A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
Parisat

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

bulba
T-Offline.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

ChuckyHUN
egyéb helyi fos : lassú, drága UTÁLOM

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

helyi kábel.
a szolgáltatás mostanában kifogástalan :p hónapok óta nem volt probléma. max nagyobb viharok esetén rövid idõre.
a sebesség már kevésbé kielégítõ, 2 megabit.
FZoleee
Egyéb: Tarr 😄
ezek kozul mindent ismerem Invitel,T-online,chello,UPC, es az invitel viszi a palmat most mar en is náluk vok sztem naon joh most 8megabittes netunk van
ThisZip
na ez kész. Berakta a szerk. a Datanet-et, a sárga jelzésem pedig felcsúszott az egyébrõl a Datanetre.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

DJ Skyline
egyéb, helyi wireless, a szolgáltatás sajnos változó minõségû, vannak napok mikor semmi baj, vannak napok mikor egy képet nem tudok feltölteni sehova sem.

[HUN]FaTaL
Helyi kábel (illetve nem helyi mert országos csak kicsi😄). 6/1 megabit és egyelõre maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatással (3 hónapja).

http://goo.gl/gd6Zi5

ThisZip
Zsíros! ;DDD

Amúgy meg egyéb helyi kábel. Az a gond, hogy amikor régen épült a ház, akkor az építõ cég megállapodott egy szolgáltatóval, h csak az õ kábeljét vezessék be. Undorító amit mûvelnek, egy héten 3-4 nap mûködik rendesen, a többin meg alig megy. Kérdezzük, h mi a helyzet, erre meg mosolyogva a képünkbe vágják, h egy bizonyos százalékot megenged a szerzõdés szal pofa be. <#ticking>

Benny04
Datanet

desigo
egyéb sux fibernet...
VRSDM
ezt már beraktam mielõtt olvastam, részemrõl okés a kérdés, szinonímákkal írom majd le 😊

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
közkívánatra ittvan az újabb, annyira nemvagyok otthon a témában, de ha van még nagyobb szolgáltató szóljatok, Ability-nek és berakja, ma nemtudom leszek-e még gépközelben.

jó szavazást! 😊

David2
azért kiváncsi lennék a nemre szavazók közül hányan cigiznek, itt meg áltatják magukat

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

ThisZip
Upsz, thx

(majdnem kiszúrta a szemem <#idiota> )

Benny04
Toplista és archív szavazások

kas123
toplista és archív szavazások

ThisZip
Jah, kicsit érdekes de mind1...

Köv kérdés lehetne az, h mit szeretsz?
Teljesen leborotváltat.
Fazonra nyírtat.
Természetest.

Vagy ez nagyon 18+? 😛
Amugy nincsenek meg vhol az elmúlt szavazások eredményei?

Rettenthető
Ez a kérdés sz*r.
Aki pénz-, siker- és munkacentrikus az általában tesz a családra..., sztm hülye ötlet volt egy kalap alá venni a 4 dolgot.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

ThisZip
Na várgyá! 😄 Pont az a poén, h egészségesen felküzdeném magam újra a társadalmi létrán.....

miilann
persze,de van jó 3 éved ;]

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

ThisZip
Napersze. 😛 Akkor fetrengenék aluljáróban, ha tényleg igazából sz@rnék bele a nagyvilágba... Tuti harcolnék....

Pacal17
nem

fsgh
"egy kisebb influenza a családomért még beleférne 😄 "

XDDDDdd Te se vagy családcentrikus az biztos😄DDdd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

na az egészségemet azt sosenem :p
mondjuk sokmindentõl függ.
egy kisebb influenza a családomért még beleférne 😄
szal a mérték a kérdés. meg hogy örökidõre? na mindegy, értelmetlen a szavazás kicsit, szerintem.
Sztem nem úgy kell érteni h egy csöves leszel ha van családod ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

fsgh
Fordítva: Aluljároban fetrengsz MÉG egészségesen...3év és ott is meghalhatsz simán...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ThisZip
szart se érsz a pénzeddel, ha kiderül hogy rákos vagy és 3 év múlva meghalsz

fsgh
szart se érsz az egészségeddel ha nincs melletted senki, és nincs pénzed....

ChuckyHUN
legyen CSERE

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
csak acsaládért...

én azon a (jelenleg) 36.59% -os igen arányon csodálkozom

bulba
És ha mondjuk a párod/gyereked mindkét szemére megvakulna, akkor odaadnád-e neki az egyik szemeded? Lényegében ez is beletartozik az "egészség feláldozása a csládért" kategóriába. (Igen tudom ma ennek még nincs realitása mert a szemátültetés kivitelezhetetlen, de tegyük fel hogy igen)

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

szucsy89
hát ha az egészség feláldozását ilyen mértékben értelmezed akkor én se áldoznám fel (és gondolom a nagytöbbség se), hiszen ha meghalsz akkor a felsorolt dolgok értelmüket vesztik...
Benc16
szavazás, ez ne mteljesen igaz... igen, de csak a családért inkább...

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

VRSDM
nem érzitek át a lényegét, én a családért sem áldoznám fel az egészségem, megteremtem például számukra a tökéletes légkört, a legboldogabb családot, de lebetegszem és rá 2évre meghalok, volt így értelme?

semmiképp.

inkább élek szerényebb körülmények között, vagy picit viharosabban a családommal mint sehogy.

Pepsi Twist
jah ie-t használok 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Ability
Naranccsal kiemeli azt az opciót amelyikre szavaztál. Kivéve ha IE-t használsz, mert az blokkolja a Third-party sütiket.
cicai
tom, csak kötekszek😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Pepsi Twist
hmm én már nem tom melyikre nyomtam 😄 csak böktem 1et 😄

Ability
Szerintem a munkahelyi és üzleti sikeresség nem fér össze a családdal. A családért mindent megtenne az ember, de a munka az inkább másodlagos...
kas123
annyit dolgozol, hogy elégedettek legyenek veled a fõnökeid, és hogy minnél több pénzt keress, hogy a sok munka az egészséged rovására megy (szvsz így gondolta a kérdés feltevõje)

szucsy89
sikerért pénzért munkáért nem, a családért igen....tehát összességében nem.
cicai
de most miért áldoznám magam fel a munkáért ha meghalnék töle?😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Pepsi Twist
csere lehetne ez sz*r 😄

Benny04
naja...

desigo
még idõben lehetne esetleg cserélni...
Benny04
fosh kérdés...

desigo
nem...