A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Sajnos nem lehet jó védelmet írni rá, ahhoz legalább külön felhasználókezelés kellene, de regisztrálni meg senki se akarna ugye... Szóval megkérlek, hogy hagyd abba, mert így semmi értelme az egésznek. :/ Én meg visszaállítom az eredeti állapotot.

(Csalni lehet, de nincs érdek mögötte, bíztam benne, hogy ezt el fogjuk kerülni.)

MOD: mégsem állítom vissza, nem tudom hogyan voltak lebontva, csak azt, hogy 15 volt az állás. 😛

MOD2: Mégis vissza tudtam állítani, de Bracsek tovább szórakozik...
rohamosan romlik 10000-felfelére szavaztam, csak súlyozva van a véleményem 😊 asszem csalók vannak a rendszerben, mennyit szavazhatok? napi 1000 meglesz? Éjjel kevesset tudok rávenni, hogy szavazzon, de lesz ez még szebb is 😊 Vagy hagyjam el a terepet?
VRSDM
eddig egész egészséges az sg :]

u dont have to listen anybody else but me

Ha bejárnának ide ezer-kétezren savazni😊 az a KSHnak már jó is lenne😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

asszem, ez olcso megoldás lenne nekik😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

VRSDM
dohányzás - kábítószer - alkoholfogyasztásban gondolkodjatok

Azért jó volna archiválni a szavazatok végeredményeit és egy-két (pl ilyen anyagias) kérdést évente megismételni..a KSH meg innét élne😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Jövök csalni, már a 10eft-t picitt megtuningoltam.
Benny04
értem..

Én ezt használom. Gyors, egyszerû, satöbbi :p lényegében tiszta firefox.
VRSDM
244ezren esgéznek. :] szóval 1000szavazat a minimum, / szavazás

jolvan jolvan, valami dizájnt kitalálok nekije 😄

Ability
Beszéltem az idézett fórumozóval, és nála valami egészen más hiba van, mert az eredeti oldal - reklámokkal, normális címen - sem jön be neki. Valószínûleg valamilyen tartalomszûrõ tiltja nála a frame-eket. :/

Következõ lépés:

Holnap kaptok toplistát és archív szavazások részleget. Gondolkozok még a mostani rendszer továbbfejlesztésén is. Olyan terveim vannak, hogy a sütibe és az adatbázisba eltároljuk azt is, amelyik opcióra szavaztatok, és akkor az eredmények között ki lenne emelve az az opció, amire saját magatok szavaztatok. A szavazásokhoz lehetne rendelni leírásokat is. Ezek el lennének rejtve, egy gombra vagy linkre kattintva jelennének meg, ha van ilyen az adott szavazáshoz rendelve. Sok esetben jól jöhet, hogy ha nem elég egyértelmû valami, de a magyarázatot mégsem a kérdésbe akarjuk írni... Illetve egy címkézõ rendszeren gondolkozok még. Minden szavazáshoz korlátlan számú címkét lehetne rendelni, és akkor az archív részlegben lehetne célirányosan témát választani, majd aszerint szûrni a régi szavazásokat. Persze lenne normál keresõ is... Szívesen venném a Ti ötleteiteket is, legyen az bármilyen apróság is. VRSDM-re meg majd rászállok, hogy csináljon valami jó dizájnt a szavazáshoz (amit majd én átültetek ide), ha már egyszer ért a grafikához. 😊

DE mindenek elõtt fel kellene pörgetni ezt a témát. Ez az 50 szavazat elég karcsú szerintem, lenne itt több fórumozó is. (Jó, persze, ilyenkor valaki nem a gép elõtt kockul, de nem is lenne ennél sokkal több szerintem ...) Van fantázia a témában, sokan már régóta rágják St-t, hogy legyen az SG-n szavazó rendszer. Szerintem sokakat érdeklne is, és ha igazán ötletes kérdéseket találtok ki, akkor fentebb is tudunk menni. 😛
Benny04
az mi az? 😄

Flock-kal tökéletes.
HÁH
de ismerõs vhonnan ez a kérdés<#miaz>

<#vigyor>
egyedi😄

kakaoskalacs
opera-val nem mutat semmit 😞

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

[HUN]FaTaL
Nálam is tökéletes (Mozilla Firefox 2.0.0.13)

http://goo.gl/gd6Zi5

Nekem se, kurvajó!
Benny04
nekem nincs reklámcsík

Ability
Van még valaki, akinek reklámcsík jön be, vagy ez egyedi probléma?
banok
szép lett

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ja😄 vagy szoktál énekelni zuhany alatt?😄 vagy ha egyedül vagy otthon vagy a nemtom😄
mint pl "szoktál rejszolni?"<#idiota><#hehe>
FZoleee
Hát nálam nem megy 😄 Firefox... A szavazás után csak egy atw reklámcsík jön be :S
N o N a m e
jó lett! Firefox alatt minden tökéletes!
Ki lehetne használni, hogy tulajdonképpen névtelen szavazás és olyan kérdés is lehetne, ami magánéletbeli, sokak talán rájönnének, hogy az a dolog amit abnormálisnak gondolnak magukról tulajdonképpen sokan csinálják, vagy hogy tényleg abnormális😄 Nemtudok példát, találjatok ki valamit😄
Ability
Na javítottam egy csomó dolgot, kezdve a bannerképpel. De a szavazás sem volt tökéletesen letesztelve, és IE7 alatt pl. a submit gomb el volt csúszva. (IE6-om nincs, ha valaki azt használ és hibás valami, akkor legyen szíves szólni...) Szóval ha valaki ezidõ alatt furcsaságokat látott (pl. görgetõsáv), akkor üzenem neki, hogy idõszakos volt, most már valszeg nem kell tovább buherálni... Szerintem ma még megírom a toplistát és az archív részleget is, de lehet majd holnapra csúszik. 😛
Ability
50-50

