A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LES FORZA INTER
ping-pong alternatívák: sakk, hosszútávú távolbanézés, zsebhoki, póker, sörkorcsolya,

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

miilann
akkor a pingpongt irjatok át sakkra

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

VRSDM
bort többet iszok, meg sört, de ha kedvencsérgrõl van szó, akkor whiskey. az meg hogy szart nemiszok alap így nem engedhetem meg hogy mindig csak az follyon :D

u dont have to listen anybody else but me

John Cena
wiszki meg elõzi a Bort?:O

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

VRSDM
holnap 3-4 fele rakom ki (minden nap törekszem tartani ezt az idõt, ha nem lennék itt, szóljatok csak Ability-nek!

addig vesézzétek ki hogyha akartok változtatást a kiírásban.

de azért mégsem hasonlítható komoly testedzéshez. sport alatt testedzést értek, nem azt, amire azt mondják, hogy sport. de akkor cseréljük ki sakkra.

kas123
- ehh.....ping-pong számít? <-ez hülyeség...a ping pong eléggé elfárasztja az embert ha versenyszerûen csinálja

igaz. akkor szerintem lehetne valami ilyesmi:

Sportolsz?
- igen, "hivatalosan" (konditerem, foci/egyéb edzésre járás)
- igen, magamtól (pl. kocogás, otthoni edzés)
- alkalmanként, ha úgy adódik
- ehh.....ping-pong számít?
- én? egész nap a gép elõtt ülök.

szucsy89
pff mi lett itt? nem fogyasztok alkoholt? a sok antialkesz <#idiota><#pias>
ScarY MAN
<#eljen>
amugy inkabb a tomenyet szeressem... sort meg csak ugy megiszom :D

...

jaj a bivaly, az nagyonjó :0 legjobb magyar sör. Nekem 3 volt a max, azért igencsak volt már szédülés annyitól is :D
NEOreg3
metil-alkohol nincs is?:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

VRSDM
sörtõl is rugtam már be. nyár-medence-5üveg bivaly :D helyretesz az :]

erõsség szerinti csoportosításnak semmi értelme. Nem úgy van az, hogy leül az ember és csak az egyik kategóriából iszik. Valamelyikbõl többet, valamibõl kevesebbet... én pl. nem tudnám eldönteni hogy erõsség szerint eddig milyen csoportot fogyasztottam, nem azt figyelem, hanem magát az italt. Jó ez íyg sztem, mindenkinek tetszik :p
sör meg bor meg egy kaptafa, hát ez hülyeség. Semilyen szempontból sem. Bor 4x-5x erõsebb, attól már be lehet baszni, sör meg csak ilyen iszogatós :)
Pepsi Twist
igen a sör a legmagasabb :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

VRSDM
káros szenvedélyekrõl már volt szó. nézz csak vissza. így elég a sportolásra kitérni, a kettõt összevetve meg ott az eredmény

hubi, meg agancsos kóla...
mind a kettõ likõr :D
nandorb
Sör de jó legyen

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

LordAdam911
kicsit megkavartad, de jóa!:D
ha jól gondolom, bárki ajánlhat témát a következõ szavazásra. mit szóltok valami ilyesmihez:

Mennyire élsz egészségesen?
-rendszeres sport + káros szenvedélyek
-néha/ritkán/otthon sportolok/mozgok + káros szenvedélyek
-egyáltalán semmit + káros szenvedélyek
és ugyanez káros szenvedélyek nélkül (ezalatt értem: cigi, kávé, alkohol, esetleg drogok)

VAGY csak külön káros szenvedélyek, VAGY csak külön sportok

csak egy ötlet volt, mit szóltok?

Engem sem zavarnának a komolyabb megoldások, de nem zavar a hiányuk sem (számos olyan helyen viszont zavar, ahol legalább a komolyság látszatára illene adni, de ez már offtopik lenne). Ha egyszer kifut a topik, lehet, hogy pont egy más megközelítés jön kapóra.
G04LK33PeR
kezdõdik az ivászati szezon:D úh: whiskey!!!

