A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Volt már olyan, hogy: "Fiacskám nem látod ,hogy én vagyok az idõsebb? nem akarod átadni a helyed?"...nah ezeknek soha ^^
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
öreg hölgy, felszáll a 14-es villamosra. és furcsamód egy tipikus, susogósnadrágos barnább 16-17 éves srác pattan és " Le tetszik ülni? "
és most jött a csattanó. flegma hangnemben, affektálva " Elõmelegített helyre NEM ÜLÖK!!! " . fél kocsi néz. erre jön a válasz, ami a kocsi másk felét meg nevetésre készteti :]
"AKKOR ÜLJ A JEGESMEDRE F***RA" 😄
u dont have to listen anybody else but me
Én egyébként nagyon szûröm, hogy kinek adom át a helyet. Sok esetben észben tartom, hogy a kor csak egy állapot, és nem valami tisztség. (Meg adom nekik a tisztelet mindig, csak néha negatív tapasztalatom van.) Ha látom, hogy tényleg rossz az egészsége, akkor természetesen átadom. De az olyan személyek akik követelõznek, és látszólag semmi bajuk, majd 500 méterrel arréb meg már le akarnak szállni... na szóval velük nem vagyok túl elõzékeny, de ha megkérnek, akkor nem vagyok bunkó sem. 😛
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
köszönöm ezúton is azoknak akik kiraktak minket 😉
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Bracsek: szerintem nem szerencsés több szavazást berakni. Majd csak beindul a topik, és akkor megy az eszemecsere minden témáról. Ha van rögtön három szavazás, akkor sem fognak többet beszélni róla, inkább csak szorgosan nyomkodnak. Bár ha többen is támogatják, akkor nekem ez 1 db karakter módosításával jár csak. 😛
megbocsájtás -> megbocsátás.
Nálad létezik-e õszinte megbocsájtás?
Nehéz kérdés, vagy én komplikálok túl mindent.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
igaz hogy többen szavaznának, ha tudnának róla.
(Azt meg nyugodtan megmondhatjátok, hogy ha túlzásba viszem, adok mások véleményére, de jelenleg tényleg azt gondolom, hogy ez nem egy agresszív reklámkampány. Ha tévedek, akkor adjátok tudtomra, és leállok.)
.. és tényleg érdemes lenne elérni, hogy sokak figyeljenek erre a topikra, mert régen mindenki szavazó rendszerért rágta St fülét. Itt sok érdekes téma felmerülhet, és nincs sehol máshol szavazás az SG-n. Valszeg sokakat érdekelne, csak nem tudnak róla. Legjobb lenne, ha kiemelt témává válnánk piros címmel. 😄 <álmodozik>álmodozik>
#250: be kellene rakni pár forgalmasabb topikba. Én láttam már olyat, hogy sg-s topikot reklámoztak mindenfele, és nem kaptak érte büntit. Bár túlzásba persze nem kell esni, de ez sokak számára érdekes hely lehet úgy gondolom... gumiban meg talán enyhébbek a szabályok. 😛 Esetleg saját forumokban is ha van valakinek topikja, akkor berakni, ha akarja. Azt tuti nem büntetik...
kevesek a szavazatok😞
ez is jó sztem.
\"You are fucking crazy people!\"
kidob
megdobál
😞
pedig én csak fórumozni próbálok
rosszak vagytok el is bújok 
csak ne haragudjatok reám. 
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
El vagy tévedve.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
és elnézést VRSDM az elõzõ hsz-ért
Szeretnéd, hogy bracsek ne lépjen be többet ide?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M