127612
-
Kivéve ott, ahol tiltják... Pl. itt... -
Ne feledjük, évszázadodkon át a nők bárkit lóvá tudtak tenni, hiszen nem volt általában biztos módszer arra, hogy kétséget kizáróan be lehessen bizonyítani egy gyerekről, hogy kitől is van tulajdonképpen. Erről szól a fél történelem. ÁMDE modern korunk tudománya lehetővé teszi, hogy akár évszázadok múlva is pontosan megmondják ki-, kinek a rokona, pár elhalt sejtből is! Cájenfigsöny. És innentől a nők elvesztették a (démoni) hatalmuk egy jókora részét a fériak felett, hiszen többé nem hazudhatnak büntetlenül, mint a vízfolyás, a tudomány ugyanis bizonyítja álnokságukat!
Ezután csak szélesen vigyorogva fogadnám, ha egy nő odapofátlankodna és azt merné állítani, hogy az a kisded ott az én gyerekem, ha 1x én tudom, hogy nem LEHET az. Tökéletesen védve vagyunk emberek! (persze ha nincs testvérünk és apánk sem él már)
EZ a 10e éves technikai civilizációnk gyümölcse. Tudománnyal a hazugság ellen. -
Azért nem volna utolsó, ha volna jogi alapja a kárpótlásnak ilyen esetben. Mármint azért, hogy más gyerekét nevelted. Bár, amíg a nem fizetett tartásdíj sem izgat senkit... -
Én nem bántanám a nőt, mer nőt nem bántunk. De ha vége van, hát vége van. Igaz MO.-n a gyereket úgyis a nőnek ítélik, bármit csinált és a ház, meg minden jó részére ráteheti még így is a kezét. Már ha voltam olyan hülye, hogy elvettem és nincs szerződésünk az osztozkodásról.
Szóval egy ilyen helyzetben mindenképpen a vétlen fél jár a legrosszabul. Anyagilag is.
Na ezé nem kell nőnek hinni, csak ha lovak legelnek a sírján. -
én büntiszexelnék egy utolsót vele mielőtt kisemmizem
hm hm erről lehetne szavazás -
Fbn Lx #116747 itt kiütközik, hogy mennyire a tulajdonodnak tekinted, hogy csak úgy kisemmizheted, stb... szánika vagy -
Én kisemmizném az asszonyt is, éljenek a faszijával, én meg lelépnék valahova, ennyi. -
Azért kiütközik, mennyire tulajdonként tekintetek emberekre... Verés, stb... szánalmas. -
akkor értelmesebb lenne -
Fbn Lx #116743 lsd-vel? -
clio1616v #116742 pedig naponta mosom -
Mocskos egy fantáziád van... tudod-e? -
clio1616v #116740 kiverné magának is és a gyereknek is -
Fbn Lx #116739 és ha fiúgyerek lenne, és elég idős lenne ahhoz, hogy szétcsapja az arcod viszonzásul? -
Clio hozzá képest kutya fasza. :DD -
a macsó mellszőrével ostorozná halálra -
wow :D -
szerintem még saját magát is, senki sem úszná meg -
Kisfiú vagy még. -
Üresre nyomtam, mert semennyire nem tudom elképzelni. :D
Érdekes kérdés amúgy.. -
Fbn Lx #116732 a gyereket is elvernéd? :D mi a fasz -
Az majd egy külön téma lehet. :) Később. -
Még ki kellett volna egészíteni: Mi lenne, ha kiderülne, hogy más az igazi szülőd?- alkérdéssel. -
Gőzöm sincs, hogy mit csinálnék. -
Érdekes összevetni az eredményeket az archívumban található hasonló témájú kérdésekkel (családszemlélet, megcsalás-szemlélet, monogámia, tradíciók, ilyesmik).
-
A verés járna az asszonynak is. -
Nem bomlana fel a család, de csak a gyerek miatt. Az asszonnyal már semmi se lenne ugyanaz.
Egy alapos verést mindenképp beiktatnék. -
clio1616v #116725 immó nagyon hallgatsz :D -
clio1616v #116724 kinek jutott ekkora baromság eszébe :D - kakukkfióka
először is az, hogy más fajhoz tartozik azonnal látszik, másrészt nagyon sokan nevelnek kutyát vagy macskát -
kamionosjoe #116723 Ennék egy jó lecsót ebédre, mert az finom.