Nincs kérdése senkinek sem? 😛 Akkor majd én berakok valamit...
Benny04
<#eljen>

fanka93
ez eddig nekem teccik 😊 1 ember csak 1x szavazhat,ez gy fain 😊

teszt1 hajráááá😄
Ability
Kéééész, találam egy normális tárhelyet. Megy az ip ellenõrzés, nincs reklám, gyorsnak is tûnik. Azt hiszem ez a végleges. Valaki dobjon fel egy szavazás ötletet, és berakom tesztelni. 😛
Ability
Holnap ránézek, most megyek aludni, mert reménytelennek tûnik. Extra tiltja a frame-t, és a sarokba ott az a hülyeség, UW-n pedig nem megy az IP lekérdezés. Marad egy olyan megoldás, hogy nem nézzük az IP-ket, csak a sütiket. Illetve majd még szórakozok vele, hátha találok valami más ingyenes tárhelyet ami megfelelne ...
Kandurex
hát pl, én szavaznék, de csak a végeredményt látom :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

VRSDM
thx.

szóval mint láttátok :] kezdetleges problémák😊

Ability
Van egy kis gond, UW miatt a localhost IP tárolódik, ergó most mindenkinek azt mutatja, hogy már szavazott. Utánanézek mit tehetek, de lehet vissza kell menni extrára, csak ott meg ott van a sarokban az a hülyeség. :/ De az IP-t meg lehet oldani valahogy, csak még nem tudom, hogy hogyan...
VRSDM
most hogy alakul az egész rendeszere. Kérek elnézést azoktól akiknek a kérdése netán kevés ideig volt kinnt.

és a leendõbeli kérdésfeltevõknek üzenném, hogy lehetõleg minden réteget megmozgató, értelmes kérdések legyenek...

VRSDM
elkészült a saját motor.
Ability<#puszi>

Ahogy látom, a saját kérdések közt vannak kis réteget megmozgató, vagy senkit meg nem mozgató témák is 😄

Ne aggódjon senki, naponta 1szavazás, mindenkinek lesz ideje kiélni közvéleménykutatási szándékát. Szóval nem elkeseredni, ha nem titeket sorsol ki a gép. :]

[HUN]FaTaL
Jah de konkrétan nem a fradit utálom hanem a magyar focit azt is csak azért mert egy fos😄

Taranov
Dehogynem, ha nem szereted az egész magyar focit, akkor értelemszerûen a Fradit sem szereted 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[HUN]FaTaL
A mostani kérdéshez kellett volna egy nem szeretem a magyar focit opció is mert így nincs mire szavazni😄

VRSDM
/am. készülõben a saját szavazósdi. hamarosan várható 😊

VRSDM
akkor próbáljunk ki, egy új rendszert. akinek van ötlete, lepjen meg egy priváttal. aztán szépen sorsolok ahogy eddig...

Kandurex
szerintem is értelmetlen szavazás #125

...legyen valami érdekesebb,..õõõ...nem jutt eszembe semmi 😊 Szavazzuk meg, hogy mirõl szavazzunk <#ravasz1>

egyébként nem feltétlenül kell csak egy dologról szavazni, a bannerba kapásból befér még vagy 2 vote ablak szal... (mondjuk 3 -nál többet nem érdemes mert megunná a nép

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Taranov
Egyrészt, ha megkérdezik mindenki azt mondja, hogy a szeretet a legfontosabb. Ha viszont az új mobil kell, vagy mp4, akkor már rögtön a pénz válik fontossá, ez így van az életben.
Másrészt gondolj csak arra, hogy az is tudás, ha ki tudom számolni a tévém fogyasztását, meg az is, ha Nietschet vagy Kantot olvasok. Gondolom az utóbbit senki nem teszi, így már eleve kérdés, hogy ki szavazhat a tudásra.
Én gyerekesnek tartom ezt a kérdést, nem pártolom. De ha valaki szeretné, legyen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

125-ös jó ikérdés, és legalábbis tudom, mit válaszolni. Aki meg nem tud egyértelmûen választ adni, az max nem szavaz. Ez mindig így van :p
Taranov
Nekem más a véleményem (nem akarok ezzel senkit megsérteni), mert szerintem a 125-ös egy kicsit demagóg kérdés, és erre nem lehet egyértelmûen válaszolni. Nem mindegy, hogy a válaszlehetõségek közül valami azért fontos az embernek, mert sok van belõle, mert kevés van belõle, mert erre vágyik vagy hasonlók.
A focis kérdések szerintem célravezetõbbek ebben az esetben, amikor nem lehet kifejteni a témát.

FZoleee
ooh, kösz 😄

Akkor egy szavazással érvényesítsük azt szavazást, ami eldönti melyik szavazás legyen azok közül amit beírtunk? <#idiota>
Palinko
nos tényleg nem a legjobb megoldás idõponthoz kötni a kérdés beírását, mert ezek elég értelmetlenek, kívéve a 125 öst, sztem az a lenne a legjobb