A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
bevallom énis, zavar ez a csecsemõméret...
40centi 3kiló 20deka

u dont have to listen anybody else but me

N o N a m e
lol kérdés! Hát persze hogy megnézem! Még össze is szoktam mérni a másik gyerekkel hogy kié a nagyobb! <#idiota>
Hát, szerintem ez egyértelmû, hogy nem, szóval felesleges lenne megszavaztatni. Vagy csak én vagyok ilyen érzékeny, hogy ezt teljesen lehetetlennek tartanám :0
VRSDM
okés. következõnek akkor bejegyezve!

am. lehetne ilyen is. " Hiszed hogy a megcsalás megbocsájtása után, eltûnik a tüske a szívedbõl? "

Ability
Dehogy. :D Én ezt a kérdést láttam már Az Igazság Ára amcsi verziójában, és ott igennel válaszolt az alany. Szerintem itt a topikolvasók között is igen sokan követnék, ha rá lennének kötve a hazugságvizsgálóra. Ez nem igazán eldöntendõ kérdés. Bizonyos szituációkban az ember akaratlanul is meglátja a másikat, de ez nem azt jelenti, hogy szándékosan lesekszik vagy élvezkedik. Vagy buzi vagyok, csak nem tudok róla? <#idiota>

Köv kérdésnek ötlet: Hiszel az õszinte megbocsátásban? (Talán nem olyan provokatív mint ez, de szerintem érdekes kérdés. Persze ez alatt nem az apróságokra gondolok...

MOD: amúgy csak most olvastam el a szavazáshoz tartozó leírást. Így kicsit más értelmet nyer a kérdés. :D
FZoleee
Ezt a kérdést <#idiota>
fanka93
jah,vágom xD

PíszLávJuniti
melegcset

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Benny04
pepesz :D

NeverwinterKING
juj ilyen h jut eszedbe?:DD

\"You are fucking crazy people!\"

Ajajjj:D:D
fanka93
mi az az alkalmatosság?! botsi,csak <#lama> wok így este

VRSDM
csak õszintén srácok ;)

Benny04
lol kérdés :D

NeverwinterKING
nem választani fogunk hanem megdönteni<#ravasz1>

VRSDM
ha így lenne akkor fölösleges lenne a szavazómotor :C
épp ez az értelme, de hát csaljon aki akar, vagy hívja a haverjait, ha neki jobb érzés úgy :D

jézusom, nem kormányt fogunk itt választani, ez csak egyszerû közvéleménykutatás, jólvan ez így ahogy van...
PíszLávJuniti
megoldás egyszerû
mindenki beírja a topikba, hogy mennyit költ, több száz alreget meg senki nem regel, meg kiszûrhetõ..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

VRSDM
<#puszi>

NeverwinterKING
jee^^
thx shadow

fanka93
kösz SHADOW hogy újra kinyitottad <#wink>

SHADOWEYES7
!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Majd ha nem ovodás szinten lesztek kinyitom.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

fanka93
nem,ezt értsd úgy,hogy egyik nap veszek 2 dobozt,ami kitart 2-3 napig,a másik napon pedig vagy tippmix-re,vagy sörre,vagy ilyesmikre megy el:)

Ability
A problémám a tárhelyszolgáltató rossz kofigurációjából adódott. Nem hozzáértés kérdése, egyszerûen az 'alap' (és biztonságos) IP lekérdezés a szolgáltató miatt nem mûködött, én pedig megkérdeztem, hogy van-e alternatív megoldás. (Azért nem ismertem ezeket, mert sosem szorultam rá erre, és igazából ezek nem is túl jó megoldások, mert hamisítani lehet õket.) Egy tárhelyváltás megoldotta a problémát, és az eredeti script gond nélkül mûködött rajta IP ellenõrzéssel is.