-
Mindkettő repülne. Lehet sírdogálnék rajta, de más fattyúja nekem nem kell, az esetleges sírás meg csak a túlfejlett agyi tevékenységem eredménye, intellektussommal hamar túllépek rajta. Ha nevelgetni akarok valamit, ami nem az én vérem, akkor hozok egy kutyát a menhelyről. Árvaházi gyerek szintén nem kell, neveljen belőle az állam katonát/rendőrt.
Súlyosan bántalmaznám, talán meg is akarnám ölni. Ha csak anyagi oldalát nézem: kárpótlás nélküli 5-6 milliós kárt okoz nekem valaki, azt nem tudom lenyelni. Azért meg tudnék valakit ölni, ha firkálja graffitizi a kerítését a társasháznak.
U.i.: gyerek születése után első dolgom az őssejtmentés és min. egy DNS teszt, így valami nagyon rafinált szukát kellene elvegyek, aki meg tud vezetni. -
Blum #116721 Asszony takarodik,gyereknek meg segitek ahogy tudok,nevelem.
Egyeb: leszarnam. Az biztos,hogy nem surun latna a gyereket. -
Jaja, ciki, jól mondod. Én a nőket sem ítélem el, me finom árú. Jók sokmindenre ám. -
A nő is tette a dolgát - a legjobb "minőségű" (neki legjobban tetsző) apától származó gyermeket a legbiztosabb helyen (akivel együtt él) szeretné felnevelni... hogy ez a kettő nem ugyanaz a személy? Ciki.
-
Jaja, senki sem kényszerítette a feleséget arra, hogy széttegye a lábát más pasiknak. A pasiknak így ehhez semmi, de semmi közük. Azok csak a "melójukat" végzik, szórják a magvaikat, ahogy a jóIsten megtervezte őket. :D
Ergó MINDIG a nő a hibás ilyesmiben (de legalábbis 99.9%-ban). Evvan. Az más kérdés, ha amúgy nem is szerette már a férjét stb., de akkor sem lehet a "szeretőjére" fogni a dolgot. Minden két emberen múlik, de az a férj és a feleség, nem a harmadik, avagy alig-alig. -
Fbn Lx #116717 figy, nekem szólj ha lesz feleséged, és intézkedem! (gecijóképű vagyok) -
Fbn Lx #116716 az asszonyt félholtra verném valószínűleg, a gyerek nem tudom
nehéz beleélni magam
az mért érdekeljen, hogy kivel csalt meg? a férfi ilyen, ha valakit meg lehet kúrni, azt kihasználja, ezért a nő a felelős
ha a férfinak is volt párja akkor őt büntesse a nője -
Attól függ, hány éves a gyerek. Ha max. pár éves, akkor repülne az asszonnyal egyetemben, ha idősebb, akkor "Nem bomlana fel a család, de csak a gyerek miatt. Az asszonnyal már semmi se lenne ugyanaz." Megpróbálnám vele megbeszélni a dolgot, illetve anyagi támogatást elérni. Elvégre az ő gyereke vér szerint, de azért egy alapos verést mindenképp beiktatnék. -
Jozanul,higgadtan merlegelve en is igy latom.Most viszont arrol volt szo mit tennek teljesen feldulva,magambol kikelve,a csaladomat romjain merengve.Nem szeretnem megtudni de lehet hogy egy ilyen helyzet kihozna mindent ami most elkepzelhetetlen. -
Pontosan. Egy nő AZT hazudik, amit csak akar. Engem mondjuk nem zavar ha van férje, barátja, vőlegénye, szeretője, tudomisén, mert még mindig jobb, ha elmondja, mintha azt hazudja, hogy ő aztán szabad ám mint a madár és utólag derül ki, hogy hazudott mint a vízfolyás. Ezzel amúgy is neki kell elszámolnia, mivel ÉN szabad vagyok és független, így ez tipikus MVP (más valaki problémája). Aki nem tudja megtartani a nőjét, az miért is énhozzám jön sírni, nem én feküdtem le magammal, hanem a nője, senki nem kényszerített senkit, ergó annak panaszkodjon, azt nevelje meg, mert leszarom. HA pedig keménykedik, simán börtönbe juttatom, nem probléma.
Nem rajtam múlik, így én nem is vágyom megismerni a nők egyéb pasijait. Full vadidegenek. Semmi közöm az égegyadta világon hozzájuk, csak azért mert ugyanarra a lukra játszottunk (csak különböző időben). :D