erre meg benyögi, hogy legalább adjak pár ezret, mert egy EZRES NEM PÉNZ!
    Mondom bmeg, nekem bizony meg egy ezres is rohattul pénz.....

Ennyit róluk.......
  • Carlos
    Elmesélek egy kedves történetet.
    Egyik kollégám otthon wowozik, csöngetnek. Kimegy, krisnások. Elnézést kér, hogy őt ez nem érdekli és legyenek szivesek távozni.
    2-3 nap múlva megint jönnek. Ekkor a kolléga már kicsit dühös, elküldi őket a p***a a jó k***a anyjukkal együtt.
    1 hét múlva megint jönnek. Mivel ez egy szombati nap volt és a haversrác épp airsoft-ozni készült (katonai ruha, AK-47 pucolás közben zavarták meg) ezért a kezében marad az eszköz és kiment, hogy mostmár tényleg nem akarja őket megint itt látni, mert baj lesz. (azóta nem csöngettek be hozzájuk).

Tegyük hozzá, hogy nagyon zord arca van a gyereknek. Az apukája pilóta (kereskedelmi) és így sokat utazgat, de volt úgy, hogy nem akarták beengedni Frankfurtba, mert eléggé terroristának nézték (lusta borotválkozni). Az útlevél képe meg hát 50 év börtön szindrómás.
  • poppe
    rámutatok vallásuk logikai szempontból gyenge pontjaira, de ők jobban tudnak érvelni, ilyenkor jön a vulgaritás h többet ne is lássam őket :)
  • Pepsi Twist
    azok akik oda mennek hozzá hogy

"jaj kisfiam álljon be az Árja Testvériségbe mivel oly kevesen vagyunk kérem, nagyon hálás lenne isten" (vagy Allah vagy mittomén milyen vallásból jönnek)
  • zsutyesz

• nandorb
    Kik azok a hitteritok?
  • Carlos

• BaliBoy

Akikkel szívesen beszélgetnék, azok nem így "toboroznak". Sőt egyáltalán nem is "toboroznak".
  • joshua

Bár volt amikor beszélgettem velük mert jófejek voltak: külföldi mormon hittérítők.
  • Pepsi Twist
    Megmondom nekik a véleményem. Ha kell, akkor vulgárisan.
  • cenobite
    Általában 6-7. Van hogy kevesebb (3-4), van hogy jóval több.
  • fery02
    Állítólag biológiai okokból lehetőleg arra kellene törekedni, hogy éjszaka tudj a legtöbbet aludni.
  • Fbn Lx
    az is igaz, hogy hétvégén se tudok sokat aludni, mert későn fekszek, és 10-kor már csörömpölés van a lakásban, én meg minden kis szarra felriadok.
    szóval elég kellemetlen
    meg a fülem is zúg teljes csöndben, bal, mintha rezegne a dobhártyám. kibaszott szar, nem ajánlom senkinek :D
    felírtak valami értágítót rá, bevettem párat de nem igazán használt, azóta eldöntöttem hogy nem szennyezem magam ilyesmivel.
  • Fbn Lx
    8-9 órára lenne szükségem, de alszok vagy 6-ot 7-et, azt is darabokban.
    ma olyan fél2-től fél8-ig. és most rohadtul kivagyok.
    bár lehet az se mindegy, hogy korán fekszek-e, vagy későn.
  • BaliBoy
    kereken 8-ra
  • Kicsikiraly
    6-7
  • Molnibalage
    Hogy mennyi kéne az nem tudom. 7-nél többet ritkán alszok, de azt is 2-3 szakaszban már 5 éve.
  • F1re
    Ennél is többre.
  • Bandee1987
    10-11 órára lenne szükségem, de annyi sohasincs, ezért eléggé változó mikor mennyit alszom. Viszont sokszor napközben vagy hétvégén bepótolom a kimaradt órákat :)
  • poppe
    pár óra alvással is elvagyok napokon keresztül, de aztán 15 órákat alszok :)
  • CUCLI
    4-5óra is elég suli közben (az más kérdés, hogy használhatatlan vagyok). ha nem kell semmit csinálom és időm mint a tenger akkor 14-15óra is előfordul. főleg ha piálok
  • NEOreg3
    8-9 kéne, de ezt csak hétvégenként tudom kivitelezni, amúgy délután 2-3 órát alszok (ha egyetemről hamarabb szabadulok) és este még 3-4-et
  • N1ggA
    köszke rájöttem sőt el is olvastam a szövegeket ami a dobozokra van írva :D
  • milk41
    6-7 órára
  • kocsisgabor9999
    Te is meg a pénztárcád is jobban járna... na meg a családod
  • kocsisgabor9999
    jaja:D jobb ha leszoksz..:P
  • N1ggA
    az hogy dohányzom és emiatt korábban meghalok :D
  • kocsisgabor9999
    Az életrövidítés?
  • Pluskast
    Ezzel azért vitatkoznék. Nem vagyok dohányos, de szerintem ez genetika kérdése. Nagyanyám 88 éves és dohányzik. Nemrég volt általános kivizsgáláson és az orvos csak nagyokat nézett, hogy totál makk egészséges. Az ő felmenői között átlagban majd mindenki megélte a 90 vagy annál több évet is. Nagyapám meg 68 éves korában halt meg rákban pedig egész életében aktívan sportolt, középtávfutó volt.
  • N1ggA
    de azért igaz
  • kocsisgabor9999
    Nem rád értettem...