A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Csak már eleve az egy kis bunkóság szerintem, ha megkérnek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

kas123
Én is ezen az állásponton vagyok 😊, bár ez attól függ, hogy hogy kéri 😊.
Volt már olyan, hogy: "Fiacskám nem látod ,hogy én vagyok az idõsebb? nem akarod átadni a helyed?"...nah ezeknek soha ^^

fsgh
Ha kérik igen...ha nem akkor nem😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Pepsi Twist
jah 1x-2x utazom buszon és a mammer bazzeg olyan agresszívan száll fel a buszra hogy legyen ülõhellye hogy a 135KG-omat halál lazán arréb löki... mondom any*d... meg sípcsonton basz a botjával... fú az ilyeneknek olyan jót szoktam beszólni 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

VRSDM
van egy jó sztorim erre :]
öreg hölgy, felszáll a 14-es villamosra. és furcsamód egy tipikus, susogósnadrágos barnább 16-17 éves srác pattan és " Le tetszik ülni? "
és most jött a csattanó. flegma hangnemben, affektálva " Elõmelegített helyre NEM ÜLÖK!!! " . fél kocsi néz. erre jön a válasz, ami a kocsi másk felét meg nevetésre készteti :]
"AKKOR ÜLJ A JEGESMEDRE F***RA" 😄

u dont have to listen anybody else but me

Ability
Szerintem aki nem tömegközlekedik az azt jelölje be, amelyiket jellemzõnek tartja magáról. Mint az elõttem szóló: nem tömegközlekedik, de ha menne, akkor ......

Én egyébként nagyon szûröm, hogy kinek adom át a helyet. Sok esetben észben tartom, hogy a kor csak egy állapot, és nem valami tisztség. (Meg adom nekik a tisztelet mindig, csak néha negatív tapasztalatom van.) Ha látom, hogy tényleg rossz az egészsége, akkor természetesen átadom. De az olyan személyek akik követelõznek, és látszólag semmi bajuk, majd 500 méterrel arréb meg már le akarnak szállni... na szóval velük nem vagyok túl elõzékeny, de ha megkérnek, akkor nem vagyok bunkó sem. 😛
Pepsi Twist
én sem járok csak nagyon néhe de akkor 1x sem fogom átadni...

bujcsik555
egyetértek, én sose járok tömgközlekedéssel,csak oszt kiránduláson buszozok 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

PyRex
a jelenlegi szavazásban kellene egy olyan lehetõség is, hogy nem járok tömegközlekedési eszközzel 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

VRSDM
intézkedtem kicsit, jó pár téma bannerja alatt ott virítunk már 😊

köszönöm ezúton is azoknak akik kiraktak minket 😉

Ability
Kirakni alá, vagy feltünteni egyáltalán valahol? Toplista és archív szavazások oldal lesz majd. Meg talán egy captcha is ... 😛
Taranov
Szerintem megfelelõ ez a napi egy szavazás, csak az elõzõ eredményét lenne jó kirakni a bannerbe.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ability
Phúú, én akartam is szerkeszteni, mert nekem is szúrta a szemem, de aztán elmaradt valamiért. Most pótoltam. Egyébként szerintem szerencsésebb is lett volna a kérdés úgy, ahogy én találtam ki: "Hiszel az õszinte megbocsátásban?" Szerintem azért, mert itt nem csak magadról van szó, hanem a másokkal szembeni elvárásokról is. 😛

Bracsek: szerintem nem szerencsés több szavazást berakni. Majd csak beindul a topik, és akkor megy az eszemecsere minden témáról. Ha van rögtön három szavazás, akkor sem fognak többet beszélni róla, inkább csak szorgosan nyomkodnak. Bár ha többen is támogatják, akkor nekem ez 1 db karakter módosításával jár csak. 😛
Taranov
Elnézést, azt hiszem, tévedtem, a helyesírási szabálykönyv is j nélkül írja. Bocsánat.

Taranov
Teljesen jó a megbocsájtás is.

Rettenthető
Azért a helyesírásra figyeljetek majd oda a késõbbiekben:
megbocsájtás -> megbocsátás.

Nálad létezik-e õszinte megbocsájtás?

