A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordAdam911
énakartam <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
desigo
de szép

desigo
azt úgy vettem észre a környezetemen,hogy idõvel hanyagolják.
Fiatalon full összes haver oda járt...
meki
bardocz
nálam gyros,megdonác,donpepe
II Rocky II
háziii májjjjas :D ja ja zsíros kenyér savanyusággal ...

24 - Exile -Nov.23

Pepsi Twist
a legjobb a "házi" hamburger...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

cicai
májkrémes kenyéééééééérXD

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

II Rocky II
ízlések és pofonok:D én otthon kajálok :D házi kajánál nincs jobb

24 - Exile -Nov.23

tugyiti
Én a kinaira szavaztam !!!44 az afaja mikor tiszta taknyos minden tele narancsos panirba kutya meg egy kis illatos omlós csirke piritott tésztával csipõs szósszal,egyétek a szar mûanyag mc kaját négynégynégyöt
immovable
<#idiota>
Bexter
Aluljárós kaják a jók. Abban van anyag :D

http://bexter.hu Szép Fényeket!

dogfish
meg en sem probaltam <#idiota>
kas123
me me me nem mindenki ismeri a többit, csak a mekdöncit

Doomista
mé mé mé mc donalds ?? a don pepe 5x jobb,én mondom !!

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

caseih9400
jobb lenne...

khm...khm...

II Rocky II
sportkérdések nem lesznek amugy? vagy egyszerre két kérdés/nap (kétnap)?:D

24 - Exile -Nov.23

LES FORZA INTER
Miskolcon ha hambi akkor a Matróz hm az meikbe fénre be vajon?

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

artschiatwork
váhá, ahogy látom, eddig az alkoholos szavazás a legnépszerûbb :P

mama2
Amúgy ezt a topikot Jakupcsek is megirigyelhetné<#idiota>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Pompey pizza a legjobb<#finom>. Mondjuk a meki se rossz, csak ott rohadt pici a burger. Nem lakik jól az ember, csak ha megesz vagy 4 darabot:P.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ffxi
Naon kevesen szavazunk :(

Fákjúal!

Kutyát nem eszek.
dogfish
+1 > Kínai, Török, Görög stb..
PíszLávJuniti
+1 szavazat menne még a kínai+törökre, pizza mellett az még ami finom :)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
kifõzde = szeszfõzde
asszociáltam

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

[HUN]FaTaL
USAban így mûködik csak a poharat veszed meg

http://goo.gl/gd6Zi5

desigo
a 15 centis valóban nem túl sok az kb 600 Ft da a nagy (30 cm) bõven elég egy embernek az kb 1200 Ft

Egyrészt nagyon finom,másrészt 10X egészségesebb mint a ratyi mekis hulladék kaja...
azt tudom, de ott még nem próbáltam :D meg gondolom ott figyelnek, mer ottvan a pénztár mellett rögtön...
ThisZip
Subwayrõl azt hallottam, h kicsi szendvics drágán. Ha ez nem így van akkor cáfolj meg....

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

sweech
miskolc plázában pizzériában is olyan van

desigo
na jó +1 kínai...
desigo
Subwayban is 2x tölthetsz...
ThisZip
Jah, úgy van, h pénztárnál kifizeted és mondják h töltsek a két oldalt lévõ pultoknál. Láttam h kisgyerek töltött és utána egybõl odaállították az õrt. Gondoltam akkor majd késõbb, ha felgyûlnek az emberek a soroknál. Ennyi... :D Ikeában is úgy van, persze mindkét helyen úgy fel van higítva, h kiszámolják, h max. 4-szer menne egy ember. <#vigyor3>

az ott az hogy mûködik? :D kikesseled az árát, aztán tölthetsz magadnak? vagymi?
ThisZip
Nem Westend hanem mammutban

ThisZip
Westendben Mc Donaldsban találkoztam olyannal, h magadnak tölthetsz, persze, h kétszer mentem fél literes pohárral.... <#idiota>
(Ikea feeling)

FZoleee
Ezek közül a McDonalds, de egyébként oda is félévente járok <#idiota>
desigo
a szelet pizzájuk még eléggé jó pl az olaszkolbászos

de ha beülsz és úgy rendelsz akkor iszonyat drága...
miilann
ez igaz,csak mostanaban minden sarkon ezt hallani h meki mekkora fos így és mekkora szar így,meg patkány hús igy bele kutyakaja ugy bele
és ezert ereztem ugy h reagalnom kell,de amugy érzem -.-

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

sweech
don pepét

desigo
kínai,kifõzde,Burger,KFC

most melyiket jelöljem? <#nemtudom>
LES FORZA INTER
hm pedig az emberek nagyrésze szerintem válogat, és a szebbeket keresi ----> összetúrja a kupacot, szal az aljára is keröl, és a végére az az 1 köpés egyenletesen eloszlik a 2t paprikán xD

ThisZip
Nyálas kendõvel sztem simán végigtörli a felsõbb paprikát, emberek 90%-a azt nézik és onnan vesznek... :D

LES FORZA INTER
kimegyek a kertbe és leszedem a paprikát, a piacon meg azt köpköd amit akar, mellesleg megnézem hogy melyik az a termelõ aki a kirrakott több kilós paprikaadagot körbeköpködi :D, mennyi nyál kell ahhoz? :D

ThisZip
Jaj nehogymár azon akadjatok ki, h a meki csak országon belüli alapanyagokból állít elõ a kaját. :D Mindenki tudja, h ez lehetetlen ebben a globalizált világban...

ennyi ^.-
nem gondoltam komolyan én, hogy patkányból van a hús -.- csak azt akartam érzékeltetni, hogy kb. mint a párizsi - belerakhatnak mindent, amit egyébként húsgyárak valszeg fel se használnának.
Na most az, hogy én a mekit fikázom, kb olyan szintû mint az, hogy fikázol azért, mert a mekit fikázom. Te nem érzed? :D "de különben sem kötelezõ" reagálni. Egyébként is leszarom hogy ki eszik ott meg ki nem, én már leszoktam a havi 1 mekdánelc kajálásomról is, azt kész.
Megérteném hogy kötekszel, ha prédikálnék, hogy "gyerekek ne egyetek a mekdonálcba".
VRSDM
mondom évekkel ezelõtt melózott ott a nõvérem, mikor sulit otthagyta nyárimeló stb. lehet eltévesztettem már némi adatot, a lényeg hogy NINCS ENNYI BOCI :]

u dont have to listen anybody else but me

sweech
don pepe ftw