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

LordAdam911
XDDD
[HUN]FaTaL
évente egy-kétszer egy kis boros kóla így:

http://goo.gl/gd6Zi5

VRSDM
egyszer láttam kocsmába ahogy kiborult egy pohár kannásbor, namost a falról azóta sem jött le a folt. enyhe színezékek vannak benne, pedig a sima borfoltot szedtem már ki biliárdposztóból is :P kemény volt házibuli felén azt sikáltam, visszfele jött a srácból és paff pont az asztalra :D

desigo
Ability
Jager = likõr
kulabácsi
a jagert hogy lehet kihagyni 1 ilyen felsorolásból??? :O

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

LordAdam911
:-ccc
NeverwinterKING
én:|

bardocz:mi is pont ezért választottuk a kannát :D olcsó... ennyi :D
de mi már mindent kiprobáltunk: málnával... fehér"bort" szõlõvel bodzával stb :D

\"You are fucking crazy people!\"

bardocz
mi volt,hogy hét minden napján suli után játszótéren azt ittuk:D a lényeg a legolcsóbb kóla volt,mert akkor több "bor" jön ki:D
LordAdam911
kimondta :|
NeverwinterKING
te még kiskkorú vagy :| nem is ihatsz :|

LordAdam911
sõr (L)
NeverwinterKING
abból mi is sokat elfogyasztottunk XD
volt este mikor 16 liter volt XD

bardocz
kezdjük el minden toõpikban hiredtni a szavazást:D
Ability
Épp ez az én "problémázásom" alapja, hogy bár játéknak jó, de azért jó lenne valamit leszûrni is belõle. Ha már ez egy szavazás, akkor legyen egy kis eredménye is a közvéleménykutatásnak. :D Túl sok a lehetõség, és túl kevés szavazat érkezik. Ha ennyire megoszlik ez a minimális tábor, akkor nem jönnek ki a különbségek. A tudományos alap, és a komolyság annyira nem fontos szerintem, csak itt talán ... lényegtelen. Nem rossz ez így sem, és nem is halljátok tõlem többet. :)
akkor: remek :)

Ezzel ellentéteset véletlenül sem állítottam. Az viszont biztos, hogy ebbõl ebben a formában sokat leszûrni nem lehet, ez így játék, ami számomra itt nem probléma.
ez nem egy kutatás, hanem egy sg-és szavazás -.- annak meg jóa...sztem

Ability
Ez más szempont lenne, lehet jobb, ha ez külön szavazásként kerül ki. Itt csak az lenne a döntõ, hogy milyen erõsségû piát isztok, az ital fajtája nem befolyásolná. A tequila meg nem tudom milyen erõs, csak úgy tudom, hogy erõsebb mint a vodka és társai. Sosem ittam még olyat. :D Csak szemléltetni akartam, hogy milyen rendezésre gondolok...
VRSDM
volt igény pl. gin re és rum ra mégsem érkezett egy szavazat sem :)

Pedig ha részletesebben fel akarunk deríteni egy kérdéskört, az pont azáltal lehetséges, ha a témát több kérdéssel, több irányból szondázzuk. Persze nyilván jelen esetben túlzott tudományos igényekrõl nem beszélhetünk, de egy komolyabb megközelítést már csípõbõl értelmetlennek bélyegezni talán nem szerencsés.
Erõ alapján némelyik csoport (például rum vagy pálinka) akár többe is beleférne. A tequila pedig mitõl erõsebb a vodkánál?
VRSDM
akkor inkább maradjon, késõbb majd elõhozzuk még. 50 szavazó, az majdnem az átlag max szavazók fele, egyharmada .... sok :/

bardocz
kannás legjobb spar kólával:D
jááj menyit ittuk játszótéren suli után:D
koccintós a beszt
Ability
Szerintem most kell változtatni, HA akarunk egyáltalán változtatni. Nincs értelme kétszer kirakni majdnem ugyan azt a szavazást.
VRSDM
és a wishkey-vel tartjuk a második helyet :]

Ability
Mit szólnátok, hogy ha a pia erõsségét mérnénk, és az alapján csoportosítanánk...

- Nem tömények (sör, bor, pezsgõ stb..)
- Általános tömények (vodka, ouzo, jager stb..)
- Jöhetnek az erõsebb fajták (tequila pl)
- Majd a legerõsebbek (abszint pl.)
VRSDM
az azért érdekes hogy 12%nak még a kannás is megteszi :D