A másik dolog, amit... én mindig szem elõtt tartok: pont egy programozásban jártas embernek kellene igazán erkölcsösnek lennie az ilyen dolgokat illetõen. Én is tisztában vagyok azzal, hogy hogyan mûködnek a dolgok, vissza is tudnék élni vele, DE nem teszem. Az a véleményem, hogy az élvezet igen szánalmas módját találtad meg...
[HUN]FaTaL
2 doboz/nap? az kemény:D

1000-3000-re szavaztam mert napi 1 doboz sajnos elmegy:/

http://goo.gl/gd6Zi5

Benny04
ja tényleg, azt jelöltem be, csak elbambultam :D
tehét úgy ahogy mondod, nem élek semelyikkel :D

fsgh
tehát..."nem élek semelyikkel"

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Benny04
Én nem dohányzom, sem iszom, és nem csinálok bármi ilyesmit, tehát 0-1000

Rockynhooo
napi 2 doboz? az szép .. :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Taranov
De komoly zsebpénzed lehet, ha havi 30 ezret cigire költesz, és ez még csak a kisebbik része, mert a nagyobbik tippmixre és nyáron sörre megy el :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fanka93
én is tippmixre verem el zsebzsém nagyrészét xD

Rockynhooo
lol tényleg :D sorry nem figyeltem , mondjuk én is azokra gondoltam , szóval az alapján szavaztam ;)

VRSDM
még jó hogy írtam leírást mellé :)

Rockynhooo
hát jah sztem igen , egy bizonyos szint után a szerencsejáték is káros szenvedély :)

fsgh
tippmix számít-e?:P heti 1-2 ezer azért elmegy rá:P (bár mostanában mérséklem magam...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fanka93
sajnos én naponta elverek egy 1000-sest cigire,és akkor még a kötelezõ nyári sörpénz nincs benne :S:S

NeverwinterKING
jó a szavazós cucc^^
kérdés is jó :D 1000-3000re szavaztam :O
amúgy a csajok káros szenvedélyeknek számítanak?<#hehe>

ha geci lennék nem segítenék senkinek, de én mindenkinek segítettem akinek tudtam, de ebbõl csak annyit értem el, hogy ha valakinek van valami hülye és a hülyét szó szerint értem ötlete az megtalál.
Ha volna kiért miért változnék. de nincs.
N o N a m e
Azért nem szeretnek mert ilyen geci vagy másokkal szemben. Ha egy kicsit megváltoznál akkor semmi probléma nem lenne.. Na jó éjt!
nem, depis.
N o N a m e
honnan veszed hogy senki sem szeret? Emos vagy?
mert engem senki nem szeret (így senki nincs kit én szeressek) de már abba hagytam, nyugió
N o N a m e
Bracsek, légyszives hagyd abba.. miért kell neked mindenbe beleavatkozni? Miért vagy ilyen szemét?
VRSDM
te leszel a hibás a banánoddal, ha mégegyszer ezt csinálod!

Az volt a hibás, amelyik a php help topikba belinkelte, mert észre nem vettem volna ezt a topikot, de felhívta a figyelmemet, hogy nincs egészen tisztában a dolgokkal és akkor ki kellett használnom, én magam adtam tanácsot, hogy az ip szûrés hogy megy, csak nem mondtam, hogy van vagy 2000 ip-m ilyen regisztrálás nélküli szavazásokra tartogatva, mert azért mint mondtad unnék regisztrálni annyiszor.
Nemtom csak jó tudni, hogy megtehetem, na meg engem úgyse szeret senki, akkor meg miért törõdjek, hogy ki ki mi? A múltkor egy csajt dobattam ki a hello kitty szépségversenyrõl 3 óra alatt majdnem az utolsóból leelõzte az elsõt, de én se vagyok egy hacker, meg a szavazószkript se rossz. csak kreténvédelem nincs benne. Én meg inkább szavazgatok, minthogy írjam a jdbc csatlakozást mysqlhez, pedig ahhoz érdekem is fûz.
[HUN]FaTaL
És ennek mi az értelme hogy szavazol 5000et te lámagyökér???

Akinek sok ip-je van sokat szavaz 1xû nekem meg jutott egy pár de ezt a szavazást megnyerem kb 99% al ha addig ki nem lõnek valahogy és utánna eltûnök, majd ha valami értelmes lesz azt még megnyerem magamnak.
Ha megnézed, mind külömbözõ ip, tehát nem én vagyok a hibás, ha nagyon nagy az érdeklõdés ez a szavazás iránt.
[HUN]FaTaL
ügyes vagy te láma...