Nehéz kérdés, vagy én komplikálok túl mindent.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

VRSDM
reklám mellett, egyet értek, kéne neki valami promóció :]

igaz hogy többen szavaznának, ha tudnának róla.

jobb volna ha lehetne legalább 3 témában szavazni, több az már sok volna, hogy legyen is élet a topikban, nem hogy a témáról vagy 2 hsz született, pedig egy olyan kérdés volt, ami nem ment el egy írányba, így lehettek volna érdembeli érvelések, habár igaz, hogy ez mindenki saját véleménye, de vannak akiknek erõssebb a meggyõzõdésük és ki is álltak volna a véleményük mellet így csak van egy szavazás, közel egyenlõ eredménnyel, de nem tudom, hogy ki miért írt igent vagy nemet, mert én azért szavaztam egy igennel, mert Katának bármit meg tudnék bocsájtani, de ez közel se jelenti azt, hogy nem vagyok egy bosszúálló típus, ha valaki átbax azt visszabaxom.
Ability
Senkit sem kértem arra, hogy tegye be bárhova is. Mindenki egyénileg dönt, ezt csak mint lehetõségként mondtam. A saját fórumok "személyes" topikjairól beszéltem. Ha a topik gazdája úgy dönt, hogy meg akarja osztani a többiekkel, akkor megteheti. Pont. Ott nincs konkrét téma, ott csak egy közösség van, és arról beszélnek, amit éppen feldob valaki témaként. Nem a népszerû topikok offolásáról van szó, olyan helyekrõl beszélek, ahol ez nem számít offtopiknak. Mellesleg írtam, hogy semmiképp sem szabad túlzásba vinni, szerintem ez amit felvázoltam elég lájtos, és pont azért, hogy ne váltsuk ki a modik nemtetszését... ez után meg mindenki dönt, ahogy jónak látja. Szerintem ez egy közös cél, és valószínûleg senkit sem zavarna, ha a topikok fejlécében elfoglalna 2 napig 10 pixel magasságú sort egy link...

(Azt meg nyugodtan megmondhatjátok, hogy ha túlzásba viszem, adok mások véleményére, de jelenleg tényleg azt gondolom, hogy ez nem egy agresszív reklámkampány. Ha tévedek, akkor adjátok tudtomra, és leállok.)
autoszimulator
de mivel te itt senki vagy, ezé nem csinálod.

.: mobilize.hu :.

Ha ez fog folyni mindenünnen jövök és szétcseszem pont. Van elég reklám már így is.
Pepsi Twist
el van intézve

Ability
Ki kellene deríteni, hogy mit tolerálnak a modik, és mi az, amit már nem. Nem akarom, hogy a végén zárjanak minket. Bár egyértelmû, hogy nem rossz szándékból tesszük, és nem is 'haszonszerzésbõl' (hiszen egy SG-s topikról van szó, nem valami külsõ oldalról), de azért a sok off komment ... Nem olyan régen a játékosok fórumában láttam egy nagyon durva reklámozást, minden topikba berakták a linket, de nem lett belõle semmi. Ott talán tolerálják. Látom Te vagy abban a topikban a házigazda. Szerintem ha csak a fejlécbe rakod be, akkor az olyan, mintha nem is offolnál. 😛 Pár nap múlva meg kiveszed, addig aki akarta úgyis megnézte, és ez nem is zavar senkit sem, szerintem. Egyébként elsõsorban a gumira és a saját fórumokra gondoltam, mert ott lazák a szabályok. Meg ugye az ilyen "személyes" topikokban igazából azt csinál az ember amit akar, ott nincs is igazán konkrét téma. Szóval ha valakinek van ilyen saját topikja, akkor úgy gondolom oda berakhatja ha akarja...

.. és tényleg érdemes lenne elérni, hogy sokak figyeljenek erre a topikra, mert régen mindenki szavazó rendszerért rágta St fülét. Itt sok érdekes téma felmerülhet, és nincs sehol máshol szavazás az SG-n. Valszeg sokakat érdekelne, csak nem tudnak róla. Legjobb lenne, ha kiemelt témává válnánk piros címmel. 😄 <álmodozik>
Pepsi Twist
én rakhatok a TDU tápigba 1 reklámot 😊 báár lehet nem örülnek neki de a TDU az mindig a lista legelején van 😄

Ability
Ebbõl merítve lehetne az is a kérdés, hogy tömegközlekedésen pozitív, vagy negatív tapasztalatod van az idõsekkel szemben. 😛 Ez is kellõképpen megosztaná a tábort szerintem, és érdekes is...

