A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
nem ügydöntõ szavazás, szal,...tegyük ügydöntõvé? szavazzuk meg, hogy a szavazás eredményét érvényesítsük <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

whiskeyman
124 vs. 101

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

gazgoblin
irj ki a kerdesben egy szavazast <#idiota>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

PíszLávJuniti
101 vs 82 :)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

trident
Ha meg nem kell az álldemokrácia, akkor a kérdéseket véletlenszám generátorba be, és máris anarchokaotikus módon lehet napiszavazni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
És ha nemes egyszerûséggel egy hármas szavazóbizottság döntheti el, melyik kérdés legyen szavazásra alkalmas?

Ha egy ember dönti el, akkor szubjektív, ha három, akkor is szubjektív, de háromfelé kell anyázni, az már sokkal demokratikusabb. Ha a téker dönti el, akkor valszeg csak a hörgõvitézek (vagy vitézlányok)tehetik fel az agyatlan kérdéseket (saját vélemény, tartok tõle, hogy így lenne).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

/fav

szavazás eredménye megjelenhetne új ablakba
Yoda001
ja

http://9gag.com/gag/5135249

Benny04
nem+fav :D

jah visszavonom, az elsõ állításom nem igaz:)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

a rendszer még nem teljesen kiforott:DDDD nem kellene, h egy ember többször is tudjon szavazni:)
és a hozzászolásokkal befolyásoljátok a szavazókat<#idiota>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Laky
+fav :)

nem

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Taranov
Ez nem ügydöntõ szavazás :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

N o N a m e
Ha igenre lesz a legtöbb szavazat akkor be is zárjátok a topikot?
PJack
nem.

+fav.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

LES FORZA INTER
nem kellett volna még a legelején megszavazni hogy szavazzunk e egyáltalán?<#nevetes1><#idiota>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

VRSDM
kb. 3éve a fejemben van hogy meg kéne nyitni, de sosem szántam rá magam...

divattopik? szavaztasd meg :D

igen. 24óra egy szavazás. minden nap este 20:00kor van új szavazás.

u dont have to listen anybody else but me

Rockynhooo
<#banplz>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

divattopik<#levele>

fsgh
gizda:) de nem lehetne megoldani hogy itt írja ki az eredményeket és hogy ne vigyen el másik oldalra?(telehetlen vagyok tudom:D)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ez a topic is majd valamire jó lesz:D :D

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

N o N a m e
Meddig lehet szavazni? 24 órát?
VRSDM
thx <#worship>

Kandurex
kicsit átalakítottam, magyarítottam ilyesmi

VRSDM
áve. akkor kérelmezem magam házigazdivá. és majd cserélgetem :]

Kandurex
tökéletes :)

N o N a m e
ugyan ezt mondtam a #43-asban, csak rosszúl fejeztem ki magam :)
VRSDM
<div style="text-align: right; width: 170;"><form action="http://www.free-website-polls.com/poll.php" method="POST"><table width="170" cellpadding="2" cellspacing="0" border="0" style="background-color: none; border: 1px #333333 solid;">
<tr><td align="center" colspan="2" style="color: #000000; font-family: Verdana; font-weight: bold;">Zárják a topikot?<br><br></td></tr>
<tr><td><input type="radio" name="answer[]" id="answer3749" value="3749"></td>
<td width="100%"><label for="answer3749" style="color: #000000; font-family: Verdana;">Igen</label></td></tr>
<tr><td><input type="radio" name="answer[]" id="answer3748" value="3748"></td>
<td width="100%"><label for="answer3748" style="color: #000000; font-family: Verdana;">Nem</label></td></tr>
<tr><td colspan="2" align="center">
<br><input type="submit" value="Vote" style="border: 1px #333333 solid;"><br><br>
<a href="http://www.free-website-polls.com/poll.php?show_poll=37435" target="_blank" style="color: #000000; font-weight: bold;">View Results</a>
<input type="hidden" name="poll_id" value="37435"></td></tr>
</table><center><a href="http://www.free-website-polls.com" style="display: block; margin-top: 3px; font-size: 11px;">Free poll from Free Website Polls</a></center></form></div>

ennyit tudok segíteni, ezt kéne valahogy átalakítani sg-n elfogadható formára? vagy így is megteszi? :)

Kandurex
célszerû lenne a bannerban akkor a szavazást, normális scripttel...csak úgy mondom, ha valaki tol kódot, berakom

(arról szó sem lehet, hogy majd én keresek hozzá cuccot <#zavart1>)

<#ravasz1>

VRSDM

kas123
2. nem, kivétel ha teli lesz spam-mal meg flém-mel :)

kas123
5. Forma 1, mert az jo :)

VRSDM
kiírnám én hogy éppen mirõl hányas hsz-ben van szó. csak még nem vagyok gazdi. majd 500hsz felett...

am. donatus-é a jog a szabályok alapján.

N o N a m e
Lehetne az ilyen szavazást irni a topik bannerjába. Blackgamer vagy Bracsek meg tudná csinálni ha szépen megkérjük rá.
N o N a m e
én
na most akkor ki? :D
Zárják e a topikot ?

1 igen
2 ne

Ték<#ravasz1>
hátha
N o N a m e
Melyik autósportot szoktad nézni?

1. WRC
2. WTCC
3. NASCAR
4. MotoGP
5. Forma-1
csgery
A válasz: IGAZ:D
tobias88
Szavazzunk:

Ki legyen az elsõ??

1: Igen
2: Nem

<#nyes>
VRSDM
rendben. !!!

Taranov
Jól hangzik. Aki hülyeségeket ír, vagy többször írja be, esetleg többször írja be a hülyeséget, azt az idõponttól függetlenül diszkvalifikáljátok.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Palinko
aki 8 órához, legközelebb álló idõpontban teszi fel a kérdést, azé a jog a kérdéshez, mindenki csak 1szer próbálkozhat. 2 teljesen egyezõ idõpontban lévõ kérdés esetén az elõbb feltettet vesszük. pl ha 2 kérdés jön 19:59 kor akkor azt vesszük amit elõbb beküldtek, de ha 20:00 jön hiába jött késõbb mert telibe találta az idõpontot szóval azt vesszük.

nos szerintem ez a módszer mûködhet...
fanka93
és akk hogy döntsük el kié lesz az elsõ? :/

Rockynhooo
szerintem akinek van normális kérdése azt szavazzuk meg mindig , egyszer sor kerül majd mindenkire :) bár ez nem túl rugalmas megoldás

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

VRSDM
akkor megint az lesz, hogy flém lesz, hogy elérjünk már odaáig... :(

fanka93
vagy inkább legyen az hogy akié a a nagy ték,tehát 100-as,vagy ezres,az csinál szavazást,nem?

VRSDM
véleményeket várom, hogy mi alapján legyen eldöntve, ki rakhat szavazást...

aztán majd megszavazzuk :D

trogerzsiger
Szavaztam igennel