A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
õ:D
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
khm...khm...
A türelem rozsdát terem.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Csak ha szorul a hurok--46.15%
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ugyanaz :D
Jegyeimet már rég leszarom, nem nézi senki.
Érettségit megírom jól, duplázzák, és ennyi -.-
De helyre szóló jegyem volt, 2. osztályra, és neki 1. osztályra volt, illedelmesen megmondtam, hogy leszarom, hogy hova van helye, de nekem oda van és ott fogok hazautazni, vagy lesz szíves átadni a helyét vagy elfoglalom. Mivel nem tartozom a pehelysúlyúak közé így úgy döntött nem lesz jó neki alattam. Hol az esze az elsõ osztályú jegyével elfoglalni az és másodosztályú helyem?
ha többeknek igénye hogy egy kérdés több napon át is kinnt legyen, esetleg visszarakjam, hát tessék szólni!
u dont have to listen anybody else but me
Szerintem az ember ha nem a sajátja a cég, ugyse a maximumot nyujtja,nem érdekli. Suliba meg mindig van mit javitani szerintem, nem lehet maxot nyujtani
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ha egy nagyon helpless idõs asszonyt/férfit látok, csak akkor adom át. Vagy ha látom hogy valaki rosszul van. Egyébként nem.
Fõleg azért nem, mert ha meglátják, hogy ülök én, mint fiatal, szorosan mellém állnak, és tolják a hasukat az arcomat, vagy éppen háttal állnak nekem, és a méretes picsájukat a képembe nyomják, ezzel jelezvén, hogy õk le szeretnének ülni. Némelyik még a szatyrot is berakta már a lábamhoz. Meg odafordul a barátnõjéhez, aki szintén a piacról jön, és hangosan beszélnek arról, hogy milyen rossz dolog is állni. Hát fogja a f'szom átadni a helyet az ilyeneknek. Aki szépen megkér, annak esetleg.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
... ha távolabbra megyek valószínûleg nem a végállomáson szállok fel így le sem tudok ülni....
... viszont ha leülök és látom az öregaszonyon hogy a kötekedõs fajta aki monja a másik vénasszonynak hogy ezek a mai fiatalok akkor nem állok fel...
... viszont ha az a típus öreglány szál fel a buszra aki alig áll a lábán de kimegy a piacra egy kis friss zöldségért a levesbe annak átadom!
... láttam már olyan mammert is aki a gyerekjárókával (az a fél téglaalap) futott a buszig úgy hogy lobogott a járóka majd alig szált fel a buszra majd még egy hisztit is levágott az ülésért...
Véleményem szerint õk a nyugdíjukat fizették meg a munkájuk alatt nem azt, hogy ingyen utazhassanak 1 megállókat a piacra amit megtehetnének egészségügyi okokból gyalog is!
Szóval szerintem el kéne venni tõlük az ingyen utazgatást és meggondolnák õk is hogy mikor hova mennek!
A reggeli tömegben meg ne menjenek már piacra amikor mindenki siet dolgozni (akik eltartják õket ne akadályozzák) mikor ráérnek késõbb is kimenni a piacra.)
Igazából nemmel zavartam mert a ritkábbnál is ritkább esetben fordul elõ hogy átadom a helyet vagy ha jobban tetszik keveset ülök buszon!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Az öreg hölgy elõre megy a söfõrhöz és megkérdezi:
- Hallotta ezt?
- Igen, de mégis mit kellene tennem? Forduljak északnak?! :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
alap,hogy átadom
pont tegnap adtam át a helyem egy ügyfélszolgálati irodában egy néninek...
Szerencsére már régóta nincs ilyen gondom, mert talán 1 éve ültem utoljára tömegközlekedésen, ahová nem lehet gyalog vagy autóval menni, oda inkább nem megyek.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz