A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zxD
Taranov
:DDD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

õ:D

A türelem rozsdát terem.

caseih9400
Mi aza Deák ?:D

khm...khm...

Deák segített vagy mi?:D

A türelem rozsdát terem.

caseih9400
dettó pl. múlt évben bukásra álltam matekból egész évben...hát májusban nem kijavítottam 3-asra?!<#idiota>

khm...khm...

Benny04
én is :D

én csak ha szorul a hurok:P

A türelem rozsdát terem.

PJack
egyértelmû: nem :D

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Pepsi Twist
én most a nemre nyomtam :D és teljesen igaz sosem dolgozok maximumon :D mind jáccok meg netezek :D ha bejön a fõnök akkor természetesen 100%osan dolgozom :D elmegy akkor leeresztek :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

gazgoblin
tessek szavazast kiirni ra ;D

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

CSOCSO
szooooval.. kitennem a filmes topikba.. de szeretnek akkor egyuttal egy szavazast inditani..pls mondjatok el hol tudom kinezni a kodot.. koszike
Gunnersboy
+fav :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Pheaper
Fav
Csak ha szorul a hurok--46.15%

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Rockynhooo
detto ugyanígy voltam vele, csak nem mek fõsulira, szval már az érettségi se érdekel XD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

NeverwinterKING
akkor berakon sajátba...

\"You are fucking crazy people!\"

desigo
szerintem is jó a napi váltás
és fix idõpont lehetne...
Ability
Vissza már ne rakd, de szerintem legalább 24 óráig legyen kint egy szavazás...
-II-
ugyanaz :D
Jegyeimet már rég leszarom, nem nézi senki.
Érettségit megírom jól, duplázzák, és ennyi -.-
N o N a m e
Én csak akkor tanulok ha bukásra állok valamibõl. :D
most már 2 van, de nem én vótam.
Ha felállítottam egy vénasszonyt az azt jelenti, hogy van bõr a képemen?
De helyre szóló jegyem volt, 2. osztályra, és neki 1. osztályra volt, illedelmesen megmondtam, hogy leszarom, hogy hova van helye, de nekem oda van és ott fogok hazautazni, vagy lesz szíves átadni a helyét vagy elfoglalom. Mivel nem tartozom a pehelysúlyúak közé így úgy döntött nem lesz jó neki alattam. Hol az esze az elsõ osztályú jegyével elfoglalni az és másodosztályú helyem?
szucsy89
lol 0 szavazat az igenre...nem is lesz sok úgy érzem:)
VRSDM
szerk.3
ha többeknek igénye hogy egy kérdés több napon át is kinnt legyen, esetleg visszarakjam, hát tessék szólni!

u dont have to listen anybody else but me

bujcsik555
ÁHH 2-ik szavazo vagyok:D

Szerintem az ember ha nem a sajátja a cég, ugyse a maximumot nyujtja,nem érdekli. Suliba meg mindig van mit javitani szerintem, nem lehet maxot nyujtani

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

VRSDM
Kérdés ötleteket továbbra is várom, ha valakinek igénye van a megnyílvánulásra!

VRSDM
ismét felhívom a figyelmed a szavakt megválogatására. tessék kicsillagozni

LordAdam911
<#eljen>
Laky
És természetesen igazad van :)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Általában halálszarfáradt vagyok suliból hazafelé, szóval nem érdekel túlzottan mi zajlik körülöttem, csak ülök csukott szemmel és folyik a nyálam. :D
Ha egy nagyon helpless idõs asszonyt/férfit látok, csak akkor adom át. Vagy ha látom hogy valaki rosszul van. Egyébként nem.
Fõleg azért nem, mert ha meglátják, hogy ülök én, mint fiatal, szorosan mellém állnak, és tolják a hasukat az arcomat, vagy éppen háttal állnak nekem, és a méretes picsájukat a képembe nyomják, ezzel jelezvén, hogy õk le szeretnének ülni. Némelyik még a szatyrot is berakta már a lábamhoz. Meg odafordul a barátnõjéhez, aki szintén a piacról jön, és hangosan beszélnek arról, hogy milyen rossz dolog is állni. Hát fogja a f'szom átadni a helyet az ilyeneknek. Aki szépen megkér, annak esetleg.
Pepsi Twist
hE?

RIZLA
ezmiez? <#integet2>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

LordAdam911
jáj kitöröltem véletlen:S
leírom még1szer: +fav
XD
Benny04
eddig nem volt fav? :O
<#ejnye1><#idiota>

Én csak akkor nem adom át a helyem, ha oda áll mellém az idõs nõ és köhécsel meg jajjog, hogy fáj a lába.. Azoknak szoktam átadni akik esetlenül állnak ott.
Taranov
Hát ha európai színvonalú nyugdíj lenne Magyarországon is, akkor nem is lenne gond megvenni a bérletet, de sajnos a nyugdíj köszönõviszonyban sincs azzal az összeggel, amit egész életük során nyugdíjjárulékként befizettek (elvettek tõlük).

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pepsi Twist
köszi :D

PyRex
hát igen, de azért 1-2 beíráson sírok a röhögéstõl :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

VRSDM
azért a megfogalmazásokat kúltúráltan, ha kérhetném. aki nem inge...

Max7
Hülyén van feltéve a kérdés! Ugyanis ha olyan kis távon utazok hogy 20 percen belül van akkor le sem ülök éppen ezért mert ugrálhatok leülök és már "állítanak" is fel...

... ha távolabbra megyek valószínûleg nem a végállomáson szállok fel így le sem tudok ülni....

... viszont ha leülök és látom az öregaszonyon hogy a kötekedõs fajta aki monja a másik vénasszonynak hogy ezek a mai fiatalok akkor nem állok fel...

... viszont ha az a típus öreglány szál fel a buszra aki alig áll a lábán de kimegy a piacra egy kis friss zöldségért a levesbe annak átadom!

... láttam már olyan mammert is aki a gyerekjárókával (az a fél téglaalap) futott a buszig úgy hogy lobogott a járóka majd alig szált fel a buszra majd még egy hisztit is levágott az ülésért...

Véleményem szerint õk a nyugdíjukat fizették meg a munkájuk alatt nem azt, hogy ingyen utazhassanak 1 megállókat a piacra amit megtehetnének egészségügyi okokból gyalog is!

Szóval szerintem el kéne venni tõlük az ingyen utazgatást és meggondolnák õk is hogy mikor hova mennek!

A reggeli tömegben meg ne menjenek már piacra amikor mindenki siet dolgozni (akik eltartják õket ne akadályozzák) mikor ráérnek késõbb is kimenni a piacra.)

Igazából nemmel zavartam mert a ritkábbnál is ritkább esetben fordul elõ hogy átadom a helyet vagy ha jobban tetszik keveset ülök buszon!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

N o N a m e
Ennek van folytatása is:
Az öreg hölgy elõre megy a söfõrhöz és megkérdezi:
- Hallotta ezt?
- Igen, de mégis mit kellene tennem? Forduljak északnak?! :D
Pepsi Twist
ezaz örüljenek a hülye nyanyák 65 öv félett hogy ingyen utazhat... én meg fizetem az 5eFT os bérletet hát a jó arva anny*t a mammernak... örüljön hogy a buszon lehet... nem hogy még a helyem is adjam át... de a buszon jácca a nagy sérültet meg minden de aztán meg úgy rohan a buszra...

desigo
mekkora cink baleset már xDDDDDD
VRSDM
hála bmx-nek eltörtem a seggcsontom (legalsó csigolya), és mozogni alig bírtam fél éven át. na most olyankor is leültem egy pózban ahogy épp nem fájt, és akárhogy néztek az öregek nem adtam át a helyem... ez van. néha értsék meg õk is.

desigo
+ fav
alap,hogy átadom
pont tegnap adtam át a helyem egy ügyfélszolgálati irodában egy néninek...
Taranov
Lehetséges, hogy ezzel nem fogtok egyetérteni, de sokan a tömegközlekedést kényszerûségbõl használják, munkába járásra például. Én suliba utaztam minden nap 2×50 percet, és nem voltam boldog, amikor egy öregasszony, aki csak a piacokat járja ingyen (ugye 65 év felett már ingyenes a BKV), felállított, mert életkortól függetlenül azért naponta 100 percet állni nem egészséges.
Szerencsére már régóta nincs ilyen gondom, mert talán 1 éve ültem utoljára tömegközlekedésen, ahová nem lehet gyalog vagy autóval menni, oda inkább nem megyek.

PyRex
pontosan. honnan tudja az idõs néni / bácsi, hogy mi miatt ülsz? neked is fájhat úgy a lábad, vagy megszédülhetsz, hogy le kell ülnöd. én egyszer elég szarul voltam, még kiskoromban utaztunk valahova anyukámmal, persze leültem mert állni alig bírtam. erre egy idõs nõ odajön, hogy álljak fel mert õ le akar ülni. én meg túl jólnevelt voltam és egybõl átadtam a helyem, a nõ meg vágta a pofákat és még majdnem én éreztem magam rosszul (amõgy is szarul voltam nagyon, mondom). Na amikor anyám ezt észrevette, úgy kiosztotta a nõt, hogy az majd elsüllyedt szégyenében. És igaza is volt :)

Pheaper
Nem--38.46%

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

PyRex
lol ezt te hallottad is? :D