A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig csak az volt hogy meguntuk egymást 1,1.5,3év után:(
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
azt még megértem hogy maga a mûfajt utáljátok,de miért kell utálni azt is aki azt szereti?
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
errõl meg fogalmam nincs milyen írányzat.:S mien féle.S elúadot sem tdnék mondani_S
24 - Exile -Nov.23
bazzeg ez milyen csoportosítás? omfg elég láma összeállitás
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
24 - Exile -Nov.23
Dnb-Rave-Breakbeat-Goa
Hiphop-RnB-Rap
Punk-Rock-Metal-HC-Emo
mind szeretem, de most azt választottam ami jelenleg is hallgatom a DnB -t^^
szvsz elég evés az a 2 % :SSS
\"You are fucking crazy people!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
practitioner of the forbidden arts of death
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.