A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nem kimondottan gyengék a csontjaim, ráadásul zabálom a kalciumot minden nap kétpofára, és fogat is min. 3-szor mosok, de van, hogy többször.......mégis szar minõség. ez van :(
a fog állapota nagyon sokban függ, hogy milyen csontozatot örökölsz.. hiába mossa valaki naponta 7 szer, ha nem elég erõs, vagy kiskorban elrontották :/
szerencsére nincs ilyen bajom, de ismerek pár embert akinek sajnos sok gondja van
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egy darab lyukas nincs, nem is volt sosem, de esténként alig alig mosok fogat, reggel ellenben mindig mosok.
tudom, a bacik este rágják szét, míg én pihenek, vagy mégsem? :$ mondjuk nem is eszek semmi " fölöslegeset " (csipsz-ropi-nasi-cukorkák stb.)
u dont have to listen anybody else but me
mondjuk az utóbbit jelölöm, mert egyik újra lett tömve<#vigyor3>#vigyor3>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
hehe:P
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ugyanannyit
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
hány tömésed van?
-egy se
-1-3
-4-6
-6+ :O
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
pont fogas kérdésre gondoltam én is =)
u dont have to listen anybody else but me
http://thenamelessphoto.com/
http://thenamelessphoto.com/
én is inkább szopogatom <#idiota>#idiota>
A csokis dolgot meg kiprobálom, ha holnap veszek csokit :)
Amúgy lehet benne vmi, mert ugye a boci aero az rögtön elolvad, és attol tényleg nem fáj a fogam.. viszont ettõl a hagoymányos táblás rágcsálástol már igen.
Köszi!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
sõt ha szopogatom a csokit általában akkor is fáj. ezért sose eszek csokit fogmosás nélkül.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
én amúgy szerencsétlen vagyok, mert egy fogorvos azt mondta, tökmindegy mit eszek és mennyire ápolom, mert úgyis ki fog lyukadni egy-kettõ. ja ráadásul 7 évig jártam fogszabályzóra, és az se használt valami sokat. szóval eléggé szerencsétlen vagyok fogtéren :D
Mert ha az nem lenne, nekem is minden jó lenne :)
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Szal én nem tudnék mire szavazni :D
Milyenek a fogaid?
- katasztrofálisak: sok lyukas, és kezeletlen és/vagy fogszabályzásra szorul
- amit a suli fogorvosa megcsinált, az kész, a továbbiakban nem foglalkozom vele
- nagyjából rendben van. ha valamelyik fáj, elmegyek vele.
- van egy-két probléma, amit nemsokára megcsináltatok
- semmi gond nincs vele, nem szokott kilyukadni
a válaszokat valaki átfogalmazhatná, egész napos tanulás után nem nagyon fog már az agyam.