127612
  • pzoli00
    ezek a dolgok már léteznek
  • kraawz
    Ne meséljék már be, hogy egy embrióból kiderül, hogy 17 éves korában valakinek például leukémiában meg kell halnia. Vagy 16 évesen auto-immun betegségben. Ez a két példa csak az én környezetemből van.

A sors ellen semmit nem lehet tenni, ha nem vennénk észre, nem mi irányítjuk sem a világot, sem a környezetünket. Egyszer majd rájövünk..
  • fery02
    Most hogy így említed elgondolkodtam rajta én is, csak az a gond, hogy még így is ők állnak hozzám a legközelebb.
  • szucsy89
    miért? akkor már azt is lehetne növelni hogy ne legyen szükségünk annyi táplálékra vagy új kajákat találnának fel amelyek kevés adaggal nagyobb jóllakottságot biztositanának stb
  • Benny04
    Hogy ha a lehetőségünk meglesz rá, a betegségeken kívül miért ne javíthatnánk az élettartamot, intelligenciát, fizikai teljesítőképességet? Az ember végre elérheti a szintet, hogy a saját kezébe vegye az evolúcióját. :o
  • szucsy89
    b
  • nandorb
    Csak a betegségeket kezelhetjük, a többit az evolúcióra kell bízni, hiszen azon túl olyan dolgot hoznánk létre, ami már nem ember, hanem valami más.

Az alsot meg indokolnam:Azert nem mert igy is sok ember ehezik nap mint nap.Mivolna ha az emberek tovabb elnenek akkor a harc a taplalekert folyna?Igy joez ahogy vagyunk.
  • Shifter
    Hogy ha a lehetőségünk meglesz rá, a betegségeken kívül miért ne javíthatnánk az élettartamot, intelligenciát, fizikai teljesítőképességet? Az ember végre elérheti a szintet, hogy a saját kezébe vegye az evolúcióját.
  • FZoleee
    Nem értek hozzá, de a második lehetőséget választottam... Úgyse jutunk el idáig életem során, szóval mindegy :D
  • Rundstedt17
    igen.de ha belegondolunk számunkra lényegtelen, a kérdés még nem aktuális...
  • Carlos
    Szerintem nem szabadna az evolúcióba avatkozni.
    Egy olyan csíra lény, mint az ember nem veheti kezébe az evolúciót.

plö: ha nem lett volna pestis, nem lett volna a nagy influenzajárvány, vagy nem lenne aids meg rák, akkor most nem 6 milliárdan, hanem 16 milliárdan lennénk.
  • pista89
    Csak a betegségeket kezelhetjük, a többit az evolúcióra kell bízni, hiszen azon túl olyan dolgot hoznánk létre, ami már nem ember, hanem valami más.
  • tigeroo
    nameg az egészség is
  • Rockynhooo
    -nem
  • Rockynhooo
    kajak nem leszarom :D
  • Rundstedt17
    ez meg tökéletes.végre nem fog több babér teremni nagy dumás koldusoknak.
  • Rundstedt17
    tökéletes emberek lesznek,a külső megvásárolhatóvá válik
  • Rundstedt17
    nincs pénzed egyéni szocproblém az elit miért ne kaphatna ilyen jogokat?
  • tigeroo
    szerintem nem kellene ilyennel foglalkozni. sok pénzbe kerül és csak az elit fogja tudni majd megfizetni.
  • Rundstedt17
    Ne aggódj ez a fizető embereké lesz.Már igaz lesz hogy a pénzzel minden megvehető
  • ZsirosKenyer
    Kellett volna egy harmadik variáció is, ugyanis én személy szerint semelyiket nem tartom jó ötletnek. 2009-re az előző évhez képest 82 millióval nőtt 1 év alatt a Föld lakosságának száma, miközben a termőföldek aránya csökken, az élelmiszerellátás pedig egyre nehézkesebb.
    Ha nem lesznek vírusok amik szelektálják a népet és mindneki egészséges lesz, miből fogjuk magunkat etetni?

Arról nem is beszélve hogy ha már a betegségre való hajlamainkat befolyásoljuk akkor már belenyúlunk másba is. Valaki szép arcot kér, más formás melleket, szép segget. Egy idő után mindenki tökéletes lesz, eltűnnek az alfahímek és a dominánsabb nők. Nem lesznek "lúzerek" és nem lesznek kifejezetten "menők" sem. Ezeknek a dolgoknak mind fontos evolúciós szerepe van.
  • BB7
    Ha semmilyen negatív hatása nem lesz [És most ezt tesszük fel] akkor miért ne?
  • BaliBoy
    Talán a második.

Mert tulajdonképpen tekinthetjük úgy is, hogy az evolúciónk része, hogy befolyásolni tudjuk azt.
  • ba32107
  • szucsy89
    vip milyen volt? én lent voltam ott is nagyon nagy buli volt:)
  • BaliBoy
    na bazz... csak annyit írtam, hogy facepalm erre képet akar beszúrni. :D
  • BaliBoy
    xD

Azért ez nem így van. Mindenki ismeri a korlátait. Olyan csak a mesében, meg a kínos történetekben van, hogy nem. Aki év közben sem iszik, annak tudnia kell, hogy nem fog sokat bírni, aki meg év közben is vedel az meg főleg ismeri, hogy mennyit bír.
  • xxxpaulxxx
    Sztem bárkivel előfordulhat...
  • xxxpaulxxx
    Szolid összejövetel.... voltak ott jó barátaim, de voltak ott ismeretlen kispicsák akik végig az árembí szarjukkal akartak minket etetni.... ráadásul nagyon inteligensek voltak "búj feléje védő kart" csak hogy az egyiket idézzem:D
    All in all... nem volt rossz azért:)
  • milk41
    Én először megpakolnám majd szákitanák vele.
  • Voldi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Zsák a foltját :)
  • Fbn Lx
    milyen érzés nézni, ahogy a barátnőd hülyére issza magát?

lehet kretén vagyok, de nem hagynám.
  • Barnabyka
    életem legnagyobb bulija..

6. Disco'sHit (Debrecen) ..VIP páholy(jegy.)
  • cement
    botrány, nem is emlékszem szinte semmire :D
  • Voldi
    Akkor már 14 is elmúlhattál ugye?
  • Attila8805
    A barátnőm másfél óra alatt gajra vágta magát egy házibuliban éjfél előtt 20 perccel felkelt.
    Hazaértünk 1 órára és utána khm khm 4 ig:)
    És utána alvás.
    Szóval vadnak vad volt csak attól függ milyen szemszögből:)
  • w77d
    ez baromság...
  • w77d
    Vad buli. a SYMA centerben voltam és tényleg fergeteges volt a hangulat :D
  • Voldi
    Szerintem meg teljesen jogos cikk.
  • kas123
    sztem ez nagy hülyeség :)