#250: be kellene rakni pár forgalmasabb topikba. Én láttam már olyat, hogy sg-s topikot reklámoztak mindenfele, és nem kaptak érte büntit. Bár túlzásba persze nem kell esni, de ez sokak számára érdekes hely lehet úgy gondolom... gumiban meg talán enyhébbek a szabályok. 😛 Esetleg saját forumokban is ha van valakinek topikja, akkor berakni, ha akarja. Azt tuti nem büntetik...
NeverwinterKING
hát ne is -.-

\"You are fucking crazy people!\"

nepanaszkodj, mert napi kétezret tudok szavazni, de azt mondták ne tegyem.
kicsit fel kéne futtatni a topicot.
kevesek a szavazatok😞
Nem kell átadnom, mert nénnye fut és elfoglalja, mire én észreveszem hol vagyok. Kész röhej olyankor hogy tudnak futni, nem zavar, csak vicces...
NeverwinterKING
akkor legyen az h buszon átadod a helyed az öregeknek?
ez is jó sztem.

\"You are fucking crazy people!\"

Ability
Szerintem jöhetnének a kérdés ötletek is. Ha valaki kitalál valami ötleteset, akkor biztos kikerül. Én pl. megkérdezném ezt: Intelligensebbnek tartod magad az átlagnál? Csak talán ez nem túl szerencsés, mert az ember szereti magát nyugtatgatni egy igen válasszal. 😛 Vagy esetleg olyat, hogy: Szoktál segítséget nyújtani másoknak? Itt elsõsorban olyan esetekre gondolok, ahol nem elvárás alapján megy. Példa: vak néni átsegítése az úttesten. (Igen, ritka szituáció, de van pár ami hétköznapibb, és ide lehet sorolni õket. Tömegközlekedés stb..)
joshua
50%-50% szoros nagyon😄

Kellene szavazni, de hogy érdekes is legyen azt hiszem kellene bele egy véletlen szám generátor, hogy ne mindig csak egyiket szavazza, nameg az eredményre is kiváncsi lennék, de én magam nem szavazok 😊.
Szerintem ha valaki tesz valamit, válalja a következményét akár egész életére is... Legalább megtanulja, hogy vigyázni kell mit csinál. Ha valakinek mindent megbocsájtanak akkor mindent megenged magának, mert tudja, hogy csak egy bocsánatkérés és el van rendezve. (általában a szép szõke lányok szokták ezt csinálni, merthát ki nem bocsájtana meg nekik😄)
[HUN]FaTaL
😄D

http://goo.gl/gd6Zi5

<#idiota>

Rajtam mindenki csak áthajt kidob megdobál 😞 pedig én csak fórumozni próbálok rosszak vagytok el is bújok csak ne haragudjatok reám.
toysoldier
😄DDDDdddd <#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

azt hiszed érsz nekünk annyit, hogy megszavaztassunk Téged? 😊
El vagy tévedve.
toysoldier
khtxbye

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Tõlem szavazzátok, és komolyan mondom nem fogok 1-et se szavazni, még a saját 1 szavazatomat se. (És másokat se veszek rá, hogy szavazzanak)
[HUN]FaTaL
Azt is szétspammolja nemekkel... Bracsek bazmeg nincs jobb dolgod te lámer?

toysoldier
ezt támogatom (Y)

és elnézést VRSDM az elõzõ hsz-ért

PíszLávJuniti
A következõ kérdésre:
Szeretnéd, hogy bracsek ne lépjen be többet ide?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Rockynhooo
nem biztos ,hogy õ , bár valószínûsítem.. :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

[HUN]FaTaL
Már 440 bracsek barátunk megint betalálta a topicot...

Rockynhooo
már 418 :\

Laky
Úgy nagyjából 3 perce jártam itt utoljára, és akkor még 350 volt :>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Rockynhooo
Szavazatok: 394
pár órája 26 volt xD

Taranov
Na erre a kérdésre már jött is szavazat bõven 😄