A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ez a kérdés olyan formában is jó lenne, hogy Nézel-e focit vagy játszol-e focit.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FZoleee
Melyik a legfontosabb számodra?
Pénz
Hatalom
Szeretet
Tudás
fanka93
Szereted-e a Fradit?
Igen
Nem
Nem szeretem a focit

bujcsik555
Hány mobiltelefonod van?
Egy sem
1
2
Több

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

VRSDM
lesz külön archiválás. lesz saját szavazó motor. lesz itt minden:]

hála Ability-nek!

u dont have to listen anybody else but me

fanka93
41:46

Taranov
Most egy kicsit elhúztak a nemek :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Palinko
valószínûleg... sõt egy weblapra is ki lehetne tenni/arhiválni az eredményeket!
bujcsik555
39:40 Szoros lesz:D
20:00 után be lesz rakva az eredmény?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Benny04
igeeen :D

fanka93
30:27 xDD

precision
jótopig pluszfav
(kérdésre a válasz, igen :))

Bazinga!

bujcsik555
18:17<#eljen>

PJack
17:17 :ooo

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Rockynhooo
én nem tudom eldönteni XD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bujcsik555
Elönyben az igenek. Éljenek a kockák ( köztük én:) ) :D

Jó az elsõ kérdés!
Használtad-e a véletlenszám generátort? :D

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

VRSDM
készülõben a normális. külsõ szavazómotor nélküli saját, szavazóegység :]

PJack
11:11

izgiek.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

NeverwinterKING
jó topiknak ígérkezik^^

+fav

\"You are fucking crazy people!\"

fanka93
igen xD

bujcsik555
KÉrdésnek:
Kockának tartod magad?
Igen
Nem
Nem tudom eldönteni
Erre igen kiváncsi lennék :D

VRSDM
hmm. nem rossz ötlet. végleg valami ügyes flash-es dolog kéne, de ahhoz nem értek...

mind1, szöveggel kiírom egyenlõre.

Kandurex
célszerû lenne az elõzõ napi szavazás eredményét berakni a bannerba, nem?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fanka93
oksha,értem

VRSDM
19-20 között kell betenni a kívánt témák, itthon lefutattok véletlengenerátort, és választ egyet. az lesz másnapig. és folytatódik így tovább!!!

ez most csak estig, némi közvéleménykutatás :]

Benny04
TÉK <#hehe>

fanka93
jó totyik lesz ez,amúgymeg ki tette fel a szavazást,mármint kinyerte a téket,vagy a témát?

Benny04
Kurva jó a banner :O

Taranov
Ha jók lesznek a kérdések, akkor van értelme szerintem is.

VRSDM
Bannert ha valakinek van affinitása készítsen, és megszavazzuk a nyertest!

Rockynhooo
nekem még van 1 hórdó kólám <#ravasz1>

amúgy sztem yo topik , engem speciel érdekel ,hogy 1es témákrol hogy vélekedik az sg közössége ^^

Adam II
Igen.

Francba elfogyott kólám. Mindjá jövök veszek újat.
Aztán feltöröm a gépeteket a legújabb kémprogramommal LOL!

Qwerty4
De az a kérdés kinek állna szándékában egy ilyen szavazást manipulálni?Mi érdeke akárkinek is ez?Semmi ügydöntõ dolog, semmi haszon nem származhat belõle, szimpla szavazások...

Qwerty4

VRSDM
aki meg csal, vagy ezeken ügyködik az épp az értelmét öli meg... szvsz mindenki kiváncsi a leendõbeli szavazások hiteles eredményére. de így értelmetlenné válna.

Vagy csináljunk regelõs rendszert? akkor meg a fele ember nem is szavazna ... :/

VRSDM
ha nyernek az igenek sem lesz szavazás. Ez a véletletszámgenerátoros tetszett a legjobban. Szóval! Kérdésekre javaslatot, minden nap. 19:00 -tól 20:00 között kéretik beírni. Vastag betûvel! aztán 20:00kor már írom is ki a véletlen által sorsolt nyertest :]

VRSDM
új ip-mel sem engedett újra szavazni... :(

Max7
Tévedtem! Szavazni enged de mégsem számolja! Gondolom ip-t figyel ami kijátszható proxy serverek segítségével!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
ezt kell átadni:
<input name="answer[]" id="answer3748" value="3748" type="radio"></td>

enne:
<form action="http://www.free-website-polls.com/poll.php" method="post">

Kis alapvetõ html illetve php-ban ciklusismerettel a szavazás befolyásolható, mivel nincs sem az figyelve hogy mi az usernév sem az ipcím sõt az sem hogy honnan jöhet a szavazás! Tehát bárki bármelyik oldalon elhelyezheti ezt a szavazást és szavazhat ciklusosan!

Így nem csak a szavazás veszti értelmét de a topik is! Megoldás: az sg-nek csaját szavazó modult kéne csinálni ami usernév alapján ellenõriz!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Rockynhooo
választási csalások xD kékcédulát adnak a vip-eknek <#ravasz1><#idiota>

Taranov
Csodálkozom, mert tegnap este még a nemek vezettek. Lehetséges, hogy manipulálták az eredményeket? <#ravasz1><#zavart2>

Legyen új szavazás? :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

n3whous3
mivel az Igenek vezetnek, ezért szerintem nem lesz újabb szavazás <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

púúúúú

mama2
A tv2 a kedvenc csatornád?
Igen
Nem:XDD

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Taranov
Kéne már valami új szavazás.

Serius
Nem

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

jointeer
ja, jó

<ÜL, KÓLÁT ISSZOGAT>

köcsög

Van ez A nagy fogyás címû mûsor nemtudom melyik kereskedelmi adón, fene se néz ilyeneket, azért írtam, hogy divattopik, már a címe elárulja....

Fülüke
látom az igennel szavazók többségben vannak, állítom azok szavaztak azzal, akik egész nap a gép elõtt ülnek kólát isszogatnak és épp a legújabb kémprogramukat írják. nemtudom, nemértem miért kéne bezárni ezt a topikot mikor van akinek tetszik van akinek nem, de ha az igennel szavazók lesznek többen, akkor annyiban kell hagyni és oké had zárják? na akkor ennek a topiknak télleg nincs úgy értelme....a kérdés maga hülyeség szerintem ezért. üdv!

De k*rvajó géped van istenem....

emo? <#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?