A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
am. lehetne ilyen is. " Hiszed hogy a megcsalás megbocsájtása után, eltûnik a tüske a szívedbõl? "
Köv kérdésnek ötlet: Hiszel az õszinte megbocsátásban? (Talán nem olyan provokatív mint ez, de szerintem érdekes kérdés. Persze ez alatt nem az apróságokra gondolok...
MOD: amúgy csak most olvastam el a szavazáshoz tartozó leírást. Így kicsit más értelmet nyer a kérdés. :D
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"You are fucking crazy people!\"
épp ez az értelme, de hát csaljon aki akar, vagy hívja a haverjait, ha neki jobb érzés úgy :D
mindenki beírja a topikba, hogy mennyit költ, több száz alreget meg senki nem regel, meg kiszûrhetõ..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A másik dolog, amit... én mindig szem elõtt tartok: pont egy programozásban jártas embernek kellene igazán erkölcsösnek lennie az ilyen dolgokat illetõen. Én is tisztában vagyok azzal, hogy hogyan mûködnek a dolgok, vissza is tudnék élni vele, DE nem teszem. Az a véleményem, hogy az élvezet igen szánalmas módját találtad meg...
1000-3000-re szavaztam mert napi 1 doboz sajnos elmegy:/
http://goo.gl/gd6Zi5
tehét úgy ahogy mondod, nem élek semelyikkel :D
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
kérdés is jó :D 1000-3000re szavaztam :O
amúgy a csajok káros szenvedélyeknek számítanak?<#hehe>#hehe>
\"You are fucking crazy people!\"
Ha volna kiért miért változnék. de nincs.
Ha megnézed, mind külömbözõ ip, tehát nem én vagyok a hibás, ha nagyon nagy az érdeklõdés ez a szavazás iránt.