A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
enternet, externet, datanet, tvnetwork stb. van még egy rahedli adsl szolgáltató kár lenne õket felsorolni, jó ez így😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Kandurex
externet is kimaradt, mindattól függetlenül, hogy t-online -os vagyok :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Doomista
hüm hüm...nekem nem rég még az emitelnet volt,de azt megvette a t-online,ugyhogy mostmár én is t-onlines vok,de örülök is neki 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LordAdam911
és ha mégis?

:C
Az nem fog szavazni se -.-'

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LordAdam911
és akinek nincs internete? :|
:ASDAS😄ASD
Egyiket sem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

caseih9400
jaa<#hehe>

khm...khm...

kulabácsi
traktorhúzás powaaaa

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

caseih9400
egyiketsemszeretem.

khm...khm...

Pepsi Twist
ezenkívül még van 1 tonna...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

N o N a m e
Melyik autósportot szereted a legjobban?
1. Forma-1
2. WRC
3. NASCAR
4. Indycar
5. WTCC
6. FIA GT
Taranov
Ja igen, az is mehet még talán 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Divergencia
Orosz?

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

Benc16
enternet nekem ^^

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Taranov
A cseh és a spanyol szándékosan hiányzik, ugyanis ezekbõl az országokból csak egy-egy elterjedt márka származik, ami ráadásul ugye a VW konszernhez tartozik, szóval akár az egyebet, akár a németet be lehet jelölni.
Viszont a svédet még érdemes lenne felvenni a listára.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Divergencia
ilyesmi kéne

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

Taranov
Az autóst úgy tartom elképzelhetõnek, hogy "milyen gyártmányú autót használsz? - japán, német, olasz, amerikai, francia, dél-koreai, angol, egyéb.

ha már autós, akkor ne márkás legyen szerintem! senki sem akar 4 oldalt scrollozni, hogy megtalálja a maga kedvencét, ha pedig csak 3-4 nagy márka lesz, akkor az "egyéb" fog nyerni túlnyomó többséggel úgy érzem.

legyen inkább vezetési szokások / alapvetõ autós technikai tudás / autóversenyzés érdeklõdés, ilyesmi..........tehát ilyen általános dolog. nekem a vezetési tudás / képesség a legszimpibb

Benc16
VW, BMW, Toyota, Opel, Citroen, Renault, Porsche, Mercedes, Hyundai, Suzuki, Honda, Peugeot

most ennyi jutott eszembe - lehet mégis elég sok... 😄 (a ferrarit nem akartam, mert az nem hiszem hogy sok emebrnek lenne)

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

VRSDM
tessék gyorsan beírkálni ki akar ma 4körüli cserénél:
-autósat (bár ebbõl talán túl sok márka van :/
-nemi szõrzeteeset kedvesünkön 😄

u dont have to listen anybody else but me

PíszLávJuniti
következõ szavazás témája: autókról?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PyRex
de most meg a szavazatom a datanetnél látszik :|

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

BaliBoy
Digi!!! <#taps>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

PyRex
szerintem meg nem kellene UPC és külön chello, hanem UPC / chello lett volna célszerû, de mindegy 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Arnoux
t-kábel, sosem volt vele probléma csak kicsit drágább mint a chello

Ability
Ezt írtam VRSDM-nek:

"Maga a szavazás teljesen szabályos, a leadott szavazatok jó helyre kerültek, csak a narancs kiemelés mutat fals eredményt. Amikor szavaz valaki, akkor sütiben tárolom, hogy hanyadik opcióra szavazott. Ha a sorrend változik, akkor fals eredménye lesz, mert a kliens gépén le van tárolva, hogy õ az ötödik lehetõségre szavazott, DE idõközben az 5. helyen álló opció át lett cserélve másra. Csak a kiemelés rossz, a szavazatok eredménye teljesen szabályos, tehát a hiba nem befolyásolja az eredményt. Majd kitalálok rá valamit még ma, egyelõre másra kell figyelnem..."

... és most egy kis kiegészítés:

Azért futottam ilyen idióta hibába, mert az admin oldalon Javascripttel beraktam pár extra funkciót. Többek között ilyen a lehetõségek átrendezése. Régen ez még nem volt meg, ezért nem is számoltam ilyen hibalehetõséggel. Most, hogy látom erre is gondolnom kell ... teljesen más utat választottam. A megoldás visszafelé kompatibilis, tehát a régi szavazásoknál is mutatni fogja a kiemelést, DE az új szavazásoknál már az új módszer lesz haasználva. Tehát mindkettõ mûködik egymás mellett. Ennél a szavazásnál még megmarad a fals kiemelés, az új szavazásnál leadott voksok viszont már dinamikusak lesznek, tehát ha késõbb varriálva lesznek a lehetõségek akkor is azt fogja kiemeléni, amelyre ténylegesen szavaztatok.
Astral csak hogy tudd 😉
N o N a m e
UPC Romania 😊
szucsy89
Fibernet...nem ajánlom senkinek😄
Bulykin
most már nekem se jó, de eddig jó volt😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

cicai
Digi hol van kec?😮

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

LordAdam911
télleg szar :SAdAS😄ASD:AS😄A
VRSDM
[/b]Akinek azt mutatja hogy másra szavazott, mint valójában, ne aggódjon, csak ez a "jelzés" a hibás. a szavazata jó helyre került! Minél elõbb javítva lesz! <#puszi>Abilty

kas123
nekem még most is azt mutatja h arra szavaztam :/
pedig én helyi kábelesre nyomtam 😄

VRSDM
amúgy a szavazatotok jó helyre lett tárolva, csak a színezés hogy mire szavaztál az csúszott el. hamarosan javítva lesz.

[HUN]FaTaL
Mostmár jó köszi😊

desigo
igen xD
VRSDM
datanettel problémázóknak most jó?

VRSDM
eddig ismeretlen hibára jöttünk rá, amint megjelenik Ability kolléga javulni fog...

desigo
nekem is..
[HUN]FaTaL
a Datanetet lehetett volna alulra rakni mert így most azt mutatja hogy arra szavaztam...

Bulykin
xD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Pepsi Twist
Tré-online powa................

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

LordAdam911
t-online pówá
Bulykin
nem

Mindenki lopja a netet ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sweech
nekem is😮

VRSDM
probléma javítás alatt 😊

NEOreg3
nekem is😮

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(