A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Csalni lehet, de nincs érdek mögötte, bíztam benne, hogy ezt el fogjuk kerülni.)
MOD: mégsem állítom vissza, nem tudom hogyan voltak lebontva, csak azt, hogy 15 volt az állás. 😛
MOD2: Mégis vissza tudtam állítani, de Bracsek tovább szórakozik...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
u dont have to listen anybody else but me
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
jolvan jolvan, valami dizájnt kitalálok nekije 😄
Következõ lépés:
Holnap kaptok toplistát és archív szavazások részleget. Gondolkozok még a mostani rendszer továbbfejlesztésén is. Olyan terveim vannak, hogy a sütibe és az adatbázisba eltároljuk azt is, amelyik opcióra szavaztatok, és akkor az eredmények között ki lenne emelve az az opció, amire saját magatok szavaztatok. A szavazásokhoz lehetne rendelni leírásokat is. Ezek el lennének rejtve, egy gombra vagy linkre kattintva jelennének meg, ha van ilyen az adott szavazáshoz rendelve. Sok esetben jól jöhet, hogy ha nem elég egyértelmû valami, de a magyarázatot mégsem a kérdésbe akarjuk írni... Illetve egy címkézõ rendszeren gondolkozok még. Minden szavazáshoz korlátlan számú címkét lehetne rendelni, és akkor az archív részlegben lehetne célirányosan témát választani, majd aszerint szûrni a régi szavazásokat. Persze lenne normál keresõ is... Szívesen venném a Ti ötleteiteket is, legyen az bármilyen apróság is. VRSDM-re meg majd rászállok, hogy csináljon valami jó dizájnt a szavazáshoz (amit majd én átültetek ide), ha már egyszer ért a grafikához. 😊
DE mindenek elõtt fel kellene pörgetni ezt a témát. Ez az 50 szavazat elég karcsú szerintem, lenne itt több fórumozó is. (Jó, persze, ilyenkor valaki nem a gép elõtt kockul, de nem is lenne ennél sokkal több szerintem ...) Van fantázia a témában, sokan már régóta rágják St-t, hogy legyen az SG-n szavazó rendszer. Szerintem sokakat érdeklne is, és ha igazán ötletes kérdéseket találtok ki, akkor fentebb is tudunk menni. 😛
de ismerõs vhonnan ez a kérdés<#miaz>#miaz>
<#vigyor>#vigyor>
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
és a leendõbeli kérdésfeltevõknek üzenném, hogy lehetõleg minden réteget megmozgató, értelmes kérdések legyenek...
Ability<#puszi>#puszi>
Ahogy látom, a saját kérdések közt vannak kis réteget megmozgató, vagy senkit meg nem mozgató témák is 😄
Ne aggódjon senki, naponta 1szavazás, mindenkinek lesz ideje kiélni közvéleménykutatási szándékát. Szóval nem elkeseredni, ha nem titeket sorsol ki a gép. :]
http://goo.gl/gd6Zi5
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
http://goo.gl/gd6Zi5
...legyen valami érdekesebb,..õõõ...nem jutt eszembe semmi 😊 Szavazzuk meg, hogy mirõl szavazzunk <#ravasz1>#ravasz1>
egyébként nem feltétlenül kell csak egy dologról szavazni, a bannerba kapásból befér még vagy 2 vote ablak szal... (mondjuk 3 -nál többet nem érdemes mert megunná a nép
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Másrészt gondolj csak arra, hogy az is tudás, ha ki tudom számolni a tévém fogyasztását, meg az is, ha Nietschet vagy Kantot olvasok. Gondolom az utóbbit senki nem teszi, így már eleve kérdés, hogy ki szavazhat a tudásra.
Én gyerekesnek tartom ezt a kérdést, nem pártolom. De ha valaki szeretné, legyen.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A focis kérdések szerintem célravezetõbbek ebben az esetben, amikor nem lehet kifejteni a témát.
Akkor egy szavazással érvényesítsük azt szavazást, ami eldönti melyik szavazás legyen azok közül amit beírtunk? <#idiota>#idiota>